Tümünü Görmek İçin Tıkla

1001 Gece Düğün Sarayı

5.0 (1 Yorum)

Hakkında

1001 Gece Düğün Sarayı

Düğün gününüzde Sultanlar gibi hissetmek isterseniz Ankara’da bulunan 1001 Gece Düğün Sarayı tam size göre.

Geniş salonu, kaliteli ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile 1001 Gece Düğün Salonu sizlere masalsı bir düğünün garantisini verecek. Ankara düğün mekanları arasında en masalsı olanlardan tercih yapmak isteyen çiftler için 1001 gece adının hakkını verecektir. Firmanın düğün fiyatları ve diğer sorularınız için yazımızın devamını okuyabilirsiniz. En güzel gününüzü unutulmaz bir şekilde taçlandırmaya hazır olan 1001 Gece Düğün Sarayları, alternatif düğün paketleri ve kına paketleriyle sizleri mutlu ediyor. Muhteşem bir salon düğünü istiyorsanız, uygun fiyatları ve yüksek kalitedeki hizmetleriyle bu tesis, işte tam da  sizin aradığınız yer. Güler yüzlü ve  tecrübeli çalışanlarıyla, göz kamaştırıcı atmosferiyle sadece düğün etkinlikleriniz için değil, aynı zamanda kokteyl, nişan, kına gecesi, sünnet düğünü, mezuniyet ve bayi toplantısı gibi diğer organizasyonlarınız için de hizmetinizde. En mutlu gününüzü en güzel şekilde yaşayabilmeniz için tüm bu muhteşem hizmetleri sizlere inanılmaz kampanyalarla sunuyor. Müşteri memnuniyetini temel ilke edinen bu mekan, en mutlu gününüzde her ihtiyacınızı sizin yerinize düşünüyor. Size bu gününüzü en muhteşem şekilde yaşamak dışında düşünecek hiçbir şey bırakmıyor.

1001 Gece ile Düğün Sarayı Fiyatları

1001 Gece Düğün Sarayı 'nda Düğün fiyatları firma hizmetleri ve sizlerin isteklerine göre şekillenir. Bu nedenle bizimle iletişime geçmeden önce düğününüz hakkında birkaç detayı düşünmeniz gerekir. Elbette her konuda karar vermiş olmanız gerekmez. Yine de düğününüzün konsepti, konuk sayısı ve istediğiniz hizmetleri belirlemenizde fayda var. Mekanda gerçekleştirmek istediğiniz düğünün maliyeti hakkında daha net bilgi almak isterseniz; sayfanın sağ bölümünde bulunan “ücretsiz teklif al” formunu doldurabilirsiniz. Düğün Buketi aracılığıyla hayalinizdeki düğünün maliyetini öğrenerek bütçe hesaplamanızı yapabilirsiniz. Bu sayede düğün harcamalarınız bir anda beklenmedik bir şekilde artmamış olacaktır. Eğer mekan hakkında aklınıza takılan farklı sorularınız varsa sitemizin alt kısımda yer alan mesaj bölümü yardımı ile bizimle iletişime geçebilirsiniz. İletişim ekibimiz en kısa sürede sizlere geri dönüş yapacaklardır.

1001 Gece Düğün Sarayları Hizmetleri

Ankara Dışkapı’daki salon düğünlerinin incisi olan bu mekanda, en unutulmaz gününüzü en unutulmaz hizmetlerle ve en unutulmaz indirimlerle en uygun fiyatlara yaşayacaksınız.

