kisa-dugun-davetiyesi-sozleri-1
kisa-dugun-davetiyesi-sozleri-1

En Anlamlı Düğün Davetiye Sözleri

Çiftlerin evlilik kararını sevdikleriyle paylaşacağı en özel seçimlerden biri de düğün davetiyesi oluyor. Kısa ve anlamlı düğün davetiyesi sözleri, şık davetiye modelleri ve fiyatları ile ilgili detaylı bir araştırma yaptık. Ne de olsa tercih edeceğiniz davetiye tüm dostlarınıza ve size ömür boyu anı olarak kalacak. Hazırsanız davetiyenizi seçelim. 😊

En Güzel Düğün Davetiye Sözleri

En özel gününüzde tüm sevdiklerinizi davet etmek istediğinizi biliyoruz. Uzun süre anı olarak saklanacak düğün davetiyeniz de ilişkinizi yansıtmalı. Esprili bir çiftseniz komik sözlere yer verebilirsiniz. Sevdiğiniz romantik bir şiirden alıntı yapabileceğiniz gibi sade olmayı da tercih edebilirsiniz. Son zamanlarda sadelik ön plana çıktığı için küçük bir davet çağrısı, isim ve adresler yeterli oluyor. Farklı düğün davetiyesi alternatifleri arayanlar için önerilerimizi alt başlıklarda inceleyebilirsiniz.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Kısa Düğün Davetiye Sözleri

Kısa ve anlamlı bir davet metninin yeterli olacağını düşünüyorsanız size önerilerimiz var. Kısa ve öz metinlerle konuklarınızı düğününüze davet edebilirsiniz. İşte kısa düğün davetiye sözleri;

  • Evleniyoruz!
  • Bu mutlu günümüzde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
  • Birlikteliğimizin sonsuza kadar sürmesi umuduyla bu özel günde bizimle olmanızı dileriz.
  • Düğün törenimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
  • Bizleri seven tüm dostlarımızı bu mutlu günümüzde yanımızda görmekten mutluluk duyarız.
  • Bu mutlu günümüzü sizlerle paylaşmaktan onur duyacağız.
  • Hayatımızın en anlamlı gününde siz sevgili dostlarımızla olmaktan mutluluk duyacağız.

Şehrinizdeki en şık nikah salonlarını hemen inceleyin.

Komik Düğün Davetiye Sözleri

Düğün davetiyemiz ilişkimizi yansıtmalı diyorsanız size hak veriyoruz. Eğlenceli bir çiftseniz ve komik bir davetiye göndermek istiyorsanız ilk önerimiz karikatür tasarımları olacak. En eğlenceli düğün davetiye sözlerini sizin için şu şekilde listeledik;Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

  • Mutluluk oyununda sahneleri birleştirdik ve bugün perdeyi açıyoruz. Siz dostlarımızı bol kahkahalı bir düğüne bekliyoruz.
  • Oğlumuz şahanedir, kızımız bir tanedir diyen tüm akrabalarımızı bekliyoruz.
  • Herkes takmış eşini koluna bizim ne eksiğimiz var dedik evlenmeye karar verdik. Siz dostlarımızı da bu özel günümüze davet etmeye karar verdik.
  • Çok yakında evleniyoruz, düğünümüzün evliliğimizden daha eğlenceli olacağını garanti ediyoruz. Bu keyifli güne hepinizi bekliyoruz.
  • Başroldeki gelin ve damadı seven tüm akrabalarımızı bekliyoruz.
  • Dünyanın en anlamlı “Evet’ini” duymaya hazır mısınız?
  • Gönül ferman dinlemedi biz evleniyoruz. Sizleri de düğün törenimize bekliyoruz!
  • Bekarlık sultanlık evresine veda ettiğimiz bu gece de sizleri de yanımızda görmek isteriz.

İslami Düğün Davetiye Sözleri

Dini davetiyeler genel olarak Besmele-i Şerif, tuğra, lale deseni, hat sanatı gibi İslami nitelikli veya Osmanlı'yı çağrıştıran detaylar ile süslenir. Düğün davetiye sözlerinde de ayetler, hadisler ve Mevlana gibi tanınmış kişilerin sözlerine yer verilir. Düğün davetiyesi yazıları genel olarak kısa olarak tercih edilse de, dini içeriğe sahip davetiyelerde düğün davetiyesi yazıları daha uzun olur. Dini düğün davetiye sözlerine fikir almanız için birkaç örnek verelim;

