olimpos-header
olimpos-header

En Çok Tercih Edilen Olimpos Bungalov Evleri

Hayalindeki romantik balayı tatili için henüz lokasyona karar veremediysen sana yardımcı olabiliriz. 😊 Akdeniz'in güzel havasında, yeşillikler arasında bir balayı yapmak istersen Olimpos bungalov evleri tam sana göre olabilir. Olimpos'ta konaklamayı seçersen Adrasan ve Çıralı gibi ünlü noktaları da gezip görme şansı elde edebilirsin.

En güzel Olimpos balayı bungalovlarını senin için bir araya getirdik ve on otelden oluşan harika bir liste hazırladık. Listemizi inceleyerek balayında nereye gideceğine karar verebilirsin. 😍Enza Home - BertaEnza Home - Berta

1. Kadir's Tree House

Listemize bohem tarzı ile misafirlerini bambaşka bir Olimpos deneyimine davet eden Kadir's Tree House ile başlayalım. Burada konaklarken klimalı bungalov, suit oda, standart oda veya ağaç evler arasında seçim yapabilirsin. Ağaç evlerde kahvaltı ve akşam yemeği sunulurken bungalovlarda ve odalarda buna ek olarak özel duş da yer alıyor.

Tesiste konakladığın süre boyunca çeşitli aktivitelere de katılma imkanı da bulabilirsin. Örneğin scuba dalış merkezi ile dalış deneyimi yaşayabilir veya otel çevresindeki Likya Yolu yürüyüş parkurlarını değerlendirebilirsin.

Kadir's Tree House Balayı Fiyatları

Kadir's Tree House Olimpos bungalov balayı fiyatları 350 TL'den açılıyor. Otelle iletişime geçerek en uygun fiyatları öğrenebilir, rezervasyonunu yaptırabilirsin.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Avantajları

  • Otelde ücretsiz kablosuz internet hizmeti sunuluyor.
  • Dilersen evcil hayvanlarını da yanında getirebilirsin.
  • Kendi aracınla veya kiralık araçla seyahat ediyorsan park alanını kullanabilirsin.

Kadir's Tree House'un tam adres bilgisi şu şekilde: Yazır Mahallesi Olimpos Mevkii, 07350 Kumluca/Antalya. Adrese Kaş veya Finike yönüne giden otobüslerle ulaşabilirsin.

2. Altıntaş Ağaç Evleri

Altıntaş Ağaç Evleri pansiyon konseptiyle hizmet veren kaliteli bir balayı bungalov oteli olarak öne çıkıyor. Otelin ferah ve rahat ağaç evlerinde güzel bir gece uykusu çektikten sonra güne Yörük kahvaltısı ile başlayabilirsin. ☀ Otelin kahvaltısı haricinde gözlemeleri de çok seviliyor. Öyle ki pansiyona yalnızca gözlemeleri için gelen misafirler bile oluyor.

Sessiz, sakin bir ortamda dinlendirici bir balayı geçirmek istersen buraya gelebilirsin. Üstelik otele evcil hayvanlarla giriş yapılmasına da izin veriliyor.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Altıntaş Ağaç Evleri Balayı Fiyatları

Altıntaş Ağaç Evleri balayı fiyatları ortalama 300 TL'den başlıyor. Erken rezervasyon seçenekleri ile en iyi fiyatlardan yararlanabilirsin.

Avantajları

  • Tesiste kahvaltı ve kablosuz internet hizmetleri veriliyor.
  • Otel güzelliğiyle ünlü Çıralı Plajı'na yalnızca 4 km uzaklıkta konumlanıyor.

Altıntaş Ağaç Evleri'nin açık adresi şu şekilde: Yazır, 07350 Kumluca/Antalya. Buraya Finike veya Kaş ilçe otobüsleriyle ulaşımını sağlayabilirsin.

3. Olimpos Natural Pansiyon

Olimpos'un güzelliklerine yakından tanık olmak için Natural Pansiyon'da konaklayabilirsin. Birbirinden güzel ağaç evleri ile hizmet veren Olimpos Natural Pansiyon'da sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dahil hizmet veriliyor. Pansiyonda toplam 33 bungalov ev olmakla beraber hepsinde ücretsiz kablosuz internet olanağı sunuluyor.

Olimpos Natural Pansiyon'un en güzel özelliklerinden birisi de denize yalnızca 15 dakikalık yürüme mesafesinde olması. ⛵ Üstelik otel yapılaşmanın ve araç girişinin yasak olduğu bir noktada bulunduğundan denizle arasında herhangi bir araç veya bina bulunmuyor.

Olimpos Natural Pansiyon Balayı Fiyatları

Otelde balayı fiyatları 430 TL'den başlıyor. İşletme ile görüşerek en uygun fiyatlarla konaklayabilirsin.

Avantajları

  • Aracını otelin ücretsiz park alanına bırakabilirsin. Bununla beraber tesisten araç kiralama imkanın da var.
  • Bisiklet kiralama ve tüplü dalış gibi etkinliklere katılabilirsin.

