ankara-kir-dugunu
ankara-kir-dugunu

Ankara'nın En Çok Tercih Edilen Kır Düğün Mekanları

Ankara ilinde kır düğünü yapmayı planlayan çiftler için hazırladığımız yazımızda kır düğünü mekanları hakkında ihtiyacın olacak her bilgiye ulaşabilirsin. Sana rehber olacağını düşündüğümüz Ankara'nın en çok tercih edilen kır düğün mekanları yazımızı okuduktan sonra düğün mekanı seçmek senin için çok daha kolay olacak.👰🏻🤵🏻💕 Ankara'nın En Çok Tercih Edilen Kır Düğün Mekanları Ankara kır düğünü mekanları, yeni evlenecek çiftlere minimum kişi başı 10 - 30  TL'den başlayan fiyatlarla düğün yapma seçeneği sunuyor. Hem zevkine hem de bütçene en uygun kır düğünü mekan seçimi için yazımızı okumaya devam edebilirsin.

İncek Lilyum Restaurant

Ankara'nın En Çok Tercih Edilen Kır Düğünü Mekanları İncek Lilyumİncek Lilyum Restaurant

, Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde yer alıyor. Mekanın hem açık hava davet alanı hem de kapalı salon seçeneği bulunuyor. İncek Lilyum, kır bahçesi düzenindeki açık davet alanında 2.000, kapalı salonunda ise 400 kişilik kapasiteye sahip. Mekanda düğün organizasyonu başta olmak üzere kına gecesi, nişan töreni veya sünnet düğünü gibi çeşitli davet seçenekleri de bulunuyor. Organizasyon öncesinde davetlilerine ikram edilecek menüleri tadarak, menülerde değişiklik yapabiliyorsun. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

İncek Lilyum Restaurant Düğün Fiyatları

Mekanda fiyatlar kişi başı olarak hesaplanıyor. Düğün fiyatları yemekli veya kokteylli menü seçimleri ve düğünün yapılacağı gün gibi faktörlere bağlı olarak değişebiliyor. Aşağıdaki tablodan fiyat detaylarına ulaşabilirsin.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 80 TL 100 TL
Kokteyl 50 TL 80 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

Ankara'nın En Çok Tercih Edilen Kır Düğünü Mekanları İncek Lilyum
  • Salonun anlaşmalı olduğu fotoğrafçı ile çalışarak işini kolaylaştırabilirsin.
  • Mekanın orkestra ekibi ile sorunsuz bir şekilde düğünün için müzik hizmeti alabilirsin.

İncek Lilyum Restaurant adres bilgisi şu şekilde: Turgut Özal Bulvarı, No :53, İncek, Gölbaşı / Ankara. Ücretsiz Teklif Al

İncek Çınar Kasrı

İncek Çınar Kasrı'nı 360˚ sanal tur ile keşfet.

👇 İncek Çınar Kasrı Gölbaşı, İncek bölgesinde bulunuyor. Mekan kır bahçesi davet alanında en az 200, en fazla ise 800 kişiye kadar misafir ağırlayabiliyor. Ayrıca kasrın içinde daha butik davet organizasyonları için 150 kişilik bir kapalı salon seçeneği de bulunuyor. Mekanda nikah merasimi için ayrı bir alan bulunuyor. Gelin yolu ve gelin tagı senin seçtiğin renkler ve konsepte uygun olarak hazırlanıyor. Düğün süresince fotoğraf ve video çekimi hizmeti mekan tarafından sağlanıyor. Mekanın terasından misafirlerini selamlayabiliyorsun. Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

İncek Çınar Kasrı Düğün Fiyatları

Fiyatlar seçtiğin menüye ve düğün gününe göre değişiklik gösteriyor. Kişi başı belirlenen düğün fiyat detaylarını aşağıdaki tablodan inceleyebilirsin.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 170 TL 170 TL
Kokteyl 120 TL 150 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

Ankara'nın En Çok Tercih Edilen Kır Düğünü Mekanları İncek Çınar Kasrı
  • Mekanda jeneratör olduğundan herhangi bir elektrik kesintisi yaşanması durumunda düğünün bu durumdan etkilenmeden devam ediyor.
  • Mekanda çocuklar için oyun parkı bulunuyor.

