damatlik
damatlik

Markaların En Trend Damatlık Modelleri

Damatlık firmaları, düğün öncesinde hazırlık telaşı içerisinde olan damat adaylarına birbirinden güzel seçenekler sunarak işlerini kolaylaştırıyor. Çoğunlukla hazır olarak seçilen damatlıklar olduğu gibi özel dikim talep eden damatlar da bulunuyor. Biz de markaların sunduğu damat takım elbise modelleri arasından en trend parçaları bir araya getirerek sana yeni öneriler sunmak istedik.

1 - Altınyıldız

Altınyıldız Classics damatlık markasını incelediğimizde koyu tonlardaki modellerin ön plana çıktığını görüyoruz. Siyah damatlık modelleri, klasik beyaz gömleklerle takım olarak sunulduğu gibi siyah şeritli ve siyah düğmeli beyaz gömlekleri de koleksiyonlarında görmek mümkün.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Ağırlıklı olarak papyon kullanımına uygun modellerin bulunduğu Altınyıldız koleksiyonlarında smokin fit damatlıklar da oldukça revaçta. Kumaş kalitesi olarak damatların ilgisini çeken marka, farklı renk alternatifleriyle de ön plana çıkıyor.

Siyah pantolon ve beyaz gömlekler ile kombin edilen bordo ve lacivert damatlık modelleri de Altınyıldız'ın sevilen ürünleri oluyor. Parlak siyah klasik ayakkabı ile tercih edilen takımların yakalarında da siyah renk detayları bulunuyor. Ekstra slim fit kesime sahip bu modeller, düğününde şık görünmeni sağlayacaktır.

Bordo damatlık modelleri için daha geniş bir öneri listesi istersen buraya tıklayabilirsin.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

2 - Sarar

Damatlık modelleri arasındaki en iyi ve trend parçalara sahip bir diğer marka Sarar. Günlük hayatta da takım elbise için erkekler tarafından tercih ediliyor. Özel günler için de ayrı koleksiyonlar ve tasarımlar sunan marka, damatların da ilk aklına gelen adres oluyor.

Koyu renkler kadar açık renk damatlıkların da son dönemlerde popülerlik kazandığını söylemek mümkün. Düğünün için alternatifleri en iyi şekilde değerlendirebileceğin markanın krem, beyaz, lacivert, bordu ve siyah damatlıklarını inceleyebilirsin.

Klasik şıklığa ek olarak spor damatlık modelleriyle de damatlara göz kırpan Sarar, beyaz, kırık beyaz ve krem renkli damatlıklarıyla yaz düğünlerinin baş markası haline geliyor. Beyaz ceket, siyah veya krem rengi papyon ve canlı tonlardaki cep mendilleri ile kombin yapılabiliyor. Özellikle yaz ve bahar aylarında tercih edilen ürünler, güneş gözlükleri ve spor ayakkabılar ile de tercih edilebilir.Enza Home - Terra

Spor tarzdaki beyaz damatlık modellerinin devamına buradan bakabilirsin. Üstelik en güzel kombin önerileri de burada.😉

3 - D'S

D'S Damat, birçok damatlık firması gibi spor ve klasik modellerle koleksiyonlarını şekillendiriyor. Buz mavisi ve gri damatlık modelleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Tek renk kullanımların görüldüğü gibi siyah - beyaz ve gri gibi üç renk kombinler de D'S damatlıklarında sıkça tercih ediliyor.

Spor ayakkabılarla giyilerek yaz düğünleri için ideal olan açık renkli damatlıklar, fit kesimleriyle tarzını yansıtmana yardımcı olacaktır. Aynı şekilde gri damatlıklarda da klasik yerine spor bir görünüm kazanabilirsin. Bunun için takım içerisinde kısa kesim siyah pantolonlar ve beyaz gömlek tercih edebilirsin.

En şık gri damatlık modellerinin yakından incelemek istiyorsan seni şöyle alalım.

