pembe-gelinlik-modelleri-191
pembe-gelinlik-modelleri-191

En Güzel Pembe Gelinlik Modelleri

Bu yıl gelinlik modellerinin trend renk ve tasarımları arasında pembe gelinlik modelleri yer alıyor. Aslında pembe gelinlik modellerinin modaya damga vuracağını, pembe nikah elbisesi modellerinden tahmin etmiştik. Eğer romantik bir tarzınız varsa ve pembe rengini seviyorsanız bu yıl sizin yılınız! Birbirinden güzel pembe gelinlik modelleri fiyatlarını ve markalarını sizin için inceledik.

Balık Kesim Pembe Gelinlik

En Güzel Pembe Gelinlik ModelleriBalık kesim pembe gelinlik modelinin etek kısmındaki kuş tüyü tasarımı gelinliğe oldukça şık bir görünüm kazandırıyor.

Pembe gelinlik modelinin romantik tasarımına uygun balık kesim gelinlik modellerini çok beğeneceksiniz. Balık model pembe gelinlik tasarımınızı dantel ya da çiçek süslemeli seçebilirsiniz. Kumaşı ise içinde rahat edebileceğiniz yumuşak bir kumaş olmalı. Işıltılı ve alımlı görünmek isterseniz payetli balık pembe gelinlik modellerini tercih edebilirsiniz. En Güzel Pembe Gelinlik Modelleri Kuş tüyü kuyruklu gelinlik modelleri bu yıl çok moda! Bu gelinliğin üzerine soft bir makyaj ile sıkı toplanmış gelin başı modeli oldukça yakışacaktır. Eğer vücudunuz kum saati vücut tipi kriterlerine uygunsa kesinlikle balık gelinlik modelini tercih etmelisiniz. Orantılı vücudunuzu saracak olan tasarım size çok yakışacaktır. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Tesettür Pembe Gelinlik Modelleri

En Güzel Pembe Gelinlik ModelleriDantelli pembe gelinlik modellerini bu yıl  moda evleri vitrinlerinde bol bol göreceğiz.

Kapalı pembe gelinlik modelinizi ışıltılı ya da sade bir model tercih edebilirsiniz. Uzun kollu, taşlı ve dantel işlemeli tesettür gelinlik modelleri oldukça şık bir görünüm oluşturuyor. Bunun yanı sıra prenses model pembe gelinlikleri de tercih edebilirsiniz. Pembe rengin büyüsü ile peri masallarından çıkmış gibi görüneceksiniz. En Güzel Pembe Gelinlik Modelleri Tesettür gelin başı modelinizde de gelinliğinizle uyumlu olarak pembe tonlarını tercih edebilirsiniz. Makyaj uygulamanızda sade tonları kullanarak doğal güzelliğinizi yansıtabilirsiniz. Tesettür pembe gelinliğinizin için de tam bir prenses gibi görüneceksiniz. En Güzel Pembe Gelinlik Modelleri Etek kısmı tül kumaşlarla hazırlanan tesettür pembe gelinlikleri salon düğünü organizasyonlarınızda tercih edebilirsiniz. Kapalı gelinlik modelleri tül detayları ile göz alıyor. Uzun kollu pembe gelinlik modellerine oldukça yakışan tül detaylar ve ince Fransız dantel işlemeleri bu yıl düğün modasına damgasını vuruyor.

Tül Pembe Gelinlik Modelleri

En Güzel Pembe Gelinlik ModelleriSoft pembe tonlarında gelinlik modelinde ince siyah kemer ayrıntısı oldukça şık görünüyor.