İncek Çınar Kasrı adres bilgisi şöyle: İncek Bulvarı, Ersu Sokak, No: 6, 06830 Gölbaşı / Ankara. Ücretsiz Teklif Al

Altın Koru

Ankara'nın En Çok Tercih Edilen Kır Düğünü Mekanları Altın KoruAltın Koru

, Keçiören ilçesinde hizmet veriyor. Ankara'nın en çok tercih edilen kır düğün mekanları arasında bulunan yerde düğün başta olmak üzere; nişan merasimi, sünnet düğünü ve kına gecesi organizasyonları düzenlenebiliyor. 3.000 kapasiteli kır bahçesi alanı kalabalık düğünler için oldukça tercih ediliyor. Mekanda ayrıca 250 davetli kapasiteli bir kapalı salon bulunuyor. Kendi aracı ile gelecek misafirlerine 500 araçlık otoparkında vale hizmeti de sağlanıyor. Enza Home - Terra

Altın Koru Düğün Fiyatları

Altın Koru düğün fiyatlarını kişi başı olarak belirliyor. Düğün fiyatları organizasyonun yemekli veya kokteylli olmasına ve düğünün yapılacağı gününe göre netleşiyor.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 50 TL 80 TL
Kokteyl 30 TL 50 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Düğün sonrasında after party yapma imkanına sahipsin.
  • Mekan DJ, orkestra ya da müzik grubu temin edebiliyor.

Altın Koru adres bilgisi şöyle: Hasköy Mahallesi, Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı, No: 144, 06300, Keçiören / Ankara. Ücretsiz Teklif Al

Elit Garden

Ankara'nın En Çok Tercih Edilen Kır Düğünü Mekanları Elit GardenElit Garden

, Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde yer alıyor. Mekanın açık davet alanında 1.500, kapalı salonunda ise 750 davetli kapasitesi bulunuyor. Mekan yemekli ve kokteyl düğün menüleri sunuyor. İstersen kendi menünü de oluşturabiliyorsun. Yemekli düğünlerde diyabet ve çocuklara özel menüler hazırlanabiliyor. Dekorasyon konusunda senin fikrini de alan mekan, masalarda gümüş rengi suplalar ve çeşitli çiçek aranjmanları kullanıyor.

Elit Garden Düğün Fiyatları

Düğün fiyatları kişi başı olarak belirleniyor. Aşağıdaki tablodan Elit Garden düğün fiyatları hakkında detaylara ulaşabilirsin.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 30 TL 50 TL
Kokteyl 10 TL 30 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

Ankara'nın En Çok Tercih Edilen Kır Düğünü Mekanları Elit Garden
  • Davet alanında fotoğraf çekimi için özel bir alan hazırlanıyor.
  • Kır bahçesi alanında yürümekte zorlananlar için masalar arasında tahta yürüyüş yolları konuluyor.

Elit Garden adres bilgisi şu şekilde: Yakacık Mahallesi, 3585. Cadde, No: 2, Yenimahalle / Ankara. (Yenimahalle Park Bahçeler Müdürlüğü Yanı) Ücretsiz Teklif Al Yenimahalle ilçesindeki en güzel kır düğünleri mekanları tam listesine buradan bakabilirsin.

MF Garden

Ankara'nın En Çok Tercih Edilen Kır Düğünü Mekanları MF GardenMF Garden

, Mamak ilçesinde bulunuyor. Mekanın kır bahçesi düzenindeki davet alanında 1.000 kişilik, kapalı salonunda ise 750 kişilik misafir ağırlama kapasitesi bulunuyor. Mekan, doğa içindeki davet alanı ile yaz düğünlerinin vazgeçilmezi oluyor. Gelin yolu kırmızı halı ve mevsim çiçekleri ile süsleniyor. Masa ve sandalye giydirmelerinde istediğin rengi seçme imkanın bulunuyor. Gelin ve damadın davet alanına girişinde volkan gösterisi yapılıyor. Mekan düğün haricinde çeşitli organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor.

MF Garden Düğün Fiyatları

MF Garden düğün fiyatlarını kişi başı olarak belirliyor. Aşağıda yer alan tablodan mekanın düğün fiyatları hakkında bilgi edinebilirsin.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 50 TL 80 TL
Kokteyl 30 TL 50 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

Ankara'nın En Çok Tercih Edilen Kır Düğünü Mekanları MF Garden
  • Mekan düğünün için müzik ve eğlence hizmeti sağlayabiliyor.
  • Organizasyon öncesi menü tadımı ve menüde değişiklik yapma imkanın bulunuyor.

