kayakoy-header
kayakoy-header

En İyi Kayaköy Balayı Otelleri

Doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla Fethiye’nin en çok ziyaret edilen beldelerinden biri olan Kayaköy, balayı çiftlerinin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Butik otellerinin yanında villa ve bungalov evleriyle yıldızı parlayan Kayaköy, sunduğu her şey dahil paketleriyle hayalini kurduğun tatili gerçekleştirmene olanak sağlıyor. Yazımızın devamından balayı otelleri ve fiyatları hakkında bilgi bulabilirsin. İşte senin için seçtiğimiz en iyi Faralya balayı otelleri. 👇

Hillside Beach Club

Kayaköy Balayı Otelleri Fiyatları

En lüks Kayaköy otelleri arasında yer alan Hillside Beach Club, çiftlere özel sunduğu balayı paketleri ile dikkat çekiyor. Bu eşsiz tesiste düğün yorgunluğunu atmak için; spa, yoga, doğa yürüyüşü ve tekne turları gibi birçok aktiviteden yararlanabilirsin. Dilersen kulübe ait plajlarda ya da açık havuzda serinleyerek suyun tadını çıkarabilirsin. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Hillside Beach Club Balayı Fiyatları

Jakuzi, sauna ve hamam gibi hizmetlerle dikkat çeken Hillside, 3.500 TL’den başlayan fiyatları ile karşımıza çıkıyor. Hillside Club, ana restoranın yanında beach ve a’la cart restoranlarında da eşsiz lezzetler sunuyor. Ayrıca kulübün, alkollü alkolsüz birçok içeceği 🍸 deneyimleme fırsatı sunan 6 adet barı da mevcut. Superior ve club oda seçenekleri bulunan otel, balayı çiftleri için özel dekorasyon hizmeti de veriyor.

Otelin Avantajları

Kayaköy Balayı Otelleri Fiyatları
  • Zumba, okçuluk, tenis ve voleybol gibi spor aktivitelerine katılarak tatilini renklendirebilirsin.
  • Kayaköy’ün tarihi merkezlerine doğru yolculuğa çıkan bisiklet turlarına katılım sağlayabilirsin.
  • Ana plajının yanında yetişkinliklere yönelik hizmet veren Serenity ve Silent plajlarında düğünün yorgunluğunu çıkarabilirsin. 🏖️

Utopia Lodge Hotel

Kayaköy Balayı Otelleri Fiyatları

Tarihi bir mekan üzerine inşa edilmiş olan Utopia Lodge Hotel, Ölüdeniz ve Hisarönü gibi önemli noktalara yakın bir mesafede bulunuyor. Merkezi konumu sayesinde beğenileri toplayan otelde Utopia Bar ve a’la cart restoran hizmetleri de sunuluyor. Tatilini renklendirmek isteyen çiftler için; yamaç paraşütü, dalış, rafting, cip safari, atv ve tekne turu ⛵ gibi birçok aktivite seçeneği bulunuyor.

Utopia Lodge Hotel Balayı Fiyatları

Superior ve junior suit seçenekleri bulunan Ütopya Otel, 250 TL’den başlayan fiyatları ile karşımıza çıkıyor. Her şey dahil paketleri ile çiftlerden tam not alan otelde balayı konsepti için özel hizmetler de sunuluyor. Alkollü alkolsüz içecekleri ile Utopia Pub ve lezzetli menüleriyle Utopia Restaurant eşsiz bir balayı geçirmen için profesyonel çalışanlarıyla hizmet veriyor. Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Otelin Avantajları

Kayaköy Balayı Otelleri Fiyatları
  • Utopia Lodge Hotel, develerle Kayaköy turu ve Kelebekler Vadisi turu gibi eğlenceli paketler sunuyor.
  • Otelde ücretsiz park alanı ve ücretsiz internet imkanları bulunuyor. Ayrıca havaalanı transferi hizmeti de veriliyor.

Orino Suites

Kayaköy Balayı Otelleri Fiyatları

En iyi Kayaköy balayı otellerini listelediğimiz içeriğimizde sıradaki durağımız Orino Suites. Turları, kahvaltısı ve havuzu ile çiftlerin beğenisini kazanan otel, taş ve ahşabın hakim olduğu mimarisiyle dikkat çekiyor. Kayaköy butik otelleri arasında yıldızı parlayan Orino, mavi ve beyazın uyumu ile Rum kültürünü konuklarıyla buluşturuyor.

