a-kesim-tesettur-gelinlik-8
a-kesim-tesettur-gelinlik-8

A Kesim Tesettür Gelinlik Modelleri

Her vücut tipine uyum sağlayan a kesim gelinlik modeli tesettür modasında da yerini alıyor. Size özel dokunuşlarla zarafetinizi ön plana çıkaran bu model hem şık hem de klasik bir görüntü yakalamanızı sağlıyor. Tercih edeceğiniz uzun kuyruklar, dantelli duvaklar, pileler ve işlemeler ile görkemli bir görüntü elde edeceksiniz. A kesim tesettür gelinlik modelleri hakkında öğrenmek istediğiniz tüm detaylar yazımızda yer alıyor. Haydi başlayalım.

Sade A Kesim Tesettür Gelinlik

Minimalizm akımı ile gelinlik modasında da sade seçimler ön plana çıkmaya başladı. Doğal bir güzellik yakalamak isteyen gelin adaylarımız sade a kesimde modellere yönelmeye başladı. Yıllardır sıkça seçilen bu kesim risk almayı sevmeyenler için kurtarıcı rolünde. Onlarca gelinlik denedikten sonra bile aklınızda a kesim bir gelinlik modeli kalabilir.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Sade a kesim tesettür gelinlik modelleri minik detaylarla zarafetinizi ispatlıyor. Dantelli kol seçimi, etek ve omuzlardaki işlemeler ile tamamlanıyor. İşleme istemiyorum diyen gelin adaylarımız pile seçimi ile duru bir güzellik yakalayabilir. Omuzlarda yer vereceğiniz motifler sizi daha alımlı göstererek ışıltılı bir görüntü sunmanızı sağlayacaktır.

Saten A Kesim Tesettür Gelinlik

A kesim gelinlik isteyen gelin adayları için diğer seçenek ise saten kumaşlar oluyor. Sadeliğin yanına şıklığı da ekleyince ortaya bu model çıkıyor. Akışkan ve parlak kumaş dokusuyla büyüleyici bir görüntü elde ediyorsunuz. Saten gelinlik modelinde en önemli detay hiç şüphesiz kollar oluyor. Gelinliğinizi destekleyecek şifon balon kollar, bishop kol ve dantelli bilek detayları ile daha gösterişli olabilirsiniz. Özellikle balon kollarda tercih edeceğiniz tüller ve şifonlar sizi daha havalı gösterecektir.

Saten a kesim gelinlik arayan gelin adaylarımız arasında mat saten tercih edenlerde var. Onlar için Amerikan saten öneriyoruz. Satenin parlak dokusu yerini daha mat ve sert bir kumaşa bırakıyor. Bu seçimde de aksesuarlarla ön plana çıkmak daha kolay oluyor. Gelin çiçeği, gelin eldiveni ve şapka seçimizde özgür oluyorsunuz. Gelin başınıza göre tercih ışıltılı küpelerde tercihleriniz arasında yer alabilir.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Saten tesettür gelinlik için daha detaylı bilgi burada.

Uzun Kuyruklu A Kesim Tesettür Gelinlik

Uzun kuyruklu gelinlik modelleri tüm gelin adaylarının hayalini süslüyor desek doğru olur. Masallardaki prenseslerin o görüntüsünü kendi gelinliğinizde de arıyor olabilirsiniz. O zaman günümüze uyarlayarak üç boyutlu desenlerle işlenen duvaklar, detay işlemelerle bu seçiminizi güçlendirebilirsiniz.

Kenarlarda dantel işlemeler tercih edebileceğiniz uzun kuyruklu a kesim tesettür gelinlik modellerin de tasarımcınızın yaratıcılığı da ön plana çıkıyor. Bileklerde ve uzun kuyruktaki motiflerin birbirini tamamlayan görüntüsü hayalinizdeki o gelinliği taşımanızı sağlayacak. Olduğunuzdan daha uzun ve ince görüneceğiniz bu modelde yaka detaylarında da işlemlere yer vermenizi tavsiye ediyoruz. Detay seven gelinlerin ilk tercihi olacak bu model her noktasıyla sizi yansıtacak. Bonus tavsiyemiz ayakkabı seçiminde dikkatli olmanız. Uzun kuyruklu gelinlik modelleri bazen hareketlerinizi kısıtlayabilir daha dikkatli olmak için konforlu bir gelin ayakkabısı seçmeniz sizin için daha iyi olacaktır.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Gelin ayakkabısı ve aksesuarları için size özel birçok model burada.

İşlemeli A Kesim Tesettür Gelinlik

A kesim tesettür gelinlikte vazgeçilmez diğer özellik ise işleme detayları oluyor. Hakim yaka modelleri ile boyunlardan başlayan işleme detayları duvak ve gelin kuyruğunda devam edebiliyor. Bele kadar devam eden taş ya da dantel işlemeler size ışıltılı bir görüntü sunuyor. Yeni koleksiyonlarda yerini koruyan işlemeli tesettür gelinlik modelleri bu sezon çiçek detaylarını ön plana çıkarıyor. Oleg Cassini bu model için çok güzel bir tasarım örneği sunuyor. Kuyruklu, çiçek motifleriyle süslenen gelinlik tül ve dantel aplikeler ile tamamlanıyor. Tercih edeceğiniz bu modeller ile zarif bir görüntü yakalayabiliyorsunuz.

İşlemeli a kesim gelinliklerde bizim ilk aradığımız detaylardan biri zarif gelin taçları oluyor. Minik çiçekler, inci bant taçları fotoğraf çekimlerinde ek aksesuar olarak kullanabilirsiniz. Eldiven seçimleri ile de kendinize seçenek yaratabilirsiniz.

