incek-cinar-kasri-kir-dugunu-golbasi-ankara-fiyatlari-00130
incek-cinar-kasri-kir-dugunu-golbasi-ankara-fiyatlari-00130

Ankara Açık Hava Düğün Mekanları Önerileri

Ankara açık hava düğün mekanları, hem yaz hem de bahar aylarında muhteşem bir deneyim yaşamanızı sağlıyor. Kır bahçeleri ve havuz başı alanları ile hizmet veren mekanlarda farklı organizasyonlar da düzenlenebiliyor. Kişi başı 50 - 100 TL'den başlayan fiyatları ile hizmet veren Ankara bölgesinin en popüler ve şık açık hava mekanlarını sizler için bir araya getirdik.

Hazırsanız başlıyoruz. :)Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Ankara’nın En İyi Açık Hava Kır Düğünü Mekanları

Ankara Açık Hava Düğün Mekanları Önerileri

Ankara, şehir merkezinden uzakta, yeşillikler arasında çok sayıda açık hava düğün mekanını bünyesinde barındırıyor. Bu mekanlar, genellikle geniş bir alana kurulmuş olmaları sebebiyle kalabalık düğün organizasyonlarına olanak sağlıyor. Kır düğünü gibi açık hava düğünleri için kır bahçeleri iyi bir alternatifken, oteller havuz başı düğünü konusunda başarılı işler çıkarıyor. Yemekli organizasyonlar için ise bölgede bulunan restoranlar öne çıkıyor.

Konsept ve mekan kararınıza alternatif olabilecek en iyi Ankara açık düğün salonları önerimiz şu şekilde:

Ankara'daki en şık kır düğünü mekanlarını buradan detaylı inceleyebilirsiniz.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

En İyi Ankara Havuz Başı Düğün Mekanları

Ankara Açık Hava Düğün Mekanları Önerileri

Açık hava düğün mekanları arasında havuz başı alanları popülerliğini gün geçtikçe arttıran konseptler arasında yer alıyor. Daha çok otel ve açık davet alanlarında düzenlenen havuz başı düğünleri, şık bir davet vermek isteyen gelin ve damat adaylarının imdadına koşuyor. Üstelik pek çok salon, havuz etrafını açılır kapanır tavanla kapattığı için yağmur bile yağsa düğününüz olumsuz etkilenmiyor.

Ankara'nın en iyi havuz başı düğün mekanları ise şöyle:

Ankara havuzbaşı düğün mekanları ve indirimli fiyatları burada.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Ankara'nın En Gözde 5 Kır Düğünü Mekanı

Ankara, eşsiz doğa ve göl manzarasına sahip açık hava düğün mekanları ile çiftlerin sıkça tercih ettiği bölgelerden biri oluyor. Bu sebeple, birçok firma da bu bölgede yeni yerler açarak çiftlere çok sayıda alternatif sunuyor. Sizler de hayatınızı göz kamaştıran bir doğa manzarası eşliğinde birleştirmek isterseniz, önereceğimiz Ankara açık hava düğün mekanlarına bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

Mubu Wedding

Mogan Gölü yalnızca düğün organizasyonlarınızı değil, düğün fotoğraflarınızı da süslüyor. Özellikle gün batımında bir görsel şölen yaratıyor. Mubu Wedding de bu manzarayı ayaklarınızın altına seren nadide mekanlardan biri olarak hizmet veriyor.

Göl kenarında devasa bir alana kurulmuş mekan, yaklaşık 2000 kişiyi açık ve kapalı alanlarında ağırlamanıza olanak sağlıyor. Mekanın fiyatları kokteyl için 100 ile 150 TL arasıyken, yemekli fiyatları 130 - 180 TL’den başlıyor.

İncek Çınar Kasrı

Gölbaşı’nın eşsiz ambiyansından mahrum kalmak istemiyorsanız İncek Çınar Kasrı bir diğer alternatif olarak sunuluyor. Muhteşem detaylarla bezeli bu mekan, kişi başı 180 TL’den başlayan fiyatları ile yaklaşık 1200 davetlinizi ağırlayabiliyor.

İncek Çınar Kasrı, peyzajı ve tasarımı ile rakipleri arasından sıyrılırken, beyaz ağırlıklı dekorasyonu ile de ilgi çekiyor. Üstelik en güzel anlarınızı ölümsüzleştirmek için mekanda düğün ve dış çekim hizmeti de veriliyor.

PelinS WineHouse

Kır bahçesinde ayrıcalıklı bir düğün hizmeti sunan PelinS WineHouse, davet alanını sizin isteklerinize göre dekore ediyor. Yeşil alana eşlik eden soft renkli süslemeler, şık ve bir o kadar zarif görünüme sahip oluyor. Ağaçlardan destek alarak kurulan lamba sarkıtmalar da akşam saatlerinde ortamın farklı bir görünüme ulaşmasını sağlıyor. Kişi başı 240 TL'den başlayan fiyatları bulunan mekanı listenize dahil edebilirsiniz.

Botanik Gardens

Botanik Gardens, kendine has ve tamamen özgün dekorasyonuyla görenleri hayran bırakıyor. Sunduğu hizmetler ve geniş kapasite seçeneğiyle sevdiklerinizle unutamayacağınız bir güne imza atmanızı sağlıyor. Ankara açık hava düğün mekanları arasında kır düğün konseptiyle öne çıkan mekan, gelin yolu ve gelin tagı hazırlığıyla da sizi kazanıyor. Fiyatları ise ortalama 100 - 150 TL'den başlıyor.

Risus Wedding

Risus Wedding, geniş kır bahçesi ve özel oturma düzeni ile kalabalık davetlere ev sahipliği yapabiliyor. Olumsuz hava koşullarına karşı kapalı alanı da bulunan Risus'ta organizasyon sorumlusu, fotoğrafçı ve orkestra gibi ek hizmetler sağlanabiliyor. 50 - 80 TL'den başlayan uygun fiyatları ile cebinize dost bir mekan diyebiliriz.

Bu yazımızda sizler için Ankara'nın farklı bölgelerindeki açık hava düğün mekanları ve havuz başı davet alanlarını bir araya getirdik. Beğendiğiniz mekandan DüğünBuketi.com aracılığı ile ücretsiz fiyat teklifi alabileceğinizi unutmayın. Avantajlı paketler ve indirim kampanyaları için bizi takip etmeyi unutmayın. Mutluluklar dileriz! :)

İlgili Makaleler

0
%