MF Garden adres bilgisi şöyle: Gökçeyurt Mahallesi, 19 Mayıs Bulvarı, 98/A, 06635 Mamak / Ankara. Ücretsiz Teklif Al

Park Lamore

Park LamorePark Lamore

 750 kişilik bir kır bahçesi ile Çankaya ilçesinde düğün organizasyonlarına ev sahipliği yapıyor. Mekanda ayrıca kolonsuz ve yüksek tavanlı bir mimariye sahip 400 kişilik kapalı salon seçeneği de bulunuyor. Bu sayede dört mevsim sorunsuz hizmet verebiliyor. Mekanda senin seçimine göre yuvarlak ya da dikdörtgen masalar kullanılıyor. Masalara mevsim çiçekleri ve yeşillikler ile süsleme yapılıyor. Dekorasyon dore rengi sandalyeler ile tamamlanıyor. Nikah masası oldukça şık bir gazebo içinde konumlanıyor.

Park Lamore Düğün Fiyatları

Park Lamore düğün fiyatları kişi başı olarak hesaplanıyor. Düğün fiyatları seçeceğin menü türüne ve düğün gününe göre değişiklik gösteriyor. Aşağıdaki tablodan fiyatları inceleyebilirsin.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 80 TL 100 TL
Kokteyl 50 TL 80 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

Park Lamore
  • Mekan düğün boyunca fotoğraf ve video çekimi yapıyor. Düğün sonunda bunlar gelin ve damada hediye ediliyor.
  • Menüde değişiklik yapma imkanın bulunuyor.

Park Lamore adres bilgileri şu şekilde: Alacaatlı Mahallesi, Park Caddesi, 3364. Sokak, No: 7, 06810 Çankaya / Ankara. Ücretsiz Teklif Al

Hisar Kasrı

Hisar KasrıHisar Kasrı

, hem kır bahçesi hem de kapalı salon seçeneğinde 1.500 kişilik misafir ağırlama kapasitesi ile hizmet veriyor. Kokteyl düzenindeki düğünlerde bu kapasite 2.000 kişiye kadar yükselebiliyor. Mekanda 500 araçlık otopark ve vale hizmeti de sağlanıyor. Mekan düğün organizasyonları haricinde nişan töreni, sünnet düğünü, kına gecesi gibi çeşitli organizasyonlarda da hizmet veriyor. After party seçeneği sunan mekanın bunun için ayrı bir davet alanı bulunuyor.

Hisar Kasrı Düğün Fiyatları

Ankara'nın en çok tercih edilen kır düğün mekanları arasındaki Hisar Kasrı'nda düğün fiyatları kişi başı olarak belirleniyor. Aşağıda yer alan tablodan düğün ve davet fiyatları hakkında detaylara ulaşabilirsin.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 50 TL 80 TL
Kokteyl 30 TL 50 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Mekanın engellilere özel girişi alanı bulunması, bir adım öne çıkmasını sağlıyor.
  • Mekanın jeneratörü bulunduğundan düğünün elektrik kesintilerinden etkilenmeden devam ediyor.

Hisar Kasrı adres bilgisi şu şekilde: Kale Mahallesi, Kapıdağı Yokuşu Sokak, No: 17 Altındağ / Ankara. (Anadolu Medeniyetleri Müzesi Karşısı) Ücretsiz Teklif Al

Göl Seyir Kır Bahçesi

Göl SeyirGöl Seyir Kır Bahçesi

, Ankara’nın Çubuk ilçesinde bulunuyor. Mekanda 1.000 kişilik kir bahçesi ve 750 kişilik kapalı salon bulunuyor. Misafirlerin için özel güvenlikli otopark ve vale hizmeti de sağlanıyor. Mekanda nişan merasimi, kına gecesi ve sünnet düğünü gibi organizasyon türleri de gerçekleştirilebiliyor. Her iki davet alanında da beyaz rengini daha çok kullanan mekan, aksesuar seçimlerini sana bırakıyor. Gelin yolu ve gelin tagı da sana özel hazırlanıyor.

Göl Seyir Kır Bahçesi Düğün Fiyatları

Göl Seyir Kır Bahçesi düğün fiyatları aşağıdaki tabloda yer alıyor. Menü seçeneklerine ve düğün gününe göre değişen fiyatlar kişi başı olarak belirleniyor.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 30 TL 50 TL
Kokteyl 10 TL 30 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

Göl Seyir
  • Yemekli düğünlerde vegan, vejetaryen ve çocuklara özel menüler hazırlanabiliyor.
  • Mekanda müzik yayını ve servis 23:30’a kadar devam ediyor.

