arnavutkoy-header
arnavutkoy-header

En Sevilen 10 Arnavutköy Düğün Salonu

İstanbul’un yüz ölçümü açısından en büyük yerleşimine sahip olan Arnavutköy ilçesi birbirinden güzel ve uygun düğün salonlarına da ev sahipliği yapıyor. Salon çeşitliliği bol olan bu ilçede en sevilen düğün salonlarını senin için inceledik. Ardından aşağıdaki yazımızda çiftler tarafından çok sevilen 10 Arnavutköy düğün salonunu fiyatları ve öne çıkan özellikleriyle beraber bir araya getirdik. Hazırsan incelememize başlıyoruz.

Arnavutköy Düğün Salonu

Arnavutköy Düğün Salonları ve Fiyatları

Yazımıza iddialı bir düğün salonu ile başlıyoruz. Arnavutköy Düğün Salonu 1991 yılından beri yüzlerce çifte ev sahipliği yapmış son derece tecrübeli ve kemik bir ekiple faaliyet göstermeye devam ediyor. Biliyorsun ki özel günlerin tekrarı olmuyor. Bu sebeple risk almamak ve tecrübeli bir salonla anlaşmak son derece önemli bir nokta da yer alıyor. Eğer sen de risk almak istemiyorsan bu salonun tam sana göre olduğunu söyleyebiliriz. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Arnavutköy Düğün Salonu Fiyatları

Arnavutköy Düğün Salonu fiyatları kişi başı 50 TL’den başlayıp 100 TL’ye kadar değişiklik gösterebiliyor. Fiyatların belirlenmesinde en önemli etken düğün tarihi oluyor. Bunun dışında orkestra, fotoğraf ekibi ve ikram servisi fiyatlara dahil olan hizmet arasında bulunuyor.

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Uygun fiyata geniş hizmet seçenekleri sunması elbette mekanı seçmendeki en büyük etken oluyor.
  • Sade, geniş ve yüksek tavanlı bir davet salonu olmasıyla ferah bir düğün vadediyor.
  • Mekan içerisinde davetlilerin ibadetlerini yapabilmesi için bir mescit bulunuyor.

Arnavutköy Düğün Salonu adresi: Merkez Mah. Eski Edirne Cad. Aytemiz Petrol Karşısı No:1213 Arnavutköy İstanbul. Ücretsiz Teklif Al

Emir Düğün Sarayı

Arnavutköy Düğün Salonları ve Fiyatları

Arnavutköy düğün salonları arasında çokça sevilen bir diğer mekan ise Emir Düğün Sarayı oluyor. Yüksek tavanlı ve 2 katlı mimariye sahip olan davet alanı 1.000 kişiye kadar misafir ağırlamana olanak sağlıyor. Mekan bununla da kalmıyor. Geniş repertuara sahip orkestrası ile hemen hemen her yöreye ait müziklerle düğün gününü unutulmaz kılıyor. Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Emir Düğün Sarayı Fiyatları

Arnavutköy’de hizmet veren Emir Düğün Sarayı birbirinden güzel hizmetler sağlıyor. Bunun karşılığında ise çok makul fiyat seçenekleri sunuyor. Genel çerçevede kokteylli düğünler gerçekleştiren salonun paket fiyatı 5.000 TL’den başlıyor. Kişi başı fiyatları için aşağıdaki tabloya göz atabilirsin:

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Mekanda bulunan ısıtma ve soğutma sistemleri ile her mevsim tercih sebebi oluyor.
  • Her düğün salonunda olmayan bir özellik olarak bu salonda kadın ve erkek olmak üzere iki solist seçeneğin bulunuyor.
  • Kalabalık düğünlere ev sahipliği yapıyor.

