beykoz-kir-dugunu-salonlari
beykoz-kir-dugunu-salonlari

En İyi Beykoz Kır Düğün Salonları ve Fiyatları

İstanbul'un Beykoz ilçesi kır düğünleri için biçilmiş bir kaftan. Biz de sana ve senin gibi düğün salonu araştıran herkese kolaylık olsun diye Beykoz'da bulunan kır düğünü mekanlarını araştırdık. Beykoz'daki kır düğünü mekanları, düğün salonları ve fiyatları hakkında merak ettiğin tüm bilgileri bu yazıda bulabilirsin. En İyi Beykoz Kır Düğün Salonları ve Fiyatları Yemyeşil açık havada, hafif rüzgar eşliğinde bir düğün planlıyorsan Beykoz ilçesi senin için uygun seçeneklerden biri. Hem ulaşım kolaylığı hem de doğası ile hayallerine buradaki düğün mekanlarından ulaşabilirsin. O zaman daha fazla beklemeden kır düğün mekanlarını beraber incelemeye başlayalım.

Beykoz Korusu

En İyi Beykoz Kır Düğün Salonları ve Fiyatları Beykoz Korusu

Yeşilin ve beyazın hakim olduğu koruda kır düğünü yapmak ister misin? Eğer cevabın ''Evet'' ise burası tam sana göre. Mekan, dış görünüş olarak gelen herkesi tatmin ediyor. Ayrıca imkan ve hizmetleriyle gelin ve damadın isteğine göre değişiklikler yapabiliyor. Beykoz Korusu sadece düğün değil farklı organizasyonlarada ev sahipliği yapıyor. Nişan, kına gecesi, sünnet ve parti gibi birçok etkinlik bu mekanda düzenleniyor. Açık ve kapalı olarak iki davet alanı bulunuyor. Ortalama 1.000 kişiyi rahatlıkla ağırlayabiliyor. Kalabalık bir davetli listen varsa burası sana hitap ediyor diyebiliriz. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Beykoz Korusu Düğün Fiyatları

İsteğe göre her olanağı sağlayan Beykoz Korusu, fiyatlarında değişiklik gösterebiliyor. Yemekli ve kokteyl seçenekleri veya farklı hizmetlerden yararlanma durumuna göre sunulan fiyat farklılaşıyor

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 50 - 100 TL 50 - 100 TL
Kokteyl 30 - 50 TL 30 - 50 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

En İyi Beykoz Kır Düğün Salonları ve Fiyatları Beykoz Korusu
  • Deniz ve orman manzarasının arasında güzel bir akşam için burayı tercih edebilirsin.
  • Fotoğraf ve video çekimi yapılıyor.
  • Ses, sahne ve ışık sistemleri sayesinde eğlenceli bir düğün için zemin oluşturuyor.

Adres: Gümüşsuyu Mahallesi Kemerüstü Sokak Beykoz / İstanbul. Ücretsiz Teklif Al

Mecidiye Kasrı

Mecidiye Kasrı

Beykoz'un gözde mekanı Mecidiye Kasrı tarihi atmosferi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Çimlerin üzerinde Boğaz manzarasına karşı unutulmaz bir gün geçirebilmeni sağlıyor. Geniş ve beyaz renkte masa sandalyeleri istediğin renge göre giydirilebiliyor. Organizasyon ekibi temin ederek sorunsuz bir şekilde düğününü gerçekleştirebilirsin. Catering servisi, deneyimli ve güler yüzlü personeli ile hem sen hem de davetlilerin için rahat bir gün planlanıyor. Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Mecidiye Kasrı Düğün Fiyatları

Mekan, salon kiralama sistemine göre fiyat biçiyor. Ön bahçe ve rıhtım için toplam fiyat 20.000 TL'lik bir başlangıç fiyatı belirleniyor. Deniz kenarında ve tarihi bir ortamda kır düğünü için detaylı fiyat bilgisi almak istersen mekanla iletişime geçebilirsin.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 50 - 80 TL 50 - 80 TL
Kokteyl 30 - 50 TL 30 - 50 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

Mecidiye Kasrı
  • İç ve dış dekorasyon kendine hayran bırakıyor.
  • Tarihi bir geçmişi olduğu için farklı bir atmosfer sunuyor.
  • Geniş kır bahçesi sayesinde misafirlerini rahat bir şekilde ağırlayabilirsin.

