bardak-altligi
bardak-altligi

En Güzel Nikah Şekeri Etiketi Hazırlama Fikirleri

Nikah şekeri etiketi konusu basit gibi görünse de aslında üstünde kafa yorulması gereken bir detaydır. Yazı fontunun nasıl olacağı, tasarımının nasıl yapılacağı ya da etiket üstünde nasıl değişiklik yapılacağı soruları, düğüne hazırlık aşamasındaki pek çok gelin ve damadı düşündürür. Bunun farkında olduğumuz için en güzel nikah şekeri etiketi hazırlama fikirleri ile ilgili olabilecek bütün detayları bu yazımızda toparladık. Siz de düğününüzde dağıtacağınız nikah şekerlerinin atmaya kıyılmayacak formda olmasını istemez misiniz?

Nikah Şekeri Etiketi Satın Almak

İnternette farklı tarzlarda ve seçeneklerde etiket modelleri bulabilirsiniz. Bu seçenekleri sizin için başlıklar altında topladık. Peki, sizin tercihiniz aşağıdakilerden hangisi olurdu?Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Boş Nikah Şekeri Etiketi

Tasarımla uğraşmak istemiyorum, boş nikah şekeri etiketi alsam bana yeter diyen biriyseniz internette hazırlanmış olan çok sayıdaki farklı etiketlerden satın alabilirsiniz. Bu kapsamda modelleri araştırarak en çok beğendiğiniz etiketi sipariş edebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki bu tip etiketleri elle doldurmanız gerekiyor.

Boş etiketler genellikle bekarlığa veda veya kadınlar arası yapılan küçük bir kına gecesi gibi etkinlikler için tercih ediliyor. Bu gibi durumlar dışında bazı gelinler, özel konuklarına vermek için nikahlarında da az sayıda yapmış oldukları bu tip şekerleri dağıtabiliyor.

Hazır Nikah Şekeri Etiketi Modelleri

Dilerseniz internette yer alan hazır nikah şekeri etiketi şablonu şeklindeki seçenekleri de değerlendirebilirsiniz. Bu şablonları kullanarak üstüne yazılmasını istediğiniz şeyi satıcıya belirterek hazır yazılı bir ürüne sahip olabilirsiniz. Üstelik bu sayede sadece nikah şekeri etiketi değil sticker şeklindeki ürünlerden de tercih edebilir. Bu sayede farklı tasarımlar ortaya koyabilirsiniz.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Bu tip hazır sipariş verilen etiketleri kullanarak zamandan tasarruf edebilir ve bu sayede düğününüzün diğer detayları için daha fazla fikir üretebilirsiniz. Üstelik hazır siparişler sayesinde nikah şekeri etiketi bastırma işlemiyle de ilgilenmek zorunda kalmazsınız. Hazır basılı olarak elinize ulaşan bu etiketleri hızlıca konuklara verilecek olan hediyelerin üstüne takabilirsiniz.

Kendiliğinden Etiketli Nikah Şekerleri

Yanına fazladan bir etiket iliştirmek yerine, son zamanlarda kullanılan bir diğer yöntem ise kendinden baskılı nikah şekeri ürünleri olarak karşınıza çıkıyor. Bir taş, ahşap, magnet veya aynanın üstüne şık bir biçimde isim ve tarihin yazıldığı bu ürünler gerçekten dikkat çekmeyi başarıyor. Her ne kadar diğer seçeneklere göre bir miktar daha maliyetli olsa da ömür boyu saklanacak hoş bir detay olması tercih sebebi oluyor.

Kendi şehrinizdeki nikah şekeri ve hediyelik satan firmaları yakından incelemek için sizi burada bekliyoruz.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Nikah Şekeri Etiketi Tasarlamak

Hem maliyetten kaçınmak için hem de daha özgün etiketlere sahip olmak için kimi gelin ve damat, kendi modellerini kendileri tasarlamayı tercih ediyor. İlk başta kulağa zor gibi gelse ve nasıl yapılır şeklinde bir soru akıldan geçse de çok zor bir işlem olmadığını bilmelisiniz. Basit bir word bilgisi ile kolayca istediğiniz etiketin tasarımını siz de yapabilirsiniz.

İnternette hazır olarak bulunan tasarım etiketleri ''indir'' diyerek bilgisayarınıza indirebilir sonrasında ise bu etiketleri word dosyası içinde açarak üstüne istediğinizi yazabilirsiniz. Word ile uğraşmak istemeyenler ise paint uygulaması ile bu işi daha kolay bir yöntemle çözebiliyor.

İstediğiniz nikah şekeri etiketi modelini hazırlamanın o kadar da zor olmadığını siz de görebilirsiniz. Bütün bunların hiçbirisi ile uğraşmak istemiyorsanız da kolay bir Excel dosyası indirerek isim etiketi hazırlama programı sahibi olabilirsiniz. Üstelik sadece etiket değil, araba şeklinde hazırlanabilecek nikah şekerlerinin üstüne plaka şeklinde yapıştırabileceğiniz stickerları da buradan kendi isminize özel hazırlayabilirsiniz.

Nikah şekeri ve hediyelik yapımı ile ilgili tüm detaylara buraya tıklayarak ve yazımızı okuyarak hakim olabilirsiniz.

