istanbul-kumsal-dugunu-header
istanbul-kumsal-dugunu-header

En Şık İstanbul Kumsal Düğünü Mekanları

Günümüzün en popüler trendlerinden olan kumsal düğünü konsepti İstanbul’daki pek çok mekanda organize edilebiliyor. Deniz kenarında, kumların üstünde unutulmaz bir organizasyon için pek çok farklı mekan alternatifin bulunuyor. Senin için birbirinden güzel plaj düğünü mekanları ve fiyatları hakkında detaylı bir araştırma yaptık.

Sen de heyecanlandın değil mi? O zaman hiç vakit kaybetmeden mekanları incelemeye başlayalım. Şimdiden keyifli okumalar dileriz. 🤗Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Şile Aqua Beach

İstanbul Kumsal Düğünü Mekanları Fiyatları, Sahilde Düğün, Plaj Düğünü

Şile ilçesinde plaj düğünü denilince akıllara ilk gelen mekanımız olan Şile Aqua Beach ile incelememizi başlatıyoruz. Bu kadar görkemli bir açılış yapmamızın en büyük sebebi ise mekanın olanakları oluyor.

Sahil kenarı konumda yer alan davet alanında hayalindeki düğün gerçeğe dönüşüyor. Bünyesindeki organizasyon sorumlusu seninle yaptığı görüşmelerden sonra tüm düğün hazırlıklarını en ince detayına kadar planlıyor. Daha kişiselleştirilmiş hizmetler için de dışarıdan bir organizasyon firması ile çalışabiliyorsun. 

Şile Aqua Beach Düğün Fiyatları

Mekanda davet vermenin maliyeti ise oldukça uygun. Kişi başı 120 TL’den başlayan fiyatları menü seçimi ve organizasyon günü gibi faktörlere bağlı olarak değişiyor.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

FiyatlarıKapasitesi
120 TL - 180 TL100 - 750 kişi

Neden Burayı Seçmelisin?

  • İstanbul düğün salonları arasında uygun fiyatları ile çiftlerin beğenisini kazanan mekanlardan biri.
  • Ayrıca olumsuz hava koşullarına karşı kapalı düğün salonu da bulunuyor.
  • Tabii ki bu özel gününün Binbir Gece Masalları’ndaki gibi olsun diye after party hizmeti de sunuyor.

Adres: Balibey Mahallesi, Ağlayankaya Caddesi, Halay Sok., D:No:2, 34980, Şile / İstanbul.

Aradığın mekan Şile'de mi?: Şile'nin en iyi düğün mekanlarını hemen incele.

Uzunya

İstanbul Kumsal Düğünü Mekanları Fiyatları, Sahilde Düğün, Plaj Düğünü

Düğün, evlilik teklifi ve nişan töreni gibi özel gün davetlerinin vazgeçilmezi olan Uzunya ile karşındayız! Mekan, deniz melteminin o mahoş ferahlığında düğün yapmak isteyen çiftlerin de gözdesi oluyor. Açık hava davet alanında kullanılan süslemeler de bu ambiyansa ayrı bir ahenk katıyor.Enza Home - Terra

Eğer “Ben daha konsept bir dekorasyon istiyorum.” diyorsan da hiç merak etme. Mekan senin bu isteğini dikkate alarak kişiye özel konsept süslemeleri seçeneklerini beğenine sunuyor. Böylece ekstra masrafa girerek bir organizasyon firması ile anlaşmak zorunda kalmıyorsun.

Uzunya Sarıyer Düğün Fiyatları

Uzunya’da düğün fiyatları kişi başı olarak 250 TL’den başlıyor. Hafta için kokteyl davet fiyatına denk gelen bu rakam, hafta sonu ve yemekli düzende 350 TL’ye kadar yükseliyor.

FiyatlarıKapasitesi
250 TL - 350 TL200 - 750 kişi

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Mekan bünyesindeki aşçılar, zengin menü çeşitleri ile sana ve misafirlerine ziyafet yaşatıyor.
  • Ayrıca özel araçları ile gelmek isteyen misafirlerin için ücretsiz otopark alanı ve vale hizmeti bulunuyor.
  • Tabii ki bu özel gününü anılara dönüştürecek fotoğraf karelerinde arka planın daha hoş olmasını da istiyor. Bu yüzden ayrı bir fotoğraf köşesi hazırlıyor.