T alep ettiğiniz pakete ve kişi sayısına göre değişiklik gösteren fiyatlarıyla her türlü bütçeyi memnun etmeye hazır bu tesiste fevkalade organizasyonlara imza atmaya hazır olun.  Etkinlik ölçüşüne göre farklılık gösteren salonlar yüksek tavanlı ve kolonsuz olmakla beraber, talep edilen kişi sayısına göre 1000 veya 500 kişiliktir. Her salonda mevcut olan ve istenilen sıcaklığa göre ayarlanabilen ısıtma ve soğutma sistemleri sayesinde, organizasyonunuzu tam da hayal ettiğiniz konforda gerçekleştirmeniz mümkün. Şimdi ise gerçekleştirmek istediğiniz organizasyonunuzun en önemli bölümlerinden birine değinmenin tam zamanı: Düğün yemekleri. Bu mekanda isteğe bağlı olarak organizasyonlarınızı yemekli olarak da seçebilirsiniz.  Usta şefler tarafından büyük bir titizlikle hazırlanan yemeklerle kendiniz kadar misafirlerinizi de eşsiz tatlar sayesinde oldukça memnun edebilirsiniz. Dilediğiniz gibi seçeceğiniz zengin menü alternatifleriyle, hayal ettiğiniz gibi bir düğün yemeği sizi bekliyor. Tüm bunların yanı sıra, hayal gücünüzün sınırlarını zorlayan konsept seçenekleriyle sizlere hizmet vermeye hazır cathering şirketlerini incelemek için sitemize göz atabilir, Ankara’da size uygun bir firma bulabilirsiniz. 1001 Gece Düğün Sarayları’nın verdiği diğer hizmetler arasında müzik de kaçınılmaz bir detay olarak bulunmaktadır. Çeşitli sanatçı ve repertuar seçimiyle zengin orkestrası, isteğe bağlı olarak organizasyonunuzu şenlendirmek için hizmet veriyor olacaktır. En güzel gününüzü ölümsüz kılmak içinse fotoğraf çekimi ve video çekimi de sınırsız hizmetlerden sadece  birkaçı olarak karşınıza çıkıyor. Bu benzersiz düğün salonu hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 1001 Gece Düğün Sarayı iki ayrı salon seçeneği ile gelin ve damat adaylarını memnun edecektir. Geniş menü seçeneği ile isterseniz yemekli isterseniz yemeksiz düğün gerçekleştirebilirsiniz. Orkestra, video ve fotoğraf çekimi hakkında detaylı bilgi için sitemiz üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Firmanın düğün fiyatları ve sizlere sunduğu fırsatlar hakkında detaylı bilgi için sitemizi takip etmeyi unutmayın. Düğün dışında kına, sünnet düğünü, nişan gibi organizasyon ve kurumsal etkinliklerinizi mekanda gönül rahatlığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

1001 Gece Düğün Sarayları’na Nasıl Gidilir?

Ankara’nın Altındağ ilçesinde bulunan mekan geniş salonu ile kalabalık düğünlerde de gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.

Salon, İrfanbaştuğ Caddesi Açıkel Sokak’ta bulunan Anadolu Çarşısının içinde, 1 numarada yer almakta. Toplu taşıma ile de rahatlıkla ulaşabileceğiniz mekana isterseniz şahsi aracınız ile de gidebilirsiniz. Ankara’nın Dışkapı ilçesinde yer alan 1001 Gece Düğün Sarayları oldukça merkezi bir konumda yer almaktadır. Özel aracınızla ya da toplu taşıma araçlarıyla, nasıl giderim endişesi taşımadan kolayca ulaşabileceğiniz mekan, İrfanbaştuğ Caddesi, Açıkel Sokak Anadolu Çarşısı 1 Numaralı adreste bulunmaktadır. Toplu taşıma araçlarıyla mekana ulaşmak isteyenler, Kızılay’dan kalkan otobüslerle tek vasıta olarak ulaşabilirler. Ankara’daki salon düğünlerinin en gözdelerinden biri olan bu mekan, Dışkapı’daki tesisleriyle rüyalarınızdaki düğünü gerçeğe çevirmek için sizleri bekliyor. Her bütçeye hitap eden fiyatları, avantajlı  paketleri ve kampanyaları ile  bu mekan uygun fiyatlarla sizlere yardımcı oluyor.  Güler yüzlü ve deneyimli çalışanlarıyla sizlere en iyi hizmeti vermeyi amaç edinmiş olan 1001 Gece Düğün Sarayları, sitemizde siz değerli misafirlerimizin tercihini bekliyor. Siz de Ankara Dışkapı’daki bu eşsiz tesiste, eşsiz bir organizasyona sahip olmak istiyorsanız 1001 Gece Düğün Saraylarını tercih ederek, o şanslı insanlardan biri olabilirsiniz.

Deneyimlerinizi Bizler ile Paylaşmayı Unutmayın

Sayfanın alt bölümünde yer alan yorumlar siz değerli kullanıcılarımızın deneyimlerini yansıtmakta. Siz de 1001 Gece Düğün Sarayı salonlarında gerçekleştirdiğiniz düğün sonrası yorumlarınızı bizler ile paylaşmayı unutmayın.

Daha fazla göster

İletişim bilgileri

Yorumlar (1) 5.0

  • Ş****

    1001 Gece Düğün Sarayı Ankara’nın nevi şahsına münhasır ve tam da adı gibi, masal gibi bir düğün salonu! Çok şık, çok profesyonel ve fiyatlar açısından da gayet makul.

Bu senin İşletmen mi? Hemen Sahiplen.

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Yeni müşteriler bulmak için lütfen ücretsiz araçlarımızı kullanın
Başvur

Ücretsiz Fiyat Teklifi Al!

Ücretsiz Teklif Al
Senin için en uygun 10 firmadan ücretsiz fiyat teklifi almamızı ister misin?
10 Firmadan Teklif Al
0
%