uc-boyutlu-gelinlik-modelleri-12
uc-boyutlu-gelinlik-modelleri-12

En Şık Üç Boyutlu Gelinlik Modelleri

Düğününüze kısa bir süre kaldı ama siz hayatınızın bu en özel ve unutulmayacak gecesi için gelinlik seçmekte zorlanıp, sıradan gelinlik modellerinden sıkıldıysanız “Üç Boyutlu Gelinlik Modelleri” tam size göre! Hayalinize yakışır üç boyutlu tasarım modelleri ve fiyatları ile ilgili tüm detaylar bu yazımızda sizlerle! Gelinlik ve Moda Evlerini Keşfetmek İçin Tıklayın Bazı trendler vardır haftalık oluşur ve çabucak unutulur bazı trendler vardır ki zaman geçse de modası eskimeyen aksine yıllara meydan okuyan türdendir. Uç boyutlu gelinlik modelleri ise son zamanların trendi olmakla birlikte modası çabucak geçeceğe benzemiyor. Gelinliklere geleneksel veya modern hava katabilen üç boyutlu tasarımlar kelebek, çiçek motifleriyle her gelinin huzurla ve mutlulukla taşımak isteyeceği türden olmaya aday. pinar-bent-uc-boyutlu (1) Gelinliği satın almak için buraya tıklayabilirsiniz. Peki üç boyutlu gelinlik ne demek? diye merak edenler için gelin detaylarına birlikte göz atalım. Üç boyutlu tasarım; gelinliğiniz dikildikten sonra üstündeki detayların üç boyutlu olarak gelinliğinize sonradan eklenmesiyle, motiflerin çok daha canlı ve gerçek bir görüntüye kavuşmasını sağlayan gelinlik modelidir. Üç boyutlu tasarlanan gelinliklerin bir diğer güzel özelliği ise her gelinliğin üç boyutlu hale getirilebilmesidir. Çiçekli, dantelli, tesettür gelinlik modelleri dâhil tüm modelleri üstüne işlenecek motiflerle üç boyutlu bir model haline getirmek mümkün olmaktadır. Kilonuz, boyunuz, vücut tipiniz, tarzınız ne olursa olsun her gelin adayı istediği üç boyutlu tasarım modelini tercih edip, giyebilme özgürlüğüne sahip! pinar-bent-uc-boyutlu (2) Gelinliği satın almak için buraya tıklayabilirsiniz. Üç boyutlu gelinlik modellerinde tasarımcılar tasarladıkları gelinlikleri gerçeğe çok yakın hale getirerek neredeyse çizimleriyle birebir olarak gelinlik tasarlayabiliyorlar. Hadi şimdi açıklamalarımızın ardından, gelinlerin bu en mutlu gününde onlara hava katacak üç boyutlu tasarım gelinlik modelleri ve özelliklerine hep birlikte göz gezdirelim.

1) Çiçek Motifli Büyüleyici Zariflik

En Şık Üç Boyutlu Gelinlik Modelleri

Uzun boylu gelin adaylarının rahatlıkla tercih edebileceği, çiçeklerle bezenmiş üç boyutlu bu gelinlik modeliyse transparan görüntüsü ve flu renkleriyle masum ve asil bir görüntü elde etmenizi sağlayacak. Üzerindeki inci ve çiçek detayları size eşsiz bir hava katıp son zamanların en asil gelini olmanızı mümkün kılacaktır. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

2) Çiçeklerin Zarafeti ve İnci Şıklığı Bir Arada

En Şık Üç Boyutlu Gelinlik Modelleri

Daha kapalı bir gelinlik tercih eden gelinler, bu model tam size göre ! Özellikle göğüs ve omuz kısımlarındaki üç boyutlu çiçek detayları, dikkatleri bedeninizin üst kısmına çekerek boyun ve yüz bölgenizdeki ışıltının fark edilmesine sebep olacaktır. Ayrıca kol ve bel kısımlarındaki inci detaylarıysa parlaklığı ile size unutulmayacak bir zarafet katacaktır.

3) Sadeliğin Romantizmle Buluşmasıyla Ortaya Çıkan Güzellik

Üç Boyutlu Gelinlik Modelleri

Bu gelinlik modeli özellikle armut tip vücutlu ve küçük göğüslü gelin adayların tercih edeceğini türden bir üç boyutlu gelinlik modeli olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu gelinlik tarzı özellikle boynunuza aksesuar takmaktan da kaçınırsanız, sizi olduğunuzdan uzun gösterecektir. Emin olun adeta bir kuğu zarafetiyle en özel gecenizde prenses gibi hissedeceksiniz.

4) Retro Gelin Olmak İsteyenler için Eşsiz Tasarım

Üç Boyutlu Gelinlik Modelleri

Siz de eski fotoğraflara bakıp, eski gelinlerin zarafetini yakalamak isteyenlerden misiniz? Vintage ve Retro dokunuşlarıyla geçmişten gelen bir prenses olma isteyenler için bu üç boyutlu tasarım modeli eşsiz tasarımıyla göz kamaştırıyor. Gelinliğin göğüs, kol ve etek kısmındaki üç boyutlu çiçek motifleri adeta üstüne konmuş kelebekleri de anımsatarak dikkat çeken bir görüntüye ulaşmanızı sağlayacak son zamanların trend üç boyutlu gelinlik modeli olarak karşımıza çıkmaktadır. Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

5) Fütüristik Dokunuşlar

Üç Boyutlu Gelinlik Modelleri

Günümüz trendleri takip eden, moda aşığı, gelinliği podyum standartlarına çıkarmak isteyen gelin adaylarının severek giyebileceği bu model, seçeceğiniz aksesuarlarla sizi öteki gelinlerden çok daha farklı hissettirecektir. Gelinliğin transparan görünümü ve üzerindeki üç boyutlu çiçek detayları ile çekiciliği ve tarz bir görüntüyü yakalamak isteyen gelin adayları için oldukça başarılı bir tasarım. Özellikle farklı olmayı seven adaylarımız için akıllarda yer edecek bir üç boyutlu gelinlik modeli..