Göl Seyir Kır Bahçesi adres bilgisi ise şu şekilde: Sünlü Mahallesi, Ankara Bulvarı, No:449, Çubuk / Ankara. Ücretsiz Teklif Al

Lenas Wedding

Lenas Wedding

Ankara’nın Çankaya ilçesinde hizmet veren Lenas Wedding, kır düğünü organizasyonlarında oldukça popüler. Mekanın 1.000 davetli kapasiteli kır bahçesinde kötü hava koşullarına karşı önlemler alınıyor. Ayrıca 750 kapasiteli bir kapalı salon seçeneği de bulunuyor. Mekan organizasyon danışmanlığı sağlayarak hayalindeki düğünü yapmanı kolaylaştırıyor. Dekorasyon konusundaki isteklerini mekana iletebiliyorsun. Organizasyon öncesinde usta aşçıların hazırladığı menüleri tadıp, menüde değişiklik yapma hakkın bulunuyor.

Lenas Wedding Düğün Fiyatları

Lenas Wedding düğün fiyatları kişi başı olarak belirleniyor. Aşağıda yer alan tablodan yemekli, kokteyl ve yemeksiz fiyatlara ulaşabilirsin.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 50 TL 100 TL
Kokteyl 50 TL 80 TL
Pasta - Meşrubat 50 TL 80 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Açılır kapanır tavanı ile kır düğünü organizasyonlarında yağmur yağması durumunda düğünün etkilenmiyor.
  • Mekan video ve fotoğraf çekimi için ekip temin edebiliyor.

Lenas Wedding adres bilgisi şöyle: Alacaatlı Mahallesi, Türkkonut Bulvarı, No: 46, 06810 Çankaya / Ankara. Ücretsiz Teklif Al

Life Park

Life Park'ı 360˚ sanal tur ile keşfet.

👇 Ankara'nın en çok tercih edilen kır düğün mekanları arasındaki Life Park, Gölbaşı ilçesinde yer alıyor. Mekan kır bahçesi ve havuz başı davet alanlarını bir arada sunuyor. 2.000 kişilik açık hava davet alanı ile kalabalık bir kır düğünü yapmak isteyenlerin tercihi oluyor. Mekanın bünyesinde 100 kapasiteli kapalı bir salon da bulunuyor. Dekorasyon konusunda kendi organizatörleri ile hizmet sağlıyor. İstersen dışarıdan bir organizasyon firması ile çalışma imkanın da bulunuyor. Yemekli düğünlerde istek üzerine diyabet, vejetaryen, vegan ve çocuklara özel menüler hazırlanabiliyor.

Life Park Düğün Fiyatları

Life Park düğün fiyatlarını kişi başı olarak belirliyor. İster yemekli ister kokteyl konseptli bir kır düğünü planlayabilirsin.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 150 TL 160 TL
Kokteyl 80 TL 100 TL
Pasta - Meşrubat 40 TL 50 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Mekanda after party organizasyonu yapabilirsin. Bunun için ayrı bir davet alanı bulunuyor.
  • Fotoğraf ve video çekimi için kendi fotoğrafçını getirebiliyorsun.

Life Park adres bilgisi şu şekilde: Gaziosmanpaşa Mahallesi, Ankara Konya Yolu, 06830 Gölbaşı / Ankara. Ücretsiz Teklif Al

Botanik Kır Bahçesi

Ankara'nın En Çok Tercih Edilen Kır Düğünü Mekanları Botanik Kır BahçesiBotanik Kır Bahçesi

, Ankara’nın Altındağ ilçesinde konumlanıyor. Mekan, kır bahçesi olarak en az 750 en fazla ise 1.000 kişilik davetli kapasitesi ile hizmet sağlıyor. Düğün organizasyonu haricinde nişan, kına ve sünnet düğünlerine de ev sahipliği yapılıyor. Sandalye süslemesinde renk renk tüller kullanan mekan, siyah suplalar ile masa dekorasyonu tamamlanıyor. Nikah masası taşlarla süslü ihtişamlı bir gazebo içinde konumlanıyor ve çiçeklerle donatılıyor.

