nikah-kokteyl-hizmetleri-1
nikah-kokteyl-hizmetleri-1

Nikah Kokteyl Mekanları ve Fiyatları

Evlenmeye karar veren çiftleri kutlama konusunda birçok seçenek bekliyor. Son zamanlarda ekonomik ve eğlenceli olan nikah sonrası yemek, kokteyl seçenekleri daha çok değerlendiriliyor. Büyük düğün davetleri yerine küçük bir kokteyl ile kutlama yapılıyor. Siz de küçük bir bütçe ayırarak keyifli bir nikah kokteyl daveti verebilirsiniz. En popüler nikah kokteyl mekanları, fiyatları, hizmetleri hakkında detaylı bilgiye yazımızda sizi bekliyor.

Kokteylli Nikah Fiyatları Ne Kadar?

Nikah kokteyl seçenekleri yemekli davetlere göre daha uygun paketlerle sunulabiliyor. Alkollü ve alkolsüz seçenekler fiyatlarda değişikliğe sebep olabiliyor. Mekanlar kişi başı ve paket fiyat sunuyor. Davetinizin tarihi ve konuk sayınız da fiyatları etkileyen noktalardan biri. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Ortalama kokteyl fiyatları kişi başı 75 TL’den başlıyor. Bu fiyatlar menü içeriklerine göre 150 – 300 TL bandına kadar çıkabiliyor. Mekanlar otopark ve ek hizmetler için ücret talep edebiliyor. Mekana ek olarak catering firması ile çalışmak isteyenler 500 TL’den başlayan paketler için bütçe ayırabilir. DüğünBuketi.com çiftlerine özel indirimli tekliflerini de değerlendirebilirsiniz.

Kokteylli Davet Hizmetleri Nelerdir?

Son zamanlarda yemekli düğünler yerini kokteylli davetlere bırakıyor. Lezzetli atıştırmalıklar, tatlı ve tuzlu ikramlarla geniş bir menüye sahip olan kokteylleri kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Birçok mekan menü tadımı ve menüde değişiklik imkanı sunarak taleplerinizi dikkate alıyor.

"Davette konuklara ne ikram edilecek?" sorunuza mekanlar hazır menü seçenekleri ile karşılık veriyor. Mekan süsleme, dilerseniz dj ve müzik seçenekleri sunuyor. Menünüze karar vermeden önce bir sonraki başlıkta sizin için hazırladığımız listeye göz atmanızda fayda var.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Kokteyl Menüsünde Neler Olmalı?

Kokteyl menüsünde ne olmalı diyenler için başlangıçtan son tabağa kadar bir liste hazırladık. İşte nikah kokteyl ikramlık listesi;

  • Cips ve çerez tabağı
  • Meyve tabağı
  • Peynir tabağı
  • Kanepeler
  • Küçük sandviçler
  • Mini pizza
  • Mini hamburger
  • Çıtır tavuk parçaları
  • Patates kızartması
  • Wrap
  • Suşi
  • Karides
  • Tatlı ve tuzlu kurabiyeler
  • Macaron ve ekler
  • Düğün pastası
  • Alkollü/alkolsüz içecekler.

Listeyi menünüze göre şekillendirebilirsiniz. Alkollü kokteyl menülerinde çerez, peynir ev meyve tabakları tercih edebilirsiniz. Alkolsüz kokteyl davetlerinde ise tatlı - tuzlu kurabiyeler, mini pizza ve kanepeler servis edilebilir. Farklı seçenekleri harmanlayarak uygun fiyata kokteylli nikah yapmak mümkün. Dilerseniz bir catering firması ile anlaşarak davetinizi daha profesyonel hale getirebilirsiniz.

En başarılı catering ve düğün yemeği firmaları burada.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

En Popüler Nikah Kokteyl Mekanları

Şehrin en popüler nikah ve kokteyl salonları sizi bekliyor. Keyifli bir davet vermek isteyen çiftlerimize birbirinden şık mekan önerilerimiz var. Alkollü ve alkolsüz kokteyl menüleri, müzik ve video çekim hizmetleri ile keyifli bir davet verebilirsiniz. Her bütçeye ve zevke uygun seçenekleri değerlendirmek için yazımızın devamında kendi şehrinizi inceleyebilirsiniz.

İstanbul'un En Popüler Nikah Kokteyl Mekanları

İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası’nda göz kamaştıran kokteyl mekanları arasından seçim yapmak oldukça zor. Profesyonel mutfak ekipleri ile lezzetli menüler hazırlayan mekanlar herkesin damağında iz bırakıyor. Karşılama kokteyli, eksiksiz ikramları ile unutulmaz bir gün oluyor. Kişi başı 70 TL’den başlayan fiyatlar 350 TL bandında kadar çıkabiliyor.

Anadolu Yakası’nın en çok tercih edilen nikah kokteyl mekanları;

Avrupa Yakası’nın en iyi nikah kokteyl mekanları listesi;

Ankara'nın En Popüler Nikah Kokteyl Mekanları

Ankara’da Gölbaşı, İncek, Çankaya ve diğer ilçelerde kokteylli davet verebileceğiniz birçok özel mekan bulunuyor. Hafif bir müzik eşliğinde konuklarınızı ağırlayabileceğiniz gibi hareketli bir planlama da yapabilirsiniz. Kokteyl masası seçenekleri ile konuk sayınıza uygun oturma planı düzenleniyor. Organizasyon sorumlusu hayal ettiğiniz detaylara yer vermek için etkinlik öncesinde sizinle karar veriyor.

Ankara’nın en popüler nikah kokteyl mekanları listesi şu şekilde;

İzmir'in En Popüler Nikah Kokteyl Mekanları

İzmir, eşsiz manzarası ile özel gününüze eşlik edecek mekanlarıyla sizi bekliyor. Açık ve kapalı davet alanları ile 50 – 1.000 kişiye kadar ağırlanabiliyor. Butik ve büyük kokteyl seçeneklerine uygun kır bahçesi, havuz başı, kapalı alan seçenekleri sunuluyor. Organizasyon sorumlusu ile planlayabileceğiniz davetiniz unutulmaz bir eğlenceye dönüşüyor. Dj ve orkestra seçeneklerini değerlendirerek güncel düğün parçalarını da davetinize dahil edebilirsiniz.

İzmir’de en çok tercih edilen nikah kokteyl mekanları şu şekilde sıralanıyor;

Kokteylli nikah ve düğün organizasyonları yapabileceğiniz mekanları sizin için araştırdık. Açık ve kapalı davet alanları, ferah ortamı ve lezzetli ikramları ile önerdiğimiz mekanları değerlendirebilirsiniz. Dilerseniz DüğünBuketi.com danışmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz. Size özel kampanyalı fiyatları değerlendirerek keyifli bir davete ev sahipliği yapabilirsiniz.

Nikah sonrası yemekli – kokteylli davet verebileceğiniz mekanlar burada.

İlgili Makaleler

0
%