Orino Suites Kayaköy Balayı Fiyatları

Standart oda, aile suiti ve jakuzili suit seçenekleriyle dikkat çeken otel, 13 odasıyla hizmet veriyor. 360 TL’den başlayan fiyatları ile karşımıza çıkan Orino Suites Luxury Boutique Hotel’de restoran ve bar hizmetleri de bulunuyor. Orino Suites’de erken rezervasyon yaparak balayı çiftlerine özel olarak sunulan birçok fırsatı yakalayabilirsin.

Otelin Avantajları

Kayaköy Balayı Otelleri Fiyatları
  • Hızlı check-in, VIP havaalanı transferi, ücretsiz ve valesiz otopark hizmeti sağlanıyor.
  • Orino Suites’de, uyandırma servisi ve ücretsiz internet imkanları da bulunuyor.

Kayaköy Piramit Butik Otel

Kayaköy Balayı Otelleri Fiyatları

Muğla Fethiye ilçesinin cenneti Kayaköy Piramit Butik Otel, otantik dekorasyonu ve doğa manzarası ile dikkat çekiyor. Yemyeşil ormanın içerisine konumlanmış bu eşsiz otel, eşinle romantik 🌹 dakikalar geçirmen için farklı olanaklar sunuyor. Otelde düğün yorgunluğunu atabileceğin büyüleyici bir bahçe ve yoga meditasyon merkezi bulunuyor. Ayrıca Piramit Otel; Ölüdeniz, Gemile Koyu ve Saklıkent Kanyonu gibi doğal güzelliklere de yakın bir mesafe de yer alıyor. Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Kayaköy Piramit Butik Otel Balayı Fiyatları

Konaklama seçenekleri arasında; balkonlu iki kişilik odalar, Fransız balkonlu üç kişilik odalar ve bahçeli stüdyo odalar bulunuyor. 700 TL’den başlayan fiyatları ile hizmet veren otelde karşılama tepsisi, şaraphane 🍷 , piknik alanı ve açık havuz gibi özel imkanlar bulunuyor. Dilersen otelin düzenlediği ekolojik turlara da katılım sağlayabilirsin.

Otelin Avantajları

Kayaköy Balayı Otelleri Fiyatları
  • Doğanın kucakladığı bu eşsiz tesiste tatiline evcil dostunu da dahil edebilirsin. 🐾
  • Oda servisi, restoran ve havuz başı barı hizmetleri ile lezzetli menüler ve içecekler deneyimleyebilirsin.
  • Havaalanı transferi, ücretsiz internet ve ücretsiz otopark hizmetlerinden yararlanabilirsin.

Turunç House Kayaköy

Kayaköy Balayı Otelleri Fiyatları

Turunç House Kayaköy, Fethiye Kalesi ve Hayalet Şehir gibi tarihi yapılara yürüme mesafesinde yer alıyor. Ücretsiz otopark, açık havuz, bar ve restoran gibi hizmetleri bulunan Turunç House, spa küveti 🛀 ve sauna imkanları ile çiftlerin beğenisini kazanıyor. Otantik bir dekorasyona sahip olan bu büyüleyici tesiste, bahçe ve güneşlenme terası gibi doğayı kucaklayan seçenekler de sunuluyor.

Turunç House Kayaköy Balayı Fiyatları

Ahşap ve taş süslemelerin uyumu ile dekore edilmiş odalar, doğa manzarası ve güneşli sabahları ile seni ve ruh eşini bekliyor. Kayaköy’ün eşsiz lezzetlerini sunan Turunç House’da oda servisi, restoran ve bar hizmetleri bulunuyor. Standart, deluxe ve spa küvetli oda seçenekleri bulunan otel, 900 TL’den başlayan fiyatları ile konuklarını ağırlıyor. Sakin bir balayı tatili hayali kuruyorsan Turunç House Kayaköy aradığın adres olabilir. 😉

Otelin Avantajları

Kayaköy Balayı Otelleri Fiyatları
  • Turunç House’da çamaşırhane, ütü hizmeti, havaalanı transferi ve ortak tv alanı gibi hizmetler veriliyor.
  • Unutulmaz bir tatil fırsatı sunan otel, evcil dostun için de kapılarını açıyor. 🐾
  • Kayaköy’ün yeşil topraklarında binicilik ve bisiklet turları 🚴 gibi eğlenceli aktivitelere katılma imkanı bulunuyor.