Botanik Kır Bahçesi Düğün Fiyatları

Botanik Kır Bahçesi düğün fiyatları kişi başı olarak belirleniyor. Aşağıdaki tablodan yemekli ve kokteyl menü fiyatları hakkında bilgi alabilirsin.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 70 TL 70 TL
Kokteyl 40 TL 80 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Mekan DJ, solist, saz ekibi, tasavvuf ekibi ve semazen şov hizmetleri sunuyor.
  • Müzik yayını ve yiyecek-içecek servisi 23:00’a kadar devam ediyor.

Botanik Kır Bahçesi adres bilgisi şu şekilde: Çamlık Mahallesi, Orhan Kemal Caddesi, No: 274, 06360 Altındağ / Ankara. Ücretsiz Teklif Al

Arya Wedding

İncek Arya Wedding'i 360˚ sanal tur ile keşfet.

👇 Arya Wedding, Ankara’nın kır düğünü denilince akla gelen ilçesi olan Gölbaşı konumunda yer alıyor. Düğünler başta olmak üzere kına gecesi, sünnet düğünü, nişan töreni gibi çeşitli özel günlerde hizmet sağlıyor. Mekanda 750 kapasiteli kır bahçesi ve 500 kapasiteli kapalı salon bulunuyor. Mekan öncelikle gelin ve damat için bir hazırlık odası tahsis ediyor. Gelin yolu, gelin tagı ve nikah masası senin zevkine göre hazırlanıyor. Açık hava davet alanındaki açılır kapanır tavan sayesinde kır düğünü organizasyonları ani değişen hava koşullarından etkilenmiyor.

Arya Wedding Düğün Fiyatları

Arya Wedding düğün fiyatlarını kişi başı olarak belirliyor. Hafta içi yemekli düğünler 100 TL'den başlarken kokteyl düğünler 80 TL'den başlıyor.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 100 TL 150 TL
Kokteyl 80 TL 100 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Mekanda çocuklar için oyun alanı bulunuyor.
  • Müzik hizmeti için mekanın anlaşmalı olduğu müzisyenlerle çalışabilirsin.

Arya Wedding adres bilgisi şöyle: Turgut Özal Bulvarı, No: 56, İncek, Gölbaşı / Ankara. Ücretsiz Teklif Al

Risus Wedding

Risus Wedding'i 360˚ sanal tur ile keşfet.

👇 Risus Wedding, Gölbaşı ilçesinin İncek Mahallesi’nde konumlanıyor. Hem açık hava davet alanı hem de kapalı salonu ile hizmet veriyor. Kapalı düğün salonunda 400, kır bahçesi alanında ise 1.000 kişilik misafir ağırlama kapasitesi bulunuyor. Mekan dekorasyonu için istediğin konsepti seçebiliyorsun. Etkinlik sorumlusu planlamanın her adımıyla ilgileniyor. Mekanın bünyesinde profesyonel fotoğraf ekibi ve orkestra bulunuyor. Düğünü ister yemekli istersen de kokteyl düzeninde yapabiliyorsun.

Risus Wedding Düğün Fiyatları

Mekan düğün fiyatlarını kişi başı olarak belirliyor. Aşağıdaki tabloda Risus Wedding düğün fiyatları hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki farklı seçenekte yer alıyor.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 50 TL 80 TL
Kokteyl 30 TL 60 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Dışarıdan bir catering firması ile çalışma seçeneğin bulunuyor.
  • Düğün alanında davetlilerini hostesler karşılıyor.

Risus Wedding adres bilgisi şöyle: İncek Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, No: 66, Gölbaşı / Ankara. Ücretsiz Teklif Al Gölbaşı ilçesinden daha fazla kır düğün mekanı mı incelemek istiyorsun? O zaman buraya geçelim. 😍

Demirspor Tesisleri

Ankara'nın En Çok Tercih Edilen Kır Düğünü Mekanları Demirspor Sosyal TesisleriDemirspor Tesisleri

, Yenimahalle ilçesinde bulunuyor. Mekanda iki farklı açık hava davet alanı bulunuyor. Bunlardan biri havuz başı diğeri ise kır bahçesi düzeninde ve iki davet alanında 2.000 kişilik kapasite bulunuyor. Mekanın kapalı salonu ise 1.000 davetli ağırlayabiliyor. Mekanda gelin yolu ister doğal taşlarla istersen de daha farklı özel tasarımlar ile hazırlanıyor. Mekanda at arabası ve tren vagonu gibi objeler aksesuar olarak kullanılıyor. Dekorasyon çeşit çeşit çiçeklerden oluşan aranjmanlar ile tamamlanıyor.

