en-iyi-sefakoy-dugun-salonlari-003
en-iyi-sefakoy-dugun-salonlari-003

En İyi Sefaköy Düğün Salonları

Evlilik gibi kutsal bir meseleyi ilan etmek ve sevinçlerini sevdikleriyle yaşamak isteyen çiftler iyi bir organizasyon ile bu mutluluklarını pekiştirebilirler. Düğünler çiftlerin hayatlarını birleştirme kararını resmiyete dökmeleri adına önemli bir semboldür. Nikah ve kına gecesi ile birlikte evliliğin bir durağını ifade eder. İstanbul Küçükçekmece’nin bir semti olan Sefaköy, emniyet, kaymakamlık, tapu ve nüfus gibi kamu idarelerine ev sahipliği yapmaktadır. Sefaköy, 1960’larda Balkan muhacirlerinin buraya yerleştirilmeleri ile önemini artırmıştır. İstanbul Sefaköy düğün salonları genelde kapalı mekanlar olmakla birlikte bazıları hem açık hem de kapalı alanlarda düğün hizmeti vermektedir. Yemekli düğünlerin yanı sıra çeşitli ikramlıklarla kokteyl tadında bir düğün de söz konusu olabilir. Yemek ikram edilen Sefaköy düğün salonları iki tip menü sunmaktadır. Bunlardan biri kırmızı et iken diğeri ise beyaz et menüsüdür. Bunun yanı sıra salata, içecek ve tatlı çeşitleri bulunmaktadır.

Sefaköy Düğün Salonları Hizmetleri

En İyi Sefaköy Düğün Salonları

İstanbul Sefaköy düğün salonları yemekli düğünler için sunduğu “kırmızı et” menülerinde dana eti veya kuzu eti bulunmakta olup, beyaz ette ise tavuk ile balık yer almaktadır. İsteğe göre çorba, pilav, baklava, salata gibi örnekler menüye konulabiliyor. Bu menülerin yanı sıra, yemek hassasiyeti olanlara yönelik vejetaryen menü, diyet menü ve diyabet menü gibi çeşitli menüler de sunulabilmektedir. Kokteyl tarzında bir düğün yapılması durumunda ise mevsim meyveleri, sigara böreği ve Rus salatası, haydari, kaşar peyniri, ezme gibi soğuk mezeler ikram edilebilmektedir. En İyi Sefaköy Düğün Salonları Kimi kokteyl menülerinde ise kanepeler ve mekanın özelliğine göre alkollü veya alkolsüz içecek ikramı söz konusudur. Katlı düğün pastaları ise her halükarda ikram edilmektedir. Orkestra tarafından coşturulan davetliler konfeti, volkan, sis, köpük ve lazer gösterileriyle güzel bir düğün gecesi geçirirler. Otopark konusunda yeterli kapasiteye sahip olan Sefaköy düğün salonları arasında kimileri vale hizmeti de vermektedir. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Sefaköy Düğün Salonları Fiyatları

En İyi Sefaköy Düğün Salonları

Ayrıca çocukları da unutmayan bazı Sefaköy düğün salonları çocuk parkları, kum boyama ve yüz boyama gibi etkinlikler, palyaço gösterileri gibi aktivitelerle çocuklara hoşça vakit geçiriyor. Bu şekilde aileler de rahat bir düğün süreci geçirebiliyorlar. Düğün salonları yemekli olarak kişi başı 50 TL ile 150 TL arasında değişmektedir. Bu fiyatlar hafta sonları için geçerlidir. Hafta içi günleri ise 30 TL ile 120 TL arasında değişen fiyatlar söz konusudur. En İyi Sefaköy Düğün Salonları Kokteyl konseptli bir düğün için ise hafta sonları 40 TL ile 130 TL arasında değişen fiyatlar hafta sonları ise 30 TL ile 100 TL arasında seyretmektedir. Fotoğraf ve video çekim hizmetleri fiyatlara dahil değildir. Çekim hizmetleri için anlaşmaya bağlı olarak fiyatlar, iç mekan ve dış mekan çekimleri seçenekleriyle ortalama 500 TL ile 1500 TL arasında değişmektedir. İstanbul'daki bazı tarihi düğün mekanlarını incelemek için İstanbul Tarihi Düğün Mekanları, Kasır ve Saray Düğünleri sayfamıza da bekleriz!

İlgili Makaleler

0
%