Adres: Demirci, Plaj Yolu Cad., 34450, Sarıyer / İstanbul.

Ücretsiz Teklif Al

Sarıyer'de mekan arıyorsan: En şık Sarıyer düğün mekanları burada.

Mila Garden & Beach Wedding

İstanbul Kumsal Düğünü Mekanları Fiyatları, Sahilde Düğün, Plaj Düğünü

“Kır düğünü yapmak istiyorum ama seçtiğim mekan deniz kenarı konumunda olsun.” diyen çiftlerimize müjdemiz var. 🥳 Sıradaki İstanbul düğün mekanımız olan Mila Garden & Beach Wedding ile çiçeği burnunda aşıklarımızın bu hayali gerçeğe dönüşüyor.

Mekanın düğün olanaklarını inceleyecek olursak hizmet yelpazenin oldukça kabarık bir listeden oluştuğunu görüyoruz. Mesela yemekli veya kokteylli bir davet gerçekleştirme imkanın bulunuyor ve misafirlerine sunacağın lezzetlerde de son söz yine senin oluyor. Daha farklı menü çeşitleri için de dışarıdan bir catering firması ile de anlaşabiliyorsun.

Mila Garden & Beach Wedding Düğün Fiyatları

Mekanın fiyatları sunduğu lüks hizmetlerin her birine fazlasıyla değiyor. Hafta içi 250 TL’den başlayan düğün fiyatları hafta sonu 400 TL’ye kadar artıyor.

FiyatlarıKapasitesi
250 TL - 400 TL300 - 750 kişi

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Denizin tüm maviliğini gözler önüne seren manzarası nefesleri kesiyor.
  • Mekan ne olur ne olmaz diyerek davet alanlarında olumsuz hava koşullarına karşı önlem alıyor.
  • Ayrıca çiftlerin konforuna fazlasıyla önem veren mekanın özel olarak ayırdığı hazırlık odası bile bulunuyor.

Adres: Gümüşdere, Boğaziçi Kampüs Yolu, Kilyos Cad., 1/A, 34450, Sarıyer / İstanbul.

Milyon Beach Kilyos

İstanbul Kumsal Düğünü Mekanları Fiyatları, Sahilde Düğün, Plaj Düğünü

Sıradaki düğün mekanımız ise kalabalık ailelerin favori kumsal düğünü mekanı. Kokteyl düzende 1000 kişilik kapasitesiyle hizmet veren Milyon Beach Kilyos, daha butik konseptteki düğünler için de kapalı salona sahip.

Ayrıca her misafirinin mutluluğunu ve rahatını düşünen mekanın salon girişleri de engelli davetlerin için uygun şekilde dizayn edilmiş. Tabii ki senin konforunu da unutmuyor. Bu yüzden düğün hazırlıklarını acele etmeden ve bu büyüleyici manzaranın keyfini sürerek tamamlaman için gelin ve damat odasına sahip.

Milyon Beach Kilyos Düğün Fiyatları

Milyon Beach Kilyos’un düğün fiyatları 300 TL’den başlayan ve 400 TL’ye kadar artan bir bantta seyrediyor. Mekanın fiyatları üzerinde menü seçimi kadar davet günü ve kişi sayısı da etkili oluyor.

Fiyatlarını belirleyen bir diğer faktör ise yararlanmak istediğin ek hizmetler oluyor.

FiyatlarıKapasitesi
300 TL - 400 TL100 - 1000 kişi

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Aklına gelebilecek her düğün hizmetini sunan mekan, daha konsept olanaklar için de organizasyon ve catering firmaları ile çalışma imkanı sunuyor.
  • Davet alanı dekorasyonu tüm düğün aksesuarları ile tamamlanıyor.
  • Dışarıdan anlaşabileceğin fotoğrafçılar ile de bu özel gününü yıllar sonra bile ilk günkü heyecanla hatırlayacağın anılara dönüştürüyor.

Adres: Demirci, Kilyos Cad., No:11, 34450, Sarıyer / İstanbul.

Ücretsiz Teklif Al

Tırmata Beach Wedding

İstanbul Kumsal Düğünü Mekanları Fiyatları, Sahilde Düğün, Plaj Düğünü

Sarıyer ilçesinin sahil kenarı konumunda yer alan Tırmata Beach Wedding, İstanbul kumsal düğünü mekanları arasında bir yıldız gibi parlıyor. Beyazın en asil tonunu dekorasyonunda kullanarak kumsal düğünü konseptine uyum yakalayan mekan, organizasyon danışmanlığı hizmeti sayesinde daha farklı tema seçeneklerini de beğenine sunuyor.