Demirspor Tesisleri Düğün Fiyatları

Demirspor Tesisleri'nde yemekli ve kokteyl düğün planlayabilirsin. İki farklı konseptin fiyatları da hafta içi ve hafta sonuna göre farklılık gösterebiliyor. Sana en uygun olanı seçerek unutulmaz bir kır düğünü yaşayabilirsin.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 50 TL 80 TL
Kokteyl 30 TL 80 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

Ankara'nın En Çok Tercih Edilen Kır Düğünü Mekanları Demirspor Sosyal Tesisleri
  • Minik misafirlerin için oyun parkı bulunuyor.
  • Mekanda jeneratör sistemi bulunduğundan elektrik kesintisi olduğunda düğünün bundan etkilenmeden kesintisiz devam ediyor.

Demirspor Tesisleri adres bilgisi şu şekilde: Anadolu Bulvarı, TCDD 2.Bölge Müdürlüğü Binası Yanı Behiçbey, 06560 Yenimahalle / Ankara. Ücretsiz Teklif Al

Ankara Konağı

Ankara'nın En Çok Tercih Edilen Kır Düğünü Mekanları Ankara KonağıAnkara Konağı

, Yenimahalle ilçesinde yer alıyor. Mekan tarihi yapısı ile düğünün için harika bir atmosfer sağlıyor. Kır bahçesi düzenindeki açık hava davet alanında 1.000 misafir ağırlanabiliyor. Kapalı salonu da bulunan mekan burada da 750 kişilik kapasiteye sahip. Mekanın tarihi binası düğün fotoğrafları çekiminde de oldukça tercih ediliyor. Nikah masası gazebo içine konumlanıyor. Sahneye ise sütunlar ile antik bir görünüm sağlanıyor. Mekan düğünler haricinde nişan, kına ve sünnet düğünlerine de ev sahipliği yapıyor..

Ankara Konağı Düğün Fiyatları

Ankara Konağı düğün fiyatları menü seçeneğine, düğün gününe ve davetli sayısına göre değişkenlik gösteriyor. Yemeksiz, yemekli ve kokteyl düzende gerçekleştirebileceğin düğün için detaylı fiyatlar tabloda yer alıyor. 👇

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 80 TL 95 TL
Kokteyl 55 TL 55 TL
Pasta - Meşrubat 40 TL 40 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Mekan düğününü HD olarak kaydediyor ve organizasyon sonunda bu kayıt sana hediye ediliyor.
  • Mekan oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Etrafında birçok metro ve otobüs durağı bulunuyor.

Ankara Konağı adres bilgisi şu şekilde: Çamlıca Mahallesi, 137. Sokak, No: 2, 06200 Yenimahalle / Ankara. Ücretsiz Teklif Al

İncek Apple Garden

İncek Apple Garden'ı 360˚ sanal tur ile keşfet.

👇 İncek Apple Garden, Gölbaşı ilçesinde hizmet veriyor. Mekanın kapalı düğün salonunda 250 davetli ağırlanabiliyor. Kır bahçesi düzenindeki davet alanında ise 2.000 kişilik bir davetli kapasitesi bulunuyor. 750 araçlık otoparkında misafirlerin için vale hizmeti de sağlanıyor. Mekan nikah merasimi için kilise düzeninde bir alan düzenliyor. Sonrasında ister yemekli düzende istersen de kokteyl düzeninde eğlenceye devam edebiliyorsun. Gelin tagı ve gelin yolu mevsim çiçekleri ve ışıklar ile dekore ediliyor.

İncek Apple Garden Düğün Fiyatları

İncek Apple kır düğün fiyatları bütçeni zorlamayan aralıklarda seyrediyor. 100 TL'den başlayan kokteyl düğün fiyatlarını 130 TL'den başlayan yemekli düğün fiyatları takip ediyor.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 130 TL 150 TL
Kokteyl 100 TL 120 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Yemekli düğünlerde diyabet, vegan, vejetaryen, kosher ve çocuklara özel menüler hazırlanabiliyor.
  • Müzik yayını ve servis 23:30’a kadar kesintisiz devam ediyor.