Tüm popüler olan markalar gibi D'S Damat ürünleri arasında da her zaman tercih edilen klasik modeller yer alıyor. Smokin damatlık modelleri daha çok öne çıkan markada farklı çizgiler ve modern dokunuşları görmek mümkün. Siyah ve beyazın müthiş uyumu görebileceğiniz takımlarda smokin ve papyon sıklıkla kullanılıyor.

4 - Süvari

Klas ve zarif damat kombinlerinin başarılı adreslerinden biri olan Süvari, şık tasarımlarıyla beğeni topluyor. Klasik damatlıklara yaptığı dokunuşlarla yenilikçi bir adım atıyor. Smokinlerde ton farklılığı ile kombinasyonu başarılı bir şekilde oluşturuyor. Uzun kesim ceketlerle asil bir duruş sergilemene zemin hazırlıyor.

Yaka çiçeği veya cep mendili ile takımların yıldızını parlatıyor. Kemer veya damat kuşağı kullanımıyla farklılığın imzasını profesyonelce atıyor. Fit kesimleriyle vücut hatlarını ortaya çıkararak daha havalı bir görüntü oluşmasını sağlıyor.

Yaka çiçeği ve diğer aksesuar alternatiflerine göz atmak istersen hepsi burada, birlikte bakalım.

Beyaz, krem, kahverengi ve toprak tonlarını damatlık modellerine başarılı bir şekilde uyarlıyor. Yaz ve bahar düğünlerinin vazgeçilmez parçalarını barındıran koleksiyonlar, Süvari'nin en çok tercih edilen damatlıklarına da fırsat sunuyor.

Koyu gri ve lacivert renkleriyle kombinasyonu yapılan toprak tonlarındaki damatlıklar, farklılık arayışında olan damatların tercihleri arasına girmeyi başarıyor. Aynı zamanda vintage görünümüyle de şık bir stil oluşturulmasına zemin hazırlıyor.

5 - Beymen

Düz ve tek renk damatlıklar konusunda bir adım öne çıkmayı başaran Beymen, kitlesine en iyi ve kaliteli ürünü sunmayı hedefliyor. Düz siyah renk damatlık tercih etmeyi düşünüyorsan doğru yerdesin. Slim fit jakarlı smokin modeliyle şık ve asil bir görünüm yakalayabilirsin.

Farklı bir renk ile kombinlenebilecek düz siyah damatlıklara en iyi örnek ekru renk bir ceket olabilir. Yumuşak bir tona sahip olan ceket ile kombinlenen takımlarda tüm gözleri üzerine toplayabilirsin. Ayrıca gelinliğin beyaz tonuyla da müthiş bir uyum yakalayacağını düşünüyoruz.

İlkbahar ve yaz koleksiyonlarında yer alan gri yelekli yün smokin ve beyaz yün smokin takım elbiseler Beymen'in en çok tercih edilen ürünleri arasına giriyor. Otelde düğün ve lüks düğün mekanları için ideal seçimler arasında da gösterilen takımlar, renk farklılığı arayanlar için doğru seçim olacaktır.

6 - Vakko

Damatlık dünyasının en iddialı isimlerinden biri olan Vakko, günlük hayatta hem kadınlar için hem de erkekler için özel tasarım ürünler üretiyor. Özel günlerde damatlık, takım elbise ve smokin arayışında olan erkekler için de şık ürünler sunuyor.

Lacivert ve antrasit damatlık modelleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Renklerin en güzel tonlarına sahip olan takımlar arasından seçim yaparken düğün mekanın ve tarzını da mutlaka göz önünde bulundurmalısın.

Alternatif renkleri de değerlendirmek isterseniz Camel ve gri renkli takımları da deneyebilirsin. Çizgili gri damatlıkları mavi tonlarında desenli kravat ve çiçek desenli cep mendili ile kombinleyebilirsin. Camel takım elbiseye ise kahve tonlarında bir smokin ve gri - lacivert renklerinden yapılmış cep mendili ile kullanman öneriliyor.