Ayrıca bu hizmeti tüm düğün planlamaların için de kullanabiliyorsun. Şöyle ki düğün mekanının profesyonel organizasyon ekibinden yardım alarak misafirlerine sunulmasını istediğin menülerden düğününde çalınmasını istediğin parçalara kadar her detayı planlayabiliyorsun.

Tırmata Beach Wedding Düğün Fiyatları

Tırmata Beach Wedding’in düğün fiyatları şu şekildedir:

FiyatlarıKapasitesi
250 TL - 350 TL400 - 500 kişi

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Bünyesindeki müzisyenler sayesinde oldukça eğlenceli bir davet gerçekleştirebilirsin.
  • HD kalitede video ve fotoğraf çekimi yapılıyor.
  • Ayrıca tüm düğünün boyunca misafirlerinin ve senin her isteğini anında yerine oldukça güler yüzlü bir servis ekibine sahip.

Adres: Kumköy Mahallesi, Kilyos Caddesi, No:60, 34450, Sarıyer / İstanbul.

Ücretsiz Teklif Al

Solar Beach Club

İstanbul Kumsal Düğünü Mekanları Fiyatları, Sahilde Düğün, Plaj Düğünü

Avrupa Yakası’nın incisi Sarıyer ilçesi, iskelede tüm sevdiklerinin huzurunda evlilik yemini etmek isteyen çiftlere çok güzel mekanlar öneriyor. Bunlardan bir tanesi de Solar Beach Club oluyor.

İstanbul kumsal düğünü denilince ilk akla gelen isimlerde olan Solar, gün batımı manzarasıyla aşkını haykırmak isteyen çiftlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Ayrıca sunduğu lüks hizmetleri ile de onları fazlasıyla şımartıyor. 😇

Solar Beach Club Düğün Fiyatları

Solar Beach Club sunduğu lüks hizmetlerini uygun fiyatları ile buluşturuyor. Yemekli düğün fiyatları da kişi başı olarak 200 TL ile 300 TL arasında değişiyor.

FiyatlarıKapasitesi
200 TL - 300 TL750 - 1000 kişi

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Cazip fiyatları ile çiftlerin beğenisini kazanıyor.
  • Organizasyon danışmanlığı hizmeti sayesinde bütçeni aşarak bir firma ile anlaşmana gerek kalmıyor.
  • Oldukça geniş kapasiteye sahip açık hava davet alanı bulunuyor.

Adres: Kumköy, Kilya Cad., No:32/34, 34450, Sarıyer / İstanbul.

Ücretsiz Teklif Al

Tarihi Gümüşdere Plajı

İstanbul Kumsal Düğünü Mekanları Fiyatları, Sahilde Düğün, Plaj Düğünü

En şık kumsal düğünü mekanları incelememize hız kesmeden devam ediyoruz. Sıradaki mekanımız ise geçmişin esintilerini deniz melteminin ferahlığıyla buluşturuyor.

Ayrıca misafirlerinin yüzündeki tebessümü hizmet vizyonu olarak benimseyen mekan, bünyesindeki orkestra ile de bu anlayışını kanıtlıyor. Nasıl mı? Tabii ki de çaldığı parçalarla konuklarını eğlendirerek. Bu özel anları da ölümsüz hale getirmek için dışarıdan bir fotoğrafçı ile anlaşmayı da sakın unutma!

Tarihi Gümüşdere Plajı Düğün Fiyatları

Tarihi Gümüşdere Plajı, İstanbul düğün mekanları arasında uygun fiyatlara sahip olan bir başka mekanımız olarak karşımıza çıkıyor. Mekanın kişi başı fiyatları ise 150 TL’den başlıyor.

FiyatlarıKapasitesi
150 TL - 250 TL300 - 400 kişi

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Geniş otoparkı sayesinde özel aracıyla gelen misafirlerinin park yeri sorununu çözüyor.
  • Menüde değişiklik yapmak için catering firması ile çalışabiliyorsun.
  • Ayrıca daha konsept bir hizmet için organizasyon firmaları ile de anlaşabiliyorsun.

Adres: Gümüşdere, 34450, Sarıyer / İstanbul.