Bu yılın gelinlik koleksiyonları içerisinde en çok beğenilen modellerden olan tül pembe gelinlik modelleri bu yıl gelin adayları tarafından büyük ilgi görüyor. Birbirinden şık ve farklı tasarımlar ile modaya yeni bir boyut kazandıran pembe tül gelinlik modelleri oldukça fazla. Üzerine çiçek, taş ya da dantel işlemesi yapılan pembe gelinlikler her tarzdan geline hitap ediyor. En Güzel Pembe Gelinlik Modelleri Pembenin her tonu, her kesimden gelinlik modeline çok yakışıyor! Sadece romantik değil, bohem model, helenistik model ve vintage pembe gelinlikler de oldukça şık ve zarif görünüyor. Pembenin birbirinden güzel tonları arasında kaybolabilir hangi gelinliği seçeceğinize karar vermekte zorlanabilirsiniz. Ama şunu söyleyebiliriz ki; bu yılın gelinliklerinin tercihi kesinlikle pembe gelinlik modellerinden yana olmalı. En Güzel Pembe Gelinlik Modelleri Pembe tül üzerine beyaz işlemelerin şıklığı göz kamaştırıcı! Tül pembe gelinlik modelini tercih edecekseniz gelin ayakkabınızı da pembe tonlarında seçebilirsiniz. Yumuşak renklerde veya ışıltılı tonlarda tercih edeceğiniz gelin ayakkabısı da tül eteğinizin altında zarifçe parlayacaktır. Pembe tül gelinlik modelinizi asimetrik kesim ya da uzun kuyruklu gelinlik modellerinden tercih edebilirsiniz. Özellikle asimetrik kesim pembe gelinlikler bu yılın trendleri arasında yer almakta. En Güzel Pembe Gelinlik Modelleri Gelinliklerin etek kısmındaki pembe ombreler muhteşem görünüyor! Beyaz gelinlik modelleri pembe detaylar ile süslenerek muazzam bir görünüm sergiliyor. En Güzel Pembe Gelinlik Modelleri Tül pembe gelinlik modellerine asimetrik kesim oldukça yakışıyor.

Arkası Fiyonklu Pembe Gelinlik Modelleri

En Güzel Pembe Gelinlik ModelleriUçuk pembe gelinlikleri farklı tonlarda fiyonklar tamamlıyor.

Pembe gelinlik modelleri arasında özellikle arkası fiyonklu gelinlikler yoğun ilgi görmekte. Bu gelinlik tasarımında kuşağınızı ve gelinliğinizi farklı renklerde tercih edebilirsiniz. Örneğin gelinliğinizi pembe renk kullanmaya cesaret edemiyorsanız beyaz gelinlik modelinin üzerine pembe, pudra ya da fuşya renkli bir kuşak kullanıp arkada belirgin bir fiyonk şeklinde bağlayabilirsiniz. En Güzel Pembe Gelinlik Modelleri Makyajınızı da natürel ve pembemsi tonlarda yaptırıp zarafetle ışıldayabilirsiniz. Gelin çiçeğinizi de kuşağınızın tonlarında tercih edebilirsiniz. Gelin Çiçeği Fiyatları Bu yılın düğün rengi olan pembe gelin buketlerine de çok yakışıyor. En Güzel Pembe Gelinlik Modelleri Küçük ve zarif detaylar ile şıklığınıza pırıltı katın! Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Diz Altı Pembe Gelinlik Modelleri Modelleri

En Güzel Pembe Gelinlik ModelleriVintage tasarımlarda yoğun dantel kullanımı öne çıkıyor.

Diz altı pembe gelinlik modelleri hem vintage hem de frapan modeller tercih eden gelinler için oldukça ideal. Eşsiz tasarımların nostaljik konseptlerle buluştuğu diz altı pembe gelinlikler hafızada yer eden cinsten. Bu tarz gelinliklerde dilerseniz baştan aşağı güpür bir model tercih edebilirsiniz. Böylece oldukça asil ve nostaljik bir hava kazanmış olacaksınız. İsterseniz diz altı pembe gelinlik modelinizin arkasına uzun bir kuyruk ekleyebilirsiniz. Böylece gelinliğinize aynı zamanda frapan bir hava kazandırmış olacaksınız. En Güzel Pembe Gelinlik Modelleri Oldukça zarif bir diz altı gelinlik modeli. Bu gelinlik modelinde ayakkabılar oldukça önemli. Gelinliğinizin tarzına göre sade gelin ayakkabısı modeli de seçebilirsiniz. Görünüm olarak minimal bir tasarım tercih ettiyseniz işlemeli ve gösterişli bir gelin ayakkabısı seçebilirsiniz, böylece muhteşem bir odak yakalayabilirsiniz. Aslında biz sizin için bir pembe gelin ayakkabısı modeli seçtik bile! En Güzel Pembe Gelinlik Modelleri Diz altı pembe nikah elbisesi veya nişan elbisesi en önemli aksesuarı gelin ayakkabısı. En Güzel Pembe Gelinlik Modelleri Tül üzerine çiçek işlemelerle gelen zarafet... En Güzel Pembe Gelinlik Modelleri Önü kısa arkası uzun pembe gelinlik modelleri size farklı bir hava katacak.