İncek Apple Garden adres bilgisi şöyle: İncek Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, No:5, Gölbaşı / Ankara. Ücretsiz Teklif Al

Velo Wedding

Velo Wedding'i 360˚ sanal tur ile keşfet.

👇 Velo Wedding açık hava ve kapalı salon davet alanları ile özel günlerine ev sahipliği yapıyor. Mekanın kır bahçesi tarzındaki davet alanında 1000, kapalı salonunda ise 500 kişilik davetli kapasitesi bulunuyor. Misafirlerin için 500 araçlık otopark ve vale hizmeti de veriliyor. Mekan düğün organizasyonu haricinde nişan töreni, kına gecesi ve sünnet düğünü gibi organizasyon türlerinde de hizmet sağlıyor. Dekorasyonda beyaz tonlarının ağırlıklı olarak kullanan mekan sana farklı bir organizasyon firması ile çalışma imkanı da sağlıyor.

Velo Wedding Düğün Fiyatları

Velo Wedding düğün fiyatları kişi başı olacak şekilde belirleniyor. Yemekli ve kokteyl düğün fiyatları bütçene en uygun olacak haliyle sunuluyor. Detaylı inceleme yapmak için aşağıdaki tablodan faydalanabilirsin.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 50 TL 80 TL
Kokteyl 30 TL 50 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

Ankara'nın En Çok Tercih Edilen Kır Düğünü Mekanları Velo Wedding
  • Mekan düğünün için bir etkinlik sorumlusu tayin ediyor.
  • Müzik yayını ve yiyecek-içecek servisi 23:30’a kadar devam ediyor.

Fatih Sultan Mahallesi, Eskişehir Yolu 17. Km., Mesa Koru Kavşağı, Anse AVM, Çayyolu / Ankara. Ücretsiz Teklif Al

Gölsesi

Ankara'nın En Çok Tercih Edilen Kır Düğün MekanlarıGölsesi

, Sincan ilçesinde yer alıyor. Mekan 2.000 kişilik kır bahçesi alanı ve 250 kişilik bir kapalı salon ile hizmet veriyor. Mekanda nikah merasimi için havuz başına istediğin konseptte bir alan hazırlanıyor. Mekan aynı zamanda restoran olduğundan usta aşçılar ile hizmet veriyor. Yemekli ve kokteyl menü seçenekleri bulunuyor. Organizasyon öncesinde menü tadımı ve menüde değişiklikler yapabiliyorsun.

Gölsesi Düğün Fiyatları

Mekanın düğünler için belirlediği üç farklı konsept bulunuyor. Bunlar; yemekli, yemeksiz ve kokteyl düğünler oluyor. Her konsept için başlangıç fiyatları değişkenlik gösterebiliyor.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 55 TL 60 TL
Kokteyl 18 TL 18 TL
Pasta - Meşrubat 10 TL 30 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

Ankara'nın En Çok Tercih Edilen Kır Düğün Mekanları Gölsesi
  • Düğünden önce misafirlerine karşılama kokteyli verme imkanın bulunuyor.
  • Mekanda jeneratör sistemi olduğundan düğünler herhangi bir elektrik kesintisinden etkilenmiyor.

Gölsesi adres bilgisi şu şekilde: Yunus Emre Mahallesi, Ayaş Yolu Üzeri Harikalar Diyarı Parkı, Sincan / Ankara. Ücretsiz Teklif Al

Marry Garden

Ankara'nın En Çok Tercih Edilen Kır Düğün Mekanları Marry GardenMarry Garden

, 750 kişilik açık hava davet alanı ile kır düğünlerine ev sahipliği yapıyor. Mekanda ayrıca kış düğünleri için 500 kişilik bir kapalı salon da bulunuyor. Mekanda düğün haricinde kına gecesi, mezuniyet töreni ve nişan gibi organizasyonlar da yapılabiliyor. Mekan, organizasyonlarda napolyon sandalye ve yuvarlak masalar tercih ediyor. Fakat isteğin doğrultusunda değişiklikler de yapılabiliyor. Gelin yolu ve gelin tagı seçeceğin renkte tüller ve çiçekler ile süsleniyor. Masalarda da hasır suplalar kullanılıyor.

