silivri-header
silivri-header

Silivri'nin En Güzel Açık ve Kapalı Düğün Salonları

Düğün mekanı bulmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Senin için hazırladığımız Silivri düğün salonları önerilerini inceleyerek hem zamandan hem de bütçenden tasarruf edebilirsin. Çünkü bu içeriğimizde mekanların özellikleri, fiyatları, kapasiteleri ve adresleri kadar birçok detaya yer verdik.

Bu sayede mutlaka kendine uygun bir mekan bulacağından eminiz. Hazırsan önerilerimize başlayalım. :)Enza Home - BertaEnza Home - Berta

1. Family Resort Hotel

Silivri'nin En Güzel Açık ve Kapalı Düğün Salonları

Silivri’nin en güzel açık ve kapalı düğün salonları yazımıza klasik düğün mekanlarının aksine çok farklı bir mekanla başlamak istedik. Çünkü bu mekanın sunduklarıyla seni şaşırtacağından eminiz. Family Resort Hotel aynı mekanda hem sahil düğünü, hem havuz başı düğün, hem otelde düğün, hem de deniz kenarında düğün konseptlerini bir arada sağlıyor.

Doğal güzelliklerinin yanı sıra hizmet konusunda da çalışanların profesyonelliğinden ve müşteri memnuniyetinden şüphen olmasın. Burada düğün yapan çiftlerin ve davetli olarak gelen misafirlerin hayli mutlu ayrıldığını ve olumlu yorumlarını esirgemediğini eklemek isteriz. Yalnızca açık hava düğünü ile değil, kapalı salon imkanı ile de cezbedici mekanlar arasına giriyor.

Family Resort Hotel Silivri Düğün Fiyatları

Bu düğün otelinin çok çeşitli imkanlar sunduğunu belirttik. Haliyle fiyatlar da bu hizmetlerin hangisi isteyip istemediğine göre farklılaşıyor. Ortalama fiyatlar 100 - 130 TL bandından açılıyor, 350 - 500 TL'ye kadar çıkabiliyor.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Mekanın Artıları

  • Düğünün bitince bir balayı mekanı arayışına gireceksin. Ama bu mekanın otel olmasının avantajını kullanırsan düğünden sonra hiç uzaklaşmadan burada balayı tatili yapabilirsin.
  • Düğününü yemekli yapmak istiyorsan menüler arasından damak tadına uygun olana karar vererek özel menüler oluşturabilirsin.
  • Kapalı ve açık alanları bulunmasının yanında havuz başı ve kumsal gibi çeşitli konseptlerde alanlar da bulunması avantajları arasında.

Family Resort Hotel nerededir, nasıl gidilir dersen işte adresi: Selimpaşa Mahallesi, Ayazma Mevkii, İstifkent Sitesi, 3072. Sokak, Silivri / İstanbul.

Daha fazla otel burada: İstanbul'un en iyi düğün otellerini hemen incele.

2. Palmiye Düğün Salonu

Silivri'nin En Güzel Açık ve Kapalı Düğün Salonları

Silivri düğün mekanları arasında bütçene hitap edecek bir yer arıyorsan sana Palmiye Düğün Salonu’nu öneririz. Kına gecesi, sünnet düğünü, nikah töreni, nişan merasimi gibi davet organizasyonlarındaki başarısı ile adını duyuran mekan, düğün organizasyonu konusunda da Silivri’nin popüler salonları arasında yer alıyor.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

İşlemeli beyaz masa örtüleri ve altın rengi aksesuarlar salona güzel bir ahenk katıyor. Bu kapalı salon, düğününe davet edeceğin 750 kişiyi ağırlayabiliyor.

Palmiye Düğün Salonu Fiyatları

Mekanın uygun fiyatları ile sıklıkla tercih edilen mekanlar arasına girdiğini belirttik. Mekanda yemeksiz düğün paket fiyatları ortalama 30.000 TL'den başlıyor.

