pembe-vintage-iki-parca-gelinlik-tul
pembe-vintage-iki-parca-gelinlik-tul

Son Moda İki Parçalı Gelinlik Modelleri

İki parçalı gelinlik modelleri son yılların en moda gelinlikleri arasında yer alıyor. Bu sezon itibariyle tekrar yükselişe geçen ve vitrinlerde sıklıkla karşımıza çıkan iki parçalı gelinlik modellerinin tarihi aslında bir hayli eski! Sizlere bu yazımızda iki parçalı gelinlik modellerini tanıtacağız. Ayrıca düğün mekanınıza göre hangi iki parça gelinlik modellerini tercih edebilirsiniz?, İki parçalı gelinlik modelleri fiyatları ne kadardan başlar? gibi sorularınıza en güncel model ve tasarımlarla yanıt bulabileceksiniz.

1. İki Parçalı Gelinlik Nasıl Ortaya Çıktı?

Son Moda İki Parçalı Gelinlik Modelleri

Viktoryen döneme ait birçok gelinlik genellikle güpür dantel detaylı ve krem-bej tonlarında iki parçalı olarak tasarlanmaktadır. Viktoryen dönemdeki gelinlik tasarımları aslında biraz da zorunluluktan iki parçalı olarak tasarlanıyordu. Çünkü, tek parça kumaştan balo tarzı bir kıyafetin- prenses kesim veya balo kesim diye tanımladığımız- hem dikimi kolay değildi hem de başka türlü bir etek kesim ve yapısı dönem itibariyle düşünülemezdi. Bir diğer neden ise korseli giyimin kadınlar için neredeyse bir zorunluluk olduğu tarih 1800lü yılları gösteriyordu. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

2. İki Parçalı Gelinlik Trendleri ve Fiyatları

Son Moda İki Parçalı Gelinlik Modelleri

İki parça gelinlik, geçtiğimiz ay yaz düğünleriyle birlikte yenide trend oldu. Bu yıl özellikle vintage midi boy gelinlik modelleriyle ön plana çıkan iki parçalı gelinlik tasarımları, şık ve zarif duruşuyla milenyum gelinlerinin gözdesi olmaya aday. Özellikle Pronovias, Galia Lahav gibi birçok tasarımcının yeni koleksiyonlarında da yer verdiği iki parça gelinlik modelleri, bu yılın düğünlerinde çokça boy gösterecek. Ancak bu sene, iki parça gelinlik modellerinde birkaç önemli ve farklı detay var! Takım tarzında pantolon ceket olarak kombinlenmiş minimalist yenilikçi gelinlik modelleri, siyah gelinlik trendinin sıra dışı uygulamaları ve renkli ombre gelinlikler de yılın moda stilleri arasında bulunuyor.

  • Parça Dantelli ve Güpür Detaylı Modeller

Son Moda İki Parçalı Gelinlik Modelleri

Viktoryen tarz gelinliklerin yeniden yorumlanması ile üretilen güpür dantel detaylı gelinlikler kış düğünü düşünenler için ideal. Viktoryen gelinliklerin günümüze uyarlanması ile tarihi mekanlarda düğün yapmayı planlayan gelin adaylarına muhteşem bir gelinlik modeli olarak önerebileceğimiz viktoryen gelinlik modelleri dantel ve güpür işlemeleri ile göz kamaştırıyor. Özellikle dantel üst parça tasarımlarıyla, viktoryen tarzdaki bel kesimleri saten-ipek kumaş yapılarıyla birleşince adeta tarihin sayfaları arasından gelmiş bir kraliçe gibi hissetmemek elde değil! Viktoryen iki parçalı gelinlik modellerinin fiyatları üzerinde işleme malzemesi ve getirdiği işçiliğe göre değişiyor. Genellikle başlangıç fiyatları 3.000 tl olarak görülüyor. Son Moda İki Parçalı Gelinlik Modelleri Güpür dantel kumaş olarak dikilen bu yarım balık 2 parçalı gelinlik modeli şıklığınızı zarif bir şekilde sunuyor. Gelinlik Galia Lahav’ın koleksiyonundan. Özellikle  olarak tercih edebileceğiniz güpür detaylı modellerde, vintage gelinlik modelleri tercih edebileceğiniz gibi balık kesim veya yarım balık kesim iki parça gelinlik modellerini de seçebilirsiniz. Daha modern bir ifade taşıyan balık kesim gelinlik modellerinde 2 parça gelinlik uygulaması özellikle bel kısmına kadar olan bölümdeki dantel uygulamalarıyla dikkat çekiyor. Dantelli ve güpür detaylı gelinliklerin fiyatları dantellerin ve işlemelerin kullanım alanı, kullanıldığı bölge, istediği işçiliğe göre değişkenlik gösteriyor. Genelde dantel ve güpür iki parçalı gelinliklerde başlangıç fiyatları 2.500 tl ile 3.000 tl arasında değişiyor. İsteğiniz kesim modeli ve ek aksesuarlara göre fiyat artabiliyor.

