siyah-damatlik-modelleri
siyah-damatlik-modelleri

Siyah Damatlık Modelleri

Evlenmek isteyen bireylerin düğün hazırlıklarında en önemli konulardan birisi alışverişte damatlık seçimi. Siyah damatlık modelleri daima ilk akla gelen şık bir seçenek. Risk almadan rahatça seçilebilecek siyah damatlıklar, sandığından daha çok çeşitle karşına çıkıyor.

Damat adaylarının kendi tarzlarına uygun damatlıkları bulmaları son dönemde oldukça kolaylaşıyor. Asil ve resmi bir renk olduğundan tüm imajına yetecek enerji siyahta bulunuyor. Bu sayede düğününde rahat ve şık damatlıklar ile unutulmayan bir gün geçirebilirsin.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Düğününde siyah damatlık modelleri arasından bir seçim yapmak istiyorsan, koşullara ve tarzına bağlı en doğru tasarımlara birlikte bakalım.

Düğün Mekanına Uygun Siyah Damatlık Modelleri

Damatlık seçiminde en önemli unsurlardan biri düğün mekanına uygun bir seçim yapmak oluyor. Zarif, şık ve asil bir görüntü yakalamak isteyenlerin ilk tercihi olan siyah renk, birçok farklı aksesuarla birleştirince daha ön plana çıkabiliyor.

Salon düğünü hayal ediyorsan ve damatlığını da buna göre seçmek istiyorsan, önceliğin keten kumaşlardan yana olabilir. Siyah smokin damatlık modelleri de kapalı alandaki düğünlere uygunluk gösteriyor. Tarzına ve stiline göre seçim yapmak için alternatiflerin bulunduğu gibi saat, kemer veya kuşaklarla damatlığına katkıda bulunabilirsin.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Eğer kır düğünü veya sahil düğünü gibi açık alanlarda bir düğün planlıyorsan, kumaş seçimine ekstra özen göstermen gerekiyor. Seçimini ince ve terletmeyen özel kumaşlardan yana yapabilirsin. Takım elbiseye renk katmak için yakana veya ceket cebine çiçek ekleyebilirsin.

Tarzına En Uygun Siyah Takım Elbise Modelleri

Damatlık modelleri eski yıllara göre daha çok çeşit ve daha modern tasarımlara sahip. Sen de kendine uygun tarzı bularak en doğru seçimi yapabilirsin. En çok tercih edilen modeller arasında yer alan siyah pantolon, siyah papyon ve beyaz gömlek modeli beğenilen damatlık kombinlerini oluşturuyor.

Siyah damatlık takımları arasında sıkça görülen detaylardan birisi de kravat yerine papyon kullanmak oluyor. Şık olmakla birlikte rahat ve klas bir görünüm de yaratan papyonları siyah yerine bordo, lacivert veya gri renk şeklinde de seçebilirsin.Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Her renk skalasına özel üretim gerçekleştiren Vakko, Beymen ve Süvari gibi markaların yeni sezon ürünleri arasında aradığın tasarımı bulabilirsin. Seçeneklerini geniş tutmak adına tüm öne çıkan damatlık firmalarının modellerini inceleyebilir ve tarzına en uygun seçimi yapabilirsin.

Mevsime Göre Siyah Damatlık Modelleri

Damatlık seçiminde önceliğe sahip olan mevsim faktörü, hem renk hem de kumaş seçimini belirliyor. Çoğunlukla yaz aylarında düğün yapılmasına istinaden üretilen takım elbise modelleri sıcak hava koşullarına uygun kumaşlara sahip oluyor. Ancak mevsim gözetmeksizin yılın her dönemine uygun seçeneklerin sayısı da oldukça fazla.

Yaz ve ilkbahar dönemlerinde siyah damatlık giymeyi düşünüyorsan, kısa yakalı beyaz renk gömlek tercih edebilirsin. Klasik bir ayakkabı ile kombin yapmak yerine spor ayakkabı giyebilir ve spor şık bir görünüm elde edebilirsin. Ayrıca yaz düğünlerinde papyon yerine kravat tercihi de daha revaçta.