7 - Hatemoğlu

Hatemoğlu, damatlık arayışında olan adayların mutlaka göz attığı firmaların başında geliyor. Dik yakalı takım elbiselerinde farklı renk önerileriyle yeniliğe her zaman açık olduğunu ortaya koyuyor. Açık mavi takım elbiseyi, aynı renkte detayları bulunan beyaz gömlek ile beğenine sunuyor.

Papyonda da aynı renk kullanımına giden marka, tek rengin damatlıklarda ne kadar hoş bir göründüğünü bir kere daha kanıtlıyor. Klasiklerden vazgeçmeyenler için de seçeneklerin bol olduğu koleksiyonlarda siyah damatlıklar revaçta. Mevsime uygun kumaşlardan üretilen takımlarda yaka çiçeği kullanımı da oldukça beğeniliyor.

8 - Ramsey

Damatlık sektörüne tasarımlarıyla katkıda bulunan Ramsey, birçok damat adayının düğün öncesinde incelediği firmalardan biri oluyor. Mavi desenli dokuma smokin takım modelleri ile kaliteli kumaşlardan yapılma ürünleriyle seni buluşturuyor.

Aynı şekilde siyah desenli dokuma damatlık modelleriyle de klasiklemiş takımlara özel tasarım imzasını atıyor. Papyonlarla şık bir görünüm yakalayan smokin takımlar senin gibi birçok damat adayının da ilgisini çekecektir diye düşünüyoruz.

Ramsey, gri düz dokuma smokin modellerinde yer verdiği siyah yaka detayıyla stilini yansıtmana imkan tanıyor. Kısa kesim pantolonuyla da modern bir görünüme sahip olmanı sağlıyor. Aynı şekilde siyah pilesiz kruvaze yaka damatlıklarda da bordo - kırmızı tonlarındaki papyon kullanımı ile damatlığa şık bir dokunuşta bulunuyor.

Siyah damatlık modellerinin yer aldığı geniş skalayı incelemek istersen göz atmanda fayda olacağını düşündüğümüz yazımız için seni buraya alalım.

9 - Pierre Cardin

Uzun yıllardır hem yerli hem de yabancı pazarlarda ürünleriyle başarıya imza atan Pierre Cardin, damatlık modelleri ile koleksiyonlarına şekil vermeye devam ediyor. Kahverengi, lacivert, siyah ve beyaz gibi temel renklerden oluşturduğu tasarımlarla şık kombinler yaratıyor. Papyon ve kravatlar ile birleştirdiği takımlarda smokin kullanımları da dikkat çekiyor. Her düğün mekanına uyum sağlayacak ürünlerle senin de tercihini kolaylaştıracak şeçenekler sunuyor.

10 - Damat Tween

En trend damatlık modellerini karşına çıkaran markalarda son durağımız Damat Tween. Yenilikçi bakış açısıyla damatların gönlünü kazanan firma, slim fit ekru desenli smokin damatlık modeliyle fark yaratıyor. Fular detayıyla oldukça modern bir kombin oluşturuyor. Kemer yerine damat kuşağı kullanımı ile de konforlu bir damatlıktan yana tercih yapmanı sağlıyor.

Slim fit siyah armürlü smokin damatlık ise tercihini spor takımdan yana yapmak isteyenler için ideal. Açık hava düğünlerinde güneş gözlüğü ve spor ayakkabı ile kombinlenen bu takım, tercih aşamasında sana kolaylık sağlıyor.

Tüm markaların damatlık modellerini bir arada bulunduran ve farklı tasarımlarla dikkat çeken ürünlerin listesi için seni buraya alalım: 2022 Damatlık Modelleri ve Fiyatları

Altınyıldız'dan Süvari'ye, Hatemoğlu'ndan Tween'e kadar pek çok markanın en çok tercih edilen damatlıklarını seninle paylaştık. Farklı model ve tasarımları daha ön plana çıkarmak için kombin önerilerimiz ve aksesuar tavsiyelerimizi de es geçmedik. Umarız düğününde stilini en iyi yansıtan damatlığı bulabilmişsindir. Aklına takılan sorulara cevap bulmak istersen DüğünBuketi.com danışmanlarıyla her zaman iletişime geçebilirsin.😇

İlgili Makaleler

0
%