pembe-abiye-nisanlik-17
pembe-abiye-nisanlik-17

Pembe Abiye ve Nişanlık Modelleri

Pembe abiye ve nişanlık modelleri, özel günlerinde renkli ve şık bir görünüm yakalamak isteyen kadınların ilk tercihleri arasında yer alıyor. Pembenin farklı tonlarında A kesim, mini, şifon ve dantelli gibi pek çok elbise modeli bulunuyor. Bu yazımızda sizler için tercih edebileceğiniz pembe tonları abiye modellerini inceledik.

Pembe Abiye Modelleri

Mezuniyet, nişan, yakınlarınızın düğünü gibi farklı davet türlerinde pembe renk abiyeleri değerlendirebilirsiniz. Pembe rengi, farklı tonları ile hemen hemen her cilt tonundan kadına yakışıyor. Toz pembe, neon pembe, macenta, fuşya gibi tonlardan biri size mutlaka uyacaktır.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Pembe A Kesim Abiye Modelleri

A kesim abiyeler, salaş ama şık bir görünüm yakalamak isteyen kadınlar tarafından tercih ediliyor. A kesimde bel hizasından açılan etekler, herhangi bir kasnakla desteklenmediği için vücudun kusurlarını gizleyerek şeklini ortaya çıkıyor. Bu modelle bel oyuntunuzu öne çıkarabilir, yaka ve kol kesimleri ile de gizlemek istediğiniz bölgeleri örtebilirsiniz.

A kesim pembe abiye modellerinde en çok pastel tonlar tercih ediliyor. Evde nişan gibi organizasyonlarda A kesim soft pembe bir abiye modeli tercih edebilirsiniz. Düşük omuzlu, bishop kollu veya ince askılı tasarımları değerlendirebilirsiniz. Ayrıca son yıllarda yırtmaçlı A kesim nişanlıklar da oldukça moda.

Şehrinizdeki en iyi nişan mekanları ve indirimli fiyatları burada.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Pembe Tesettür Nişanlık ve Abiye

Tesettür abiyelerde pembe tasarımlar da bulabilirsiniz. Özellikle genç abiye modellerinde sık rastlanan pembe rengi, kavuniçi ve açık mercan rengine çalan tonları ile de dikkat çekiyor. Tesettür pembe abiye modellerinde bebe yakalar daha sık kullanılıyor. Dilerseniz dik yaka modeller de bulabilmeniz mümkün. Bu tasarımlarda bel hizasından başlayan dantel işlemeler, etek uçlarında Fransız güpürler ve İspanyol kollar da sıklıkla kullanılıyor.

Pembe tesettür abiyelerde A kesim, prenses kalıp ve yarım balık modeller dikkat çekiyor. Yarım balık kalıplarda vücut hatlarını çok öne çıkarmamak adına daha bol kalıplarla kesim yapılıyor.

Sizin için seçtiğimiz tesettür abiye modellerini burada bulabilirsiniz.Enza Home - Terra

Prenses ve Kabalık Pembe Abiyeler

Özel davetlerinde prensesler gibi görünmek isteyen kadınlar için kabarık pembe abiyeler oldukça uygun. Eğer nişan merasiminizi mekanda veya cafede yapıyorsanız kabarık abiyeleri tercih edebilirsiniz. Bu abiyeler arasından dilerseniz taşlı ve işlemeleri tasarımları tercih edebilir, dilerseniz tek tip kumaşla hazırlanan seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Sade bir model seçerseniz, şıklığınızı saç ve makyajınız ile dengeleyebilirsiniz.

Pembe prenses abiye modellerinde straplez, ince askılı, hayal tülden kollar veya düşük kol tercih edebilirsiniz. Bu model kendinden oldukça gösterişli olduğundan tarzınızı dengelemek isterseniz kare ve halter yaka seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Pembe Balık Abiye Modelleri

Vücut hatlarını öne çıkaran oldukça asil duran bir model ile önerilerimize devam ediyoruz. Balık kesim, özellikle ince bel yapısına sahip olan kadınlarda harika görünüyor. Model kalıbı itibariyle göğüs, bel ve kalça bölgesinde dar kesimi ile öne çıkıyor. Yarım balık ve tam balık olarak iki farklı kalıp seçeneği sunuluyor. Yarım balık modeller kalça yarısından itibaren bol kesime sahipken, tam balık kalıplarda diz hizasına kadar dar kesim bulunuyor.

Pembe balık abiye modeli tercih edecek olan gelin adayları ilk olarak kendilerine en uygun tonu seçmeleri gerekiyor. Esmer ve buğday tenli gelin adaylarına canlı pembe tonları çok yakışıyor. Beyaz tenli kadınlar ise pastel pembeleri tercih edebilir. Balık kesimlerde sade tasarımlara ek olarak dantelli modelleri de değerlendirebilirsiniz.

Daha fazla balık abiye modelini burada bulabilirsiniz.

Pembe Mini Abiye ve Nişanlık

Abiye modelleri arasında son önerimiz mini modeller oluyor. Kısa abiye ve nişanlıklar, özel günlerinde modern bir görünüm yakalamak isteyen kadınlar tarafından tercih ediliyor. Diz üstü ve diz altı olmak üzere iki farklı kalıbı bulunan mini abiyelere ayrıca önü kısa arkası uzun modeller de dahil oluyor. Mini abiyelerde tütülü veya dar kalıp seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

Pembe mini abiyeler daha çok mezuniyet partilerinde tercih ediliyor. Straplez veya tek kollu modelleri değerlendirme şansınız bulunuyor. Ayrıca yarım dantel kollar da bu modellere çok yakışıyor.

Şehrinizdeki en iyi mezuniyet mekanlarını burada bulabilirsiniz.

Pembe nişanlık ve abiyeleri incelediğimiz yazımızın sonuna geldik. Siz en çok hangi modeli beğendiniz? Bize yorum yazmayı ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın.

İlgili Makaleler

0
%