avrupa-yakasi-dugun-mekanlari-001
avrupa-yakasi-dugun-mekanlari-001

Avrupa Yakası Düğün Mekanları, Hizmetler ve Fiyatları

İstanbul, Avrupa ve Anadolu yakasında pek çok düğün mekanı bulunuyor. Sahil kesimlerine yakın düğün mekanları olduğu gibi orman manzaralı veya şehir içinde bulunan mekanlar da çok sayıdadır. Bu nedenle Avrupa yakası düğün mekanları arasında seçim yapmak bazen zorlaşmaktadır. Tarihi düğün mekanları, öğretmen evleri ve benzeri sosyal tesislerde de düğün organizasyonu yapılabilmektedir. Söz konusu Avrupa yakası düğün mekanları kapalı düğün salonu olabildiği gibi, açık hava kır düğünü mekanları da bulunabilmektedir. Salon ve kır düğünü mekanlarının birbirine göre avantajları ve dezavantajları bulunmakta olup, bu konuda nihai kararı çiftlere bırakmak isabetli olacaktır. Avrupa Yakası Düğün Mekanları Düğün organizasyonu kapsamında nikah kürsüsü ve masasının giydirilmesi, gelin yolu ve girişi, masa-sandalye giydirmeleri, masa üstü çiçek ve şamdan dekorları, supla ile peçetelere ait bilezik ve salonun genel süslemesi bulunmaktadır. Bununla birlikte volkan ve konfeti şov, kar ve köpük şovları harika bir düğün için tamamlayıcı görsel hizmetler olmaktadır. Çocukları da unutmayan mekanlarda ise çocuk parkları, palyaçolar, kum ve yüz boyama istasyonları gibi eğlence dolu alternatifler söz konusu olabiliyor.

Avrupa Yakası Düğün Mekanları ve Hizmetler

Avrupa Yakası Düğün Mekanları

Avrupa yakası düğün mekanları genellikle çiftlerin isteklerine göre düğün orkestrası hizmeti verebiliyor. Örneğin Karadenizlilerin olduğu bir mekanda horon tepilmeden bir düğün geçmez. İç Anadolu başta olmak üzer oyun havaları hemen hemen her düğünde çalınmaktadır. Barkovizyon gösterileri de mekanların sunduğu hizmetler arasında yer alıyor. Çiftlerin küçüklük fotoğraflarından yetişkinliğe kadar geçirdiği süreçlerin kısa bir özeti çiftler kadar ailelerini ve davetlileri de duygulandırıyor. Avrupa Yakası Düğün Mekanları DJ hizmetinde ise davetliler istek şarkılar ve hareketli parçalarla eğlencenin doruklarına varır. Ayrıca lazer şovları yapılıp havai fişekler atılabilmektedir. Havai fişek konusunda bazı Avrupa yakası düğün mekanları sınırlandırmaya gitmiştir. Bazı mekanlar ise gece kapanma saati olarak 23’ü seçmiştir. Ses, ışık ve görüntü sistemleri de önemli hizmetler olup, son dönemde “Truss” adı verilen sistemlerin kurulmasına sıkça rastlanılmaktadır. Masa üstü süsleme de ayrı bir tecrübe gerektirmekte olup şamdanlar, mumluklar, canlı çiçeklerle veya yapay çiçeklerle süslendirme yapılabilmektedir. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Avrupa Yakası Düğün Mekanları Fiyatları

Avrupa Yakası Düğün Mekanları

Konu fiyatlara gelince Avrupa yakası düğün fiyatları için çeşitli fiyat aralıkları söz konusu olmaktadır. Yemekli düğün organizasyonu hafta sonuna düşünülüyorsa kişi başı fiyatlar 30 TL ile 250 TL arasında değişmektedir. Hafta içi bu rakam 25 TL ile 200 TL arasındadır. Yemek yerine ikramlıklar düşünülüyorsa hafta sonu kişi başı fiyatlar 25 TL ile 200 TL aralığındadır. Hafta içi ise 20 TL ile 180 TL arasındadır. Avrupa Yakası Düğün Mekanları Talep edilen ekstra her hizmet için bu rakamlar yukarıya çıkarılabilmektedir. Bunlar video ve fotoğraf hizmeti hariç fiyatlardır. Konu video ve fotoğraf hizmetine gelince çekim günü sayısı, çekilen fotoğraf sayısı ve videonun hususları bu hizmetin fiyat politikasının temel unsurlarını oluşturmaktadır. Söz konusu çekimlerden sonra albüm ve klip yapımı da diğer harcama kalemlerini teşkil etmektedir. Çekim konusu dışarıdan alınabildiği gibi düğün mekanları tarafından da verilmesi söz konusu olabiliyor. Avrupa Yakası Düğün Mekanları Düğün organizasyonu için yapılacak sözleşmelerde çekim konusu ayrı bir maddede ele alınmalı ve albümün tipinden (panoramik, cep, lüks kapaklı vs.) klibin uzunluğuna kadar hiçbir detay atlanmamalıdır. Aksi takdirde organizasyon firmasınca verilen taahhütler ile gerçekleşen hizmetler arasındaki olası farklar çiftler ve düğün sahipleri açısından hayal kırıklığı yaşatacaktır. Yemekli düğünler hakkında bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

0
%