Mecidiye Kasrı Adres: Yalıköy, Beykoz Kasrı, 34820 Beykoz / İstanbul.

Leonardo Kır Düğünü

Leonardo

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan Leonardo Kır Düğünü, Poloneköy semtinde yer alıyor. Mekanın öne çıkan özelliği dekorasyon ve süslemelere fazlasıyla özen göstermesi. Deniz kenarındaki konumu ise herkesin hoşuna giden ayrı bir detay oluyor. Mekan geniş bir milli park içerisinde seni ve davetlilerini ağırlıyor. 400 kişilik kapalı salonu ve 500 kişilik açık davet alanı bulunuyor. 500 araç kapasiteli otoparkı ve 50 kişiye kadar konaklama imkanı da mevcut. Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Leonardo Kır Düğünü Fiyatları

Doğanın içerisinde yer alan mekan için fiyatlar seni şaşırtmasın. Sunulan imkanlar dahilinde uygun fiyat seçenekleri karşına çıkıyor. Hafta içi yemekli ve kokteyli fiyatlar aynı aralıkta yer alıyor. Dilediğin konsept ve bütçeye göre seçimini yapabilirsin.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 150 - 200 TL 200 - 300 TL
Kokteyl 150 - 200 TL 150 - 200 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

Leonardo
  • Kokteyl kapasitesi 2.000 kişiye kadar ve yemekli 500 kişiye kadar rahatlıkla hizmet verebiliyor.
  • After party alanı sayesinde eğlence kesintisiz devam ediyor.
  • Mekan olumsuz hava koşullarına karşı önlem alıyor.
  • Doğa yerlerinde fotoğraf çekimleri, menü ve pasta seçenekleri, vale hizmeti ve DJ performansı gibi önemli hizmetleri yerine getirebiliyor.

Adres: Polonez, Cumhuriyet Caddesi (Polonezköy Cumhuriyet Yolu) No:1, 34829 Polonez Köyü / Beykoz. Ücretsiz Teklif Al

Çamlık Bahçe

En İyi Beykoz Kır Düğün Salonları ve Fiyatları Çamlık Bahçe

Beykoz'un en iyi mekanları arasında olan Çamlık Bahçe kır düğünü alanında adını duyurmayı başarıyor. Hem geniş kapasitesi hem olanakları hem de fiyatlarındaki uygunluk ile burası favori mekanların arasına girebilir. 2.000 kişilik açık hava davet alanı ile 500 kişilik kolonsuz, yüksek tavanlı kapalı salonu Çamlık Bahçe'nin özellikleri arasında bulunuyor.

Çamlık Bahçe Düğün Fiyatları

Fiyat performans açısından seni tatmin edecek olan Çamlık Bahçe, bütçeni zorlamıyor. Yemekli ve kokteyl düğün fiyatları 50 TL'den az olan mekanın hafta sonu yemekli düğün seçeneğine aşağıdaki tablodan ulaşabilirsin.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 50 TL'den az 50 - 100 TL
Kokteyl 50 TL'den az 50 TL'den az

Neden Burayı Seçmelisin?

En İyi Beykoz Kır Düğün Salonları ve Fiyatları Çamlık Bahçe
  • Mekanın organizasyon sorumlusu var ama eğer istersen dışarıdan organizasyon firması temin edebilirsin.
  • Hazırlık odası bulunuyor.
  • Düğünden önce menü tadımı yapabilirsin veya menüde değişiklik seçenekleri mevcut.