A Kesim Tesettür Gelinlik Aksesuar Seçimi

A kesim tesettür gelinliğinizi tamamlayan en önemli detaylar aksesuarlar oluyor. Size önereceğimiz birkaç aksesuar olacak. Sade ve saten gelinlik modeli tercih ettiyseniz gelin eldiveni abartıdan uzak şık bir aksesuar seçimi olacaktır. Nostalji seven gelin adaylarımızdaysanız kesinlikle şapka tercih etmelisiniz. Fotoğraf karelerinde harika görüneceğine eminiz.

Gelin başı için bantlı taçlar, çiçekli ve taşlı taç seçimleri de ön plana çıkıyor. Gelin başınız için tercih edeceğiniz inci dokunuşları da yeterli olacaktır. Fotoğraf çekimleri için de zarif görünecek gelin çiçekleri de olmazsa olmaz dediğimiz aksesuarlar arasında. Renkli canlı çiçekler, lavantalar ve kuru çiçeklerle dilediğiniz modeli seçerek görüntünüzü tamamlayabilirsiniz.

En güzel gelin çiçeği modelleri burada.

A Kesim Tesettür Gelinlikte Hakim Yaka

Gelinlik modeli seçimi kadar önemli olan bir noktada gelinlik yakası. Tesettür gelinlik modelinde yaka seçenekleri arasında hakim yaka balık yaka popülerliğini korumaya devam ediyor. Hakim yakanın daha ince ve uzun gösterme avantajı gelin adayları tarafından sevilmesine sebep oluyor. İşleme detaylarına, motiflere yer verilmesi ise gelinlik tasarımınız için avantajlı bir nokta. Balık yakada tercih edeceğiniz seçenek dantelle sınırlıyken hakim yaka size daha çok seçenek sunuyor. Pelerin, bolera seçimlerinde de özgür olabiliyorsunuz. Demonte seçeneği ile pelerin tercih ederek farklı bir tarz yakalayabilirsiniz.

Tesettür Gelin Başı Önerileri

Gelinlik modelinize karar vermenize yardımcı olduysak sıra gelin başı seçiminize geldi. Tercih ettiğiniz gelinlik modeli sade ise aksesuarlarınızı çoğaltabilirsiniz. Gelin başınızı daha gösterişli seçerek hayal ettiğiniz görüntüyü elde edebilirsiniz. Hazır gelin başı modelleri ya da sizin zevkinize uygun bir model belirlenebilir. Duvakla bir bütün olacağı için duvakta bulunan detaylarla gelin başınızı uyum seçmelisiniz. Şapka seçimini aksesuar önerilerinde değinmiştik. Şapkanın tüm gece kalmasını tercih etmeyebilirsiniz bu sebeple daha düz ve toplu duran bir gelin başı şapka çıkınca da oldukça şık görünecektir.

Gelin başı seçiminize öncelikle yüz tipinize uygun modelleri tercih etmelisiniz. Kare bir yüz tipiniz varsa daha sıkı bağlama teknikleri kullanılarak yumuşatılabilir. En yaygın olan yuvarlak yüz tipinde abartılı aksesuar ve kabarık duvak seçiminden uzak durmalısınız. İnce uzun yüz tipiniz varsa gevşek bağlama ile çene kısmınızın geri planda kalmasını sağlayabilirsiniz. Alnınızın dar ise sarkan aksesuarlar yerine bant taç seçimi sizin için en doğrusu olacaktır. Minik dokunuşlarla içinize sinen bir gelin başı modeli tasarlayabilirsiniz.

Tesettür gelin başı modelleri hakkında her şey burada.

A Kesim Tesettür Gelinlik Fiyatları

Gelinlik modelinizi seçtiniz ve fiyatları merak ediyorsanız cevabı burada. Tercih edeceğiniz gelinlik modeline göre değişen fiyatlar ek işlemeler, kumaş seçimi, aksesuar tasarımı ve diğer detaylarla değişiyor. Tesettür gelinlik modasında öncü olan Aysima ve Setri Nur ilk tercih edeceğiniz markalardan olacaktır. Vakko’nun ihtişamlı koleksiyonları da gelinlik seçiminiz için size ilham verecektir.

Moda evleri başlangıç fiyatı olarak 6.600 TL’den başlayan fiyatlar sunuyor. Her bütçeye uygun modellerin bulunduğu mağazalar tesettür gelinlik kiralama kolaylığı da sunuyor. 4.000 TL civarındaki kiralama fiyatları ile hazır kalıp modeller tercih edebiliyorsunuz.

Gelinlik provaları ile kalıp ve boy detayları son ana kadar değiştirilebiliyor. Eklemek istediğiniz dantel seçimleri, işlemeler ve güpür motifleri ile hayal ettiğiniz gelinliğe uygun fiyatlarla ulaşabiliyorsunuz.

A kesim tesettür gelinlik modelleri için buradaki gelinlik ve moda evlerine göz atabilirsiniz.

A kesim tesettür gelinlik modelleri, fiyatları ve fotoğrafları ile size rehber olabilecek bir yazı hazırladık. Siz de hayal ettiğiniz gelinliğe karar verdiyseniz DüğünBuketi.com danışmanları ile iletişime geçerek avantajlı fiyatlardan faydalanabilirsiniz.

Gelinlik seçimize karar verdiyseniz buradan damatlık bakmaya başlayabilirsiniz.

  • User default avatar

    Ayşenur

    Merhabalar vintage gelinlik bölümündeki modeli nereden satın alabilirim?

  • User default avatar

    DüğünBuketi.com Editörü

    Merhaba, https://www.dugunbuketi.com/gelinlik-modelleri-fiyatlari/ üzerinden firmalarla beğendiğiniz gelinlik modeli için iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Makaleler

0
%