header-1
header-1

Gelin Bekarlığa Veda Partisi

Hayatınızın en özel “evet” yanıtını sevdiğiniz insana verdiniz ve düğün hazırlıklarına tam gaz başladınız, hatta düğününüze sayılı günler kaldı. Peki düğününüzden önce sevdiğiniz arkadaşlarınızla birlikte doyasıya bir eğlenceye ne dersiniz? Yalnızca en yakın dostlarınızın katılımıyla gelin bekarlığa veda partisi düzenleyerek düğün öncesi stresinizi atabilir, kız kıza parti yapmanın tadını sonuna kadar yaşayabilirsiniz. Fasıl, ev partisi, gelin hamamı, spa veya tatil gibi farklı etkinliklerle bekarlığınıza veda edebilirsiniz.

Gelin Bekarlığa Veda Partisi Nasıl Yapılır?

Gelin Bekarlığa Veda Partisi

Bekarlığa veda partisi organizasyonunuzu o kadar farklı alternatiflerde düzenleyebilirsiniz ki, bu noktada hayallerinizden ilham almanız en güzeli olacaktır. Bir de tabi ki katılımcı profilinizi göz önünde bulundurarak bir organizasyon planlaması akıllıca olacaktır. Zira katılımcılarınız çoğunlukla ileri yaştaki akrabalarınızdan meydana gelecek ise, sabaha dek süren DJ eşliğinde bir parti sizin için pek de uygun olmayabilir.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Peki bekarlığa veda partinizde sınırların dışına çıkmak ister misiniz? Son yılların gözde eğlencelerinden zenne, kadınlar matinesi ve pole dance workshopları gibi seçenekleri özellikle yetişkin içerikli eğlence arayan gelin adaylarımıza önerebiliriz.

Pole Dance Workshop

Gelin Bekarlığa Veda Partisi

Direk dansı olarak da çevirebileceğimiz pole dance workshoplarda arkadaşlarınızla birlikte özel kurs alabilirsiniz. Oldukça estetik bir dans biçimi olarak pole dancede hem eğlenebilir, hem de yeni figürler öğrenebilirsiniz. Dilerseniz kendinize özel sınıf talep edebileceğiniz gibi, hali hazırda düzenlenen derslere dilediğiniz seansta katılabilirsiniz. Bekarlığa veda edeceğiniz mekanda pole pisti varsa misafirlerinize harika bir şov hazırlayabilirsiniz.

Erkek Dansözlü Bekarlığa Veda Gecesi

Erkek dansçı ve zenne performansı bulunan mekanlarda da bekarlığa veda partinizi düzenleyebilirsiniz. Kadınlar matinesi gibi etkinliklerde sıklıkla sergilenen zenne gösterileri davetinize ekstra eğlence katacaktır. Eğer gelinin arkadaşıysanız ve gelin adayına özel bir sürpriz hazırlamak istiyorsanız bu eğlence tam size göre. :)Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Gelin Bekarlığa Veda Oyunları

Gelin Bekarlığa Veda Partisi

Partinizde arkadaşlarınızla çeşitli oyunlar oynayarak eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Bu oyunlarda özellikle içki ile oynananlar oldukça keyifli etkinlikler oluyor. Arkadaşlarınızla sırayla çeşitli itiraflarda bulunup, sizin yaptığınızı yapan diğer arkadaşlarınızın içmesini isteyebilirsiniz. Bu şekilde hem özel sırlarınızı paylaşabilir hem de güzel vakit geçirebilirsiniz.

Alkolsüz bir eğlence düzenliyorsanız şöyle bir oyun oynayabilirsiniz. Arkadaş grubunuzla eski sevgili ve flörtlerinizin isimlerinin yazılı olduğu küçük kağıtları bir poşete doldurarak içinden rastgele bir tane seçersiniz. Kağıt hangi arkadaşınıza aitse, çıkan kağıtta yazılı olan ismin hakkında en komik, cringe veya müstehcen anılarını anlatmasını isteyebilirsiniz.