Ada Beach Wedding

Ada Beach Club, Adalar'da düğün organizasyonu planlayan çiftler için en uygun alternatiflerden biri. Muhteşem deniz manzarası ve ada havası sunan mekanda yemekli ve kokteyl davetler düzenlenebiliyor. Ayrıca after party imkanı da sunan mekanda gecenin ilerleyen saatlerine dek doyasına eğlenebilirsin.

Ada Beach Wedding Düğün Fiyatları

Mekanın fiyatları aşağıda yer alıyor. 👇

FiyatlarıKapasitesi
350 TL - 450 TL750 - 1000 kişi

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Mekanın hem kır bahçesi hem de plajı bulunuyor. Böylece aynı anda hem kır düğünü hem de kumsal düğünü yapmış oluyorsun.
  • Catering hizmeti içinde düğün pastası ikramı da bulunuyor.
  • Oldukça şık olan masa ve mekan dekorasyonu ile adeta bir görsel şölen yaşatıyor.

Adres: Çamlık Mevkii, 34973, Adalar / İstanbul.

Ücretsiz Teklif Al

Adalar'da mekan arıyorsan: İstanbul Adalar'ın en şık düğün mekanları burada.

Family Resort Spa & Conference Hotel

İstanbul Kumsal Düğünü Mekanları Fiyatları, Sahilde Düğün, Plaj Düğünü

Otelde düğün yapmaya mı karar verdin? O zaman müjdeyi veriyoruz. İstanbul düğün otelleri arasında bulunan Family Resort Spa & Conference Hotel kumsal ve plaj düğünü hizmeti de sunuyor.

Böylece tesisin hem konaklama hizmetinden hem de düğün hizmetlerinden yararlanabiliyorsun. Sınırsız eğlence sözü veren mekanın after party alanının da bulunduğunu unutmadan belirtelim. Bu yüzden bu üç ayrı konsepte uyacak bir gelinlik ve damatlık seçmenizi tavsiye ediyoruz. 😉

Family Resort Spa & Conference Hotel Düğün Fiyatları

Kumsal düğün mekanının fiyatları kişi başı olarak 100 TL’den başlıyor. Hafta içi kokteyl davet fiyatına denk gelen bu değer, hafta sonu 150 TL’ye kadar yükseliyor.

FiyatlarıKapasitesi
100 TL - 150 TL200 - 2000 kişi

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Bu özel anları ölümsüz hale getirecek oldukça profesyonel fotoğrafçılar ile çalışıyor.
  • Mekanın organizasyon ekibi ile birlikte düğünün kusursuz hale geliyor.
  • Ayrıca kapalı salonu ile hizmet vermesi sayesinde dört mevsim bu nefes kesen manzarayı seyre doyarak düğün yapma imkanı sunuyor.

Adres: Selimpaşa Merkez Mahallesi, İstifkent Sitesi, 3072 Sokak, 34590, Silivri / İstanbul.

Ücretsiz Teklif Al

Daha fazlası için: Silivri'nin en şık düğün mekanları burada.

Fusha Restaurant

İstanbul Kumsal Düğünü Mekanları Fiyatları, Sahilde Düğün, Plaj Düğünü

İstanbul düğün mekanları arasında eğlenceli olduğu kadar lezzetli bir davet gerçekleştirmeni sağlayan Fusha Restaurant, Şile ilçesinin en iyi kumsal düğünü mekanları arasında yer alıyor. Lezzetine bu kadar güvenmesinin sebebi ise işinin ehli şefler ile çalışıyor olmasından kaynaklanıyor.

Dilersen düğün gününden önce mekanı ziyaret ederek misafirlerine sunulmasını istediğin tatlarda değişiklik de yapabiliyorsun. Ayrıca sahil kenarı konumuyla dış çekim planlayan çiftlere muhteşem bir manzara sunuyor.

Fusha Restaurant Düğün Fiyatları

Fusha Restaurant’ın fiyatları detaylı bir şekilde aşağıdaki tablomuzda seni bekliyor.

FiyatlarıKapasitesi
150 TL - 300 TL50 - 400 kişi

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Profesyonel organizasyon ekibi sayesinde dillerden yıllarca düşmeyecek bir düğün gerçekleştirebiliyorsun. 👌
  • Beach Club olmasından dolayı DJ hizmetiyle dans pistinin tozunu attırabilirsin.
  • Konsept bir düğün için de dışarıdan bir organizasyon firması ile anlaşabiliyorsun.

