header
header

Sanal Düğün Davetiyesi Hazırlama

Düğün davetiyesi hazırlama birkaç küçük ipucuyla son derece kolay ve eğlencelidir. Özellikle son yıllarda sıklıkla tercih edilen sanal düğün davetiyesi yapmak için ihtiyaç duyacaklarınız; düğün davetiyesi tasarlama programı, ilham almak davetiye örnekleri ve davetiye yazıları için metinlerdir. Bu yazımızda sizler için davetiye hazırlarken ihtiyaç duyabileceğiniz detayları derledik. Hazırsanız başlayalım.

Online Düğün Davetiyesi Tasarlama

Sanal Düğün Davetiyesi Hazırlama

Hayatınızın en önemli anlarından düğün gününüz ile ilgili her şeyi kendiniz hazırlamak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinize bu güzel günü duyuracağınız davetiyeniz de bunlardan biri olabilir. Düğün davetiyesi tasarlamaya başlamadan önce temanızı seçmenizde fayda vardır. Klasikten şaşmayanlar için sade davetiye, farklı tasarım arayanlar için modern modeller, eşi benzeri olmasın istiyorsanız yaratıcı seçenekler oldukça uygundur.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Sanal Düğün Davetiyesi Hazırlama

Temanızı belirledikten sonra diğer önemli konu davetiyenizin içeriğidir. Temanıza uygun içerikleri size özgün oluşturabileceğiniz gibi, internetten bulabileceğiniz düğün davetiyesi yazılarından da faydalanabilirsiniz. Davetiyenizi ilgi çekici ve davetlilerinizi özel hissettirecek şekilde bir yazı ile süslemeniz son derece önemlidir.

Sanal Düğün Davetiyesi Hazırlama

Bilgisayarınıza indirdiğiniz veya online olarak kullandığınız düğün davetiyesi yapma programı veya uygulaması ile kolayca aklınızdaki şablonu çıkarabilirsiniz. Temanıza ve yazınıza uygun bir şekilde görsellerle veya çizimler ile davetiyenize renk katabilirsiniz. Dilerseniz eşiniz ile fotoğrafınız, dilerseniz çiçekler, dilerseniz gelin damat karikatürleri ile davetiyenizi tamamlayabilirsiniz.

Online Düğün Davetiyesi Hazırlama Programları

Sanal Düğün Davetiyesi Hazırlama

Sanal davetiye tasarlayabileceğiniz en kolay ve ücretsiz uygulamalardan biri Canva'dır. Online bir araç olan Canva üzerinden ücretsiz olarak dilediğiniz şablonu seçebilir ve kendinize en uygun olacak şekilde düzenleyebilirsiniz. Kullanabileceğiniz diğer uygulamalara da Adobe Photoshop ve Figma'yı örnek verebilir. Dilerseniz sizin için özel olarak sanal davetiye tasarlayan firmalarla da iletişime geçebilirsiniz.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Şehrinizdeki en iyi düğün davetiyesi firmalarını burada bulabilirsiniz.

Sanal Davetiyeye Eklenmesi Gereken Bilgiler

Sanal Düğün Davetiyesi Hazırlama

Davetiyenizin ana hatları hazır olduktan sonra eklemeyi unutmamanız gereken bazı detaylar var. Bunlar düğününüzün tarihi, nerede yapılacağı ve saati, geri bildirim için iletişim bilgileri, sizin ve ailenizin bilgileri gibi bilgilerdir. Bu olmazsa olmaz bilgileri unutursanız, tüm düğün davetiyesi hazırlama işini yeniden yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Sanal davetiyenize dilerseniz QR kodu da ekletebilirsiniz. Google üzerinden "QR kod hazırlama" yazarak ücretsiz online araçları kullanabilirsiniz. Oluşturduğunuz kodun içine davetlilerinizin düğün mekanını daha rahat bulabilmesi için adres ve telefon bilgilerini girebilirsiniz. Ayrıca düğününüzü yemekli yapacaksanız menüyü de bu kodun içine ekleyebilirsiniz. Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Bonus: Düğün Davetiyesi Fiyatları

Sanal Düğün Davetiyesi Hazırlama

Düğün davetiyesi fiyatları tane hesabıyla olabileceği gibi 100, 250 , 400 ve 750 gibi paketler halinde de satılabiliyor. Özel tasarımlarda fiyatlar biraz artsa da, standart baskılarda davetiyelerin tane fiyatları ortalama 3 TL'den başlıyor. Çoklu paketlerde indirim yapan firmalar da bulunuyor.

Davetiyeden dekorasyona tüm detaylar için en iyi düğün organizasyon firmaları burada.

Sanal düğün davetiyesi hazırlama ile ilgili merak edilenleri derlediğimiz yazımızın sonuna geldik. Siz nasıl bir davetiye tercih edersiniz? Yorumlara yazmayı ve bizi sosyal medyada takip etmeyi unutmayın.

İlgili Makaleler

0
%