Kış düğünleri için en uygun olacak siyah damatlık modelinin de smokin ile kombinlenmesi daha şık bir tarz oluşturuyor diyebiliriz. Klasik ayakkabılar ile kullanabileceğin damatlıklarda italyan veya slim fit kesimden yana tercih yapabilirsin. Kiğılı ve Ramsey damatlık firmalarının modelleri arasında hem yaz hem de kış aylarına özel tasarımları bulabilirsin.

Smokin damatlık giymekte kararlıysan çok daha fazla alternatifi burada bulabilirsin.

Farklı Bir Tarz Yakalamak İsteyenler İçin Siyah Damatlıklar

Evlenmeye hazırlanan çift adayları tarafından düğün öncesi önemli bir konu olan damatlık seçimi hemen her dönem siyah damatlık modellerinin tercih edilmesiyle sonuçlanıyor. En gözde damatlık modeli olarak siyah damatlıklar her zaman ön plana çıkıyor.

Alışılagelmişin dışına çıkıp bir farklılık yapmak isteyen damat adayları arasındaysan güzel önerilerle karşına çıkıyoruz. Beyaz gömlek üzerine, kırık beyaz ve siyah rengin harmanlandığı uzun kesimli bir smokin-ceket giyebilirsin. Smokini ve ceketi ayrı tercih etmek yerine farklı bir tasarım damatlık modeliyle fark yaratabilirsin.

Tamamen siyah renkten oluşan başka bir kombinde ise koyu yeşil bir kravat ve mendil ile tarzını yansıtabilirsin. İtalyan kesim damatlık modeliyle parlak klasik ayakkabı kombini oluşturabilirsin. Kaliteli ve şık bir görüntüyü ve bu şekilde yakalaman mümkün.

Siyah Damat Takımlarına Uygun Aksesuarlar

Siyah damatlıkları sade kullanmak yerine çeşitli aksesuarlarla hareketlilik kazandığında daha dikkat çekici bir hal alıyor. Renkli, canlı veya cansız çiçek kullanımları bu noktada sık rastlanan bir aksesuar oluyor. Özellikle gelinle uyum içerisinde olabilmek adına yaka çiçeği olarak gelin buketindeki çiçekler kullanılıyor.

Başka bir alternatif ise damat zinciri. Papyon veya kravat haricinde yaka kısmına yerleştirilen aksesuarla uyumlu bir yaka zinciri daha klas bir görünüm yakalamanı sağlıyor. Tarzına göre bulabileceğin zincir modelleri de mevcut.

Yaka çiçeği olarak daha fazla çeşit görmek istersen senin için hazırladığımız blog içeriğine mutlaka göz atmalısın: En Güzel Damat Yaka Çiçeği Modelleri

Siyah Damatlık Modelleri

Aksesuarları ayrı almak yerine damat aksesuar setleri ile takım elbisene en uygun tercihi yapabilirsin. Ayakkabı, saat, papyon veya kravat gibi tüm ürünlere doğrudan ulaşabilirsin. Çoğu set içerisinde yer alan kemerler de damatlıkların olmazsa olmazı. Aynı şekilde kol düğmeleri ile de şıklığına küçük ve etkileyici bir detay ekleyebilirsin.

Mevsime, düğün mekanına, konsepte ve tarzına göre en doğru seçimi yapabileceğin siyah damatlık modelleri arasında en iyileri sunduk. Aksesuarlarla daha ön plana çıkarabileceğin damatlığınla en özel gününün başrolü olmanı garantiliyoruz. DüğünBuketi.com danışmanlarıyla iletişime geçerek aklında kalan tüm sorulara cevap bulabilirsin. Mutluluklar dileriz. 🎊

İlgili Makaleler

0
%