italyan-kesim-damatlik-kapak
italyan-kesim-damatlik-kapak

Şık ve Klas: İtalyan Kesim Damatlık

Takım elbise ve damatlık denildiğinde ilk akla gelen kuşkusuz İtalyan damatlık ve takım elbise modelleri oluyor. İtalyan kesim damatlık modelleri, Amerikan kesim ve İngiliz kesim damatlık modellerinin aksine daha dar kesimli olmalarıyla biliniyor.

Her takım elbisede olduğu gibi damatlık seçerken de vücut tipinize en uygun olan kesimi tercih etmelisiniz. Sizin için bu yazımızda İtalyan damatlık modelleri ve İtalyan stil damatlık fiyatları hakkında biraz araştırma yaptık.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

İtalyan Tarzı Damatlıkları Keşfedin

Öncelikle İtalyan tarzı damatlık ve takım elbiselerin diğer damatlık ve takım elbiselerden farkını görmemiz gerekiyor. İtalyan kesim damatlıklar arasında pantolon, gömlek ve ceketlerin dar kesim olduğu görülüyor. Vücuda tam oturan damatlık modellerinin ceketleri de diğer kesimlere göre daha kısa oluyor.

İtalyan damatlıklarda kullanılan kumaş ve renkler sayesinde düğününüzde daha enerjik ve şık bir görünüm yakalayabilirsiniz. İtalyan kesim damatlık modelleri renk seçeneği bakımından oldukça fazla seçeneğe sahip.

Sarar, Karaca, Altınyıldız, Hatemoğlu, Network gibi markaların tasarımlarında slim fit olarak geçen bu damatlık modelleri hem kravat hem de papyon kullanımına olanak sağlıyor. Özellikle renkli seçenekleri deneyebileceğiniz bu tarz damatlıklarda desenli kravat, papyon ve mendiller de kullanabilirsiniz.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

İlk bakışta fazla abartılı görünse de farklı renkler ile kombinlenmiş fraklar son dönemde oldukça revaçta olacak gibi görünüyor. Tarzına güvenen ve tarzını damatlığına yansıtmak isteyen damat adaylarının kullanmaktan çekinmeyeceği bu kombin biraz cesaret istiyor diyebiliriz.

İtalyan Şıklığını Damatlığınıza Yansıtın

En trend İtalyan damatlıklar arasında olabilecek bu tarz damatlıkları kombinlerken rahatça kendinizi yansıtabilirsiniz. Aşırılık ve uyum arasındaki ince çizgiye dikkat ettiğiniz sürece renkler ve desenler birbiri ile harika görünüyor. Şal desenli aksesuarlar ile tamamlanabilecek bu tarz damatlıklarda eşiniz ile uyumlu olmak için daha çok alternatifiniz bulunuyor.

Lacivert, parlament mavi ya da saks mavisi özellikle renkli damatlık tercih eden damatların favori renklerinden. Mavi tonlarını tercih eden ünlüler de oldukça fazla. Tepeden tırnağa mavi renkli damatlığa eşinizin gelin çiçeğine benzer bir yaka çiçeği takabilirsiniz. Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Damatlığında siyahın asaletinden vazgeçmeyen ama farklı görünmek isteyen beylerin, ceket ve pantolon renkleri farklı olan modellere bakmaları gerekiyor. Koyu renk bir pantolonun üzerine beyaz, bordo, lacivert ve mavi tonları ceket oldukça yakışıyor.

Damatlık denildiğinde akla gelen aksesuarlardan biri de yelek. İsterseniz konsept bir düğün için isterseniz daha klasik çizgilerde ilerleyen bir düğün için… Yelek her dönem damatların modasında en büyük yeri edinmiş kıyafetlerden biri. Siz de İtalyan kesim damatlığınızı istediğiniz bir yelek ile kombinleyebilirsiniz.

Yelekli damatlık modellerini keşfetmek isterseniz burada birçok alternatif sizleri bekliyor.

Düğün Mekanına Göre İtalyan Stil Takım Elbise Önerileri

Damatlığınızın modeli veya kesimi ne olursa olsun, tarzına göre seçim yapmanın önemi kadar düğün mekanına göre de tercihte bulunmak gerekiyor. Mevsime bağlı olarak tercih edilen kapalı salon düğünleri ve açık hava düğünlerine uygun İtalyan stil damat takım elbiseleri markaların modelleri arasında yerini alıyor.

Otelde, tarihi mekanlarda veya şık bir salonda düğün yapacaksanız koyu renklerde damatlık seçmeniz daha uygun olacaktır. Koyu yeşil, siyah, bordo renkli İtalyan kesim damatlıklar desenli kravatlar ve cep mendilleriyle bu konseptlere son derece uyumlu alternatifler.

Açık hava bir mekanda düğününüzü yapacaksanız bej renkli İtalyan kesim kruvaze damatlıkları tercih edebilirsiniz. Yaka zinciri ve renkli yaka çiçeği gibi aksesuarlarla destekleyebileceğiniz takım elbisenizle hem geline hem de düğün mekanınıza yakışan bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Damatlık arayışınızı daha geniş kapsamlı yapmak isterseniz tüm modelleri buradan inceleyebilirsiniz: Damatlık Modelleri ve Kombin Önerileri

İtalyan kesim damatlık modelleri arasından seçim yaparken öncelikli olarak bedeninizi ve vücut tipinizi düşünmelisiniz. Size en uygun damatlığı seçerek şık ve klas bir görünüme kavuşacağınızdan şüpheniz olmasın. Birçok marka ve model arasından dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Detaylı bilgi almak isterseniz DüğünBuketi.com danışmanlarıyla iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Makaleler

0
%