dogum-gunu-parti-fikirleri
dogum-gunu-parti-fikirleri

7 Adımda Alternatif Doğum Günü Partisi Fikirleri

Doğum günleri aileniz ve dostlarınızla eğlenebileceğiniz en özel gülerden biri. Sıradan doğum günü partileri dikkatinizi çekmiyorsa o halde doğru yerdesiniz. Size 7 farklı doğum günü partisi fikri ile geldik. Alternatif doğum günü partisi düzenlemek için bu maddelerden birini tercih edebilirsiniz. Kendinize, anne ve babanıza, eşinize, sevgilinize, arkadaş ve çocuklarınıza doğum günü partisi planlamadan önce bu yazıya göz atabilirsiniz. Bu sayede kolaylıkla ne yapacağınıza karar verebilirsiniz.

Alternatif Doğum Günü Partisi Önerileri

En özel günleri farklı ve unutulmaz kılmayı sevenlerdenseniz size ilham verecek fikirlerimiz var. Sıradan doğum günü partilerine renk katacak mekan, tema önerilerine yazımızın devamında ulaşabilirsiniz. Bu yazının sonunda her şey daha eğlenceli hal alacak.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

1. Evde Doğum Günü Partisi

Alternatif doğum günü partisinde ilk sırayı en klasik mekana verdik. Klasik ama konforu en yüksek yer elbette ki evimiz. Dilediğiniz saate kadar devam edebileceğiniz doğum günü organizasyonu için en sevdiğiniz yiyecek ve içecekleri sipariş etmeyi unutmayın. Tüm gece müzik akışı size ait olacak bir liste olacak arka fonda. Yakın arkadaşlarınızla kareoke eşliğinde bir parti düzenleyebilirsiniz. Gruplar halinde bu etkinliği yapmak oldukça keyifli olabilir.

Orta yaşları geçtiyseniz ve sohbet ederek anılarınızı tazelemek istiyorsanız evde yemek vermek sizin için de oldukça keyifli olacaktır. Samimi bir akşam yemeğiyle herkes bu özel günden mutlu ayrılacaktır.

2. Teknede Doğum Günü Partisi

Evde doğum günü partisi yapmaktan sıkılanlar için ise mekan önerilerimiz var. İşte size harika bir öneri; teknede doğum günü! Özellikle yaz ve bahar aylarında herkesi mest edecek manzarası ve tatlı serinliği ile oldukça iyi bir fikir. Erken saatlerde koylara açılarak doğum gününe başlayabilirsiniz. Partnerinize böyle bir parti düzenleyerek tüm günü rüya gibi geçirmesini sağlayabilirsiniz. Boğaz manzarası eşliğinde unutulmaz bir doğum günü yaşamak için ideal bir seçim olacaktır.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Tekne organizasyonlarınız için buraya göz atabilirsiniz.

3. Kostüm Partisi

Marjinal doğum günü partisi arayışı içinde olanları bu başlığın altında bekliyoruz. Uzun süre konuşulacak bu doğum günü partisi herkesi mest edecek. İsterseniz bir tema belirleyebilirsiniz ya da herkesin yaratıcılığına bırakarak gecenin tadını çıkarabilirsiniz. Şapka takmak zorunlu olabilir, maske de iyi bir fikir ne dersiniz?

Gece boyunca keyifle eğleneceğiniz anlara şahitlik ederken video ve fotoğraf çekimlerini de unutmayın. Lezzetli ikramlar, hareketli parçalarla harika bir gece olabilir. Arkadaşlarınızı bu kostüm partisi sayesinde daha yakından tanıyacaksınız. Yaratıcı bir gece için hemen davetiyeleri hazırlamaya başlayabilirsiniz.Enza Home - Terra

4. Oyun Temalı Doğum Günü Partisi

Listemizde kendinize göre bir şey bulamadıysanız yeni önerimiz oyun temalı doğum günü partisi. Özellikle 10 - 16 yaş arasındaki çocuklar için bir öğlen yemeği ile birleştireceğiniz kutu oyunları veya açık alan oyunları ile doğum günü partisini unutulmaz bir eğlenceye dönüştürebilirsiniz. Doğum günü parti malzemelerini alırken her bir masaya bırakacak şekilde farklı kutu oyunları alabilirsiniz. Scrabble, Tabu, Jenga, Dixit, Monopoly, Satranç, Go, Sudoku gibi, Futbol Tilt, Abalone Travel gibi zeka ve eğlence oyunlarıyla gittikçe teknolojiye bağımlı hale gelmeye başlayan gençler için etkileşimsel bir alan açabilirsiniz.

