a-kesim-gelinlik-modelleri-27
a-kesim-gelinlik-modelleri-27

A Kesim Gelinlik Modelleri

Gelinlik arayışı içindeyseniz doğru yerdesiniz. Klasik modellerden vazgeçemeyen gelin adaylarımızdansanız A kesim kesinlikle sizin modeliniz. Yazımızın devamında sizin için en çok tercih edilen A kesim tasarımları inceledik. Sade, tesettür, dantelli ve daha pek çok model ile bilmeniz gereken tüm detaylar burada.

En Çok Tercih Edilen A Kesim Gelinlik Modelleri

A kesim modellerinde tercih edilen tüllü, dantel işlemeli, derin dekolteli gelinlikler sezon trendleri arasında yerini aldı bile. Klasik modellerin modern dokunuşlarla birleştiği a kesimler daima gelinlik modellerinde ilk sırasını koruyor. Derin göğüs dekolteleri ve işleme detayları ile her şey size özel tasarlanabiliyor.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Uzun zamandır hayalini kurduğunuz gelinlik modeli seçiminizde size yardımcı olabilecek önerilerimize göz atmak isterseniz sizi bir sonraki satıra bekliyoruz.  

Sade A Kesim Gelinlik

A kesim gelinlik modeli istiyorum ama abartılı olmasın diyen gelin adaylarımızı ilgilendiren kısma geldik. Sadelik ve şıklığı bir arada sunan a kesim gelinlik seçiminde size birkaç püf noktası sunacağız. Uzun kuyruklu gelinlik modelleri ilk önerimiz oluyor. Kuyruk kısmında dantel ve işleme detayları ile şık bir görüntü elde edebilirsiniz.

Sadeliğinizi saten kumaşlarla ve aksesuarlarla tamamlayabilirsiniz. Kullanacağınız taç ve küpe seçimlerinde de ön plana çıkmasını istediğiniz desenleri tercih edebilirsiniz. Sade gelinlik seçimi için şüphesiz yoğun hacimli kirpikler ve hafif tonlarda bir makyaj doğru seçim olacaktır.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Daha fazla sade gelinlik modelini buradan inceleyebilirsiniz.

Tesettür A Kesim Gelinlik  

Tesettür A kesim gelinlik modellerinde tercih edebileceğiniz birçok model bulunuyor. Saten kumaşlar, dantel detaylar ön plana çıkıyor. Düğün tarihinize göre seçeceğiniz kumaşlar konusunda da iyi seçim yapmanızı öneririz. Kış düğünü düşünüyorsanız kalın kumaş seçenekleri, yaz düğünü düşünüyorsanız daha serin tutan keten, saten seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Tesettür gelinlikte hakim yaka seçenekleri sıklıkla tercih ediliyor. İşlemelere ve taşlara yer verebileceğiniz yaka detayları sizin de ilginizi çekecektir. Kol detaylarında ise bishop kol, İspanyol kol ve karpuz kol modellerini de gelinliğinize dahil edebilirsiniz. Tesettür gelinlik modellerinde eldiven ve şapkalı gelin başı aksesuarlarını tercih ederek ışıltılı bir görüntü sunabilirsiniz.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

A kesim tesettür gelinlik hakkında bilmeniz gereken her şey burada.

Dantelli A Kesim Gelinlik

A kesimde en çok ön plana çıkan detay dantel işlemeler oluyor. Fransız danteller ve güpürlerin buluştuğu modeller gelin adayları tarafından çok seviliyor. Uzun zamandır hayali kurulan gelinlik konusunda seçimler ne kadar zor olsa da desenler size fikir veriyor. Seçiminizi kolaylaştıran profesyonel bir ekiple çalışmanızı öneriyoruz.

İnce ya da kalın askı seçimlerinizde de dantele yer verebilirsiniz. Daha yoğun olmasını isterseniz göğüs detaylarında ve bel kısmında tercih edebilirsiniz. Bishop ya da İspanyol kol seçimi yaparsanız şifon ve dantel uyumunu yakalamanız da mümkün. Farklı yorumlarla size özel bir gelinlik tasarlanabilir. Seçeceğiniz dantelin küçük ya da büyük işlemeleri size kullanacağınız aksesuarlar konusunda da fikir verecektir.

Güpürlü ve dantelli gelinlik modellerinin devamını burada bulabilirsiniz.

Tüllü A Kesim Gelinlik

Belden aşağı süzülen uzun tül detayları ile gösterişli bir gelinliğe sahip olabilirsiniz. Kol detayları ve şık işlemeleri şifon tüllerle süsleyebilirsiniz. Uzun kuyruklar ve duvakta kabarık tüller seçenekleriniz arasında yer alıyor.  Uçuç uçuş çiçek detayları ve üç boyutlu işlemeler ile farklı bir model tasarlanabilir. Kişiye özel tasarımlar ile tüllerde lazer işlemlere de yer veriliyor bu detayı da değerlendirebilirsiniz.