Mekanın Artıları

  • Sinevizyon ekranında müstakbel eşinle birlikte yer aldığın fotoğraf albümü, özel hazırlanmış videolar ve sunumları tüm salona yayınlayabilirsin.
  • Aklında trend olmuş mekan süslemeleri varsa dışarıdan organizasyon firması ile anlaşarak mekanı süsleyebilirsin.

Palmiye Düğün Salonu adresi: Cumhuriyet Mahallesi, Ahmet Bircan Sokak, No: 36, Silivri / İstanbul.

3. Silivri Garden

Silivri'nin En Güzel Açık ve Kapalı Düğün Salonları

Yemekli bir düğün organizasyonu yapmak istiyorsan sana kaçırılmaz bir önerimiz var. Restoranda düğün konseptine ne dersin? Restoran olarak hizmet veren Garden Silivri davetler için özel hazırlanan salonlarında düğününü adeta bir yemek şölenine çeviriyor.

Üstelik kapalı alanlarının yanında kır düğünü yapabileceğin yemyeşil bir bahçe de düğünün için hazırlanıyor. Lezzet şöleni yaşatan bu mekana davet edebileceğin tam 2000 kişilik kapasite bulunuyor.

Silivri Garden Düğün Fiyatları

Mekanın önceliğinin yemekler olduğunu belirttik. Haliyle fiyatlar da düğününü yemekli mi yoksa kokteylli mi istediğine göre değişiyor. Mekanda kişi başı düğün fiyatları ortalama 200 - 350 TL'den başlıyor.

Mekanın Artıları

  • Düğün için sunduğu birçok konseptin yanında dışarıdan bir organizasyon firması ile çalışmana da müsaade ediyor.
  • Müzik ve servis saat 02.00 olana kadar devam ediyor. Arkadaşlarınla after party yapmanın keyfine varmanı sağlıyor.
  • Kalabalık düğünler için park yerinin büyük sorun olduğunun farkındalar. Bundan dolayı burada 1000 araca kadar otopark kapasitesi ve vale hizmeti ile bu sorunun üstesinden geliyorlar.

Garden Silivri adresi: Yeni Mahallesi, Çizgi Sokak, No: 30, Silivri / İstanbul.

4. Ömür Düğün Salonu

Silivri'nin En Güzel Açık ve Kapalı Düğün Salonları

Silivri düğün mekanları içinde panoramik deniz manzarasına hayran kalacağın bir mekanla devam edelim. Ömür Düğün Salonu & Ömür Teras hem 2 farklı kapalı salonda, hem de açık alanda teras konseptiyle gözlerini alamayacağın bir atmosfere sahip.

750 kişilik bu iki salonun altın dekorasyonu ile çok şık bir dizayna sahip olduğunu da ekleyelim. Yemekli düğün de düzenleyebileceğin bu mekanda, 9 farklı menü seçeneği arasında mutlaka bütçene uyan bir alternatifin olması da cabası.

Ömür Düğün Salonu Fiyatları

Mekanın düğün fiyatları kişi başı ortalama 100 - 160 TL bandından başlıyor.

Mekanın Artıları

  • Kalabalık bir düğün yapmak istiyorsan kapalı alanları ve geniş terası tercih edebilirsin.
  • Bütçen ne olursa olsun mutlaka sana uyacak bir seçenek mevcut. Çünkü bu mekanda 9 farklı menü seçeneği bulunuyor. Üstelik bu menülerden tadım yaparak kendine özel menüler oluşturma imkanı da sağlıyor.
  • 5 kişilik profesyonel orkestra düğün boyu kesintisiz devam ediyor. Yani tam anlamıyla müziğe doyuruyor.
  • Fotoğraf ve video çekimi için masraf yapman gerekmiyor. Çekimler mekanın anlaşmalı profesyonel fotoğrafçıları tarafından yapılıyor
  • Işık sisteminde son teknoloji kullanılıyor. Lazer gösterisi, efektli ışıklar ve sis makinesi gibi özel şovlar düğününe renk katıyor.

Nasıl gidilir diyorsan işte Ömür Düğün Salonu adresi: Pirimehmetpaşa Mahallesi, İnönü Caddesi, No: 62, Silivri / İstanbul.