Adres: Fatih Mah. Cumhuriyet Cad. No:196 Çavuşbası - Kavacık, Beykoz / İstanbul.

Çavuşbaşı Kasrı

En İyi Beykoz Kır Düğün Salonları ve Fiyatları Çavuşbaşı Kasri

Beykoz'un Çiftlik semtinde bulunan Çavuşbaşı Kasrı, senin de listene dahil olabilecek bir başka mekan. Doğa ile iç içe olması nedeniyle muhteşem manzaraları gözler önüne seriyor. 1.500 kişilik hem kapalı davet alanı hem de açık hava davet alanı bulunuyor. Bu kadar kişiyi rahatça ağırlayabilmek için 750 araç kapasiteli otopark da düşünülüyor.

Çavuşbaşı Kasrı Düğün Fiyatları

Çevredeki mekanlara göre ortalama fiyatları sunan Çavuşbaşı Kasrı'nın yemekli fiyatları tabloda yer alıyor. Fiyatlar hafta içi ve hafta sonu olarak iki farklı şekilde ayrılıyor. Bütçene en uygun olanı seçerek düğününe hazırlanmaya başlayabilirsin.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 50 TL 80 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Deneyimli aşçıları sayesinde lezzetli yemekler sunuyor.
  • Catering firması, düğün fotoğrafçısı, etkinlik sorumlusu ve organizasyon ekibi bulunuyor.

Adres: Çiftlik Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Koza Sokak, No:4 Beykoz / İstanbul. Ücretsiz Teklif Al Düğünün için mekan haricinde bir organizasyon firmasıyla anlaşmak istiyorum diyorsan senin için sayısız seçenek burada.

Paşa Garden

Pasha Garden

Her konsepte ayak uyduran Paşa Garden, Beykoz ilçesinin İncirköy semtinde bulunuyor. Kendine has dekorasyonu olsa da her isteğe göre mekan giydirme ve süsleme yapıyor. Şehir, bahçe ve doğa manzarasının yanında panaromik bir görsel şölen de sunuyor. 750 kişilik kır bahçesi ve 300 kişilik kapalı salonu mevcut. Profesyonel ekibi ile yemek servisi ve diğer hizmetleri sunuyor. Ayrıca menü tadımı ve menü değişikliği yapılabiliyor.

Paşa Garden Kır Düğünü Fiyatları

Paşa Garden, çiftlerin düğün günü için fiyat olarak fazla zorlanmalarının önüne geçiyor. Hem en iyi hem de en uygun fiyatlı kır düğün mekanı olarak öne çıkıyor. Yemekli ve kokteyl konseptte düğünler için fiyat aralıkları hafta içi - hafta sonu olarak değişiyor. Aşağıdaki tablodan detaylı inceleme yapabilirsin.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 50 TL'den az 50 - 100 TL
Kokteyl 50 TL'den az 50 - 100 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

Pasha Garden
  • 750 kişilik yemekli kapasitesi ve 1.000 kişilik kokteyl kapasitesi bulunuyor.
  • Açılır kapanır tavanı mevcut.
  • Işık, ses ve sahne hizmeti ile eğlenceli bir davet vadediyor.

Paşa Garden Nerede: İncirköy Mah. Gümüşsuyu Cad. Ensar Sokak No:36/A (Sultaniye Parkı Karşısı) Beykoz / İstanbul. Ücretsiz Teklif Al

Beyaz Bahçe

Beyaz Bahçe

Butik bir otelde kır düğünü yapmak ister misin? Beyaz Bahçe otel lüksünü ve konforunu, kır bahçesi ferahlığı ile birleştiriyor. Yemyeşil çimlerin üzerinde, ağaçlarla ve renkli çiçeklerle çevrili mekan, Beykoz'un en iyi kır düğünü alanına sahip diyebiliriz. Supla, şamdan, ışıklandırma ve manzaraları ile tamamlayıcı bir bütün oluştuyor. Yıllara dayanan deneyimleri ile gelin ve damat adaylarının favori mekanı oluyor. Kapalı alan 500 kişilik ve kır bahçesi 2.000 kişilik misafiri ağırlayabiliyor.