A kesim gelinlik modellerinde tül detayları sıklıkla karşınıza çıkacaktır. Ön plana çıkarmak istediğiniz belinizde inci işlemelere yer verebilirsiniz ve bel detayının bittiği noktada sık tül detayları oldukça zarif görünecektir.

A Kesim Gelinlik Kime Uygundur?

Vücut tipiniz üst kısmı ince alt kısma doğru belirgin hatlardan oluşuyorsa a kesim sizin için en doğru tercih olacaktır. Armut ve üçgen vücut tiplerinde a kesim seçimleri ön plana çıkıyor. Ön plana çıkarmak istediğiniz omuz ve göğüs kısımlarınızda yoğun işleme ve dantel seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Diğer vücut tiplerinde de bu model sıklıkla tercih edilebiliyor. Risksiz ve yorumlanabilecek bir model olması dikkat çekiyor.

A Kesim Gelinlik Fiyatları Ne Kadar?

Gelinlik modellerine göre fiyatlar değişebiliyor. Desenler, güpür detayları, işlemeler ve aksesuar seçenekleri ile birçok seçeneğiniz bulunuyor. Kiralama ve satın alma imkanınız oluyor. Hazır kalıp ve özel tasarımlarla indirim avantajları da sunuluyor. A kesim gelinlik kiralama fiyatları 3.000 TL’den başlıyor. Satın alma fiyatları ise 6.000 TL bandında oluyor. Sezon indirimleri ve DüğünBuketi.com çiftlerine özel fırsatları değerlendirebilirsiniz.

Uygun fiyat seçenekleri ile gelinlik modelinizi seçebileceğiniz mağazalar burada!

A Kesim Gelinliğe Uygun Yaka ve Kol Modelleri

A kesim gelinliği tercih ettiyseniz yaka ve kol tasarımını da buna uygun olarak seçmelisiniz. Bu modele en çok yakışan yaka modelleri V, madonna, kare ve kalp yakalar oluyor. Gelinliğin alt kısmı, üst bölüme göre daha ağır olduğu için straplez bir model tercih etmemenizi öneriyoruz. Zira bu tarz bir modelde gelinlik aşağı kayarak size zor anlar yaşatabilir.

Gelelim A kesimlerde kol seçimine. Eğer askılı yerine kollu bir model tercih edecekseniz İspanyol kollara yönelebilirsiniz. Tesettür gelinlik modelinde ise bishop kollar daha yaygın kullanılıyor. Yarım dantel kollar, özellikle sonbahar düğünleri için ideal.

A Model Gelinlikte Aksesuar Seçimi

Gelinliğinizi seçtiyseniz sıra aksesuara geldi. Ufak detaylar sizi daha zarif ve şık gösterebilir. Dekolteli bir gelinliğiniz varsa daha uzun ve ışıltılı küpeler tercih edebilirsiniz. Minimal şeyleri severim abartı olmasın derseniz minik inci küpeler oldukça doğru bir seçim olacaktır. Işıltılı takılar seçtiyseniz tacınız da bu temada olmalıdır. Yapay çiçek detayları ile demonte taçlar da size renk katacaktır.

Tabi ki bir gelinin vazgeçilmez aksesuarı olan gelin çiçeğini de unutmadık. Canlı ya da yapay çiçek kombinasyonlarından oluşan bir gelin çiçeğinin size çok yakışacağından şüphemiz yok. Gelin çiçeğinize uygun gelin arabası süslemeleri de seçimleriniz arasında yer alabilir.

A kesim gelinlik modelleri hakkında merak edilen konuları yazımızda detaylandırdık. Hayal ettiğiniz modele karar vermek için yazımız size yardımcı olduysa ve bu gelinlik modeliyle ilgili önerileriniz varsa yorumlarınızı bekliyoruz. Düğün hazırlıklarınız için daha detaylı bilgi almak isterseniz DüğünBuketi.com danışmanlarıyla iletişime geçebilirsiniz.

  • User default avatar

    Gülçin günaydın

    Fiyatlarınız ne kadar dan başlıyor acaba

  • User default avatar

    Düğün Buketi Editörü

    Merhabalar Gülçin Hanım, Gelinlik fiyatları hakkında bilgi almak için aşağıdaki iletişim formumuzu doldurarak bize ulaşabilirsiniz. https://www.dugunbuketi.com/iletisim/ Düğün Planlama Departmanı'mız size geri dönüş sağlayarak ücretsiz olarak bilgilendirecektir. Şimdiden mutluluklar dileriz. :)

İlgili Makaleler

0
%