su-merdum-hotel-dugun-organizasyon-007
su-merdum-hotel-dugun-organizasyon-007

Düğün Organizasyon Fiyatları

Masal gibi bir düğün her gelin ve damadın hayalidir. Bu mutlu günde hiçbir detay atlanmamalıdır. Dekordan pastaya, yürüme yolu halısından nikah masası ve koltuklarına kadar her şey mükemmel olmalıdır. Sunulan hizmetlere göre düğün organizasyon fiyatları değişiklik göstermekte, paketler halinde hizmetler bulunmaktadır. Standart bir pakette genel olarak ortalama bir düğünde yer alan aksesuarlar, sahneye çıkan sanatçılar, masa süslemeleri, mumluklar, volkan ve konfetiler bulunur. Bazı ilave hizmetlerle fiyat yukarıya doğru seyretmektedir. Örneğin canlı çiçeklerle bezenmiş bir düğün salonu fiyatı artıracaktır. DJ, düğün orkestrası, ışık, ses sistemi gibi ekstra hizmetler de bu konuda tercih edilen alternatifler arasındadır. Sahneye “truss” sistemi kurulması da söz konusu olabilmektedir. Bu unutulmaz günün hatırına “anı defteri” hizmetiyle günün anlamı ve önemi davetlilerce ifade edilebiliyor. Kullanılan müzik aletleri ve ekibin sayısına göre orkestralar da düğün organizasyon fiyatları konusunda başka bir etkendir.

Kamera Hizmeti ve Düğün Organizasyon Fiyatları

Düğün Organizasyon Fiyatları

Düğünlerin olmazsa olmazı elbette video ve fotoğraflarlardır. Bu unutulmaz anları tekrar izlemek isteyenler, fotoğraflarla yıllarca hafızalarda kalmasını isteyenler için kaliteli video ve fotoğrafların çekilmesi şarttır. Full HD bir kamera, yüksek kalitede çekim özelliğine sahip fotoğraf makineleri ve fotoğrafların kaliteli basımı düğün organizasyon fiyatları konusunu etkileyen unsurlardandır. Montaj ve kurgu gibi ilave hizmetlerle çekimler daha renkli hale getirilebiliyor. Ayrıca videonun CD’ye, DVD’ye veya flash belleklere kaydedilmesi söz konusudur. Çeşitli tasarımlara sahip albümler de bu konuda tercih edilen ürünlerdendir. Ekstra görüntüleme hizmetlerinden “Jimmy Jip” ve “drone” ile çekim de düğün organizasyon fiyatları konusunda diğer etmenlerdendir. Bu aralar revaçta olan gelin ve damadın bebeklik fotoğraflarından bugüne bir yolculuk yaptıran hayat hikayeleri de ustalık gerektiren prodüksiyon hizmetleri arasındadır. Düğün gününün genel bir hikayesini içeren çekim hizmeti de söz konusudur. Düğün fotoğrafçısı böylece düğünün önemli bir kısmını oluşturuyor. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Temalı Düğün Organizasyon Fiyatları

Düğün Organizasyon Fiyatları

Düğün konusunda sunulan bazı temalar düğün organizasyon fiyatları konusunda başka bir etken olarak karşımıza çıkıyor. Hint düğünü temasından İslami bir temaya kadar çeşitli temalarda düğünler organize edilebilmektedir. Temel unsurlar bu konuda gelin ve damat ile birlikte görevlilerin kıyafetleri ve temaya uygun müzikler ile ikramlardır. Kıyafet konusunda kayınvalideler ve kayınpederler de pakete dahil olabiliyor. İslami temalı bir düğünde ilahiler ve müzik ön plana çıkmaktadır. Talebe göre kadın ve erkekler ayrı yerlerde oturabildiği gibi, aileler halinde masa etrafında oturma da söz konusu olabiliyor. Semazen grupları da İslami düğünler hususunda talep gören etkinlikler arasındadır. Mehter takımı da arzu edildiği takdirde mini bir konser verebilmektedir. Fasıl grupları, tasavvuf müziği dinletileri, İslami tiyatro gösterileri, açılış sohbeti gibi hizmetler de revaçtadır. Kur’an okunması ve evliliğin önemini ifade eden bir sohbet ile dualı kapanış da güne anlam katan hizmetlerdendir.

İlgili Makaleler

0
%