  • Tül ve Dantel Etekli İki Parça Gelinlik Modelleri

Son Moda İki Parçalı Gelinlik ModelleriPronovias

iki parçalı gelinlik modellerinde bu sene hem tül hem de dantel detayları bir arada kullanarak muhteşem görünümle sunuyor. Bu sene de mendil etekli iki parça gelinlik modelleri düğünlerde sıklıkla karşımıza çıkacak. Mendil etek tasarımların gösterişli neşesi yanı sıra hafifliğiyle tül etekler, şıklığıyla ise dantel detaylar revaçta. Mendil etek tarzında tül etekli 2 parçalı gelinlikler zamansız moda parçaları arasında yer alıyor. Tül kumaşın, kabarık prenses kesim veya A kesim olarak kullanılmasına göre gelinliğinizle gösterişli olmak isteyebilir veya sade bir şıklık tercih edebilirsiniz. Tül detaylı ve dantelli iki parçalı gelinlik fiyatları ise 2.000 TL’den başlıyor ve gelinlik malzeme ve işçiliğine oranla değişiyor. Son Moda İki Parçalı Gelinlik Modelleri Pınar Bent koleksiyonundan dantel detaylı tesettür gelinlik. Satın almak için tıklayın! Ayrıca tesettür iki parçalı gelinlik modellerinde de en çok tercih edilen malzeme oaln tül ve dantel karışımı genellikle A kesim tesettür gelinlik modellerinde karşımıza çıkıyor. Tesettür iki parçalı gelinlik fiyatları ise modele göre değişmekle birlikte 2.000 TL’den başlayan fiyatları var. Son Moda İki Parçalı Gelinlik Modelleri Pronovias Cruise Koleksiyonu içinde Starlight – Arkaparna Etek. Satın almak için tıklayın! Birçok marka yarım balık modellerinin etek kısmında tül detaylar ile danteli buluşturarak göz alıcı tasarımlara imza atıyor.  Öncü markalardan Pronovias, özellikle hafifliği ile öne çıkan gelinlik tasarımlarına yer verdiği  Pronovias Cruise Koleksiyonu’nda tül etekler ve dantel-güpür detaylarla iki parça gelinlik modelini sıklıkla kullanıyor. Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

  • Vintage İki Parça Gelinlik

Son Moda İki Parçalı Gelinlik Modelleri

Vintage iki parça gelinlik modelleri bu sene moda olan nude tonlardaki büstiyer parçalarıyla dikkat çekiyor. Vintage iki parça gelinlik modelleri arasında, minimalist viktoryen modeller yanı sıra geçtiğimiz yüzyılın tasarımlarına da bir hayli dönüş var.  Her ne kadar en klasik kasnaklı viktoryen tarzı iki parçalı gelinlikler tercih edilmiyorsa da 1920’lerin modasını ya da 1950 ve 1960ların modellerini tekrar görmek mümkün. Son Moda İki Parçalı Gelinlik Modelleri 1920’lerin ışıltılı gösterişini iki parçalı pelerinli gelinlik modelleriyle yakalamak mümkün. 1920’lerin pelerinli saten gelinlikleri bu sene de iki parçalı gelinlik tarzıyla moda oluyor. Özellikle bej tonlarda ön plana çıkan bu gelinlik tasarımlarında parlak taş süslemeleri düz kesim gelinlik modelleri veya balık kesim gelinlik modelleri olarak sunuluyor. Son Moda İki Parçalı Gelinlik Modelleri 1950 ve 1060’ların döpiyesleri gelinlik tasarımlarında ön planda! Viktoryen dönemden sonra 1950 ve 1960’larda da ikinci saltanatını süren iki parçalı gelinlik modelleri bu sene tekrar retro yapıyor ve maziyi yeniden karşımıza çıkarıyor.  Özellikle nikah elbisesi olarak da tercih edilen döpiyes gelinlik modellerinde özel kumaş kullanımı moda olmuş durumda. Etek-ceket iki parçalı olarak dikilen düğün elbisesi veya nikah elbiseleri yanı sıra etek-bluz şeklinde 1950’lerin model kalıpları sıklıkla tercih ediliyor. Özellikle vintage gelin duvağı şapka modelleriyle ya da kafes duvak modelleriyle kombinlenen bu modeller modern gelinlerin farklı imajlarını yansıtmak için sıklıkla tercih ettiği bir tasarım. Vintage gelinlik modelleri çoğunlukla 1.750 TL’den başlayan fiyatlarla kullanılan malzeme ve modele göre değişiklik gösteriyor.