  • Bu anlamlı günümüzde düzenlemiş olduğumuz düğünümüzde sizleri de hayır dualarınızla birlikte aramızda görmekten mutluluk duyarız.
  • Allah (c.c.) Buyuruyor ki: Aranızdaki bekarları kendinizden ve cariyelerinizden iyi davranışlı olanları evlendirin. Eğer bunlar fakir iseler, Allah kendi lütfu ile onları zenginleştirir. Allah (Lütfu) geniş olan ve (her şeyi) bilendir. (Nur 32)
  • Yüce Rabbimizin bize bahşettiği bu kısa ömrün nadide günlerinden biri olan düğün törenimizde sizleri de aramızda görmek bize mutluluk verecektir.
  • Allah'ın emridir yaşantı böyle, mesut olmamıza sen dua eyle, gelip düğünümüze şeref eyle, gelmeyen dostlara selam söyle, bekliyoruz sizleri, unutmayın bizleri. Birbirini sevenler için nikah kadar güzel bir şey görülmemiştir. (Hadis-i Şerif)
  • Allah (c.c)’in emri sevgili Peygamberimiz (s.a.v)’in sünneti yerine getirmek İslam toplumunun temelini oluşturan Aile’yi teşekkül ettirmek için ilk adımı atmış bulunuyorlar. Bu hayırlı günde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
  • Peygamberimiz buyuruyor ki; Kim benim sünnetimden yüz çevirirse benden değildir. Muhakkak ki nikah (evlenmek) benim sünnetimdir. Öyleyse beni seven sünnetimle sünnetlensin. (Buhari ve Müslim)
  • Allah’a bağladık özümüzü, Peygambere verdik sözümüzü, Mevlam ak eylesin yüzümüzü, buyurun dostlar gelin, beraber yapalım düğünümüzü.

İstanbul'daki islamı düğün mekanları hakkında detaylı bilgi burada.

Anlamlı ve Romantik Düğün Davetiye Sözleri

Romantik bir çiftseniz sizi yansıtan en anlamlı sözlere yer vermeyi tercih edeceksinizdir. Sizin için özel bir şiirden alıntı yapabilirsiniz. Sevgi dolu cümleler ile konuklarınızı romantik bir düğün gecesine davet edebilirsiniz. En çok tercih edilen romantik davetiye sözleri şunlardır;Enza Home - TerraEnza Home - Terra

  • Aşk mucizeyse eğer; senden daha büyük bir mucize düşünemiyorum. Ben ömrümün geri kalanını, hayatımın en büyük mucizesi ile geçirmek istiyorum. Dostlarımın mucizemle hayatımı birleştirdiğime şahitlik etmelerinden onur duyuyorum.
  • Gönülden birbirimizi seviyoruz, kalbimiz bir buna inanıyoruz. Bekarlığa veda edip, işte bugün evleniyoruz. Düğünümüze sizleri de bekliyoruz.
  • Düşüncemiz evlenip yuva kurmak dileğimiz ömür boyu mesut olmak. Niyetimiz ebedi beraber kalmak, arzumuz bu mutlu günümüzde tüm dostlarımızı aramızda görmek.
  • Bir ömür sürmesini istediğimiz bu mutluluğumuzun başlangıcında, nişan törenimizde siz değerli dostlarımızı da aramızda görmekten onur duyarız.
  • İyi günümüzde mutlulukları, kötü günümüzde üzüntüleri bir ömür boyu paylaşmaya söz veriyoruz. Sizleri de düğün törenimizde aramızda görmek istiyoruz.

Düğün Davetiyesi Nasıl Seçilir?

Davetiyenizi düğün konseptinize uygun seçebilirsiniz. Kır düğünü konsepti düşünüyorsanız çiçek ve yaprak desenleri ile renkli seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Sade ve şıklıktan yanaysanız sadece isimler ve zarif bir zarf seçimi yerinde olacaktır. Eğlenceli davetiyeler arasında karikatürler ve figürlerde sıklıkla tercih ediliyor. Size özel tasarımlar ve hazır modellerle dilediğiniz gibi bir düğün davetiyesine kavuşabilirsiniz.

En şık düğün davetiye seçenekleri burada.

Düğün Davetiye Fiyatları Ne Kadar?

Düğün davetiye fiyatları adet ve paket şeklinde sunuluyor. 100 – 1000 adet ve daha fazlası için seçenekler bulunuyor. Düğün davetiye fiyatları adette 1 TL’den başlıyor. Paket satışları ise 500 TL bandında oluyor. Tercih edeceğiniz davetiye modeli, kağıt, zarflar, desen ve ek aksesuarlar fiyatlarda değişikliğe sebep olabiliyor.

Farklı düğün davetiyesi sözlerini derlediğimiz yazımızın sonuna geldik. Sizin favori sözünüz hangisi oldu? Yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın!

İlgili Makaleler

0
%