Beyaz Bahçe Düğün Fiyatları

Mekan, sizlere en uygun olan fiyat teklifini sunuyor. İsterseniz yemekli isterseniz de kokteyl tarzında bir düğün planlama şansınız bulunuyor. Fiyatlarda etkili olan faktörler arasında davetli sayısı ve düğün günü yer alıyor.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 80 TL 100 TL
Kokteyl 50 TL 80 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

Beyaz Bahçe
  • Göz alıcı bir gazebo tasarımı seni bekliyor.
  • Gelin tagı, gelin yolu ve gelin / damat odası bulunuyor.
  • DJ ve müzik grubu temini yapılıyor.
  • Mevsime göre ısıtma sistemi ve klimaları mevcut.

Adres: Cumhuriyet, Beykoz Cd. No:1, 34829 Beykoz / İstanbul. Ücretsiz Teklif Al

Beykoz Kelebek Çiftliği

Kelebek Çiftliği

Bünyesinde her imkanı gelin ve damat adayları için kullanan Kelebek Çiftliği, Zerzavatçı semtinde bulunuyor. Hem kapalı salonu hem kır düğünü için açık hava davet alanı bulunuyor. Nikah, fotoğraf çekimi ve daha birçok konu için özel alanları bulunuyor. Mekanı öne çıkartan bir diğer konu ise kullandığı her ürünün doğal olması.

Beykoz Kelebek Çiftliği Kır Düğünü Fiyatları

Kelebek Çiftliği'nin her alanda kendine özgü farklılıkları bulunuyor. Fiyatların bütçene uygun olabilecek aralıkta bulunması sayesinde senin için iyi bir tercih noktası olabilir.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 80 TL 100 TL
Kokteyl 50 TL 80 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

Kelebek Çiftliği
  • Vegan, çocuk, vejetaryen ve diyabet gibi özel menü seçenekleri bulunuyor.
  • Yemekler için sunum yaparken tabak, bardak, kaşık gibi dizayna çok dikkat ediyor ve özen gösteriyor.
  • Canlı müzik ve orkestra temini yapıyor.

Kelebek Çiftliği Adres: Zerzavatçı, Fatih Sultan Caddesi No:11, Beykoz / İstanbul. Ücretsiz Teklif Al

İstanbul Saklı Orman

Saklı Orman

Beykoz'un en iyi kır düğün salonları listesine eklediğimiz bir diğer mekan Saklı Orman oluyor. Bu mekanın aynı zamanda organik marketi de bulunuyor. Hazırladıkları tüm yemekler hem taze hem de günlük ürünlerden yapılıyor. Çam ağaçları ile çevrili kır bahçesi 750 kişiye kadar misafirlerini ağırlayabiliyor. Aynı zamanda 150 araç kapasiteli otoparkı da mevcut. Gelin yolu, gelin tagı ve nikah için ayrı bir alanı bulunuyor.

Saklı Orman Beykoz Kır Düğünü Fiyatları

Düğün için önemli olan bir diğer husus fiyatlar. Saklı Orman, bütçe konusunda seni zorlamayacak seçenekler sunuyor. Hadi beraber mekanın kır düğün fiyatlarını inceleyelim.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 50 TL 80 TL
Kokteyl 30 TL 50 TL

Burayı Neden Seçmelisin?

Saklı Orman
  • Beykoz'un en iyi kır düğünü mekanları arasında olması sebebiyle burayı seçebilirsin.
  • Misafirlerin için karşılama ekibi bulunuyor.
  • Catering ve etkinlik sorumlusu temini yapılıyor.
  • Video ve fotoğraf çekimi için mekanın fotoğrafçısı ayrıca fotoğraf için özel alan sağlanıyor.