  • Minimalist İki Parça Gelinlik

Son Moda İki Parçalı Gelinlik Modelleri

Fütürist bir minimalizm ile şekillenen bu tasarımlar kesimleri ve kumaşlarıyla sade ama göz alıcı bir şıklık sunuyorlar. Günümüzde basit düşün basit yaşa mottosuyla hayatını düzenleyen ya da minimal yaşam tarzı için fazlalıkları geri dönüştüren birçok insan var. Basitlik ve sadelikten yana olan gelinler için minimalist iki parça gelinlik modelleri birçok tasarımcının koleksiyonunda yer almış durumda. Son Moda İki Parçalı Gelinlik Modelleri Minimalist iki parça gelinlik modellerinde yırtmaç detaylar dikkat çekiyor. Uzun etek tasarımlarıyla ön plana çıkan minimal iki parça gelinlikler, genellikle tek bir kumaş cinsinden dökümlü bluz-etek olarak tasarlanıyor. Dar kesim gelinlik modelleri öne çıkarken, yırtmaç veya dekolte detayların da en çok tercih edildiği iki parçalı modeller minimal gelinlikler diyebiliriz. Bu tarz gelinlikleri genelde gösterişli duvaklı şapkalarla kombine edebilir ya da gelin saçı olarak topuz gelin saçı modelini seçebilir ve farklı takılarla şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Minimalist gelinlikler özel dikim olduğu ve herhangi bir dikiş veya kesim hatasını bile gösterebileceği için kişiye özel çok titiz bir üretim yapılıyor. Bu sebeple görece fiyatları da biraz daha yüksek olarak seyrediyor. Minimal gelinlik modelleri 3.000 TL’den başlayan fiyatlarla genellikle piyasada bulunuyor. Son Moda İki Parçalı Gelinlik Modelleri Minimalist gelinlerin en güncel tercihi artık pantolon-ceket gelinlik modelleri! 2010’lu yılların minimalizmi ile birleşen cüretkar bir tasarım dönemini bu seneki pantolon-ceket gelinlik modelleriyle gözlemek mümkün. Artık birçok kalıp yıkılmaya başladı bile. Kraliçe Viktorya il moda olan beyaz gelinlik nasıl artık renkli gelinliklere doğru koltuğunu bırakıyorsa modellerde de benzer bir şey yaşıyoruz. Artık etekli gelinlik modelleri yanı sıra birçok marka pantolonlu gelinlik modellerine koleksiyonlarında yer veriyor.  Bakalım gelecekte pantolonlu gelinlik modellerini tercih edenler artacak mı? Son Moda İki Parçalı Gelinlik Modelleri Gösterişli bir minimalizmden yana olan gelinler içinse asimetrik kesim parlak saten kumaştan minimalist iki parça gelinlikler bulunuyor. Yaka detayıyla dikkat çeken bu iki parça gelinlik modelleri sıklıkla kısa tüllü şapka duvaklarla birlikte kullanılıyor.

  • Helenistik İki Parça Gelinlik

Son Moda İki Parçalı Gelinlik Modelleri

Helenistik model olarak bu iki parçalı gelinlik modeli özelikle yaz düğünleri içi ideal. İki parçalı gelinlikler birçok dönem baş tacı olmuş. Ancak tabi ki ilk dönemlere yani milattan önceki yıllara da baktığımızda Helenistik iki parça gelinlikleri görmek mümkün. Helenistik gelinliklerin modern zamanlara uyarlanmış naif ve duru güzelliğini yansıttığı, ombre geçişlerle birlikte şıklığı artan iki parçalı tasarımları tercih edebilirsiniz. Özellikle tül detaylarla tasarlanan Helenistik modellerde kuşak ve kemer detayı ön plana çıkıyor. Helenistik gelinlik modelleri kullanılan malzemeye fiyat değişikliği göstermekte. 2.500TL başlangıç fiyatı olarak gözüküyor. Enza Home - Terra

