sade-tesettur-gelinlik-modelleri-18
sade-tesettur-gelinlik-modelleri-18

Sade Tesettür Gelinlik Modelleri

Son zamanlarda gelin adayları daha sade ve minimal tercihlere yöneliyor. Kabarık ve taşlı gelinlik modelleri yerine şık ve zarif gelinlikler tercih ediyor. Sade tesettür gelinlik modelleri A kesim başta olmak üzere pek çok farklı tarzda hazırlanabiliyor. Yazımızın devamında bu sezonun gözde kapalı gelinlik modellerini bulabilirsiniz.

En Güzel Sade Tesettür Gelinlik Modelleri

Son yıllarda pek çok gelin adayı tercihini sade gelinlik tasarımlarından yana kullanmaya başladı. Özellikle kır ve salon nikahı konseptlerinin yaygınlaşmasıyla sade model gelinlikler pek çok ünlü markanın vitrinlerinde yerini aldı. Siz de düğününüzde sade bir şıklık yakalamak isterseniz bu tasarımlar tam siz göre.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

A Kesim Sade Tesettür Gelinlik Modelleri

A kesim gelinlikler, armut ve kum saati vücut tipi başta olmak üzere hemen hemen her vücut yapısından gelin adayına çok yakışıyor. Bel hizasından itibaren açılarak gelen A kesim modeller, vücudunda özellikle kalça bölgesini gizlemek isteyen kadınlar için ideal. Sade A kesim tesettür gelinlik modeli tercih ederseniz kol kısımlarda bishop kesimleri değerlendirebilirsiniz. Yarım hakim yakalar ve duvaklı gelin başı ile şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

En güzel A kesim tesettür gelinlikler burada.

Helen Model Sade Kapalı Gelinlikler

Sade gelinlikler arasında zarafetiyle en çok dikkat çeken helen model oluyor. Nostaljik dokunuşlar ile modern tesettür gelinlik modellerini birleştirmek istiyorsanız bu seçim sizin için en doğrusu olacaktır. Şifon ve tül kumaşların yoğun olduğu helen tesettür gelinlik modeli tüm kusurlarınızı saklıyor. Büyük beden gelinlik modeli tercih edecek gelinler için avantajlı bir kesim.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Tüllü helen tesettür modellerinde sadelik ve şıklığı ön plana çıkarmak için ipeksi dokusuyla saten kullanılabilir. Satenin zarif görüntüsüne ek olarak çiçek motifleri ve nakış işlemeleri tercih edebilirsiniz. Özellikle bu modelde hakim yaka detayına yer vererek boyunuzu daha uzun ve ince gösterme avantajını da yakalayabilirsiniz. Kullanacağınız gelin eldiveni ve şapka gibi aksesuarlarla daha şık görünmeniz mümkün.

Daha fazla tesettür helen gelinlik modelini buradan inceleyebilirsiniz.

Sade Balık Tesettür Gelinlik

Gelinliğim sade olsun ama şık bir görünüm yakalayayım diyorsanız balık kesimleri değerlendirebilirsiniz. Balık kesim denilince akıllara genelde vücut hatlarını ortaya çıkaran tasarımlar gelse de, kapalı kadınlar için özel üretilen model seçenekleri de bulunuyor. Vücut hatları çok fazla ortaya çıkmadan silueti belli eden modeller bulunuyor. Balık tesettür gelinlikte rahat hareket edebilmek için yarım balık model daha sık tercih ediliyor. Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Seçtiğiniz balık tesettür gelinlik modelini simli duvak ve kol detayları ile daha ışıltılı hale getirebilirsiniz. İnce ve kendinden ışıltılı kumaşlarla hem sade hem de şık bir görünüm yakalayabilirsiniz.

En güzel balık tesettür gelinlik modellerini burada bulabilirsiniz.

Sade Prenses Tesettür Gelinlik Modelleri

Prenses gelinlik denilince gözünüzün önüne taşlı, simli, kabarık ve çok gösterişli tasarımlar geliyor olabilir. Fakat prenses gelinlik tercihinizde atlas veya saten kumaş tercih ederek sade bir modele sahip olabilirsiniz. Yaka ve kol kısımlarda ekstra işleme bulunmayan prenses tesettür gelinlikler hemen hemen her düğün mekanına uyum sağlayabiliyor. Özellikle kır düğünü organizasyonlarında bu tasarımlara yönelebilirsiniz.

Sade prenses tesettür gelinlik modeli tercih edecekseniz kol kısımlarını düz kesimden yana tercih etmenizi öneririz. Zira kabarık veya bishop kollar, prenses kesim gelinlikte kalabalık görünecektir.

Prenses tesettür gelinlik modelleri burada.

Sade Tesettür Nikah Elbisesi Modelleri

Düğününüz öncesinde evlendirme dairesinde nikah kıyacaksanız sade tesettür nikah elbiselerini değerlendirebilirsiniz. Bu elbiseler genelde eldiven, gelin çantası ve şapkalı tesettür gelin başı ile tamamlanıyor. Özellikle A kesim ve midi modeller nikahlarda tercih ediliyor. Ayrıca İspanyol kollu modeller, vintage sade dantelli elbiseler ve saten kumaşlı tasarımlar bu yıl oldukça moda.

Sade Tesettür Gelinlik Hangi Düğün Mekanlarında Giyilir?

Sade tesettür gelinliğinizi kapalı salon, kır bahçesi ve sahil düğün mekanlarında tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda kır ve salon nikahları için de bu modelleri tercih edebilirsiniz. Kapalı salonlarda A kesim ve prenses modeller daha uygun olacaktır. Rustik konseptli kır düğünlerinde ise vintage tasarımları değerlendirebilirsiniz.

Bonus: Tesettür Sade Gelinlik Fiyatları Ne Kadar?

Sade gelinlik modellerinin fiyatları hazır modellerde ortalama 4.000 TL'den başlıyor. Özel dikim modellerde ise fiyatlar 5.500 TL'den açılıyor. Marka ve modele göre değişse de çoğu gelinlikçi tesettür gelin başı ve diğer aksesuarları da gelinlikle birlikte paket halinde satılıyor.

Sade tesettür gelinlik modelleri ve fiyatları hakkındaki araştırmamızı sizinle paylaştık. Merak ettiğiniz konuları ve fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz. Dilerseniz DüğünBuketi.com temsilcilerimizden ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

İlgili Makaleler

0
%