nisan-organizasyon-fiyatlari-002
nisan-organizasyon-fiyatlari-002

Nişan Organizasyon Fiyatları Ne Kadardan Başlıyor?

Evliliğin bir tür habercisi olan nişan törenleri çiftlerin heyecanla beklediği organizasyonlar olmakta, beklentiler had safhada olmaktadır. Nişanın öneminin farkında olarak organizasyon firmaları en iyi hizmeti vermek için rekabet halindedirler. Her ne kadar temel hizmetler aynı gibi görünse de nişan konusunda detaylar, organizasyonun başarı seviyesini belirleyen hususlar olarak ortaya çıkmaktadır. Bu detaylar aynı zamanda nişan organizasyon fiyatları konusunda da belirleyici olmaktadır. Nişan Organizasyon Fiyatları Farklı beklentiler ve talepler organizasyonda kullanılacak malzeme ve personel sayısını etkileyeceği için bu nitelik ve sayılar da toplam maliyeti etkileyecektir. Masa ve sandalye giydirmeleri, gelin yolu, nikah masasının süslenmesi, ışık, sahne ve ses düzeni kurulumları, catering hizmetleri (yemekli veya kokteyl ikramlı) fotoğraf çekimi ve video çekimi gibi temel nişan organizasyon fiyatları ortalama kişi başı 30 TL’den başlamak üzere 150 TL’ye kadar çıkabilmektedir. Bazı nişan mekanları “hepsi bir arada” şeklinde adlandırılan hizmetler kapsamında ideal bir nişan için gerekli bütün hizmetleri sağlamaktadır. Kimi mekanlar ise o yeri kiralamak dışında başka bir hizmet vermemektedir. Bu durumda belirtilen hizmetler için dışarıdan hizmet alınması gerekir.

Nişan Organizasyon Fiyatları Unsurları

Nişan Organizasyon Fiyatları

Nişanlanacak çiftler ile birlikte ailelerinin ve davetlilerin en iyi ağırlanması adına sunulan nişan hizmetleri çeşitli unsurları barındırmaktadır. Sade ve şık bir nişan organizasyon fiyatları makul düzeyde seyrederken görkemli ve pahalı olanın fiyatları elbette bir olmayacaktır. Mekanın özellikleri de nişan organizasyon fiyatları bakımından önem kazanmaktadır. İstanbul Boğazı manzaralı bir açık hava mekanının kiralanması ile klasik bir düğün salonunun fiyatı arasında fark olması olasıdır. Nişan Organizasyon Fiyatları Yemekli bir nişan düşünülüyorsa sunulacak menüye göre de fiyatlar değişebilmektedir. Örneğin kırmızı et menüsü ile beyaz et menüsü ne kadar farklı maliyetleri getiriyorsa ikram edilen içeceklerin marka ve sayısı da o derece maliyet belirleyici unsurlardır. Çeşitli kapasitelerde olan nişan mekanları oturma düzenlerini yemekli ve kokteylli olarak farklı şekilde planlamaktadır. Yemekli olarak 500 kişilik bir mekan kokteyl ikramlı bir nişan için 750 kişiye kadar çıkarılabilmektedir. Kullanılan masa ve sandalyelerinde bu konudaki rolü yadsınamaz. Plastik masa-sandalye ile göze hitap eden giydirmelere sahip masa-sandalye farklı maliyet unsurları olmaktadır. Fiyatlar ise yukarıda belirtildiği üzere 30-150 TL bandında seyretmektedir. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Nişan Organizasyon Fiyatları ve Çekimler

Nişan Organizasyon Fiyatları

Nişan organizasyon firmalarından bazıları nişanın bütün süreçlerini kapsayan video ve fotoğraf çekim hizmetlerini kendileri verebildiği gibi, bu hizmetin dışarıdan, yani işin profesyonellerinden alınması da söz konusu olabilmektedir. Bu husus nişan organizasyon fiyatları konusunda da veri olmaktadır. Kimi profesyonel fotoğrafçılar çifte, yurtdışında çekim imkanı sunmaktadır. Turistik açıdan zengin olan ülkelerde verilen harika pozlar bir ömür unutulmayacaktır. Cennet yurdumuzda da tarihi ve turistik mekanlar söz konusu olup, Kapadokya’da, Uludağ’da, Abant – Yedigöller’de harika çekimler yapılabilmektedir. Çekilen bu fotoğraflardan oluşturulan albümler çiftleri daha çok birbirine yaklaştıracak ve unutulmaz bir nişan süreci yaşanmış olacaktır. Bu nedenle dış mekan çekimleri çeşitli fiyatlara sahip olmaktadır. İç mekan çekimi olarak da stüdyoda çekim ve nişanın yapılacağı mekanda çekimler söz konusudur. Özellikle kır düğünü mekanlarındaki çekimler harika pozların yakalanmasını sağlamaktadır. Nişan süresince çekilen videolardan yapılacak klipler de nişanın hatırlanması konusunda harika bir hatıra olmaktadır. Kimi çiftler kliplerini sosyal medyada paylaşarak bu sevinçlerini nişana gelemeyen yakınlarına ve arkadaşlarına ulaştırmaktadırlar. Bazı nişan organizasyonları kapsamında nişan süreci de canlı yayınla internetten yayınlanabilmektedir. Bu yöntem de davetli oldukları halde gelemeyenlere yönelik bir jest niteliğindedir. Nişan mekanlarının sunduğu hizmetleri öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

0
%