dugun-elbisesi-rehberi-1
dugun-elbisesi-rehberi-1

Düğün Elbisesi Rehberi

Her yıl binlerce tasarımcı, birbirinden farklı ve güçlü elbise tasarımları ile gözleri vitrinlere toplamaktadır. Yapılan iddialı ve göz alıcı düğün elbisesi tasarımlarını da güncel olarak takip etmekteyiz. Bu yıl renk yelpazelerindeki her rengin rüyaları süsleyen abiyeler ile buluştuğunu görmekteyiz. Hatta en beyaz gelinlikler bile bu yıl farklı renkler ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Farklı renkler, ışıltılar ve desenler içeren birbirinden göz alıcı en güzel düğün elbiseleri, tasarımcıların kıymetli ellerinden mağazalara sizlerin beğenisine sunulmaktadır. Kendi vücut şekliniz ve istekleriniz doğrultusunda hayallerinizi süsleyen en güzel düğün elbiselerine hem internet üzerinden hem de geleneksel yöntemler ile kolayca ulaşabilirsiniz. Düğün elbisesi tercihinizi yaparken bu yılın en güncel trendlerini yakından takip etmenizi önermekteyiz. Aksi takdirde tercih ettiğiniz elbise ile demode bir görünüme sahip olabilirsiniz.  Bunun için Düğün Buketi’nin güncel olarak yenilediği Düğün Hazırlık Rehberi’ni düzenli olarak takip edebilirsiniz. Son trendlerin abiye ve düğün elbiselerine etkilerini gözlemleyebileceğiniz yazılar ile yeni fikirler edinebilirsiniz. dugun-elbisesi-rehberi (1)

En Güzel Düğün Elbise Modelleri

dugun-elbisesi-rehberi (2)

En başarılı ve yaratıcı tasarımcılar, bu sene de birbirinden özel çalışmaları ile mağaza vitrinleri süslüyor. Klişeleri ortadan kaldıran renk ve kesimler ile düğün elbiselerinde sınırların ötesine çıkmayı amaçlayan tasarımcılar, en yeni tasarımlarını sizlerin beğenisine sunuyor. Cıvıl cıvıl renklerin ön plana çıktığı ve iddialı dekoltelerin yer aldığı düğün elbise modelleri, hanımefendilerin dikkatlerini üzerine çekmeyi başarmaktadır. Değişen düğün konseptlerine uygun olarak güncellenen düğün elbise koleksiyonları, elbise arayışında olanları tatmin etmektedir. Farklı vücut tiplerine, zevklere ve bütçelere uygun olarak hazırlanan  düğün elbise modelleri, hanımların gardıroplarındaki yerlerini alıyor. Ön plana çıkan fırfırlar, danteller ve işlemeler ile bütünleşen klasik elbise kesimleri, bambaşka bir tarza ve şıklığa bürünerek karşımıza çıkmaktadır. Prenses kesimlerden dantelin zarifliğine, uzun kuyruklardan tesettür elbiselerine uzanan yüzlerce çeşit düğün elbisesi yepyeni tasarımları ile beğeninize sunulmaktadır. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Klişeleri Yıkın!

dugun-elbisesi-rehberi (3)

Düğün elbisesi tercihini klasikleşmiş abiye modelleri arasından yana kullanmak istemeyenler buraya! Düğün elbisesi tasarımcıları sizler için birbirinden farklı düğün elbise kombinleri tasarlıyor. Düğün elbise tercihini daha maskülen seçeneklerden yana kullanmak isteyenlere, şık ve iddialı tulum modellerini önermekteyiz. Beyazdan siyaha uzanan skalada her renk ile tasarlanan gösterişli tulumlar ile özellikle havuz başı düğünlerde tüm gözleri üzerinize toplayabilirsiniz. Püskül düğün elbiseleri arasında da oldukça popüler! Etek uçlarına ve kollarına yoğun olarak işlenen püskül detaylı ile hareketli ve zarif bir görünüm elde etmek oldukça kolay. Dilediğiniz renk ve işlemeler ile birlikte kullanabileceğiniz püskül detayları düz model düğün elbiselerine dinamiklik kazandıracaktır. Düğün elbisesi tercihini püskül içeren abiye modellerinden yana kullanacaklara, saç ve makyajda sadelikten yana olmalarını önermekteyiz.

Tesettür Düğün Elbiseleri

dugun-elbisesi-rehberi (4)

Tesettür düğün elbiseleri de oldukça geniş bir model yelpazesinde tasarlanmaktadır. Onlarca farklı kesim tesettür düğün elbisesi vitrinleri süslemektedir. Işıltılı, balık model, düz kesim ve daha pek çok farklı modelde olan tesettür düğün elbiselerini, uyumlu bir şal ve eşarp ile birleştirerek enfes bir görünüm yakalayabilirsiniz. Düğün elbisesini tesettür modeller arasından tercih edecek kişiler, sade modellerden şık ve göz alıcı düğün elbisesi modellerine kadar alternatife sahiptir. Tesettür model elbise denince akla gelen birkaç önemli mağazalarda da hayalleri süsleyen tesettür düğün elbiseleri yer almaktadır. Sefamerve düğün elbiseleri ve Modaselvim düğünlük elbise koleksiyonları, tesettür model elbiseler için oldukça değerli tasarımlar içermektedir.

