sunnet-kiyafetleri-ne-kadar-2
sunnet-kiyafetleri-ne-kadar-2

En Şık Sünnet Kıyafetleri

Sünnet düğünü organizasyonları geleneksel ve modern dokunuşlarla keyifli bir törene dönüşüyor. Uzun zamandır geleneklerimiz arasında yer edinen sünnet düğünü erkek çocukları için hoş bir anı oluyor. Ailecek hazırlanacağız bu törende herkesin gözleri üzerinizde yer olacak. Sünnet anneleri, sünnet ablaları, babaları ve sünnet çocuklarının ne giyeceğine karar vermenizi kolaylaştırmak için bir araştırma yaptık. En şık sünnet kıyafetleri ile keyifli bir geceye ailecek ev sahipliği yapabilirsiniz. Hazırsanız sünnet kıyafetlerini detaylıca inceleyelim.

Sünnet Kıyafeti Fiyatları Ne Kadar?

Sünnet kıyafetleri parçalar halinde alınabileceği gibi set şekilde de alınabilir. Kaftanlı, padişah ve şehzade modelleri sıklıkla tercih edilenler arasında. Modellere göre fiyatlar değişiyor. Standart sünnet kostümleri 300 TL’den başlıyor. Osmanlı modelleri 600 TL’den başlıyor. Ek aksesuarlarla satılan setler ise 900 TL civarında oluyor. Yalnızca pelerin almak isterseniz 100 TL’ye farklı modeller bulabilirsiniz. Aksesuar setlerinde ise asa, kuşaklar, papyon, şapka 100 TL bandında satışa sunuluyor.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Her bütçeye uygun sünnet takımı bulmak mümkün oluyor. Sünnet kıyafetlerini satın alabileceğiniz gibi kiralama seçenekleriniz de bulunuyor. Sünnet elbiselerini set halinde kiralayabileceğiniz mağazalar sezona özel indirimlerle size yardımcı olacaktır.

Sünnet Düğünü Nerede Yapılır?

Hazırlıklara başladınız ve hala mekan seçiminizi yapmadıysanız hemen karar vermenize yardımcı olacağız. Her mevsim rahatlıkla sünnet düğünü yapabileceğiniz birçok salon bulunuyor. Açık, kır bahçesi ve havuz başı seçenekleri iddialı bir tören yapabilirsiniz. Şık masa ve şamdan seçenekleri, sünnet düğününü temsil eden mavi tonları ile süslenen bir mekan herkesin dikkatini çekecektir. Yemekli ve kokteyl menü seçenekleri konuklarınızı konforlu bir şekilde ağırlayabilirsiniz.

Sünnet düğünü fiyatları kişi başı 50 – 400 TL bandında değişiyor. İzmir, İstanbul, Ankara ve diğer illerdeki en popüler sünnet düğünü mekanlarına sitemiz üzerinde ulaşabilir ve uygun fiyat teklifleri alabilirsiniz.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

En çok tercih edilen sünnet düğünü mekanları burada.

En Güzel Sünnet Kıyafet Modelleri

En şık sünnet kıyafetini bulmak için derin bir araştırma içine girdiğinizi biliyoruz. Neredeyse hepsi birbirine benziyor dediğinizi de duyar gibiyiz. Tema seçimine göre ufak detaylarla ayrılan sünnet elbiseleri konusunda hemen sizi aydınlatacağız. Gösterişli şapkalar, işlemeli kaftanlar ve pelerinlerle çocuğunuz herkesi kendine hayran bırakacak. Fotoğraf karelerinde bir şehzade gibi çıkacağına şüphemiz yok. Ailecek tebessüm edeceğiniz anılarınızda en özel parçalarla kombin yapmanıza yazımızın devamında yardımcı olacağız.

Şehzade Sünnet Kıyafetleri

Şehzade sünnet kıyafetlerinde ipek, saten pantolonlar ve şık gömleklere yer verilir. Altın zırhlar ve baskılarla kaftan işlemeleri gösterişli bir görüntü sunar. Hemen hemen her renk ve desen de bulabileceğiniz bu modellerde en çok kırmızı, mavi tonları tercih ediliyor. Krem rengi, kahve tonları da seçenekleriniz arasında yer alıyor.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Kuşak detaylarında da işleme ve kalın kemer görüntüsüne denk gelebilirsiniz. Fotoğraf çekimlerinde epey şık görünen bu detay sizin de hoşunuza gidecektir. Çocukların tüm gün taşımak istemeyeceğini düşürsek kaftan kısa bir süre karşılama ve fotoğraf çekilerimde üzerinde olacak. Bu sebeple işlemeli gömlekler ve kemer detaylı pantolonlar seçebilirsiniz. Şehzadelerin olmazsa olmaz kılış aksesuarlarını da takıma ekleyebilirsiniz.

Osmanlı Sünnet Kıyafetleri

Osmanlı kına gecelerinden sonra sünnet törenleri de birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Gelenekselleşen Osmanlı sünnet törenlerinde mehter takımı ve taht detaylarına sık sık denk geleceksiniz. Olmazsa olmaz asalar ve kılıçlarla padişah havasında bir kombin yapılıyor. Büyük işlemeli şapkalar epey dikkat çekici görünüyor. Diğer sünnet kıyafetlerinden ayrılan noktalarından biri de elbette Osmanlı simgeleri oluyor.