5. Silivri Kalepark

Silivri'nin En Güzel Açık ve Kapalı Düğün Salonları

Tarihi ve turistik bir kır bahçesinde aynı zamanda da eşsiz deniz manzarasında bir düğüne ne dersin? Silivri düğün mekanları arasındaki Kalepark Sosyal Tesisleri’nde hepsi mümkün. Üstelik buraya 700 kişiye kadar misafiri davet edebilirsin.

Düğünün yapılacağı yeşil kır bahçesinin renk konseptine de sen karar veriyorsun. İstersen sade bir mavi veya pembe, istersen de gösterişli altın renginde bir dekorasyon seçebilirsin. Yemekli düğünler için de menü seçimlerini kendin damak tadına göre yapıyorsun. Kısacası bu mekanda her şey senin seçimlerine göre şekilleniyor. Düğününün kontrolü tamamen senin elinde oluyor.

Silivri Kalepark Düğün Fiyatları

Yemekli menü seçimlerinde kararın sana bırakıldığını belirtmiştik. Dilersen kokteyl menülü bir düğün de yapabilirsin. Fiyatlar ise ortalama 100 - 250 TL bandından açılıyor.

Mekanın Artıları

  • Mekan süsleme ve giydirmelerinde bolca seçenek barındırıyor. İstediğin gibi bir düğün konsepti sağlanıyor.
  • Organizasyon konusunda çok çeşitli alternatifler sunmasına rağmen dışarıdan organizasyon firması ile anlaşırsan bunu anlayışla karşılıyor. Kısacası bu mekan senin mutluluğun için elinden geleni yapıyor.
  • Dilersen standart menüleri seçebilir dilersen de kendi damak tadına uyan menüler oluşturabilirsin.

Silivri Kalepark Kır Bahçesi açık adresi ise şöyle: Fatih Mahallesi, Şaban Demiray Caddesi, No: 6, Silivri / İstanbul.

Fotoğrafçını hala seçmediysen: İstanbul'un en iyi düğün fotoğrafçılarını hemen incele.

6. Mega Düğün Salonu

Silivri'nin En Güzel Açık ve Kapalı Düğün Salonları

“Davetli listem kalabalık, bana geniş bir mekan lazım.” diyorsan, Silivri düğün salonları arasında 1500 kişilik kapasitesi ile Mega Düğün Balo ve Toplantı Salonu imdadına yetişiyor.

Beyaz ve gold dekorasyonun hoş bir uyum yakaladığı bu kapalı salon, aldığı olumlu yorumlarla kalitesini ispatlıyor. Nikah töreni, kına gecesi gibi birçok organizasyonun altından bugüne kadar başarıyla kalkan mekan, senin de “Evet!” sesinin salonda yankılanmasını amaçlıyor.

Mega Düğün Salonu Fiyatları

Mekanda düğün fiyatları kişi başı ortalama 100 TL'den açılıyor.

Mekanın Artıları

  • Müziğin ve dans keyfine bu salonda varacaksın. Canlı orkestra ekibi ve dj performansları ile düğün eğlencesi bitmesin dedirtiyor.
  • Masa ve sandalye süslemelerinin seçimi kendin yapıyorsun.
  • Düğün yemeklerinde menü oluşturulması konusunda da seni özgür bırakıyor. Gönlünce bir düğün olması için tüm organizasyonu senin isteklerine göre hazırlıyor.

Mega Düğün ve Balo Toplantı Salonu adresi nerededir diyorsan: Mimarsinan Mahallesi, Hakan Sokak, Silivri / İstanbul.

7. Hotel Selimpaşa Konağı

Silivri'nin En Güzel Açık ve Kapalı Düğün Salonları

Denize sıfır konumda, otel konforunda bir kır düğünü kulağa nasıl geliyor? Deniz kenarı manzaralı Hotel Selimpaşa Konağı’nda değerlendirebileceğin çok çeşitli açık ve kapalı alanlar bulunuyor.