  • Ombre ve Renkli İki Parça Gelinlik Modelleri

Son Moda İki Parçalı Gelinlik Modelleri

Ombre iki parça gelinlik modelleri bu yazın en çok tercih edilen modelleri arasında! Az önce de bahsettiğimiz üzere, beyaz gelinlik aslında kraliçe Viktorya ile moda olan bir model oldu. Kraliçe Viktorya’nın en iyi danteli kullanmak istemesi ve bu dantelin sadece beyaz renkte olması sebebiyle Beyaz gelinlik modası başlıyor. Ve şimdi de tekstil üretiminin artık daha kolay ve renklerin istenildiği gibi uygulanabilmesini sağlayan teknolojiler sayesinde renkli gelinlikler moda olmaya başladı. Özellikle son yıllarda başlayan ombre gelinlik modasıyla başlatan bu furya, şimdi nude ve pastel tonlardaki Viktorya öncesi gelinlik renkleri ve pembe tonlarındaki gelinlikler ile sürüyor. Özellikle siyah gelinlik modası ise bu senenin en vurucu modelleri arasında. Son Moda İki Parçalı Gelinlik Modelleri Nude tonlardan geçişleriyle şeftali tonlarındaki tül etek modeliyle ve ince dantel detaylı üst kısmıyla bu iki parçalı gelinlik göz kamaştırıyor. Pembe iki parçalı gelinlik modellerinde de yerini almış! Hızlı bir çıkış yapan bir diğer trend pembe gelinlik. 2019 sonbahar sezonuyla vitrinleri süslemeye başlayan pembe gelinlik modelleri iki parçalı tasarımlarda özellikle degrade geçişli tonlamalarla ön plana çıkıyor. Tül detaylı prenses kesim modellerde pembe tonlarını, nude ve şeftali tonlarını görüyoruz. Sonbahar kış aylarının en çok tercih edilecek model ve renklerini birleştiren bu gelinlik modelinde dantel ayrıtılar çarpıcı bir görünüm sunuyor. Son Moda İki Parçalı Gelinlik Modelleri Anna Skoblinova’ya ait bu tasarımda ise iki parça gelinlik zamanlar arası geçiş yaparak günümüze ulaşmış bir zariflik sunuyor. Pembe gelinlik modelleri arasında da bir hayli tercih gören iki parça gelinlik modelleri, Viktorya öncesi döneme de gönderme yapması açısından vintage detaylarla destekleniyor. Özellikle nüde, pembe ve krem tonlarıyla geçişlilik sağlanan gelinlik tasarımlarında iki parçalı gelinlik modelleri bu geçişi farklı kumaş kullanabilme özelliğiyle de destekliyor. Saten, tül, şifon ve kırlent dantel kumaşların hepsini bir arada kullanabileceğiniz size özel tasarımlar yapmanız mümkün.  Renkli ve ombre model başlangıç fiyatları da yine 2.500-3.000 TL arasında değişiyor.

  • Cepli İki Parça Gelinlik

Son Moda İki Parçalı Gelinlik Modelleri

Cepli gelinlik belki de akıllı telefon dönemiyle birlikte gelinlik tasarımında yapılan en kullanışlı yenilik! Cepli gelinlik modeli nasıl olur? diyor olabilirsiniz. Ancak son dönemin en moda detayı olarak cepler yer alıyor. Gelinlik tasarımında şıklığı elden bırakmada kullanışlı bir ayrıntı da eklemek isteyen tasarımcılar özellikle A kesim, düz kesim ve prenses kesim modellere cep detayı ekliyorlar. Cepli gelinlikler son trend olarak göze çarpıyor ve piyasa da hayli alıcı bulmuşa benziyor. Genellikle 2.500 TL den başlayan fiyatlarla alıcısı ile buluşuyor. Son Moda İki Parçalı Gelinlik Modelleri Asimetrik kesim cepli iki parçalı gelinlik modelleri geleceğin trendi! Görünmez cep olarak kumaşa yerleşen bu detay ise özellikle influencer olan gelin adayları için sanırım biçilmiş gelinlik! İki parçalı gelinlik modellerine daha kolay uygulanabilen cep detayı gelin adaylarının acil ihtiyacı olan eşyayı yanlarında kolayca taşımalarını sağlıyor.

