header-scaled
header-scaled

En Güzel Lacivert Abiye Modelleri

Lacivert abiye modelleri koyu renk giymekten hoşlanan ve siyah tonlarına alternatif arayan kadınlar için mükemmel bir tercihtir. Kombinlenme konusunda oldukça yaratıcı olabileceğiniz açık ve koyu lacivert abiyeler kendinizi yansıtmanıza olanak sağlayacaktır. Etek ceket abiye kombinlerinden straplez modellere, tesettür lacivert elbiselerden mini tasarımlara kadar oldukça detaylı bir dosya hazırladık. Dilerseniz gelin bu modellere yakından bakalım.

En Güzel Lacivert Abiye Modelleri

Nişan, özel davet, mezuniyet ve sünnet düğünü gibi pek çok etkinlik türüne lacivert abiyeler çok yakışıyor. Prenses, balık ve A kesim gibi kalıplar arasından vücut tipinize en uygun olanı tercih edebilirsiniz. İncelememize ilk olarak straplez modeller ile başlıyoruz.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Straplez Lacivert Abiye Modelleri

Straplez abiyeler her zaman olduğu gibi bu sene de çok moda. Lacivertin asaletini straplez bir abiye ile taçlandırabilirsiniz. Straplez yaka abiyelerde prenses modeller, kalem etekli tasarımlar ve balık abiye modelleri gibi birçok seçenek bulunuyor.

Gösterişli bir abiye tercih etmek isteyenler için her zamanki gibi prenses kesimler öne çıkıyor. Straplez yakalar düz kesim olabileceği gibi kalp yakalarda da oldukça şık görünüyor. Minyon vücut yapısına sahipseniz bu model tam size göre. Eğer kalçalarınıza genişse A kesimi öneriyoruz.

Şehrinizdeki en şık nişan mekanlarını burada bulabilirsiniz.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

İki Parçalı Lacivert Abiye Kombinleri

Tek parça yerine iki parçalı abiye tercih edecekseniz etek ceket ya da pantolon ceket kombini yapmayı deneyebilirsiniz. İsterseniz etek ya da pantolonunuzu ve ceketinizi aynı renk ve kumaştan tercih edip aksesuarlarınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Ama zevkinize ve kombin yapma yeteneğinize güveniyorsanız farklı parçaları bir araya getirebilirsiniz.

Lacivert hemen hemen her renk ile uyumludur. Lacivert abiye kombinleri için önemli olan renk tonlarını birbirine yakıştırmaktır. Canlı bir lacivert, gri ve siyah yan yana güzel durabilecek bir üçlü. Eğer kombin yapacaksanız, birbirine uyumlu üç rengi birlikte kullanmak daha farklı ve güzel bir seçim olabilir.

Parlak ve pullu lacivert ceketler ya da etekler de bu konuda size yardımcı olabilir. Örneğin lacivert pullu bir eteğin üzerine ona uygun daha sade abiye bir bluz tercih edebilirsiniz. Tam aksine gösterişli bir bluzu da daha sade bir etek ile birlikte kullanabilirsiniz. Bu noktada hangi bölgenizi ön plana çıkarmak istediğiniz önemlidir.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Balık Kesim Lacivert Abiyeler

Okyanusun rengi olan lacivert balık abiye ile deniz kızı gibi görünebilirsiniz. Koyu lacivert saten bir balık abiye tercih ederseniz saçlarınızı su dalgası şeklinde yapabilir ya da dağınık topuz ile omuzlarınızı açabilirsiniz. Su yeşili, mint yeşili, açık mavi gibi renklerden kolye ya da çanta seçimi ile de kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Balık abiyenizde seçtiğiniz kumaş türü de oldukça önemli. Son yıllarda sıklıkla tercih edilen saten abiyeler, lacivert rengin doğal parlaklığını ön plana çıkarması ile biliniyor. Dantelli abiyeler ise fazla esneme payı olmadığı için organizasyonlarda hareket kısıtlılığına sebep olabiliyor.

Daha fazla balık abiye modelini burada bulabilirsiniz.