Pelerinli Düğün Elbisesi Modelleri

dugun-elbisesi-rehberi (5)Kimi zaman tulumlar kimi zamansa elbiseler ile birleşen pelerinler, her daim asil görünümün garantili yolu olmuştur.

Düğün elbise tercihini tesettür abiye modellerinden yana kullanmak isteyenler, vücutlarının üst kısmının daha az dikkat çekmesi için pelerin detayını sıklıkla tercih etmektedir. Işıltılı veya sade kumaşlar ile hazırlanan her renk ve dokudaki pelerinleri, düğün elbiselerinizin tamamlayıcısı olarak kullanabilirsiniz. Kış aylarında gerçekleşecek düğün organizasyonları için düğün elbiseniz ile uyumlu bir pelerin temin ederek kendinizi soğuktan korurken şıklığınızdan ödün vermeyebilirsiniz. Düğün elbise modelinize bağlı olarak tercih edebileceğiniz kısa ya da uzun pelerin modelleri olduğunu unutmamalısınız. Böylece düğün elbiseniz ve seçtiğiniz pelerin birlikte uyum içerisinde görünmektedir. Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

İşlemeli Abiye Düğün Elbiseleri

dugun-elbisesi-rehberi (6)dugun-elbisesi-rehberi (6)

İşlemeli abiye modelleri ile modası asla geçmeyen göz alıcı bir düğün elbisesine sahip olabilirsiniz. Üzerinde bulunan ışıltı ve renkler ile düz kesim elbiselerle harika bir uyum içerisinde olan işlemeli abiye elbiseler, zarif bir şıklığın vazgeçilmez adresidir. Göz alıcı ışıltıları ile gece boyunca tüm bakışları üzerinize dikeceğiniz işlemeli düğün elbisenizi, sade ve göz yormayan saç ve makyaj ile tamamlamanızı önermekteyiz. Sade bir makyaj ve şık bir topuz ile kullanabileceğiniz iddialı işlemeli abiye düğün elbiselerinizi yine sade takılar ile tamamlayabilirsiniz. Neredeyse her kesim elbiseye yakışan kırmızı rengi, düğün elbiselerinin de vazgeçilmezleri arasındadır. Balık, ipli, straplez, kısa ya da uzun model düğün elbiselerinin her modelinde kırmızının güçlü duruşunu tercih ederek romantik bir görünüm elde edebilirsiniz. Vücut yapınıza uygun olarak tercih edebileceğiniz birbirinden şık kırmızı düğün elbiselerinizi göz alıcı bir saç ve makyaj ile birleştirerek gecenin kombinine sahip olabilirsiniz.

Her Daim İddialı V Yaka Abiye

dugun-elbisesi-rehberi (7)

Boyun bölgesini olduğundan daha uzun göstermek isteyenlerin doğru adresi, V yaka abiyelerdir. V yaka abiye modelleri ile derin bir göğüs dekoltesine sahip olabilirsiniz. Boyun bölgesinde tercih edilecek şık bir takı ile üst beden görünümünüzü kusursuz bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Düğün elbisesi tercihini V yaka abiye elbiselerden yana kullanacak kişilere toplu saç kullanmalarını tavsiye etmekteyiz. Elbisenin modeline göre şık bir alttan topuz ya da sıkı bir at kuyruğu saç modeli ile dikkatleri V yaka dekoltenize toplayabilirsiniz. Enfes V yaka görünümü şimdiden kafanızda canlanıyor değil mi? Cevabınız evet ise, V yaka dekolte içeren uzun ve kısa model düğün elbise tasarımlarını inceleyebilirsiniz.

Şifon Düğün Elbisesi

dugun-elbisesi-rehberi (8)

Şifon düğün elbiseleri, bahar ve yaz aylarında gerçekleşecek düğün organizasyonları için doğru bir seçenektir. Efil efil esen rüzgar ile dalgalanacak rüya elbiseniz ile prensesler gibi bir görünüm elde edebilirsiniz. Daha çok ince askılar veya kare yaka elbiseler ile gördüğümüz şifon elbise modelleri, salık ve doğal görünümlü saçlar ile büyüleyici bir uyum yakalamaktadır. İri çiçekli motifler ile birleştirebileceğiniz şifon elbiseler, doğal ve etkileyici bir görünüm kazanabilmektedir. Kalın ip ve V yaka dekolteler ile hazırlanmış şifon düğün elbise modelleri de sıklıkla tercih edilmektedir. Düğün elbise tercihini şifon elbise modellerinden yana kullanacaklara özellikle uzun modelleri incelemelerini tavsiye etmekteyiz. Uzun ve düz kesim şifon elbiseler kibar desenler ile birleşerek sizi rüya gibi bir görünüme kavuşturmaktadır. Romantik yaz akşamlarının başrolü olmak isteyen hanımefendilere şifon düğün elbise modellerini incelemelerini önermekteyiz. Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Yırtmaçlı Abiye Modelleri