Pudra Pembe Gelinlik Modelleri

En Güzel Pembe Gelinlik Modelleri

Pembe gelinlik modelleri içerisinde pembenin en çok tercih edilen tonu ise pudra. Tabii pudranın da kendi içinde tonları bulunuyor. Açık renkten koyu renge doğru sıralanan pudra tonlamaları teninizle uyum yakalayıp şahane bir görünüm sergiliyor. En Güzel Pembe Gelinlik Modelleri Saflığı temsil eden pudra renginin eşsiz büyüsü bu yıl podyumları süslüyor. En Güzel Pembe Gelinlik Modelleri Çiçek detayları pudra pembe gelinlik modellerine çok yakışıyor.

Çiçekli Pembe Gelinlik Modelleri

En Güzel Pembe Gelinlik Modelleri

Bu yıl pembe gelinlik modellerinde çiçek detayları ön plana çıkıyor. Bu yılın gelinlik modasında özellikle üç boyutlu çiçekler ile süslenmiş gelinlik modelleri oldukça dikkat çekiyor. Tül kumaş üzerine işlenen çiçek desenleri gelin adaylarının büyük beğenisini topluyor. Üç boyutlu ya da dantel olarak tasarlanan çiçek detayları pembe gelinliklere oldukça şık bir hava katıyor. Gelinlik modeline romantik ve canlı bir hava katan çiçek tasarımları gelinliğin ambiyansını farklılaştırarak farklı bir çizgiye taşıyor. En Güzel Pembe Gelinlik Modelleri Üç boyutlu çiçek detayları gelinliklere oldukça farklı ve marjinal bir hava katıyor. En Güzel Pembe Gelinlik Modelleri Çiçek detaylı pembe gelin duvağı ise son trendler arasında yerini alıyor. En Güzel Pembe Gelinlik Modelleri Eşiniz de pembe kravat veya yaka çiçeği tercih ederek uyumunuzu tamamlayabilir. Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Gelinlik Markaları

Ünlü gelinlik markalarının en yeni gelinlik kreasyonları arasında yer alan pembe gelinlik modelleri yoğun ilgi görüyor. Ayrıca her marka pembe gelinlik tasarımlarını kendi stili ile yorumlayarak hazırlıyor. Örneğin Paolo Sebastian pembe gelinliklere bohem bir hava kazandırıyor. Eva Lendel ise her zamanki gibi romantik çizgisini koruyarak çiçek işlemeli, uzun kuyruklu ve şifon modeller tercih ediyor. En Güzel Pembe Gelinlik Modelleri Helenistik kesimi ile oldukça şık görünen bir pembe gelinlik modeli. Çiçek desenli pembe gelinlik modelleri arasında Pınar Bent’te öncü markalar arasında yer alıyor. Ayrıca oldukça zarif ve şık tesettür pembe gelinlik kreasyonları tasarlayan Pınar Bent, düğün modasının nabzını tutuyor. Ginger Jackie ise pembe düğün elbisesi modelleri ile nostaljik ve asil tasarımlar sunuyor. Vintage işlemeler ile gelen zarafeti ise Pronovias pembe gelinlikler ile temsil ediyor. Ayrıca Ukrayna’da yapılan EXPO Gelinlik Fuarı’nda da pembe gelinlik modelleri podyuma damgasını vurdu. EXPO Gelinlik Fuarı’nda sergilenen gelinlik modellerini “EXPO Wedding Fashion Ukrayna’da Rüzgar Gibi Esti!” başlıklı yazımızdan inceleyebilirsiniz. En Güzel Pembe Gelinlik Modelleri Pembe gelinlik modellerinin fiyatlarını, gelinlik ve moda evleri sayfamızdan ayrıntılı bir şekilde görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca il bazında listeleme yaparak size en yakın gelinlik ve moda evlerini görebilirsiniz. Aradığınız kriterleri ya da merak ettiğiniz detayları “Ücretsiz Tekli Al” butonuna tıkladığınızda açılacak formda belirtip, taleplerinize uygun, size özel fiyat tekliflerinden yararlanabilirsiniz. Sayfamızı takip ederek avantajlı paketlerden, indirimlerden, uygun fiyatlardan ve fırsatlardan haberdar olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

0
%