6) Çiçek ve Sadeliğin Birleştiği An

En Şık Üç Boyutlu Gelinlik Modelleri

İncecik tül üstüne özenle işlenmiş çiçek motifleriyle duru güzelliğe sahip olmak isteyen gelin adayları için adeta biçilmiş kaftan.. Gelin olmanın masumiyetini gelinliğinizle birlikte taşıyacağınız bu özel günde, kuğu gibi süzülüyor görüntüsünü sağlayacak olan uzun tül detayı özellikle kısa boylu gelin adaylarının gelinliği yüksek topuklu ayakkabılarla giyinip, daha uzun bir görüntüye kavuşmalarına yardım edecek türden üç boyutlu gelinlik modeli olarak karşımıza çıkmaktadır.

7) Yoncanın Uğuru

Üç Boyutlu Gelinlik Modelleri

Her çiçeğin bir kokusu ve büyüsü vardır ama yonca diğer tüm çiçeklerden farklıdır. En mutlu gününüzde size uğur getirmesi temennisiyle bedeninizi saracak yoğun yonca ve incinin asilliğinin birleştiği bu gelinlik modeli tüm gelin adaylarının hayalini süsleyecek türden.. Üç boyutlu ışıltılı bu gelinlik modeliyle son zamanların unutulmayacak gelinleri olmaya aday olabilirsiniz. Çarpıcı dekolte detayı ve parlaklığıyla göz kamaştıran bu gelinliği tercih edecek adaylarımızın sade bir makyaj ve çok sade bir takı seçimiyle kombinlerini başarıyla tamamlayabilirler. Tüm gözler gelinliğinizde olacak ! Enza Home - Terra

8) Peri Kızının Destansı Güzelliği

Üç Boyutlu Gelinlik Modelleri

Sırt dekoltesi göz kamaştıran balık model bu tasarım kum saati vücuda sahip gelin adaylarının rahatlıkla tercih edebileceği üç boyutlu bir gelinlik olarak karşımıza çıkmaktadır. Gelinliğin bütünündeki papatya işlemelerinin özellikle etek kısmında yoğunlaştığını bu da ışıltının bedenin alt tarafında kalmasına sebep olduğunu görmekteyiz. Ayrıca bu modeli tercih edecek gelin adaylarımızın özellikle sırt dekoltesini ortaya çıkarmak için toplu saç modellerini tercih etmelerinde fayda vardır. Kullanacakları saç aksesuarlarıyla da sade bir şıklık elde edebilirler. Üç boyutlu gelinlik seçiminizi yaptıktan sonra gelinliğinizin ahengiyle muhteşem bir uyum sağlayacak kır düğünü mekanlarını incelemeye koyulabilirsiniz.

Bonus!

Göz alıcı, renkli, cıvıl cıvıl görünümüyle sanki doğanın eşsiz güzelliğini bedeninizde taşıyormuş hissi veren ve sizlere alternatif fikir oluşturabilecek üç boyutlu rengârenk gelinlik modelleri ise bonus olarak sizlerle! Pembenin Canlılığı ve Çiçeklerin Eşsiz Güzelliğiyle Tüm Gözler Üzerinizde En Şık Üç Boyutlu Gelinlik Modelleri Adeta baharın gelişini simgeleyen bu üç boyutlu gelinlik, fuşya renklerle birleşip tüm genç kızların hayalindeki tozpembe gelinliği anımsatan türden. Tıpkı doğanın içinde görülen bir rüya gibi.. Bu üç boyutlu ve prenses model abiyeyi beğendiyseniz Prenses Model Abiye ve Nişanlık yazımızı inceleyebilirsiniz.

Dokunanın Elinde Güller Açıyor

En Şık Üç Boyutlu Gelinlik Modelleri

Düğünbuketi.com olarak, hayatınızın en unutulmayacak gecesine damga vurmak ve farklılığıyla baş döndürücü güzelliği yakalamak isteyen gelinler için üç boyutlu gelinlik modellerini değerlendirmenizi tavsiye ederiz. Her türlü vücut tipine uygun gelinliklerin üç boyutlu hale getirilmesiyle tüm gelin adaylarımızın tercih edebileceği bu modelin fiyatları ise üstüne işlenecek motiflerin yoğunluğu ve kalitesine göre değişiklik gösterebilmektedir. En Şık Üç Boyutlu Gelinlik Modelleri İyi de ben bu eşsiz tasarımları nasıl ve nereden bulabilirim? diye merak edenler endişelenmesin. Düğünbuketi.com olarak bu heyecanlı ve yorucu süreçte, yükünüzü bir nebze olsun hafifletmek için yanındayız. Üç boyutlu tasarım modellerini bulabilmeniz ve hangisinin size en uygun olduğunun kararına varabilmeniz için gerekli olan tüm yönlendirmeleri ve üç boyutlu gelinlik tasarlayan butiklerle iletişime geçmeniz konusunda siz gelin adaylarımıza yardımcı oluyoruz. Sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Ayrıca bakınız; 1- Tek Omuzlu ve Omzu Düşük Gelinlik Modelleri 2- Saten Gelinlik Modelleri 3- Kabarık Prenses Gelinlik Modelleri

İlgili Makaleler

0
%