Emir Düğün Sarayı adresi: Anadolu, Necip Fazıl Cd. No:125, 34275 Arnavutköy / İstanbul. Ücretsiz Teklif Al

Teras Düğün Salonu

Arnavutköy Düğün Salonları ve Fiyatları

Arnavutköy mevkiinde hizmet veren Teras Düğün Salonu, açılır kapanır tavanıyla hem açık hem de kapalı davet alanını bir arada sunuyor. Bu özelliği de onu diğer salonlar arasında ön plana çıkarıyor. Üstelik mekanın yarısının camekan olması sebebiyle şehir ve doğa manzarasına karşı düğününü gerçekleştirebilirsin. Seçtiğin menüleri en lezzetli sunumlarla ulaştıracak güler yüzlü bir servis ekibinin bulunması da misafirlerini en güzel şekilde ağırlamanı sağlayacak. Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Teras Düğün Salonu Fiyatları

Teras Düğün Salonu Arnavutköy, cazip bir fiyat yelpazesiyle karşımıza çıkıyor. Yemekli, kokteylli, hafta sonu ve hafta içi gibi faktörlerle belirlenen fiyatları kişi başı 80 TL’den başlıyor. Bu fiyat ise pasta ve meşrubat gibi seçeneklerin içinde bulunduğu kokteylli düğünler için geçerli oluyor.

Neden Burayı Seçmelisin?

  • 50 araç kapasitesine sahip otopark hizmetiyle davetlilerin park sorunu yaşamıyor.
  • Arnavutköy merkezde bulunması sebebiyle ulaşımı oldukça rahat oluyor.
  • Düğün salonu, minikleri de unutmuyor ve onlara özel menü seçenekleri sunuyor.

Teras Düğün Salonu adresi: Anadolu Mah. Eski Edirne Cad. No:1310 Arnavutköy. Gelin başı modeline karar verdin mi?: İstanbul'un en iyi kuaförlerini hemen incele!

Tutku Düğün Salonu

Arnavutköy Düğün Salonları ve Fiyatları

Arnavutköy’ün merkezinde faaliyet gösteren Tutku Düğün Salonu ile yazımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Yıllardır pek çok çifte hizmet veren salon, kendini her geçen gün yeniliyor. Özellikle de senin hayallerine ve isteklerine çok önem veriyor. İlk olarak seni dinliyor ve sonrasında her şeyi seninle beraber planlıyor. Müzik seçimlerinden dekorasyona kadar en ince detayları konuşabileceğin bir organizasyon sorumlusu da temin ediyor.

Tutku Düğün Salonu Fiyatları

Arnavutköy’ün en sevilen salonları arasında yerini alan Tutku Düğün Salonu fiyatları 80 TL’den başlıyor.

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Senin isteklerini öncelik haline getiriyor ve gerçekleştirmek için elinden geleni yapıyor.
  • Düğün organizasyonlarına ek olarak kına gecesi, nişan, sünnet düğünü ve toplantılar gibi birçok etkinlik için kendi bünyesinde bir organizasyon ekibi bulunuyor.
  • Düğün öncesi prova yapma imkanın bulunuyor.

Tutku Düğün Salonu adresi: Merkez Mah. Eski Edirne Cad. No: 1213 Kat:2 No:3 Arnavutköy.

Arnavutköy Belediyesi Davet Salonu

Arnavutköy Düğün Salonları ve Fiyatları

Arnavutköy Belediyesine ait Düğün ve Davet salonu, Nuri Pakdil Kültür ve Sanat Merkezi içerisinde yer alıyor. Mekan, yemekli ve kokteylli olmak üzere 1.500 davetliyi ağırlayabiliyor. Gold, bordo ve krem tonları mekanın tasarımında ağırlık gösteriyor. Ayrıca masalara baktığımızda da ortamın ambiyansına uygun supla ve şamdanların tercih edildiğini görüyoruz. Kısaca mekan hem şıklığı hem de konforu sağlamış görünüyor.

Arnavutköy Belediyesi Davet Salonu Fiyatları

Düğün ve Davet Salonu fiyatları kişi başı 80 TL’den başlayarak 150 TL’ye kadar değişiklik gösterebiliyor. Menü seçimi, düğün tarihi ve ekstra hizmetler fiyatlarda belirleyici oluyor.

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Salonun dışında fotoğraf çekimi yapabileceğin yeşil alanlar bulunuyor.
  • 3 katlı ücretsiz otoparkı bulunuyor. Böylece davetlilerin ve sen park sorunu yaşamıyorsun.
  • Misafirlerini güler yüzle karşılaması için karşılama hostesi bulundurması da burayı seçmen için önemli nedenler arasında bulunuyor.

