at-kuyrugu-gelin-saci-39
at-kuyrugu-gelin-saci-39

At Kuyruğu Gelin Saçı Modelleri

Son zamanların gözde trendlerinden olan at kuyruğu gelin saçı modelleri, geline rahat ve özgür hareket imkanının yanında, şık ve elegan bir görünüm de kazandırıyor. Günümüzde pek çok gelin adayının tercihini doğal ve sade güzellikten yana kullandığını düşünürsek at kuyruğu modeller kır düğünlerinden nikah merasimlerine kadar oldukça geniş bir alanda kullanılabiliyor. Bu yazımızda sizin için yılın en trend saç modellerini inceledik.

En Şık At Kuyruğu Gelin Saçı Modelleri

Dalgalı, örgülü, dağınık, postişli, krapeli, düz toplanmış ya da yandan ayrılmış at kuyruğu alternatifleri ile bu gelin saçı modelleri oldukça fazla seçeneğe sahip. Ayrıca gelinlik modeli ve düğün konseptine göre, at kuyruğu gelin saçı modelleri arkadan, tepeden ya da yandan olacak şekilde tasarlanabiliyor. Sözün özü, eğer düğününüz için at kuyruğu gelin saç modelleri arasından bir seçim yapmak isterseniz, oldukça fazla alternatife sahipsiniz. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Postişli At Kuyruğu Gelin Saçı Modelleri

Saçlarınız düz, ince telli ve hacimsiz bir yapıya sahipse, takma at kuyruğu gelin saç modelleri tam size göre! Kabarık ve gösterişli bir at kuyruğu gelin saçı modeli istiyorsanız; postiş ya da takma saç alternatifleri ile saçlarınıza dolgun bir görünüm kazandırabilirsiniz. Postiş ve takma saçlar, sprey, maşa gibi işlemleri normal saça göre daha uzun süre koruyabildiği için, düğün boyunca saçınız hiç bozulmayacaktır.

At kuyruğu saç modelinde takma saç tercih kullanacak gelinler minyon yüz hatlarına sahipse, bu saç modeli onlar için fazla abartı sayılabilir. Bu nedenle takma saç ve postiş kullanımı yüz ve beden yapısı ile doğru orantılı bir şekilde artırılmalı ya da azaltılmalıdır.

Şehrinizdeki en iyi düğün mekanlarını burada bulabilirsiniz.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Bombeli At Kuyruğu Gelin Saç Modelleri

Bombeli at kuyruğu saç modelleri, tıpkı postiş kullanılarak artırılan saçlardaki gibi, ince telli saçları olan gelin adayları için oldukça idealdir. Krape, içten toplama ve yarım at kuyruğu saç modelleri ile bombelenen bu tarz, at kuyruğu saç tokaları ile birleştirilebilir. Ayrıca saç dalgaları ve çeşitli saç örgüsü modelleri ile de zenginleştirilebilecek olan bombeli at kuyruğu saç tarzı, dağınık, bohem; ama oldukça özel saç modelleri arasındadır.

Bombeli at kuyruğu modelleri, uzun veya kısa saç modellerinde de kullanılabilecek havalı bir yöntemdir. Tıpkı takma at kuyruğu saç modellerindeki gibi yüzü fazla minyon olanların bu saç modelindeki bombelik ve kabartmayı dengeli olarak kullanması önemlidir. Dolayısıyla düğün gününüzde sürprizlerle karşılaşmamak adına, kuaförünüz ile bir prova günü belirlemeniz yararınıza olacaktır.

Bombeli at kuyruğu saç modelleri, kısa, balık, düz ya da helen model gelinliklere apayrı bir hava katacaktır. Ayrıca düğün kutlamanız sonrasında after party planınız varsa, dağınık ya da tepeden at kuyruğu saç modelleri, bombeli hale getirilebilir. Bu sayede düğün gününüzde hem iki görünüm elde etmiş hem de parti konseptinizi saç tasarımınızla da tamamlamış olursunuz.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Şehrinizin en iyi kuaförleri burada.

Örgülü At Kuyruğu Gelin Saçı Modelleri

Örgülü at kuyruğu modelleri, oldukça romantik bir gelin saçı modelidir. Sade saç modellerinden hoşlanan, abartıdan mümkün olduğunca uzak durmak isteyen gelin adayları için örgülü at kuyruğu gelin saçı modelleri doğru seçim olacaktır. Gösterişli bir gelinlik ve gelin makyajı tercih eden gelinler, örgülü at kuyruğu modeli tercih ederek görünümlerini dengeleme yoluna gidebilirler.

Örgülü atkuyruğu modelleri, sepet örgü, balık sırtı saç örgüsü ya da düz örgü olarak hazırlanabilmektedir. Hatta birbirinden farklı saç örgüsü modelleri birleştirilerek de oldukça hoş, havalı ve bir o kadar da şık gelin saçı modelleri yapılabilmektedir.