Saklı Orman Nerede: Görele, Polonezköy Yolu No:2, 34829 Beykoz / İstanbul. Ücretsiz Teklif Al

Liva Köşk

Liva Köşk

Hem şehir merkezinde hem de ormanlık bir alanda düğün yapmak istersen Liva Köşk tavsiyelerimiz arasında. Doğal bir alan içinde 1.500 kişilik kır bahçesi bulunuyor. 500 kişilik kapalı salonu da mevcut. Göl, bahçe ve kır manzaraları da cabası. Beyaz ve yuvarlak masa sandalyeler dizayn ediliyor. Yine dekorasyona uygun olarak gümüş suplaları ve çiçeklerle bezenmiş süsleri bulunuyor.

Liva Köşk Düğün Fiyatları

Liva Köşk'te düğün paketleri de bulunuyor. Bu duruma göre fiyat seçenekleri oldukça çeşitli. Kişi başı düğün fiyatları ise ortalama 50 - 80 TL'den başlıyor. Ayrıntılı fiyat bilgisi için tabloyu inceleyebilirsin.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 100 - 150 TL 150 - 200 TL
Kokteyl 100 - 150 TL 100 - 150 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

Liva Köşk
  • Şehir merkezindeki lokasyonu sayesinde ulaşımı kolay.
  • 750 araç kapasiteli otoparkı ve vale hizmeti bulunuyor.
  • After party alanı bulunuyor.

Adres: Yenimahalle Küçüksu Cad. No:365/1 Beykoz (Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı İzci Kampı Girişi) Beykoz / İstanbul. Ücretsiz Teklif Al

Mihrabat Korusu

Mihrabat Korusu

Beykoz'un Kanlıca mevkisinde bulunan Mihrabat Korusu, Boğaz manzarası ile büyülüyor. Tarihi bir mekan olması dikkatleri daha fazla çekiyor. 250 kişilik kapalı salonu, 500 kişilik açık davet alanı ve 800 kişilik kır bahçesi alanı sağlanıyor. Gelin yolu, gelin tagı, süslemeler gibi imkanlarını bulunuyor. After party organizasyonu gibi birçok etkinlik yapılabiliyor.

Mihrabat Korusu Düğün Fiyatları

Koruda gerçekleşecek düğünler, yemekli ve kokteylli olmak üzere iki farklı türde yapılabiliyor. Yemekli düğün fiyatları 350 TL'den, kokteyl fiyatları ise 250 TL'den başlıyor.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 350 TL 450 TL
Kokteyl 250 TL 250 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

Mihrabat Korusu
  • Karşılama kokteyli ve karşılama hostesi bulunuyor.
  • Düğünden önce prova imkanı veriliyor.
  • DJ ve müzik grubu temini yapılıyor.

Adres: Kanlıca Mevkii, Mihrabat Caddesi, No:50, Beykoz / İstanbul. Ücretsiz Teklif Al

Cess Wedding

Cess Wedding

Oldukça geniş bir alana sahip Cess Wedding, Beykoz'un en iyi kır düğünü salonları arasına girmeyi hak ediyor. 750 kişilik kapalı salonu ve 1.500 kişilik kır bahçesi bulunuyor. Kapalı davet alanında açılıp kapanabilir çatısı, kolonsuz ve yüksek tavanlı salonu mevcut.

Cess Wedding Düğün Fiyatları

Düğünün için hem konforlu hem ekonomik hem de keyifli bir mekan arıyorsan Cess Wedding burada. Tüm isteklerine yanıt olabilecek mekanın fiyatları için tüm detaylara aşağıdaki tablodan bakabilirsin.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 50 TL 80 TL
Kokteyl 30 TL 50 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Mekanın kır düğününe son derece uyumlu gazeboları bulunuyor.
  • 100 araçlık otopark ve vale hizmeti sağlanıyor.
  • Gelin ve damat odası bulunuyor.
  • Video ve fotoğraf çekimi yapan mekan en özel gününü ölümsüzleştirmiş oluyor.