Arnavutköy Belediyesi Davet Salonu adresi: Taşoluk, Kudüs Cd. No:88, 34275 Arnavutköy / İstanbul.

Haraççı Düğün Salonu

Arnavutköy Düğün Salonları ve Fiyatları

Beklentilerini fazlasıyla karşılayacak Haraççı Düğün Salonu, kendi kadrosuyla organizasyon, catering, fotoğraf ve video hizmetlerini sağlıyor. Böylece dışarıdan ekstra bir firma arayışından da seni kurtarmış oluyor. İstediğin tarihte istediğin gibi bir düğün gerçekleştirmek için düğünden en az 4 hafta önce mekanla iletişime geçmelisin.

Haraççı Düğün Salonu Fiyatları

Haraççı Düğün Salonu ortalama kişi başı fiyatları 80 TL olarak karşımıza çıkıyor. Fakat fiyatları menü seçimi, tarih seçimi ve ekstra hizmetlere göre şekilleniyor.

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Kocaman bir pist sayesinde tüm yakınlarınla oturmadan eğlenebilirsin.
  • Müzik ve yemek servisi gece saat 24.00’a kadar sürüyor.
  • 2 katlı ve yüksek tavanlı mimarisiyle ferah bir düğün gerçekleştirebiliyorsun.

Haraççı Düğün Salonu adresi: Haraççı, Bayrak Cd. No:6, 34281 Arnavutköy / İstanbul. Ücretsiz Teklif Al

Söz Düğün Salonu

Arnavutköy Düğün Salonları ve Fiyatları

Arnavutköy’de düğün salonu arayışında olan çiftlerin ilk tercihlerinden biri de Söz Düğün Salonu oluyor. Samimi ve sıcak dekorasyonuyla çok sevilen davet alanı, hizmetleriyle de dillerden düşmüyor. Kendi bünyesindeki fotoğraf ve video ekibiyle tüm anlarını kayıt altına alıyor. Yıllar sonra bile gülümseyerek anacağın anlar yaşatırken bu anları ölümsüzleştirmiş de oluyor.

Söz Düğün Salonu Fiyatları

Peki, Söz Düğün Salonu fiyatları ne kadar? Bu sorunun cevabını seve seve verebiliriz. Çünkü kişi başı 80 TL gibi çok uygun fiyatlarla bütçeni sarsmıyor.

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Uygun fiyatla unutulmaz bir düğün geçirmene olanak sağlar.
  • Yıllarca anacağın anları fotoğraf ve video çekimleriyle ölümsüzleştirir.
  • Anlaşmalı olduğu kuaförle hem seni arayıştan kurtarıyor hem de uygun fiyat seçenekleri sunuyor.

Söz Düğün Salonu adresi: Merkez Mah. Genç Osman Cad. No: 37/A (Belediye Binasının 50 m Aşağısı) Arnavutköy / İstanbul. Ücretsiz Teklif Al

Beyaz İnci Düğün Salonu

Arnavutköy Düğün Salonları ve Fiyatları

Beyaz İnci Düğün Salonu adı gibi beyaz ve şık tasarımıyla bizi karşılıyor. Mekanı ve masaları istediğin konsepte uygun mor, gold veya kırmızı tonlarda süslüyor. Yine mekanın dekorasyonuna uygun yemek takımlarıyla yaş veya dondurmalı pasta, tuzlu kurabiye ve yanında sınırsız içecek ikramı bulunuyor.

Beyaz İnci Düğün Salonu Fiyatları

Arnavutköy’ün şık tasarımlı mekanları arasında yerini alan Beyaz İnci Düğün Salonu fiyatlarıyla da gönülleri fethediyor. Daha çok kokteylli düğün organizasyonlarına ev sahipliği yapan mekanın kişi başı minimum fiyatları yalnızca 75 TL’den başlıyor.

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Hayallerindeki düğünü planlamanda sana yardımcısı olacak organizasyon sorumlusu bulunuyor.
  • İslami düğün gerçekleştirmek istersen semazen ve tasavvufi müzikler gibi hizmet seçeneklerin oluyor.
  • Yüksek tavanlı mimarisi ve aydınlık tasarımıyla ferah bir davet alanında düğün gerçekleştirebiliyorsun.