Şehrinizdeki after party mekanlarından hemen ücretsiz teklif alın.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Bekarlığa Veda Partisi Önerileri

Partinizi özel bir konsept eşliğinde kutlamak isterseniz yazımızın devamında birbirinden yaratıcı önerilerimizi bulabilirsiniz. :)

Bekarlığa Veda İçin Tatil Kaçamağı

Gelin Bekarlığa Veda Partisi

Bekarlığa veda organizasyonunuzu dilerseniz bir tam güne yayabilir hatta zamanınız varsa sevdiğiniz kız arkadaşlarınızla birkaç günlük tatil kaçamağı yapabilirsiniz. Özellikle konaklamalı ya da sabah başlayıp gece bitecek bir gelin bekarlığa veda organizasyonu planlıyorsanız, otel sizin için en uygun mekan olacaktır. Otelin tüm imkanlarını bekarlığa veda organizasyonunuz boyunca sırasıyla kullanarak, kız kıza eğlenmenin ve keyif yapmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Sabahın ilk saatlerinde otelde yapacağınız kahvaltı, sonrasında havuz keyfi, devamında eğlenceli bir öğle yemeği... Kız kıza akşamki dev kutlama için hazırlık aşaması, biraz spa keyfi biraz da masaj sonra kuaför... İşte bomba gibi geçecek bir bekarlığa veda partisi için hazırsınız! Eğlence zevkinize göre; DJ, konser ya da disko ortamı tercih edebilirsiniz. Bir otelde gündüzden geceye bekarlığa veda eğlenceniz için öyle çok seçenek var ki!

Gelin Hamamı Bekarlığa Veda Eğlencesi

Gelin hamamı bekarlığa veda eğlencesi, geleneksel düğün kültürümüzde bulunan en ihtişamlı gelin ve düğün hazırlıkları organizasyonlarının başında gelmektedir. Düğün kültürümüzün yüzyıllardan bu güne süregelen en kıymetli geleneği olan gelin hamamı, günümüzde çeşitli organizasyonlar eşliğinde modernize edilmiş haliyle devam ediyor.

Gelin hamamı bekarlığa veda partisi için organizasyon düzenleyen hamamlar, gelin ve davetlilerin özel göbektaşı ve sauna keyfi ile karşılıyor. Buralarda terledikten sonra kese ve köpük masajı ile rahatlatılan davetliler, sonrasında hamamda eğlencenin tadını çıkarıyor. Özel müzisyenler, dans şovları, kına serüveni, bekarlığa veda gelin tacı, konsept süslemeler ve ikramlıklar. Tüm detayları ile unutulmaz bir eğlence sizi bekliyor.

Siz de düğün öncesi eğlence amaçlı gelin bekarlığa veda partisi organizasyonunuzu hamamda düzenlemeyi düşünüyorsanız, kesinlikle internetteki en doğru adrestesiniz! Buraya tıklayarak şehrinizdeki en iyi gelin hamamlarını inceleyebilirsiniz.

Bride To Be Ev Partisi ve Malzemeleri

Gelin Bekarlığa Veda Partisi

Bekarlığa veda partinizi evinizin rahatlığında geçirmek isterseniz Bride to Be konsepti tam size göre. Evinizin bir odasını parti süslemeleri ile dekore ettikten sonra arkadaşlarınızla yemek yiyebilir, sinema gecesi yapabilir, dertleşebilir ve sabaha kadar dans edebilirsiniz. Bu parti alternatifi dışarıda yapılan etkinliklere göre biraz daha uygun fiyatlı olduğu için son yıllarda sıklıkla tercih ediliyor.

Parti malzemesi satan yerlerden alacağınız balonlar, peri led ışıklar, team bride dövmeleri; elinizle süsleyebileceğiniz bardaklar, kadehler ve yemek masası ile harika bir konsept hazırlayabilirsiniz.

Gelin ve Nedime Sabahlığı Modelleri

Bride to Be Partisi demişken sabahlık modellerine değinmeden olmaz. :) Çoğunlukla saten kumaştan hazırlanan sabahlık ve kimono modelleri, gelin için "Bride" nedimeler için ise "Bridesmaid" yazılı olarak pek çok mağazada satışa sunuluyor. Bu sabahlıklar talebe göre isime özel olarak da hazırlanabiliyor. Gelin için beyaz, pudra, dore ve inci renkli sabahlıklar tercih edilirken, nedimelere daha çok siyah, lacivert, sarı veya turuncu gibi renkler seçiliyor. Elbette piyasa leopar desenli, ışıltılı, kadife ve daha pek çok tarzda sabahlık bulmam mümkün.