Kısa Lacivert Abiye Modelleri

Gece elbisesi kombinleri sadece uzun değil, kısa modelleri de içerisinde barındırır. Özellikle havaların ısınması ile birlikte kadınlar uzun abiyeler yerine kısa olanları daha çok tercih ederler. İsterseniz mini bir lacivert abiye kullanabilirsiniz. Mini abiye modellerinde etekler dar, salaş veya pileli kesim gibi detayları ile dikkat çekiyor. Vücudunuzun şekline uygun olacak kesimi tercih edebilirsiniz.

Kısa abiye modelleri arasında dilerseniz tulum seçeneğini de değerlendirebilirsiniz. Tulum abiyeler özellikle hareketli organizasyonlarda size daha fazla rahat alan sağlayacaktır.

Lacivert Tesettür Kombinleri

Lacivert kombinlerde geçerli tüm kurallar tesettür kombinleri için de geçerli. Tesettür kombinlerinde de tarzınızı yansıtmak sizin elinizde. İstediğiniz her renk ile birlikte kullanabileceğiniz gece elbisesi kombinleri türban ve eşarbınız ile renk olarak uyumlu olmalıdır. 

Tesettür abiye modelinizi hava alan kumaşlardan tercih etmeniz oldukça önemli. Dik ve hakim yakalar kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilse de, bebe yakalar da bu yıl moda olan bir kesim. Ayrıca İspanyol ve bishop kollar da modern bir görünüm yakalamak isteyenler için ideal.

En güzel tesettür abiye modellerini incelemeye devam etmek için sizi böyle alalım.

Büyük Beden Kadınlar İçin Kombin Önerileri

Kendisini siyahın ardına gizleyen büyük beden kadınların kurtarıcısı olan lacivert, hem güzelliklerini ön plana çıkartır hem de saklamak istedikleri bölgelerini gizlemede onlara yardımcı olur. Büyük beden kadınlar, bel bölgelerini ön plana çıkararak kum saati görüntüsünü elde edebilirler. Bu yüzden belden büzgülü, drapeli ve A kesim modelleri tercih edebilirsiniz.

Büyük bedende ayrıca düşük kollu modeller tercih ederek omuzlarınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Kusursuz bir görüntü için vücut oranlarınızı doğru ayarlamanız çok önemli. Gizlemek istediğiniz bölgeleri saklarken vücudunuzu güzelliğini komple örtmemelisiniz.

Lacivert Abiye Nasıl Kombinlenir?

Lacivert rengini kombinlerken dikkat etmeniz gerek nokta renk tonlarıdır. Birbirine çok yakın iki farklı rengi kombinlemenin riskini lacivert abiye modellerinde göze almamanızı öneririz. Siyaha yakın koyu lacivert kumaş ile tam siyah olmayan bir kumaşı kombinlemeniz elbisenizi soluk ve eski gösterebilir. Ama gece mavisi ve siyah kumaş bir elbise oldukça şık görünecektir. Peki lacivert rengi hangi renklerle uyumludur?

Lacivert özellikle nude tonlar ve açık renkler ile çok uyumludur. Etek kısmı lacivert, üst kısmı ise nude tonlarda olan elbiseler tercih edebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken şey kullanacağınız nude tonlarının cilt tonunuza uygun olmasıdır. Bunu dışında ten rengi ya da beyaz bir elbisenin üzerine lacivert tül, dantel ya da güpür bir detay kullanabilirsiniz. Aksesuar seçiminizi bu tarz renklerden yaparsanız da daha dingin bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Elbisenizi mağazadan alacak vaktiniz yoksa internet alışverişi seçeneğini unutmamanız gerekir. E-ticaret siteleri ya da mağazaların kendi siteleri bu konuda size yardımcı olabilir. Oleg Cassini ve Pronovias gibi markaların kendi internet sitelerini ziyaret ederek lacivert abiye modelleri arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Tesettür kombinleri için Modanisa, Pınarşems ve Kayra gibi markalar da mevcut.

Lacivert abiye modellerini incelediğimiz yazımızın sonuna geldik. Siz nasıl bir abiye tercih ederdiniz? Yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın.

İlgili Makaleler

0
%