ayder-balayi-otelleri
ayder-balayi-otelleri

En Sevilen Ayder Balayı Otelleri

En sevilen Ayder balayı otelleri, her mevsim ayrı güzellik sunan Karadeniz'in en güzel tatil yerleri arasında bulunuyor. Lüks ve konforu bir arada sunan oteller ve Ayder'de gezilecek yerler balayında rotanı oluşturmanı sağlıyor. Senin için bir araya getirdiğimiz otelleri ve en uygun fiyatları incelemek için yazımızı okumaya devam edebilirsin. 🥰

Ayder Yaylası Doğa Resort Hotel

Tatil için Rize’nin en güzel yaylasına yakın olan Doğa Resort Hotel, en güzel anıları biriktirmene yardımcı oluyor. Tatilini ister jakuzili odalarda ister şömineli dağ evleri içinde geçir, hepsinde en kaliteli hizmeti alacağın garanti ediliyor. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Oda kahvaltı ya da sadece oda olarak konaklama yapabiliyorsun. Hem mükemmel dağ ve orman manzarası hem eşsiz bir yayla havası balayı tatili için bulunmaz bir fırsat oluyor.

Restoran seçiminde oteldeki yöresel lezzetler sunan yerlere gidebiliyorsun. Uygun fiyatlı yemeklere en lezzetli haliyle tanık oluyorsun.

Avantajları

En Sevilen Ayder Balayı Otelleri ve Fiyatları
  • Şelale manzaralı bir teras, organik köy kahvaltısı otelde bulunuyor.
  • Otelde balayı konseptli özel odada konaklama yapabiliyorsun.

🚗 Adres: Festival Alanı, Merkez, Ayder Yaylası Yolu, 53750 Çamlıhemşin / Rize.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Ayder Villa de Pelit Hotel

Tepedeki konumu ile yaylayı tamamen gören Ayder Villa de Pelit Hotel, jakuzili ve şömineli odaları ile tatil deneyimini eşsiz bir şekle büründürüyor.

Benzersiz manzara ve dizayn sunan balayı oteli, kahvaltı ve restoran hizmeti veriyor. Kaçkar Milli Parkı içerisindeki otel, 15 odalı butik bir işletme olarak çalışıyor. Kalabalık otellerden bunalıp baş başa bir tatil geçirmek istiyorsan Villa de Pelit Otel seni bekliyor.

Avantajları

En Sevilen Ayder Balayı Otelleri ve Fiyatları
  • Çatı katında teras, otelin önünde bahçe, arabalar için otopark bulunuyor.
  • Resepsiyon 24 saat hizmet veriyor.
  • Taş ve ağaçtan inşa edilmiş, yöresel mimarili bir otelde 3 yıldızlı konaklama fırsatı sunuluyor.

🚗 Adres: Şehit Binbaşı Ömer Aktuğ Caddesi, No.29, 53750 Yukarışimşirli / Çamlıhemşin / Rize.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Şelale Dağ Evleri

Ağaç evleri ile ünlü balayı oteli ahşap mimarili bir konaklama sunuyor. Oda kahvaltı konseptli işletme açık büfe kahvaltı veriyor. Manzara eşliğinde eşinle muhteşem bir sabaha gözünü açtıktan sonra kahvaltı edebiliyorsun.

Gezilecek yerler arasında sıralanan Kaçkarlar Milli Parkı, Bridal Tulle Şelaleleri ve Ayder Kaplıcaları; otele yürüme mesafesinde bulunuyor. Harika bir kahvaltıdan sonra çevreyi keşfedebiliyor, bisikletle dolaşabiliyorsun.

Avantajları

En Sevilen Ayder Balayı Otelleri ve Fiyatları
  • Otel kaplıcalara ve milli parka yakın bir konumda yer alıyor.
  • Otelde küvet, otopark ve internet bulunuyor.

🚗 Adres: Kaplıca Mahallesi, Yukarı Ambarlı Küme Evleri, Ayder Yaylası Yolu, No: 149, 53750 Çamlıhemşin / Rize.

