esenler-dugun-salonu-fiyatlari-004
esenler-dugun-salonu-fiyatlari-004

Esenler Düğün Salonu Fiyatları ve Sundukları Hizmetler

Düğün konusunda çeşitli kapasitelerde Esenler düğün salonu alternatifleri bulunmaktadır. Bazılarında kapıda karşılama hizmetinden başlayan düğünler, anı defteri gibi ekstra uygulamalarla unutulmaz bir anı olarak hafızalarda yıllarca kalabiliyor. Sinevizyon gösterileriyle çiftlerin küçüklükten evlenecek çağa gelmelerine kadarki yaşam, serüvenler “bir film şeridi” ve harika müziklerle sunulmaktadır. Bu duygu dolu anlardan sonra orkestra ekibi ve sanatçılar çiftleri ve davetlileri eğlendirmektedirler. Esenler Düğün Salonu Fiyatları DJ çalıştıran bazı Esenler düğün salonu mekanları ise istek parçalar ve oyun havalarıyla coşkuyu perçinlemektedirler. Salonların genel prensibi, düğün öncesinde gelin ve damat ile bir araya gelerek düğünün detayları hakkında bir toplantı yapmaktır. Toplantı sonunda bir sözleşme imzalanarak konuşulan konular resmiyete dökülür. Salon yerleşiminden ilk dans müziğine kadar ince detaylar üzerinde durularak rüya gibi bir düğünün yol haritası çizilir.

Esenler Düğün Salonu Alternatifleri

Esenler Düğün Salonu Fiyatları

Kimi Esenler düğün salonu mekanları açık havada kır düğünü şansı tanımaktadır. Çeşitli manzaraların söz konusu olduğu Esenler’de birbirinden şık düğün salonları bulunmaktadır. Kimilerinde ise hem açık hava hem de teras gibi seçenekler de bulunmaktadır. Kolonsuz düğün salonları daha ferah ve görsel açıdan da uygun mekanlardır. Düğün salonlarının genelinde otopark ücretsiz bir şekilde sunulmakta olup, bir kısmında vale hizmeti bile bulunmaktadır. Volkan, konfeti, ışık, lazer ve kar ile konfeti gösterileri göze hitap eden şovlardır. Esenler Düğün Salonu Fiyatları Kimi Esenler düğün salonu bünyesinde çocuk parkları, palyaçolar, pamuk şekeri arabası, Osmanlı şerbetçisi, macuncusu ve patlamış mısır arabası da bulunuyor. Tüm bu çocuklara yönelik hizmetler sayesinde ailelerin konforu da düşünülmekte, çocuklar da kaliteli zaman geçirmektedirler. Yemekli düğünler kadar kokteyl tarzında düğünler de seçenekler arasındadır. Kırmızı ve beyaz et menülerinin dikkat çektiği yemekli menülerde ara sıcaklar, tatlılar, meşrubatlar da yer almaktadır. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Esenler Düğün Salonu ve Çekimler

Esenler Düğün Salonu Fiyatları

Fotoğraf ve video çekimleri bir düğün için kilit unsurlar arasındadır. Düğünün çekimi sadece işin bir kısmını oluşturmaktadır. Son dönemde iç mekanlardan ziyade dış mekanların çekimi büyük önem kazanmıştır. Bu şekilde şehir içinde çekimler söz konusu olduğu gibi düğün bütçesine göre yurt dışında bile çekimler olabilmektedir. Video çekimleri ve fotoğrafın düğün esnasında çekilenleri düğün salonu organizasyonu kapsamında yer alabilir. Esenler Düğün Salonu Fiyatları Ancak çoğu zaman dış mekan çekimleri için profesyonel fotoğrafçıların kapısının çalınması gerekebiliyor. Kaliteli ışıklandırmalar, doğru açılar, son teknolojinin ürünü fotoğraf makineleri ve kameralar, Jimmy Jip gibi modern çekim teknikleri hatta drone ile çekimler söz konusu olduğunda söz konusu çekim işinin boyutu daha iyi ortaya çıkacaktır. Bazı Esenler düğün salonu mekanları çekim hizmetlerini de düğün paketleri arasında sunmakta ve bunu ekstra hizmetler kapsamında değerlendirebilmektedir. İstanbul'daki bazı tarihi düğün mekanlarını incelemek için İstanbul Tarihi Düğün Mekanları, Kasır ve Saray Düğünleri sayfamıza da bekleriz!

İlgili Makaleler

0
%