Bekarlığa Veda Elbiseleri Modelleri

Gelin bekarlığa veda partisi için seçilecek kıyafetler hem davetliler hem de müstakbel gelin için oldukça önemlidir. Zira bu kıyafetler hem gelin bekarlığa veda eğlencesi konseptine uygun olmalı hem de keyifle hareket özgürlüğü sağlamalıdır. Gelin bekarlığa veda elbisesi seçiminde ayrıca mekanı da göz önünde bulundurmalısınız. Örneğin, sabaha dek sürecek DJ eşliğinde bir partide giyilecek kıyafet ile gelin hamamı bekarlığa veda kutlamasında giyilecekler doğal olarak aynı olmayacaktır.

Gelin hamamı bekarlığa veda organizasyonu için geline gelin bornozu, davetlilere ise özel hazırlanmış peştamallar yeterli olacaktır. Parti konseptindeki bir organizasyonda ise hareketli mini elbiseler, parıltılı büstiyerler oldukça şık olacaktır.

En güzel kına gecesi elbiselerini buradan inceleyebilirsiniz.

Bekarlığa veda gelin tacı, duvak ve çeşitli aksesuarlar eğlenceli ve konsept bir parti için tercih edilebilir. Elbette bu aksesuarların yanı sıra, parti konseptine uyumlu giyim de önemlidir. Bekarlığa veda gelin kıyafeti ve nedime elbiseleri yine akılda kalıcı bir bekarlığa veda partisi için adeta mihenk taşıdır. Gelin bekarlığa veda partisi organizasyonunuz kına konseptinde olacaksa, geleneksel işlemeli bir elbise veya bindallı modeli sizin için uygun.

Bu tarzda yapılacak bir bekarlığa veda partisi için katılan davetliler yine isterlerse yöresel kıyafetler ya da abiye elbiseler seçebilirler. Hatta geleneksel konseptli bir bekarlığa veda partisi düzenlemeyi düşünüyorsanız, yakın arkadaşlarınızdan seçtiğiniz nedimelerinizin de yöresel kına kıyafetlerinden giymelerini rica edebilirsiniz. Böylece nedimeleriniz ile uyumlu konsept bir gelin bekarlığa veda eğlencesine imza atmış olursunuz.

Gelin İçin Bekarlığa Veda Partisi Nerede Yapılır?

Gelin Bekarlığa Veda Partisi

Şık bir otelin davet ya da parti salonu, tekne gezisi, keyifli bir kafeterya ya da gelin hamamı bekarlığa veda partisi için uygun mekanlardır. Hatta evinizin salonunu bekarlığa veda konsept süslemeleri ile düzenleyerek, kız arkadaşlarınız ile birlikte doyasıya eğleneceğiniz bir mekan haline getirebilirsiniz. Size sadece ikramlık, eğlence planlamaları, bride team temalı bekarlığa veda gelin duvağı, bekarlığa veda gelin tacı ve aksesuarları yetecektir.

Teknede bekarlığa veda partisi için hemen fiyat alın.

Fasıl mekanları, meyhaneler, disko ve gece kulüpleri, kafe ve restoranlar da bekarlığa veda için uygun alternatifler arasında bulunuyor. Alkollü veya alkolsüz menü seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Dilerseniz yemek organizasyonu, dilerseniz de kokteyl ikramlı fix menüleri seçebilirsiniz. Ayrıca kadınlar matinesi ve bekarlığa veda partisi için oldukça uygun olacaktır.

Sizin için hazırladığımız bekarlığa veda dosyamızın sonuna geldik. Dileriz partiniz için ilham kaynağı olabilmişizdir. :) Bekarlığa veda partinizi ölümsüzleştirmek isterseniz; şehrinizin en iyi fotoğrafçılarını burada bulabilirsiniz. Mutluluklar dileriz!

İlgili Makaleler

0
%