Gelgör Hotel

Akıllarda yer edinen konseptiyle hizmet veren Gelgör Hotel, 24 odalı butik bir işletme olarak karşına çıkıyor. Lobideki şöminesi ile içini ısıtırken zengin kahvaltı menüsüyle güne harika bir başlangıç yaşatıyor.

Tur hizmeti sunan balayı oteli aracılığı ile katılabileceğin turlar seni bekliyor. Bölgenin merak edilen ve gezilecek yerleri tur paketi içinde sunuluyor. Kendin gezmek istersen de otel konum itibari ile Gelin Tülü Şelalesi, Kaçkarlar Ulusal Parkı ve Ayder Yaylaları yürüme mesafesinde bulunuyor.

Avantajları

En Sevilen Ayder Balayı Otelleri ve Fiyatları
  • Otelde bahçe, teras ve otopark alanı bulunuyor.
  • Lobide kahve servisi yapılıyor.

🚗 Adres: Aşağı Ambarlı Mevkii, Ayder Yaylası Yolu, 53750 Çamlıhemşin / Rize.

Kıyı Bungalov

Ayder balayı otelleri bünyesinde yer alan Kıyı Bungalov evleri seni bekliyor. Göl kenarında bungalov evleri, üçgen ev konsepti ve ahşap dizaynı ile dikkat çekiyor. Ücretsiz rafting olanağı da seni bekliyor.

Huzurlu bir balayı geçirmenin yanı sıra sana eğlenceli bir tatil sunuluyor. Tur danışmanlığı ile keyifli vakit geçirebileceğin günü birlik yayla turları ve turdan öne enerji depolayacağın serpme kahvaltı balayı otelinde bulunuyor.

Havuzlu balayı oteli; güneşlenme terası ve bahçe hizmetleriyle balayı için yazı tercih etmen gerektiğini düşündürüyorsa da şöminesiyle kışa sıcaklık katıyor.

Avantajları

En Sevilen Ayder Balayı Otelleri ve Fiyatları
  • Araba ve bisiklet kiralama ile havaalanı transferi otelde bulunuyor.
  • Evler ses geçirmiyor ve evlerde sineklik oluyor.

🚗 Adres: 53780 Ortanköy / Çamlıhemşin / Rize.

Montanitas Dağ Evi

Konaklama için yalnızca bir odası bulunan şömineli Montanitas Dağ Evi, baş başa bir tatil için sınırları zorluyor. Şömineli dağ evi mangal için barbekü alanı, teras ve bahçe olanaklarını birlikte sunuyor.

Eşinle geçireceğin eşsiz balayı sadece sen ve eşinin olacağı bir evde gerçekleşiyor. Mutfağı, oturma alanı hepsi yalnızca senin kullanımına bırakılıyor. Rahatsız edilmeyeceğin, vadi manzarası eşliğinde günlerini geçireceğin bir balayı sunuluyor.

Çevreyi gezmen için merdivenler bulunuyor. Bence yayla ve alanı gezerken yeni heyecanlar yaşamanın zamanı geldi geçmeden yetişmekse sana kalıyor.

Avantajları

En Sevilen Ayder Balayı Otelleri ve Fiyatları
  • Tesis patili dostunu dağ evine kabul ediyor.
  • Otel suyun kenarında bulunuyor.
  • Otelin otoparkı mevcut.

🚗 Adres: Ayder Kaplıcaları, 53780, 53780 Yukarışimşirli / Çamlıhemşin / Rize.

Ridos Termal Otel

Ridos Termal Otel, kaplıcalı ve beş yıldızlı bir konaklama sunuyor. Dünyanın en zengin 5 kaplıca suyu arasında gösterilen bir termal suyla arınmaya hazır mısın?

Termal balayı tatili şifa, huzur ve dinginlik veriyor. Tam donanımlı spada yapılan masajla bütün düğün yorgunluğunu üzerinden atabiliyorsun. Havuzlu balayı oteli, günün geri kalanında yaylaları gezebileceğin, bisiklet sürerek yeni yerler keşfedebileceğin bir konumda bulunuyor.