Natural Pansiyon Yazır, Kumluca/Antalya konumunda kapılarını açıyor. Otele nasıl gidilir diye merak ediyorsan Kaş/Finike servislerine ya da otobüslerine binebilirsin.

4. Orange Bungalows

En sevilen Olimpos bungalov balayı evleri listemize Orange Bungalows ile ara vermeden devam edelim. 2 yıldızlı oteller arasında yer alan Orange Bungalows ismini çevresindeki mis kokulu portakal ağaçlarından alıyor. 😊 Otelden plaja 15 dakikalık bir yürüyüşle ulaşabilir, Olimpos Antik Kenti kalıntılarına sadece 7 dakikada varabilirsin.

Balayında biraz eğlenmek istersen tesiste yer alan açık hava barını deneyebilirsin. Barda geceleri DJ'li etkinlikler yapıldığını da ekleyelim. İstersen otelin düzenlediği Olimpos turlarına da katılabilirsin.

Orange Bungalows Balayı Fiyatları

Orange Bungalows balayı fiyatları 270 TL'den başlıyor. Hem uygun fiyatlı, hem de kaliteli bir kiralık bungalov arıyorsan burayı tercih edebilirsin.

Avantajları

  • İşletme misafirleri ücretsiz kahvaltı ve kablosuz internet bağlantısından faydalanabiliyorlar.
  • Kiralık veya şahsi aracınla otele geldiysen işletmeye ait olan otoparkı kullanabilirsin.

Orange Bungalows Yazır, Olimpos Sok No:26, Kumluca/Antalya adresinde yer alıyor. Otele toplu taşıma ile geleceksen Kaş ve Finike otobüslerine binmen yeterli.

5. Likya Evleri Olimpos

4 yıldızlı Likya Evleri Olimpos limon ve portakal ağaçlarının çevrelediği harika bir bahçede seni ve eşini bekliyor. Göz alıcı doğal güzellikleri arasında bisiklet turu yapmak istersen otelden ücretsiz bir şekilde bisiklet temin edebilirsin. 🚵‍♀️ Burada Olimpos bungalov balayı deneyimini en güzel şekilde yaşayabilirsin.

Sade fakat konforlu ve estetik ağaç evler ile hizmet veren otelden ayrılmayı hiç istemeyeceksin. Bungalov evlerde klima ve banyo gibi özellikler de yer alıyor.

Likya Evleri Olimpos Balayı Fiyatları

Likya Evleri Olimpos balayı fiyatları için otelle iletişime geçebilirsin. Erken rezervasyon gibi fırsatlardan yararlanmak istersen rezervasyonunu hemen yaptırmanı öneririz.

Avantajları

  • Otel restoranında güzel bir kahvaltı ederek güne başlayabilirsin.
  • Antik Kent'i ziyaret etmek istersen sadece 7-8 dakika yürümen yeterli olacak.

Otelin tam adresi Yazır Mahallesi Olympos Sokak No/25 Kumluca Antalya, 07350 Kumluca/Antalya şeklinde. Adrese havaalanından geleceksen otelin sunduğu transfer hizmetlerini ücret karşılığı kullanabilirsin. Toplu taşımayı tercih ediyorsan da Kaş/Finike otobüslerine binmelisin.

6. Simurg Evleri Olimpos

Simurg Evleri Olimpos'un doğal yapısını bozmadan inşa edilen ahşap çatılı kerpiç evlerle konuklarını ağırlıyor. Otelde verilen bisiklet kiralama hizmeti ile istediğin yere gidebilir, denize kadar güzel bir bisiklet yolculuğu yapabilirsin. Huzurlu yapısı ile dikkat çeken Simurg Evleri'nde dinlenmiş ve yenilenmiş hissedeceksin.

Simurg Evleri Olimpos Balayı Fiyatları

Simurg Evleri Olimpos balayı fiyatları 360 TL'den açılıyor. Otelle iletişime geçebilir, sunulan tüm olanakları ve detaylı fiyat bilgisini öğrenebilirsin.

Avantajları

  • Evlerde klima ve banyo yer alıyor.
  • İstersen evcil hayvanını da yanında getirebilirsin.

Simurg Evleri için adres bilgisi şu şekilde: Olimpos Kilise Yakası Mevkii No:134, 07350 Kumluca/Antalya. Buraya otelin havaalanı transfer hizmeti ile ulaşabilir, Kaş ya da Finike servislerini kullanabilirsin.

7. Selvim Bungalows

Blog yazımızda sıra Selvim Bungalows'a geliyor. Olimpos balayı bungalov otelleri arasında açık havuzuyla öne çıkan otel huzurlu ortamıyla da dikkat çekiyor. Selvim Bungalows'un bir diğer avantajı da misafirlerin evcil hayvanlarını getirmelerine izin vermesi. 🐕 Bununla beraber otelde kahvaltı hizmeti de bulunuyor.