Cess Wedding Adres: Çengeldere Mah., Çengeldere Cd. No: 116, 34830 Beykoz / İstanbul. Ücretsiz Teklif Al

Mio Giardino

Mio GiardinoMio Giardino

mekanını ayrıcalıklı kılan özelliklerden biri kilise düzeninde nikah alanı olması. Dekorasyon ve konsept olarak senin isteğine göre dizayn edilen alan ile farklı bir atmosfer yakalayabilirsin. 750 kişilik kır bahçesi ve 75 kişilik kapalı salonu mevcut. Gelin ve damat için ayrı odası bulunuyor. Gelin tagı, gelin yolu gibi göze hitap eden yerlerin olduğunu da es geçmeyelim.

Mio Giardino Düğün Fiyatları

Yemekli ve kokteyl olarak bütçene uygun olabilecek fiyat seçenekleri bulunuyor.Hafta içi 100 TL'den başlayan yemekli kır düğünü, 80 TL'den kokteylli alternatif ile birlikte sunuluyor.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 100 TL 150 TL
Kokteyl 80 TL 100 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Profesyonel ekibi ile hem hizmet hem de yemekler konusunda oldukça başarılı.
  • Catering ve organizasyon danışmanlığı temini yapıyor.
  • Ses, sahne ve ışık sistemleri bulunuyor.

Adres: Beykoz Cd. No:70, 34829 Cumhuriyet / Beykoz /İstanbul. Ücretsiz Teklif Al

Senfoni Garden

Senfoni Garden

Beykoz'un en iyileri arasına Senfoni Garden da giriyor. Doğa ve ahşabın uyumu ile gerçek bir kır havası yaşanıyor. Tiffany sandalyeler, yuvarlak masalar ve ahşap detaylar ile yakalanan uyum senin de hoşuna gidebilir. Yemekli 750 kişiye ve kokteyl 1.000 kişiye kadar hizmet veriliyor. Mekan hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak istersen yazımızı okumaya devam edebilirsin.

Senfoni Garden Düğün Fiyatları

Senfoni Garden kır düğünü fiyatları için uygun imkanlar sunuyor. Senin için en iyisini düşünen yerlerden biri olmasını fiyatları ile de doğruluyor. Mekan, yemekli ve kokteylli düğünler için aşağıda yer alan tablodaki fiyat aralıklarını sunuyor.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 60 TL 80 TL
Kokteyl 50 TL 80 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Nikah için ayrı bir alanı mevcut.
  • Mekan dışı catering ve organizasyon getirilebiliyor.
  • Özel misafirlerin için engelliye uygun girişi bulunuyor.

Senfoni Garden Nerede: Kavacık-Acarkent ten Polonezköy' e giden Yolun üzerinde. Sol tarafta 5 inci km. Öztürk Çiftliği--Polonezköy / Beykoz / İstanbul. Ücretsiz Teklif Al

Ada Kanlıca Baro Bahçe

Ada Kanlıca Baro Bahçe

Beykoz'daki en iyi kır düğünü salonları listemizde sonuncu mekan Ada Kanlıca Baro Bahçe oluyor. Kanlıca'da bulunan düğün yeri şehrin merkezinde bulunuyor. Kapalı ve açık davet alanı seçenekleri bulunuyor. Supla, şamdan, yapay çiçekler, mekan süsleme, gelin yolu ve gelin tagı hazırlıkları yapılıyor. Teras, balkon ve açılır kapanır tavan gibi özellikleri mevcut.