Her masanın kazananına ufak hediyeler veya hatıralar hazırlayabilirsiniz. Daha küçük yaş grubundaki çocuklarınız için doğum günü seti alırken boyama kitapları ve kalemleri tercih edebilirsiniz. Yetişkin doğum günlerinde de tercih edilebilecek eğlenceli bir konsept olduğunu düşünüyoruz.

5. Yaş Grubuna Göre Çocuk Doğum Günü Partisi

Doğum günü partisi için fikirleri harmanladığımız bu kısımda çocuklarınız için önerilerde de bulunacağız. Birçok müze, aileler ve çocukları için çeşitli etkinlik alanları kurguluyor. Partinin çocuğunuz için eğlenceli olduğu kadar eğitici de olmasını istiyorsanız müzelerin aktivite bölümlerini inceleyebilirsiniz.

Oyun atölyeleri ile planlama yapabilirsiniz. 2-3, 4-6 ve 6-10, 10-13 yaş grupları için ailelerin de katılabildiği sanat ve kültür aktiviteleriyle dolu doğum günü planı yapmak için imkan sunan birçok mekan bulunuyor. Müzeler çocuklar için sanatsal ve eğitici aktiviteleri ile eğlenmelerini ve nitelikli bir gün geçirmelerini sağlıyor. Bu aktivitelere yaş grubuna göre aileler de katılabileceği gibi ebeveynlerin güzel zaman geçirmesi için müze alanına dahil cafe ve restoranlar da mevcut.

En popüler doğum günü mekanları burada.

6. 18 Yaş Doğum Günü Partisi

Her yaş elbette ki çok özel fakat 18 yaşın ayrı bir güzelliği var. Yetişkinliğe giden o özgür yolda en heyecanlı anlardan biri 18 yaş. Reşit olmak, üniversite hayatına adım atmak bu yaşı daha da özelleştiriyor. Bu günü eğlenceli bir parti ile kutlamak oldukça eğlenceli bir fikir. Gösterişli bir doğum günü istiyorsanız organizasyon firması ile iletişime geçebilirsiniz. Hayal ettiğiniz süsleme detaylı, müzik, ikramlar, video ve fotoğraf çekimleri içeren geniş bir paket sunacaklardır.

Evde ya da tercih ettiğiniz bir mekanda arkadaşlarınızla eğlenebilirsiniz. Keyifli bir konser organizasyonuna katılarak dansa ve eğlenceye de doyabilirsiniz.

Doğum günü organizasyon firmaları burada.

7. 30 Yaş Doğum Günü Partisi

Kendinize vereceğiniz en güzel hediyelerden biri keyifli bir doğum günü partisi olacaktır. Keyifli bir yemek organizasyonu, müzik eşliğinde eğlence planlayabilirsiniz. Ekstrem sporlara düşkünseniz, heyecan hiç bitmesin istiyorsanız yakın çevrenizle birlikte bir gezi planlayabilirsiniz. Yelken gezisi, su altı dalışı, kayak merkezi veya dağ tırmanışı tam size göre.

Zirvede kutlanacak bir doğum günü için pek tabii ki arkadaşlarınızın da en az sizin kadar adrenalin tutkunu olması gerekiyor. Bir diğer seçenek de yine tekne turları ile Ege - Akdeniz kıyılarını gezdikten sonra doğum gününüzde Fethiye’ye demir atıp paraşütle atlamak da seçenekler arasında. 30. yaşınızı partnerinizle romantik bir yemekle de kutlayabilirsiniz. Seçimi size bırakıyoruz. 😊

En özel anlardan biri olan doğum günlerinizde biten yaşınıza veda edip yeni yaşınızı neşeyle karşılamak için birçok öneride bulunduk. Sizin de alternatif doğum günü fikirleriniz varsa bizimle paylaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

0
%