Yeşillikler arasında, konforlu ve temiz bungalov evlerde konaklamak istersen Selvim Bungalows tam sana göre. 🥰

Selvim Bungalows Balayı Fiyatları

Selvim Bungalov'da balayı fiyatları 330 TL'den başlıyor. En uygun fiyatları görmek için otelle iletişime geçebilirsin.

Avantajları

  • Ücretsiz kablosuz internet hizmetinden faydalanabilirsin.
  • Otelin mobilyalı bahçesinde temiz havanın tadını çıkarabilirsin.
  • Kahvaltı ve akşam yemeklerini ücretsiz şekilde yiyebilirsin.

Selvim Bungalows Yazır Mahallesi, Olimpos Sokak, No: 147, Kumluca/Antalya konumunda bulunuyor. Buraya Kaş ve Finike ilçe otobüsleriyle ulaşılabilir.

8. Mercan Bungalov

Yemyeşil bahçesi ile görenleri kendine hayran bırakan Mercan Bungalov kalitesi ile adından söz ettirmeyi başarıyor. Otel gerek yemekleri, gerekse de misafirperver personelleri ile konuklarından tam puan alıyor.

Ayrıca Olimpos Antik Kenti de otele sadece 500 metre uzaklıkta konumlanıyor. Balayında Antik Kent, Çıralı ve Adrasan gibi noktaları da gezmek istersen burayı tavsiye edebiliriz.

Mercan Bungalov Balayı Fiyatları

Mercan Olimpos Bungalov balayı fiyatları 400 TL'den açılıyor.

Avantajları

  • Otel çeşitli yerel restoranlara 2 kilometreden az bir mesafede bulunuyor.
  • Ücretsiz kahvaltı ve kablosuz internet gibi olanaklar sunuluyor.

Otelin tam adresi Olimpos Mevkii No:25, Yazır, Antalya şeklinde. Otele Finike ya da Kaş servisleriyle ulaşımını sağlayabilirsin.

9. Sheriff Pansiyon

3 yıldızlı Sheriff Pansiyon güzel renklerle bezeli bahçesi ve kaliteli hizmeti ile en iyi Olimpos balayı otelleri arasına giriyor. Plaja 10 dakika mesafede yer alan otel Antik Kent'e de kolay ulaşım imkanı sağlıyor.

Sheriff Pansiyon'da sabah kahvaltısı ve akşam yemekleri de ücretsiz olarak veriliyor. Dolu dolu ve huzurlu bir balayı tatili için Sheriff Pansiyon ideal seçim olabilir.

Sheriff Pansiyon Balayı Fiyatları

Sheriff Pansiyon'da balayı fiyatı 460 TL bandından başlıyor. Pansiyon ile iletişim kurarak tüm detayları öğrenebilir, detaylı fiyat bilgisi alabilirsin.

Avantajları

  • Ücretsiz kablosuz internet bağlantısı ile balayını paylaşabilirsin.
  • Şahsi veya kiralık aracını otopark alanına bırakabilirsin.

Pansiyonun tam adresi şöyle: Yazır Köyü, Olympos Mevkii, No:20, 07350 Kumluca/Antalya. Kaş veya Finike otobüsleri ile buraya gelebilirsin.

10. Koala Bungalows

Koala Bungalows ile dağ manzaralı bungalov evlerde konaklayabilir, eşinle romantik bir balayı geçirebilirsin. Olimpos balayı oteli bünyesinde klasik bungalov, dubleks bungalov, standart ağaç oda ve triangle oda olarak dört farklı alternatif barındırıyor.

Otele geldiğinde aktivitelerle dolu bir balayı seni bekliyor olacak. Ulaşım kolaylığı sebebiyle Likya Yolu'nun bölgede kalan kısmında doğa yürüyüşüne çıkabilirsin. İstersen de Tahtalı Dağı'nda hizmet veren teleferiğe binerek manzara izleyebilirsin. Bunlara ek olarak Gelidonya yürüyüş yolunda gezintiye çıkma ve tekne turu yapma gibi olanakların da bulunuyor. 🚤

Koala Bungalows Balayı Fiyatları

Koala Bungalows Olimpos bungalov balayı fiyatları 350 TL'den başlıyor. İşletme ile görüşerek fiyatlar ve balayı odası hakkında detaylı bilgi alabilirsin.

Avantajları

  • Ücretsiz kahvaltı ile güzel sabahlara uyanabilirsin.
  • Otelde kablosuz internet hizmeti veriliyor.
  • Bungalov ve ağaç evlerde klima imkanı da mevcut.

Koala Bungalows'un adresi şu şekilde: Yazır Mah., Kiliseyakası Sokak, No:136, Kumluca/Antalya. Finike ya da Kaş yönüne giden servislerle otele gelebilirsin.

Senin için en güzel Olimpos balayı bungalov evlerini bir araya getirdiğimiz yazımızı burada noktalıyoruz. Aradığın o romantik bungalov ağaç ev otelini listemizde bulduysan rezervasyonunu şimdiden yaptırmanı tavsiye ederiz.

Daha fazlası için: Bizi sosyal medyada takip etmeyi unutma.

İlgili Makaleler

0
%