Ada Kanlıca Baro Bahçe Düğün Fiyatları

Çevredeki mekanlara göre ortalama ve uygun düğün fiyatları bulunuyor. Yemekli ve kokteyl kişi başı fiyatları hakkında detaylar için tabloyu inceleyebilirsiniz.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 100 TL 150 TL
Kokteyl 50 TL 80 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

Ada Kanlıca Baro Bahçe
  • Türk ve Dünya mutfağından lezzetleri usta şefler hazırlıyor.
  • Menü tadımı ve menüde değişiklik seçenekleri mevcut.
  • Misafirlerine özel, çocuk menüsü, diyabet, kosher, vegan ve vejetaryen menüler sunuluyor.

Adres: Kanlıca, Hacı Muhittin Sk. No:44, 34810 Beykoz / İstanbul. Ücretsiz Teklif Al Aradığın kır düğününü hala bulamadıysan buradan beraber devam edebiliriz. ?  İstanbul Beykoz Kır Düğünü Mekanları.

Bonus: Beykoz'daki Kapalı Düğün Mekanları

Beykoz Kundura Fabrikası

Senin için hazırladığımız yazımızda kır düğünü mekanları haricinde kapalı düğün salonları önerilerimize de yer vermek istedik. Kır düğününe alternatif olabilecek salon düğünleri ile benzersiz bir gece senin olabilir. Hadi salonları incelememize başlayalım.

Beykoz Kundura Fabrikası

Beykoz Kundura Fabrikası

Beykoz Kundura Fabrikası, her organizasyona ev sahipliği yapıyor. Oldukça geniş mekanda her imkan sağlanıyor. Farklılık gösteren fiyatlar her çiftin bütçesine uygunluk gösteriyor. Geniş kapasite ve uygun düğün fiyatları burada.

Dört Kardeşler Düğün Sarayı

Dört Kardeşler Düğün SalonuDört Kardeşler

, 2.000 kişilik davetli kapasitesi ile misafirlerini rahatlıkla ağırlıyor. Her bütçeye uygun olan düğün fiyatları 10 TL'den başlıyor. Ücretsiz Teklif Al

Öz Paşabahçe Düğün Salonu

Öz Paşabahçe Düğün Salonu

Beykoz'un Akbaba semtinde bulunan Öz Paşabahçe Düğün Salonu 400 kişilik bir alan sunuyor. Yemeksiz başlangıç fiyatı 2.000 TL'den ve yemekli kişi başı fiyatı 30 TL'den başlıyor. Ücretsiz Teklif Al

Çınar Düğün Salonu

Çınar Düğün Salonu

Çınar Düğün Sarayı 500 kişilik kapasitesiyle karşına çıkıyor. Her olanağı bünyesinde barındırıyor. Sadece düğün değil her türlü etkinliği gerçekleştirebiliyor.

Aşşrom Düğün Salonu

Aşşrom Balo ve Davet Salonu

Beykoz ilçesinde bulunan bir diğer düğün salonu 1.000 kişilik kapasitesi ile dikkat çekiyor. Aşşrom Düğün Salonu bünyesinde 100 araçlık otopark da bulunuyor. Ücretsiz Teklif Al

Asrı Mekan

Asri Mekan

Şehir merkezinde bulunan Asrı Mekan Kavacık, fiyat olarak düğün gününe göre farklılık gösteriyor. Yemekli hafta içi 50 TL ve hafta sonu 80 TL'den başlıyor. Kokteyl ise hafta içi 30 TL ve hafta sonu 50 TL olarak belirleniyor. 1.000 kişilik mekan Beykoz'da misafirlerini bekliyor. Ücretsiz Teklif Al Beykoz ilçesinde düğün salonu bulamadıysan İstanbul'daki tüm salonlara bakmaya ne dersin? O zaman burada buluşalım. ? Beykoz'un en iyi kır düğünü salonları ve fiyatlarını seninle beraber detaylıca inceledik. Farklı fikirler ve mekanlar tanıtarak hayallerindeki yeri bulmana umarız yardımcı olabilmişizdir. Şimdiden mutluluğun daim olsun. En İyi Beykoz Kır Düğün Salonları ve Fiyatları Cess Wedding

İlgili Makaleler

0
%