Her biri farklı konseptlere sahip olan bu alanlar tek bir çatı altında harika bir deneyim sunuyor. Kışın kapalı balo salonunda, yazın havuz başında, sonbaharda otelde, ilkbaharda da kır bahçesinde ayrıcalıklı bir düğün yapma imkanı hiç kaçırılır mı? Kısacası dört mevsim Hotel Selimpaşa Konağı'nda anlam kazanıyor.

Hotel Selimpaşa Konağı Düğün Fiyatları

Silivri düğün mekanları arasındaki bu otel hizmetlerinde ve salon seçimlerinde sağladığı esnekliği fiyatlarında da sağlıyor. Yemeksiz, kokteyl ve yemekli organizasyon seçimlerine göre fiyatlarda değişim yapıyor. Mekanda davet fiyatları kişi başı 300 TL'den başlıyor.

Mekanın Artıları

  • Burada düğün stresine yer yok! Çünkü düğün stresini atabilmen için gelin hamamı, masaj ve spa gibi hizmetler sağlıyor. :)
  • Çok çeşitli mekan alternatifleri sunuyor. 150 kişilik kapalı balo salonu, 750 kişilik havuz başı veya 1000 kişilik kır bahçesi istediğin şekilde kapılarını açıyor.
  • Balayı tatilini uzaklarda arama, çünkü ayağına geldi. Düğünün ardından otelde konaklayarak düğünü bir balayı tatiline dönüştürebilirsin.

Hotel Selimpaşa Konağı adresi: Selimpaşa Merkez Mahallesi, 3062 Sokak, No: 15, Selimpaşa, Silivri / İstanbul.

8. Bon Düğün Davet

Silivri'nin En Güzel Açık ve Kapalı Düğün Salonları

Düğününün planlanmasından bitişine kadar tüm aşamaları profesyonel ellere bırakmak ister misin? İşte Bon Düğün Davet Salonu bu aşamaları deneyimli ekibi ile en kusursuz şekilde hallediyor.

Sana sadece düğün günü bol bol eğlenmek kalıyor. Masalsı bir kır düğünü veya nezih bir kapalı salon, hangisini istersen o konseptte bir düğün deneyimli ekip tarafından hazırlanıyor.

Bon Düğün Davet Fiyatları

Bu mekanın fiyatlandırması hafta içi veya hafta sonu tercihlerine göre belirleniyor. Her şey dahil paket hafta içi 8.500 TL olarak fiyatlanıyor.

Mekanın Artıları

  • Düğün bitiminde ücretsiz konaklama imkanı sunuyor. Düğün yorgunluğunu atmak için bu fırsatı kaçırmamanı tavsiye ederiz.
  • Düğüne girişinden çıkışına kadar tüm anlar ücretsiz bir şekilde kayıt altına alınıyor.
  • Aracını güven içinde park edebileceğin bir otoparka sahip.
  • Slayt, volkan, konfeti, ışık gösterisi gibi şovlarla düğününe farklı bir eğlence katıyor.
  • Müzik için dışarıdan anlaşma yapıp ek harcama yapmana gerek yok. Mekan, canlı müzik ve dj hizmeti de sunuyor.

Bon Düğün Davet Salonu adresi nerededir diyorsan: Selimpaşa Mahallesi, 2087 Sokak, No: 12, Silivri / İstanbul.

9. Grandma’s Wonderland

Silivri'nin En Güzel Açık ve Kapalı Düğün Salonları

Silivri düğün mekanları arasında çiftlik düğünü yapmak isteyenlere tavsiyemiz Grandma’s Wonderland oluyor. Şehrin gürültüsünden uzakta, toprağın kokusunu doyasıya içine çekip huzurla dolacağın bir düğün istemez misin?

Etrafı meyve ağaçlarıyla çevrili bu kır davet alanında birbirinden farklı mekanlar da mevcut. Tüm bunların üzerine bir de bu mutlu anlarına 1000 kişinin eşlik edebileceğini söylesek. ;) Kısacası Grandma’s Wonderland bir düğünden öte unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Grandma’s Wonderland Düğün Fiyatları

Grandma’s Wonderland birbirinden güzel düğün paketlerine sahip. Fiyatları etkileyen en önemli unsur ise düğününü ne şekilde yapmak isteyeceğin oluyor. Fiyatlar kişi başı ortalama 300 - 500 TL'den açılıyor.

