gelinlik-dikim-fiyatlari-002
gelinlik-dikim-fiyatlari-002

Gelinlik Dikim Fiyatları Ne Kadar?

Evlilik ve düğün denilince beyazlar içinde adeta kuğu gibi bir görünüme sahip bir gelin ve dolayısıyla gelinlik ilk akla gelenler olmuştur. Bu konuda gelinler vücut yapısına, yaşına, düğün mevsimine ve mekanına göre isabetli bir karar vermek durumundadırlar. Kimi gelinler moda evlerinin tasarımlarını beğenip alırken, kimileri de diktirmeyi ve kendi tarzını yansıtmak istemektedirler. Bu nedenle maliyet bakımından gelinlik dikim fiyatları konusunda bilgi sahibi olmaları gerekir. Dikim fiyatları konusunda en önemli girdi elbette işçilik fiyatlarıdır. Geline özel tasarlanan gelinlikte kullanılacak kumaş, işlemeleri, tül ve dantel detaylar, duvak ve etek kısmındaki ince işçilikler ustalık gerektirdiği için fiyat konusunda etken olması yadırganmamalıdır. Gelinin tarzı ve beklentilerine uygun bir model ortaya çıkarmak elbette konusunda uzmanlık gerektirir. Ayrıca gelinlikteki kumaşın yapısı da işçiliği belirleyen hususlar arasında sayılmaktadır. Yıllarca hayali kurulan bir düğünün en önemli konusu olan gelinlik için kusursuz bir işçiliğin gelinlik dikim fiyatları bakımından belirleyici olması doğal karşılanmalıdır. Her yıl gelinlik markaları kendi modellerini vitrinlerde sergilemekte olup, gelinin kendi tarzına yakın bir model tercih etmesi kalır.

Gelinlik Dikim Fiyatları Detayları

Gelinlik Dikim Fiyatları

Özel diktirilen gelinlikler, gelinin kendi tarzını gelinlik modası ile birleştirme fırsatı sunan bir tercih olarak göze çarpmaktadır. Prova ile uzayan bir süreç olacağı için gelinlik için uzun bir süre gerekebilir. Bu nedenle düğün hazırlıkları konusunda ayarlamalar yaparken bu hususun da dikkate alınması gerekmektedir. Vücut ölçülerine tam uyumlu bir gelinlik için gelinlik dikim fiyatları konusunda bu süre de bir veridir. Bu nedenle “hazır” gelinliklere göre maliyetli olması söz konusu olabiliyor. Ancak gelinliğin, gelinin tarzını tam yansıtması konusunda sunduğu fırsat ve üstünlük ise bu maliyet farkını göz ardı ettirebiliyor. Çünkü düğünün bütün detaylarının gelin ve damadın talep ile beklentilerine göre şekillenmesi gerekmektedir. Modacılar vücuda en uygun gelinliğin tercihi konusunda ortak görüş sunmakta olup, gelinlikte özel dikimi tercih edenlerin bu konuda ne kadar haklı olduğu da ortaya çıkmış olmaktadır. Herkesin kendini algılama biçimi farklı olduğundan başka hazır gelinlik modelleri bazen tercih edilmeyebiliyor. Bu bakımdan gelinlik dikim fiyatları yüksek seyretse bile buna değeceği konusunda hiç tereddüt yaşanmamalıdır. Bu bakımdan tercihi dikimden yana kullanmakta tereddüt edilmemelidir. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Gelinlik Dikim Fiyatları Aralığı

Gelinlik Dikim Fiyatları

Kendini başka gelinlerle kıyaslamamaları konusunda modacılar fikir beyan etmektedir. Karar tamamen gelinin kendisine ait olmalıdır. Belki de kendilerini dünyada ilk gelin olarak hissetmeleri de gerekebilir. Kişiye özel bir deneyim olacağı için buna göre dikim yaptırılması da önem taşımaktadır. Sade gelinlik dikim fiyatları 3.000 TL ile 5.000 TL fiyat aralığından başlamaktadır. Öte yandan gelinlik olarak benimsenen tasarım Avrupai / Fransız bir çizgide olduğunda ise 7.000 TL ile 12.000 TL arasında bir fiyat aralığından bahsedilebilir. Bu senenin en moda gelinlik modellerini öğrenmek için sizleri En Moda Gelinlikler adlı sayfamıza da bekleriz! Gelinlik Dikim Fiyatları Aksesuarlar eklendikçe, yaka, askı, duvak, tül ve dantel detaylara göre fiyatlar değişiklik göstermektedir. Değerli taşlar kullanılarak yapılan gelinlikler ise 80.000 TL’ye kadar diktirilebiliyor. Dikiş teknikleri konusunda uzman olan gelinlik terzileri birinci kalite dantel ve diğer malzemelerle hayalleri süsleyen, vücuda uyumlu bir gelinliği bütün hünerleriyle meydana getirmektedir. Gösterilen özen ve tecrübeye kalitesini yansıtan ustaların elinde şekillenen ve provalarla son halini alan bir gelinlik içerisinde rahat ve şık bir görünüm hayal değildir. Bu nedenle prenses kesim, A kesim, balık kesim ve dar kesim gibi kategorilerden yaka tipine göre uygun bir seçim yapılması gerekmektedir.

İlgili Makaleler

0
%