Beyaz İnci Düğün Salonu adresi: İslambey Mh. Nursema Sk. No:3, 34275 Arnavutköy / İstanbul. Sana özel bir düğün için: İstanbul'daki düğün organizasyon firmalarını buradan inceleyebilirsin.

Yunus 4 Düğün Salonu

Arnavutköy Düğün Salonları ve Fiyatları

Arnavutköy’ün merkezinde hizmet veren Yunus 4 Düğün Salonu, 10 yılı aşkın süredir çiftlerin heyecanlarına ortak oluyor. Sana, ailene ve yakınlarına unutulmaz bir gün yaşatmak için 1.000 kişilik kapalı bir davet alanı bulunuyor. Osmanlı mimarisinden esinlenen tasarımı, samimi ortamı ve işinde tecrübeli kemik kadrosuyla günün tüm özel anlarında yanında oluyor.

Yunus 4 Düğün Salonu Fiyatları

Yunus 4 Düğün Salonu uygun fiyat yelpazesiyle beğeni topluyor. Eğer yemeksiz paket seçeneklerinden yararlanmak istersen fiyatları 8.000 TL’den başlayarak 10.000 TL’ye kadar değişiklik gösterebiliyor. Fiyatlarına orkestra, ikramlar ve düğün pastasının dahil olduğunu belirtelim.

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Teknolojik ışık ve sahne sistemiyle eğlenceni ikiye katlıyor.
  • Zengin repertuarlarıyla orkestrası saat 23.00’a kadar bir an olsun eğlenceyi kesmiyor.
  • Herhangi bir aksiliği önlemek amacıyla mekanda jeneratör bulunuyor. Böylece risk almadan gününü doyasıya yaşayabiliyorsun.

Yunus 4 Düğün Salonu adresi: Mehmet Akif Cad. No:1414 (Akbank Yanı) Arnavutköy İstanbul. Ücretsiz Teklif Al

Salon Şafak

Arnavutköy Düğün Salonları ve Fiyatları

Yazımızı sonlarına gelirken Arnavutköy’ün en sevilen mekanları arasında bulunan Salon Şafak’tan bahsetmesek olmazdı. Mevsim koşullarından etkilenmeyen ısıtma sistemiyle yaz ve kış düğün organizasyonlarına ev sahipliği yapıyor. Üstelik 500 kapasiteye sahip 2 farklı düğün salonu bulunuyor. Seçtiğin salonu gelin yolundan gelin masasına kadar ince detayına kadar süslüyor. Kendi fotoğraf ekibiyle ise en güzel anılarını unutulmaz kılıyor.

Salon Şafak Fiyatları

Fiyat ve performans açısından unutulmaz bir düğün gerçekleştirmek için bir diğer adres Salon Şafak oluyor. Hafta içi ve yemeksiz paket fiyatları 5.000 TL’den başlıyor.

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Düğün sonunda çekileceğin 10 adet aile pozu ve 3 saatlik HD video çekimi hediye ediyor.
  • Kendi araçlarıyla gelecek olan davetliler için 50 araç kapasitesinde otopark hizmeti veriyor.
  • Kendi bünyesindeki catering hizmeti sağlıyor. Böylece menü tadımı ve menüde değişiklik yapma gibi imkanların bulunuyor.

Salon Şafak adresi: Merkez Mah. Fatih Cad. No: 2 Kat: 2 (Yemen Kahve'nin üstü ) Arnavutköy. Ücretsiz Teklif Al Devamı burada: Arnavutköy düğün salonlarını buradan incelemeye devam edebilirsin. Arnavutköy’ün en sevilen 10 düğün salonunun fiyatları, davetli kapasitesi ve olanaklarıyla beraber tek tek belirttiğimiz yazımızın sonuna gelmiş olduk. Biz bu araştırmayı yaparken çok keyif aldık. Umarız sen de keyif almışsındır ve aradığın mekanı bulmanda yardımcı olabilmişizdir. Tüm bu mekanlar hakkında sormak istediğin herhangi bir soru olursa ücretsiz danışmanlık hattımızı arayabilirsin. ☎

İlgili Makaleler

0
%