Alice Residence

Kayaköy Balayı Otelleri Fiyatları

Doğa manzaralı bu büyüleyici villalar; havuzu, restoranı ve yemyeşil bahçesi ile konuklarını karşılıyor. Restoran ve bar hizmeti bulunan tesiste konuklara kendi yemeklerini hazırlama fırsatı veren açık mutfak 🍳 imkanı da sunuluyor. Alice Residence, taş bloklardan oluşan mimarisi ve sınırlı konaklama imkanı ile sakin bir balayı tatili geçirmek isteyen çiftler için hizmet veriyor. Romantik dakikalara imza atmak, Kayaköy’ün tarihine tanıklık etmek ve güler yüzlü bir işletme ile tanışmak için Alice Residence’ı tercih edebilirsin.

Alice Residence Kayaköy Balayı Fiyatları

İki villadan oluşan bu eşsiz tesiste, balayı çiftlerine özel kampanya ve fırsatlar sunuluyor. Erken rezervasyon seçeneği ile indirimli paketler hazırlayan Alice Residence, her şey dahil 450 TL’den başlayan fiyatları ile karşımıza çıkıyor.

Otelin Avantajları

Kayaköy Balayı Otelleri Fiyatları
  • En uygun Kayaköy otelleri arasında yer alan tesis, muhafazakar bir tatil arayışında olan çiftler için tüm koşulları sağlıyor.
  • Ücretsiz internet, ücretsiz otopark ve ütü hizmeti veriliyor.
  • Yeme içme olanakları; açık mutfak, barbekü 🍖 ve bahçede akşam yemeği olarak karşımıza çıkıyor.

Villa Rhapsody

Kayaköy Balayı Otelleri Fiyatları

Kayaköy ve Kınalı yolu arasında kalan Villa Rhapsody, modern tasarımı ve lezzetli mutfağı ile karşımıza çıkıyor. Ölüdeniz plajına yürüme mesafesinde bulunan pansiyon, Rum tarihine tanıklık edebileceğin yürüyüş yolları ile dikkat çekiyor. Dilersen Fethiye’nin diğer plajlarına ve Kelebekler Vadisi gibi doğal güzelliklere toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlayabilirsin. Açık havuz, kütüphane ve güneşlenme terası 🌞 gibi olanaklardan yararlanabilirsin.

Villa Rhapsody Kayaköy Balayı Fiyatları

Tek, çift ve üç kişilik oda seçenekleri bulunan otelde 560 TL’den başlayan fiyatları ile konaklama imkanı yakalayabilirsin. A’la cart restoran hizmeti de sunan tesiste İngiliz kahvaltısı gibi özel lezzetleri deneyimleyebilirsin. Kitaplara konu olmuş bu büyüleyici yarımada da balayı tatilini geçirmek için erken rezervasyon fırsatlarından yararlanabilirsin. ‘ ’Peki Villa Rhapsody nerede?’’ sorusunun cevabını merak ediyorsan adresi senin için buraya bırakıyoruz: ‘’Gemiler Kınalı Yolu, Kayaköy/Fethiye/Muğla.’’

Otelin Avantajları

Kayaköy Balayı Otelleri Fiyatları
  • Rum tarihini omuzlarında taşıyan Villa Rhapsody Pension; restoran, bar, paketli öğle yemeği ve diyet menü seçenekleri sunuyor.
  • Tatilini alışveriş yaparak değerlendirmek isteyenler için salı günleri Paspatur Kasabası’nda düzenlenen pazar etkinliğine katılabilirsin.
  • Ücretsiz otopark, internet, havaalanı transferi, bisiklet kiralama ve kano gezisi gibi hizmetlerden yararlanabilirsin.
  • Kano gezisinin 🛶 dışında hiking ve dalış gibi aktivitelere de katılabilirsin.