Nikah Şekeri Etiketi Sipariş Etme

Nikah şekeri modelinize karar verdiniz, etiketinizin tasarımını yaptınız ve artık düğüne sayılı günler kaldı... Çok gecikmeden etiketleri sipariş vermeniz gerektiğini unutmamalısınız. Çünkü hazırlanma süresi, basım zamanı ve kargolanması zaman alacak işlerdir. Üstelik kendiliğinden isim etiketli bir ürün almıyorsanız, yani etiketleri siz iliştirip yapıştıracaksanız bir de bu hazırlık süresini üstüne eklemeniz gerekiyor.

Eğer internet üzerinden sipariş veriyorsanız düğüne 6 hafta kala etiket kararınızı vermelisiniz. Etiketi internetten alın veya evde kendiniz hazırlayın fark etmez, belli bir süre öncesinde bu işlemleri tamamlayıp hazır olmalısınız. Bilgisayarda boş nikah şekeri etiketi üstünde işlemler yaparak, isim etiketinizi kendiniz hazırladıysanız da en azından 4 hafta öncesinden bastırmayı atlamamalısınız.

Bütün bu basım ve sipariş işleri tamamlandıktan sonra, nikah şekerinize son halini vererek en mutlu gününüze, bir detayı daha aradan çıkarmış olarak huzurla hazırlanabilirsiniz. Unutmayın ki, detaylar birleştiğinde mükemmel bir bütün ortaya çıkacaktır.

Farklı Nikah Şekeri Etiketi Tasarımları

Düğününüzde bütün konukları etkileyecek bir nikah şekeri etiketi tasarımı ile karşılarına çıkmayı siz de istemez misiniz? Unutmamalısınız ki, vereceğiniz bu ufak hediyeler, konukların evinde belki de yıllarca sizin hatıranız olarak saklanacak. Bu sebeple ince eleyip sık dokuyarak farklı tasarım fikirlerinizi isim etiketi ile en iyi biçimde süsleyebilirsiniz.

1. Magnet Şeklindeki Modeller

Düğünlerde dağıtılan nikah şekerlerinin çöpe atılmaması ve evlerde çok amaçlı kullanılabilmeleri için son zamanların en yaratıcı fikirlerinden birisi magnet olarak kullanılabilen nikah şekerleridir. Kalıcı olan bu ürünlerin üstüne etiket tasarlama gibi detaylar ile uğraşmanıza gerek kalmaksızın konuklarınızı şaşırtabilirsiniz.

İpucu: Magnet olarak kullanılmasının yanı sıra aynı zamanda arkası açacak olarak da kullanılan modeller, hem daha işlevsel hem de daha kalıcı olabiliyor.

2. Kurabiye Şeklindeki Modeller

Misafirlerinizin ağzını tatlandırırken aynı zamanda yüzlerinde küçük bir gülümseme yaratmak istemez misiniz? O halde bu kurabiye şeklindeki nikah şekerleri tam size göre. Dilerseniz bu minik kurabiyeleri küçük bir poşete koyup, renkli fiyonklarla bağlayabilir ve sticker biçimindeki etiketinizi üstüne yapıştırabilirsiniz. Dilerseniz de poşete koyduktan sonra köşesine minik bir etiket iliştirebilirsiniz.

İpucu: Etiket iliştirmenin zor olduğunu düşünüyorsanız kurabiyelerin üstüne kendi isminizi ve tarihi şeker hamuru ile yazdırabilirsiniz.

3. Bardak Altlığı Mantar Modeller

En Güzel Nikah Şekeri Etiketi Hazırlama Fikirleri

Eğer daha orijinal fikirli ve kalıcı bir şeyler istiyorsanız, mantar bardak altılığı şeklindeki nikah şekerlerinizi düğününüzde konuklarınıza hediye etmeyi denemelisiniz. İsim etiketi üstüne basılı halde gelen bu ürünlerde, basım masrafı bulunmuyor. Hem hoş bir detay hem de kullanışlı bir hediye olarak konuklarınız, evlerinin baş köşelerinde sizin isminizi taşıyor.

4. Çikolata Şeklindeki Modeller

Çikolatanın mutlu etmediği insan var mıdır sizce? Davetinizle konuklarınızı eğlendirirken aynı zamanda onları mutlu etmenin yolu belki de bir parça çikolata hediye etmekte gizlidir. Çikolata ve şekerlemeleri bir poşete doldurup ağzını bağladıktan sonra üstüne sticker yapıştırabilir veya isim etiketinizi kurdeleye iğneleyebilirsiniz.

İpucu: Daha şık bir görünüm elde etme için şekerleme ve çikolatalarınızı küçük kavanozlara veya karton kutulara doldurarak da hediye edebilirsiniz.

Nikah şekeri modellerini daha geniş kapsamlı seçeneklerle değerlendirmek isterseniz sizi diğer blog yazımızı okumaya davet ediyoruz: En Güzel Nikah Şekeri Modelleri.

Nikah şekeri ve hediyelikler için etiket hazırlama fikirleri umarız sizler için yol gösterici olmuştur. Hayatınızın en güzel günlerinden birini böyle keyifli ve şık hediyeliklerle taçlandırabilirsiniz. Nikah şekeri firmaları ve nikah mekanı arayışı gibi tüm adımlarınız için de DüğünBuketi.com danışmanları ile iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Makaleler

0
%