Mekanın Artıları

  • Kır düğünün en büyük problemi genelde araç park yeri bulunmaması oluyor. Ama burada bu da dert değil. 100 araçlık otopark alanı ile sorunlar ortadan kalkıyor.
  • Mekanın güzelliğini görünce buradan gitmek istemeyeceksin. O halde mekanın sunduğu konaklama imkanından rahatça faydalanabilirsin.
  • Düğünden sonra mekanın otelinde konakladın. Sabah kalktığında çiftlikten toplanmış malzemelerle organik kahvaltın sunuluyor. Dahası, kahvaltıdan sonra mekanın kendi bağından topladığın üzümlerle kendi şarabını yapma imkanı sunuluyor. Düğünden öte bir deneyim diye boşuna demedik.

Grandma’s Wonderland nerededir, nasıl gidilir diye meraklandığının farkındayız. İşte senin için açık adresi: Ören Çiftlik Evleri, Yeni Mahalle, Akören Caddesi, No: 114, Silivri / İstanbul.

10. Klassis Resort Hotel

Silivri'nin En Güzel Açık ve Kapalı Düğün Salonları

Silivri düğün mekanları arasında otelde düğün konsepti denilince Klassis Resort Hotel’e yer vermemek olmaz. Marmara Denizi’nin eşsiz manzarasına sırtını dayayan bu mekanın manzarasını görünce büyüleneceksin.

Ayrıca mekan, birbirinden farklı açık ve kapalı alanları bünyesinde barındırıyor. 200 kişiye kadar davet ettiğin kişi varsa sana deniz manzaralı amfi tiyatroda bir düğün daha uygun. Ama davetli sayın 500’ü bulacaksa balo salonu kapılarını açıyor. Her iki durumda da mekanın sağladığı seçkin hizmetlerin ve ayrıcalıkların keyfini çıkarmak sana kalıyor.

Klassis Resort Hotel Düğün Fiyatları

Otelde düğün fiyatları kişi başı ortalama 200 TL'den açılıyor.

Mekanın Artıları

  • Düğün öncesi stresini atmak için düğün sonrası ise yorgunluğunu atmak için otelde konaklama fırsatından daha iyi ne olabilir.
  • Düğün menüleri mekanın ihtişamına yakışacak şekilde hazırlanıyor. Ama sen kendine özel menüler hazırlamak istiyorsan bu konuda seni özgür bırakıyor.
  • Fotoğrafçı için ekstra bütçe ayırmana da gerek kalmıyor. Mekan bunu pakete dahil olarak sağlıyor. Fotoğraflarda yüzünü güldürdüğü gibi cebini de güldürüyor.

Klassis Resort Hotel nerededir, nasıl gidilir diyorsan işte adresi: Mimarsinan Mahallesi, Prof. Dr. Muammer Aksoy Caddesi, No: 101, Silivri / İstanbul.

Daha fazlası için: Silivri'deki tüm kır düğünü mekanlarını buradan inceleyebilirsin.

Bu yazımızda farklı konseptlerde ve farklı bütçelere yönelik mekanlar arasından seçkilerimizi sunduk. Otelde düğün, kır düğünü, havuz başı düğün, çiftlik düğünü, kapalı salon düğünü, teras düğünü gibi pek çok alternatiften pek çok mekana yer verdik.

Peki sen bu mekanlar arasında hangisinde düğün yapmak istersin? Yorumlarda belirtmeyi ve beğendiğin mekanları arkadaşlarınla paylaşmayı unutma. Ayrıca Ücretsiz Teklif Al butonuna tıklayarak beğendiğin mekanlardan fiyat almayı ve indirim kampanyalarından faydalanmayı da kaçırmamanı öneririz. Kusursuz ve eğlence dolu bir düğün geçirmeni dileriz.

İlgili Makaleler

0
%