Marry Garden Düğün Fiyatları

Marry Garden düğün fiyatları başlangıç olarak aşağıdaki tabloda yer alıyor. Hizmet içeriğine göre değişen fiyatlar kır düğünü hayaline ulaşmanı kolaylaştırıyor.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 100 TL 150 TL
Kokteyl 80 TL 100 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Mekanda çocuklar için eğlence alanları ve aktiviteler mevcut.
  • Talep üzerine nikah merasimi için ayrı bir alan tasarlanabiliyor.

Marry Garden adres bilgisi şöyle: Kızılcaşar, İncek Bulvarı, No:317, Gölbaşı / Ankara. Ücretsiz Teklif Al

Pelins Winehouse

Pelins Winehouse'u 360˚ sanal tur ile keşfet.

👇 Pelins Winehouse, iki açık hava davet alanı ve bir kapalı salonu ile Çankaya’da hizmet veriyor. Mekanın kır bahçesi 200, havuz başı alanı 100 ve son olarak kapalı salonu 100 davetli kapasitesine sahip. Düğünler için oldukça rustik ve şık tarzları birleştiren bir dekor yaratıyor. Ahşap masalar, kristal görünümlü sandalyeler ve bunlara uyumlu aksesuarlar kullanılıyor. Süsleme mevsim çiçeklerinden oluşan aranjmanlar ile destekleniyor.

Pelins Winehouse Düğün Fiyatları

Pelins Garden düğün fiyatları kişi başı olarak belirleniyor. Aşağıdaki tablodan düğün fiyatları hakkında bilgilere ulaşabilirsin.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 280 TL 280 TL
Kokteyl 240 TL 240 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

Ankara'nın En Çok Tercih Edilen Kır Düğün Mekanları Pelins Winehouse
  • Mekan, mekan giydirme konusunda birçok konsepte sahip.
  • Organizasyon danışmanı sana her konuda yardımcı oluyor.

Pelins Winehouse adres bilgisi şöyle: Alacaatlı Mahallesi, 3346 Caddesi Yeşil Barış Sitesi No:35 / 142, Çankaya / Ankara. Ücretsiz Teklif Al

Zerafet Ankara

Zerafet Ankara'yı 360˚ sanal tur ile keşfet.

👇 Ankara'nın en çok tercih edilen kır düğün mekanları listemizin son durağı olan Zerafet Ankara, Çankaya ilçesinde bulunuyor. Mekanın hem açık hem kapalı davet alanlarında 1.000 kişilik davetli kapasitesi bulunuyor. Açık hava davet alanının açılır kapanır tavanı ile düğünün hava koşullarından etkilenmiyor. Özel aracı ile gelen misafirlerin için otopark ve vale hizmeti de sağlıyor. Mekan bünyesinde uzman organizatör, botanikçi ve stilistler ile mekan giydirme konusunda oldukça iddialı bir hizmet veriyor. Gelin tagı ve yolu senin tercihlerin doğrultusunda taze çiçekler ile hazırlanıyor.

Zerafet Ankara Düğün Fiyatları

Mekanda düğün fiyatları en uygun aralıklarla sana sunuluyor. Kokteyl düğün fiyatları 80 TL'den başlarken yemekli düğün fiyatları 100 TL'den başlıyor. Aralarından sana en uygun olanı seçebilme şansın bulunuyor.

Konsept Hafta İçi Hafta Sonu
Yemekli 100 TL 130 TL
Kokteyl 80 TL 100 TL

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Mekanda hem servis hem de müzik yayını 00:00’a kadar devam ediyor.
  • Mekanda after party organizasyonu yapma imkanı da bulunuyor.

Zerafet Ankara adres bilgisi şöyle: Beştepe Mahallesi, Yaşam Caddesi, Ak Plaza, Söğütözü, Çankaya / Ankara. Ücretsiz Teklif Al Ankara'daki tüm kır düğün mekanları burada seni bekliyor. Eğer kararını veremediysen, diğer kır düğünü mekanları listemizde buluşalım. Ankara'nın en çok tercih edilen kır düğün mekanları yazımız burada sonlanıyor. Senin için hazırladığımız yazıda Ankara'nın birçok ilçesinden en güzel kır düğünü mekanlarına yer verdik. Mekanların özellikleri, hizmetleri ve fiyatları hakkında verdiğimiz detaylı bilgiler ile aradığın düğün mekanını umarız bulabilmişsindir. Hangi mekan favorin oldu? Fikirlerini ve yorumlarını bizimle paylaşmanı sabırsızlıkla bekliyoruz.💕

İlgili Makaleler

Düğününü Planla
0
%