Osmanlı sünnet kıyafetlerinin olmazsa olmazı tuğra, sancak, mızrak, kılıç, yay simgelerine işlemelerde yer veriliyor. Uzun pelerinlerin arka kısmına tercih ettiğiniz bu simgelerin işlenmesini isteyebilirsiniz.

Padişah Sünnet Kıyafetleri

Çizgi film ve dizilere konu olan kral, padişah karakterlerinden etkilenen çocuklar bu temaya uygun bir kıyafet giymek isteyebilirler. Klasik sünnet kıyafetlerine göre uzun kaftan ya da pelerinler, tüylü ve boncuklu padişah taçları hoşunuza gidebilir. Temsili çarıklar ve pantolon, gömlek uyumu ile bu konsepti tamamlayabilirsiniz. Yapay kılıç, asalar ve kuşaklar çocuğunuzun da hoşuna gidecektir.

Mavi tonlarının yanı sıra zümrüt yeşili, bordo seçeneklerine listenizde yer verebilirsiniz. Uygun fiyat seçeneklerini değerlendirerek kiralama ile dilediğiniz modeli seçebilirsiniz.

Modern Sünnet Kıyafetleri

Sünnet kıyafetlerini en çok tercih edilen başlıklar ile inceledik. Bizim size önerimiz ise modern dokunuşlarla bu töreni sadeleştirmek olacak. Çocuğunuzun yaşını göz önüne alarak rahat edeceği kıyafetler seçmek davet boyunca konforlu olmasını sağlayacaktır. Rahat kesim krem tonlarında keten bir pantolon, şık bir gömlek tercih edebilirsiniz. Kemer ve papyon detaylarıyla tamamlanan kombine ek olarak pelerin ve şapka eklemeniz yeterli olacaktır.

Sünnet çocuğu olduğunu gösteren kuşaklar, pelerin, şapka ve asalar set halinde oldukça uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Günlük hayatta da kullanabileceği pantolon ve gömlek kombini oldukça modern bir seçim olacaktır.

Sünnet Elbisesi Nereden Alınır?

Bütçenize uygun sünnet kıyafeti satan birçok mağaza bulunuyor. Mağazalardaki kiralama seçeneklerini de değerlendirmeyi unutmayın. Bunların yanı sıra online alışveriş sitelerinden sipariş verebilirsiniz. Setler ve parçalar halindeki sünnet kıyafetleri için indirim seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Civil sünnet kıyafetleri tercih edebilecekleriniz arasında ilk sırada yer alıyor.

Sünnet Annesi Ne Giyer?

Mekan seçimi yapıldı, çocuğunuzun sünnet kıyafetine karar verdiniz peki ya siz ne giyeceksiniz? Sünnet annesi olarak adeta düğün havasında geçecek bir davet vermeye karar verdiyseniz özenli parçalar seçmeniz gerekiyor. Konuklarınızı karşılayacak ve onlarla keyifli anlar geçireceksiniz. Tüm gözler üzerinizde olacak. Sünnet anneleri abiye elbiseler, ceket ve pantolon takımları tercih edebilir. A kesim abiye elbiseler ya da vücut hatlarına uygun balık modeller tercih edebilir. Rahat hareket emek isteyen annelere önerimiz a kesim elbiseler oluyor. Mekan seçimize uygun sezonun modası uzun havuç, İspanyol, bol paça pantolonlarla şık ceket kombinleri de yapabilirsiniz. Yüksek bel pantolonlar crop ve ceketler, gömlek seçimleri oldukça şık.

İddialı olmak isteyen sünnet anneleri seçimlerini uzun abiyelerden yana yapabilir. Tesettürlü sünnet anneleri ise şık etek ceket ve abiye seçebilir. Oğlunuzla uyumlu olmak için ailecek aynı tonları giyebilirsiniz. Beyaz ve krem tonları, maviler, kırmızılar oldukça güzel bir seçim olacaktır.

Sünnet annesi kıyafetleri hakkında detaylı bilgi burada.

Sünnet düğünü kıyafetlerini sizin için araştırdık. Sünnet çocukları, anneleri için önerilerde bulunduk. Tüm gece şık ve konforlu geçirmek için önerilerimizi değerlendirebilirsiniz. İyi eğlenceler. 😊

  • User default avatar

    Mujgyan

    Selam sunetlik elbisesi sipariş etsem kargo ile gonderirmisiniz bulgara

  • User default avatar

    Düğün Buketi Editörü

    Merhabalar, Maalesef sünnet kıyafeti satışımız gerçekleşmemektedir. Sünnet düğününe dair diğer ihtiyaçlarınız için aşağıdaki iletişim formumuzu doldurabilir veya hafta içi 10:00-17:00 arasında 0232 339 27 13 numaramızı arayarak bizlere ulaşım sağlayabilirsiniz. Mutlu günler dileriz. :) https://www.dugunbuketi.com/iletisim/

İlgili Makaleler

0
%