Örgülü at kuyruğu modelleri, sanılmasın ki klasik görünüm elde etmek isteyen gelin adayları için uygun olmayacaktır. Önden sıkıca toplanmış, toplanma yeri örgü ile çevrelenmiş olan at kuyruğu gelin saçı modelleri oldukça zarif ve şık saç modellerindendir.  Eğer siz de düğün gününüzde örgülü at kuyruğu modellerinden yanaysanız, kuaförünüzle önceden görüşerek çeşitli saç modeli tasarımlarını deneyebilirsiniz.

Örgülü topuzlu gelin saç modellerini buradan inceleyebilirsiniz.

Dağınık At Kuyruğu Gelin Saçı Modelleri

At Kuyruğu Gelin Saçı Modelleri

Dağınık at kuyruğu saç modelleri salon düğününden ziyade, kır düğünü, sahil düğünü ya da after party konseptli düğünler için uygundur. Özellikle son zamanlarda gelinlik ve düğün modasındaki abartıdan uzaklaşma eğilimi, dağınık at kuyruğu modellerinin gelinler tarafından fazlasıyla tercih edilmesini sağladı. Örgüler, maşayla yapılmış dalgalar, kıvrımlar ve krapelerin sıklıkla kullanıldığı dağınık at kuyruğu gelin saçı modelleri, özgür ruhlu gelinler için oldukça doğru bir tercih olacaktır.

Geline ve düğün konseptine bohem bir hava katacak olan dağınık saç modelleri, tercihe göre saç aksesuarları ile zenginleştirilebilir. Dağınık at kuyruğu modelleri, bohem, helen, a kesim, balık ya da düz kesim gelinliklere kendine özgü bir hava katacaktır. Özellikle sırt ya da omuz dekoltesi olan gelinlik  tercih eden gelin adayları, dağınık model gelin saçı tercih edebilirler. Hem böylece de  farklı ve kendine özgü bir görünüm elde edebilirler.

Dalgalı ve Maşalı At Kuyruğu Modelleri

Dalgalı atkuyruğu modelleri, düğünde gelin için şık bir görünüm sağlayan özelliklere sahiptir. Dalgalı at kuyruğu saç modelleri, özellikle derin sırt dekolteli, dar kesim, balık model veya a kesim gelinlik modelleri ile uyumludur. Ağır gelin topuzları, krapeler ve sprey ile kalıp gibi tutturulmuş saç modellerinden haz etmeyen gelinler için, dalgalı at kuyruğu modelleri bire birdir. Bu modeller ile duvak ya da minik tüllü şapkalar kullanılabileceği gibi, gösterişli saç aksesuarları ya da çiçek süslemeleri de tercih edilebilir.

Hatta, düğünün başlarında duvaklı ve salık saçlı halde olan gelinler, eğlencenin hareketleneceği saatlerde duvağını çıkarıp saçını at kuyruğu yapabilirler. Böylece hem iki farklı görünüm elde etmiş olurlar hem de kendi düğünlerinde rahat hareket edebilmenin özgürlüğünü doyasıya yaşayabilirler. Dalgalı at kuyruğu modelleri, arkadan olabileceği gibi, sağ ya da sol yanda duracak şekilde yapılabilir. Aynı şekilde bu saç modeli, yukarıdan ya da aşağıdan toplanabilir ve her iki saç modeli de, yüze bambaşka bir hava kazandırır.

Balık Sırtı Atkuyruğu Modelleri

Balık sırtı örgülü saç modelleri, son zamanlarda kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Bu model, sıradan saç örgüsüne göre daha farklı hatta özenli görünüme sahip olduğundan dolayı, gelin saçını örgülü isteyenler için oldukça idealdir. Üstelik balık sırtı örgülü at kuyruğu modelleri, diğer birçok modele göre pek çok avantaja da sahiptir.

Özenli ve farklı görünümünün yanı sıra, balıksırtı saç örgüsü, diğer saç örgüsü stillerine göre daha dayanıklıdır. Özellikle, kıpır kıpır olan ve düğününde bolca dans edecek olan müstakbel gelinlerin balıksırtı saç tercih etmeleri yerinde olacaktır. Hiçbir gelin düğünü başlarken sahip olduğu o kusursuz görünümü, düğünün sonlarına doğru kaybetmek istemez. Öyle değil mi?

En şık at kuyruğu modellerini incelediğimiz yazımızın sonuna geldik. Umarız hayalinizdeki modeli bulmanızda size yardımcı olabilmişizdir. Sizin favoriniz hangisi oldu? Yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın.

İlgili Makaleler

0
%