Fümehan Boutique Hotel

Kayaköy Balayı Otelleri Fiyatları

Fethiye’nin tarihi taş evlerini eşsiz bir balayı tatiline dönüştüren Fümehan Hotel, doğa manzaralı konumu ile unutulmaz bir yolculuğa davet ediyor. Modern ve otantik dekorasyonun bir arada kullanıldığı tesiste; açık havuz, ücretsiz kahvaltı ve ücretsiz internet gibi olanaklar sunuluyor. Otelin lezzetli menüleri bahçe ya da teras bölümlerinde servis ediliyor. Binicilik 🏇 ve bisiklet kiralama gibi tatilinizi renklendirecek aktiviteler de düzenleniyor.

Fümehan Boutique Hotel Balayı Fiyatları

Romantik manzarası ve özel suitleri ile balayı için tercih edebileceğin bu eşsiz tesis, 2.000 TL’den başlayan fiyatları ile karşımıza çıkıyor. Çiftlere özel şarap veya şampanya 🍾 ikramı ve oda süslemeleri gibi olanaklar sunan otel 6 odası ile hizmet veriyor. Şehrin tarihi dokusunu otel mimarisine de yansıtan Fümehan Boutique Hotel, doğa yürüyüşü turları ile Kayaköy’ü keşfetmenize yardımcı oluyor.

Otelin Avantajları

Kayaköy Balayı Otelleri Fiyatları
  • Otel yönetimi tarafından 24 saat giriş olanağı ve VIP havaalanı transferi sağlanıyor.
  • Fethiye’nin eşsiz doğasına saygı duyan bu işletmede sigara ve tütün ürünleri kullanılamıyor. 🚭

Nea Makri

Kayaköy Balayı Otelleri Fiyatları

Açık havuz etrafına konumlandırılmış bungalov evlerde konaklama imkanı sunan Nea Makri, ahşap mimarisi ile dikkat çekiyor. Balayına özel konsept hazırlayan tesiste, odaya kahvaltı servisi ve meyve sepeti 🍒 ikramı gibi hizmetler veriliyor. 6 evden oluşan Nea Makri’de konuklara özel; barbekü, otopark, yoga ve teras alanları bulunuyor. Ayrıca tesis Ölüdeniz, Likya Yolu ve Gemile Koyu gibi Fethiye’nin ünlü merkezlerine yakın bir noktada bulunuyor.

Nea Makri Kayaköy Balayı Fiyatları

Aile odası ve çift kişilik bungalov seçenekleri bulunan Nea Makri, 750 TL’den başlayan fiyatları ile konuklarını ağırlıyor. Çiftlere özel hizmetler sunan tesiste, doğa ve dağ manzarası eşliğinde düğünün yorgunluğunu atabilirsin. Uygun fiyatlı bir balayı tatili geçirmek ve Nea Makri’de konaklamak için erken rezervasyon fırsatlarından yararlanabilirsin.

Otelin Avantajları

Kayaköy Balayı Otelleri Fiyatları
  • Nea Makri ailesi, daha konforlu bir tatil geçirmen için ücretsiz internet, ücretsiz otopark ve havaalanı transferi hizmetleri sunuyor.
  • Farklı lezzetler deneyimlemek isteyen konuklar için kamp alanında her gün kontinental kahvaltı servis ediliyor.

Görülmesi gereken tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve yerel lezzetlerin sunulduğu restoranları ile Kayaköy’ün en iyi otellerini listelediğimiz içeriğin sonuna geldik. Ölüdeniz’den Kelebekler Vadisi’ne kadar birçok doğa harikasını 🏞️ keşfedebileceğin Kayaköy, 5 yıldızlı ve butik otelleri ile seni bekliyor. Şehrin yorucu kalabalığından uzakta olan bu belde, düğün yorgunluğunu atmak isteyen çiftler için eşsiz tesisleri ile hizmet veriyor. Balayı tatilinde tercihin büyüleyici doğası ile Kayaköy ise içeriğimizde bulunan işletmeler hakkında detaylı bilgi almak için danışmanlık servisimizle iletişime geçebilirsin. 🤙 ‘’DüğünBuketi.com’’ ailesi olarak iyi tatiller dileriz. 💐

İlgili Makaleler

0
%