Adres: Balibey Mah., Fener Cad., No:3, 34980, Şile / İstanbul.

Ücretsiz Teklif Al

Woody Ville Garden

İstanbul Kumsal Düğünü Mekanları Fiyatları, Sahilde Düğün, Plaj Düğünü

Woody Ville Garden ile en şık kumsal düğünü mekanları incelememizi bitiriyoruz. Ağva mevkiinde çiftlerine bu mutlu günlerinde ortak olmak için kapılarını açan mekan, aklına gelebilecek her türlü düğün hizmetini bünyesinde bulunduruyor.

Catering hizmeti desen var. Masa ve mekan süslemesi de yapılıyor. E kendi bünyesinde orkestra ekibi de bulunuyor. Bir de tüm bu hizmetlere “Yetmez!” diyerek çiftlere kendi firmaları ile çalışma imkanı da sunuyor.

Woody Ville Garden Düğün Fiyatları

Düğün mekanının fiyatları kokteyl düzende 80 TL’den başlarken yemekli düzende 150 TL’ye kadar artıyor.

FiyatlarıKapasitesi
150 TL - 250 TL200 - 500 kişi

Neden Burayı Seçmelisin?

  • Gazebo ile kumsal alanına ayrı bir renk katıyor.
  • Servis elemanları sayesinde her isteğin anında yerine getiriliyor.
  • Zengin menü çeşitleri bulunuyor.

Adres: Ağva, Şile Sahil Yolu, Akçakese Köyü, 34980, Şile / İstanbul.

Ücretsiz Teklif Al

Bunlara Göz Atmadan Geçme: Teknede Düğün Konsepti

En şık İstanbul kumsal düğünü mekanlarımız bitirdik, ama farklı konsept fikirleri ile yazımıza devam ediyoruz. Yine deniz meltemini hissedebileceğin ama bu sefer sahil kenarı yerine denizin üstünde mutluluğunu “Evet!” diye haykırabileceğin davet alanları önermek istiyoruz.

Son günlerin favori düğün konsepti olan teknede düğün ile devam ediyoruz.

Seyr-ü Sefa Teknesi

İstanbul Kumsal Düğünü Mekanları Fiyatları, Sahilde Düğün, Plaj Düğünü

300 kişilik kapasiteye sahip açık hava ve kapalı salonu ile hizmet veren Seyr-ü Sefa Teknesi, İstanbul’un Fatih ilçesinde denize yelken açmak için seni bekliyor. Fiyatları ise kişi başı olarak 100 TL’den başlıyor.

Ücretsiz Teklif Al

Lüfer Davet Tekneleri


Listene eklemen gereken bir diğer düğün teknesi ise Lüfer Davet Tekneleri oluyor. Neden mi? Birinci nedeni Boğaz’da düğün ve davet imkanı sunuyor. Ayrıca bu muhteşem manzarada yemekli bir organizasyon gerçekleştirme imkanı da sunuyor.

Kişi başı fiyatları ise 80 TL ile 100 TL arasında değişiyor.

Ücretsiz Teklif Al

Joy Tekne Organizasyon

İstanbul Kumsal Düğünü Mekanları Fiyatları, Sahilde Düğün, Plaj Düğünü

Joy Tekne Organizasyon sunduğu düğün hizmetleri ile çiftlerin büyük ilgisini topluyor. Catering hizmetinden DJ ve orkestra teminine ve hatta kişiye özel konsept dekorasyon seçeneklerine kadar aklına gelebilecek her olanağı mekanın bünyesinde bulabilirsin.

Düğün teknesinin fiyatları ise menü seçimine ve davet gününe bağlı olarak belirleniyor.

Ücretsiz Teklif Al

Daha fazlası için: İstanbul'daki tüm düğün tekneleri burada.

Bu özel gününü eşsiz bir manzara eşliğinde kutlaman için sana en şık İstanbul kumsal düğünü mekanlarını tanıttık. Umuyoruz ki bu tatlı telaşının içinde sana bir nebze de olsa arayışına destek olmuşuzdur. Bu arada favori mekanının hangisi olduğunu belirten bir yorum bırakmayı da unutma. Şimdiden mutluluklar dileriz. 💕

İlgili Makaleler

0
%