Avantajları

En Sevilen Ayder Balayı Otelleri ve Fiyatları
  • 3 restoran, 2 bar ve dinlenme alanı bulunuyor.
  • Termal havuz otelde mevcut.

🚗 Adres: 53690 Ilıcaköy / İkizdere / Rize.

Ayder Cise Dağ Evleri

En sevilen Ayder balayı otelleri arasında 9 bungolov evi ile hizmet veren Ayder Cise Dağ Evleri, kalite ve özel bir tatilin adresi oluyor. Köy ortamını özlediysen içeresinde soba olan odalarıyla yeniden köyde konakladığın günlere dönebiliyorsun.😍

Ağaç evlerin bitişinde seni Ayder Yaylaları karşılıyor. Kaçkar Dağlarının eteklerinde bulunan ve Gelin Tülü Şelalesi yakınında bulunan ağaç balayı evleri sana eşsiz deneyimler için fırsat sunuyor.

Avantajları

En Sevilen Ayder Balayı Otelleri ve Fiyatları
  • Fiyatlara kahvaltı dahil oluyor.
  • Bungalov evler içerisinde oturma grubu bulunuyor.

🚗 Adres: 53780 Yukarışimşirli / Çamlıhemşin / Rize.

Ferah Pansiyon

En Sevilen Ayder Balayı Otelleri ve Fiyatları

En sevilen Ayder balayı otelleri arasında yer alan bir diğer yer ise Ferah Butik Otel. Sana ahşap odalarda konaklama, temizlik ve lezzetli yemekler sunuyor. Bölgenin en çok rağbet gören ve övgü alan pansiyonu oluyor.

Yayla manzaralı bir balayı için uygun fiyatın ve kaliteli hizmetin birleşmesi ile bu durumu sana en güzel şekilde kanıtlıyor. Adı gibi ferah günlere uyanacağın, temiz havayı ciğerlerinde hissedip bol bol gezip eğleneceğin bir tatil seni bekliyor.

Aynı zamanda otel aile işletmesi olarak hizmet veriliyor. Bu sayede balayın nezih ve huzurlu bir şekilde geçiyor.

Avantajları

En Sevilen Ayder Balayı Otelleri
  • Pansiyon göl kıyısında bulunuyor.
  • Günlük olarak odalar temizleniyor.

🚗 Adres: Kaplıca Mahallesi, Kaplıca Caddesi, Çamlıhemşin / Rize.

Ayder Haşimoğlu Otel

Ayder Haşimoğlu Otel, 3 yıldızlı konaklama hizmeti veriyor. Önünden geçen deresi ve ormanlık alanları ile tatilini doğayla bütünleştiriyor. Bununla birlikte doğayı bol bol yaşaman için birçok otel olanağı sunuluyor.

Rafting, balıkçılık, bisiklet kiralama ve heliski bu olanakların içinde yer alıyor. Otelin başta şömineli olmak üzere birçok oda tipi bulunuyor. Bu otelde her bütçeye uygun oda özelliği balayı otelinde yer alıyor.

Ayrıca otel Ayder Kaplıcaları, Kaçkar Milli Parkı rotalarına 1 dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Anlayacağın seni bol yürüyüş yaptığın ve rahatça dinlenebileceğin romantik bir balayı tatili bekliyor.

Avantajları

En Sevilen Ayder Balayı Otelleri ve Fiyatları
  • Otel fiyatları kahvaltı dahil veriliyor.
  • 2 restoran, bahçe ve teras bulunuyor.
  • Otelde mangal yerleri mevcut.
  • Tur ve bilet hizmetleri bulunuyor. Bu sayede Ayder Yaylaları, rafting gibi birçok olanak seni bekliyor.

🚗 Adres: Ayder Yaylası, Aşağı Ambarlı Mevkii No:118, 53780 Çamlıhemşin / Rize.

En sevilen Ayder balayı otelleri listesini tüm detaylarıyla sana sunduk. Hem fiyat hem tesis aktivitesi olarak en iyi oteli bulduğunu umuyoruz. Balayın için yukarıda yer alan otellerden hangisine karar verdiysen yorumlarda bizimle paylaşmayı unutma.😊

İlgili Makaleler

0
%