dugun-elbisesi-rehberi (9)İnce ve uzun bacak yapısına sahipseniz düğün elbise tercihini yırtmaçlı abiyelerden yana kullanarak asil ve iddialı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Yırtmaçlar, kimi zaman tek taraflı olabildiği gibi kimi zaman çift taraflı olarak karşımıza çıkmaktadır. Çift taraflı yırtmaç içeren abiye modelleri oldukça iddialı olduğu gibi taşıması da oldukça zordur. Uzun ve güçlü bacaklar için oldukça ideal bir model olan çift yırtmaçlı düğün elbiseleri ile harika görünümler sergilenmektedir. Güçlü duruşu ve derin yırtmaçları ile görenleri büyüleyen yırtmaçlı abiye koleksiyonları pek çok kadının sahip olmak istediği elbise modellerindendir. Yırtmaçlı abiye modelindeki düğün elbisenizi salık saçlarınız ve göz alıcı bir kolye ile tamamlayabilirsiniz. Böylece dikkatlerin yırtmaç bölgesinden boyun bölgesine taşınmasını sağlayarak asil bir görünüme sahip olabilirsiniz. Zarif görünümü ile beyaz renk elbiseler her daim dikkat çekici olmuştur. Düğün elbisesi arayışında olan kişiler de çoğu zaman beyaz düğün elbisesi modellerini tercih etmektedir. Düğün gecesinde birden fazla gelinlik giymek isteyen gelin adaylarının da sıklıkla tercih ettiği beyaz düğün elbiseleri, farklı boy ve kesimde olabilmektedir. Özellikle düğün after party elbisesi için hareketli ve kısa kesim beyaz düğün elbiseleri gelinler tarafından oldukça sıklıkla tercih edilmektedir. Tercih edilen beyaz düğün elbisesinin kesim ve detaylarına göre tercih edilebilecek saç ve makyaj ile enfes bir görünüme sahip olabilirsiniz.

En Güzel Düğün Elbiselerinin Fiyatları

dugun-elbisesi-rehberi (10)

Hanımlar birbirinden eşsiz ve şık düğün elbiseleri ile harika görünümlere sahip olabilecek! Yaratıcı ve yenilikçi tasarımcıların kıymetli parmakları ile hazırlanan birbirinden gösterişli düğün elbiseleri, mağazalarda hanımefendilerle buluşmaktadır. Kendi zevk ve bütçe aralığına göre düğün elbisesi arayışında olanlar, diledikleri tasarımcılar ya da mağazalardan düğün elbisesini temin edebilmektedir. Hanımefendilerin tercih ettikleri düğün elbiselerinin modelleri ve işleme detaylarına göre karşılaştıkları düğün elbise fiyatları değişiklik göstermektedir. Mağazalarda beğeniye sunulan büyük beden düğün elbiselerinin fiyatları da diğer düğün elbiselerine göre değişiklik gösterebilmektedir. Yine hamile düğün elbiseleri, anne düğün elbiseleri ve bebek düğün elbiseleri arasında oldukça farklı fiyat farkı söz konusu olabilmektedir. Birbirinden geniş yelpazede en güzel düğün elbiselerini sergileyen başarılı düğün elbiseleri tasarımcılarına İstanbul’da kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Adı duyulmuş, başarılı tasarımcılar tarafından hazırlanan özel koleksiyon düğün elbiseleri de diğer düğün elbiselerine göre daha masraflı olmaktadır. Kendi bütçeniz ve hayallerinizi ön plana alarak içerisinde mutlu ve rahat olabileceğiniz düğün elbiselerini tercih etmelisiniz.

Peki Sizin Tercihiniz Hangisi?

dugun-elbisesi-rehberi (11)

Bu yılın gözdesi, en güzel düğün elbise modellerini sizler için yukarıda listeledik. Aslında her gün bir öncekinden daha yaratıcı ve inovatif olarak tasarlanan düğün elbiseleri listeleri oldukça uzun bir liste olmalıdır. Düğün Buketi yetkilileri tarafından güncel olarak hazırlanan düğün elbisesi listelerine Düğün Buketi’nin Düğün Hazırlıkları Rehberi aracılığı ile güncel olarak takip edebilirsiniz. Böylece son trendlerin etkisinde, göz kamaştıran düğün elbiselerine enfes kombin detayları ile sahip olabilirsiniz. Peki yukarıda bahsettiğimiz düğün elbise modelleri arasından sizlerin en beğendiğiniz model hangisi oldu? Bu yılın büyük bir trend haline geleceğini düşündüğünüz düğün elbisesi modelleri neler? Değerli yorumlarınızı aşağıda yer alan yorum bölümünde bizler ile paylaşabilirsiniz. Düğünden önce kına gecesi elbisesi arayışındaysanız sizlere Kına Gecesi Elbisesi ve Kına Trendleri sayfamızı da önerebiliriz!

İlgili Makaleler

0
%