  • Farklı Olmayı Sevenler için İki Parça Gelinlik Modelleri

Son Moda İki Parçalı Gelinlik Modelleri

Ceket pantolon gelinliklerin duvak kısmı için cekete iliştirilmiş tül detaylı pelerin minimal ve fütürist bir tasarım olarak karşımıza çıkıyor. Pantolon ceket gelinlikler de 2019 yılı itibariyle yıldızı yükselen gelinlik modelleri arasında. Hemen hemen tüm ünlü tasarımcıların koleksiyonda en az bir tasarım olarak yer verdiği bu gelinlik modeli podyumları ve düğün sektörünü bir hayli konuşturacak. Önümüzdeki yıllarda trendinin daha da yükseleceğinizi düşündüğümüz bu model için özellikle detay kullanımı kolaylaştırdığını ve etek sevmeyen gelin adayları tarafından tercih edildiğini söyleyebiliriz. Son Moda İki Parçalı Gelinlik Modelleri Pronovias Cruise Koleksiyonu içinde yer alan bu pantolon gelinlik modeli iki parçalı tasarımda dantel güpür detaylarıyla duru bir şıklık yakalıyor. Siyah gelinliklerden sonra bu senenin ikinci en çok şaşırtan tasarımları pantolonlu gelinlik modelleri oldu. Tulum modeller yanı sıra iki parçalı ceket pantolon tasarımlarla da ön plana çıkan iki parçalı bu gelinlik modeli hem nikah töreni hem de düğünler için tercih ediliyor. Özelikle metropol gelinlerinin moda tercihi olan pantolon-ceket ve siyah gelinlikler düğün moda tarihini de epey değiştirecek gibi. Ceket pantolon iki parçalı gelinlikler büstiyer kullanımında rahatlık sağladığı içi de tercih ediliyor. Kendi tarzını yansıtmak isteyen gelin adayları özellikle tulum modeller üzerine ceket kombini uyguluyorlar.

Bohem Gelinlikler

Son Moda İki Parçalı Gelinlik Modelleri

Bohem tarzı belki de en iyi yansıtıldığı gelinlik çeşidi olarak iki parçalı gelinlik sonbahar düğünlerinin vazgeçilmezi. Bohem iki parça gelinlik modelleri genellikle sade etek tasarımı ve dantel detaylı üst tasarımıyla ön plana çıkıyor. Özellikle Galia Lahav’ın ve Oscar de la Renta’nın gelinlik tasarımlarında karşımıza çıkan bu tarz, milenyum gelinlerinin en çok tercih ettiği modeller arasında yer alıyor. Gelin çiçeği kombinasyonları ve konsept düğün organizasyonlarıyla birlikte düşündüğünüzde unutulmayan bir düğünün ilk parçası gelinliğiniz olacaktır. Son Moda İki Parçalı Gelinlik Modelleri Plaj düğünleri için tasarlanmış iki parça gelinlik modellerinde uçuşan etekler ve derin yırtmaçlar göze çarpıyor. Bohem gelinlik tarzında iki parça gelinlikler sonbahar kır düğünleri yanı sıra, sahil ve kumsal düğünleri için de en çok tercih edilen modellerden. Rahat kulanım ve hareket imkanı sağlaması ve yaz havasına eşlik eden hafif ve şık görüntüsüyle yaz düğün organizasyonu yapan gelinlerin tercihi.

Etnik Tasarımlı Gelinlikler

Son Moda İki Parçalı Gelinlik Modelleri

Pronovias Cruise koleksiyonunda yer alan bu iki parçalı gelinlik modeli dantel detayların kullanımı ile geçmişi ve moderni bir araya getiriyor. Satın almak için tıklayın! Gelenekleri yaşatmayı seven ve doğal bir görünümden de vazgeçmek istemeyen gelin adayları için etnik iki parçalı gelinlik modelleri muhteşem tasarımlarla vitrinlerde yerini aldı. Özellikle büyükanneden kalma diyebileceğiniz vintage tarzdaki dantellerin etnik desenlerle işlenmesi sonucu ortaya çıkan bu tasarımlar hem tanıdık gülümseten bir görünümü sunarken bir yandan da şıklığıyla gözleri üstünüze çekiyor.

Rustik gelinlikler

Son Moda İki Parçalı Gelinlik Modelleri

Rustik iki parça gelinlik modelleri rustik konseptte düğün organize etmek isteyen aykırı gelinlerin bir numaralı tercihi. Etek kesimleri ve salaş görünümleri ile farklılığınızı yansıtacak bu gelinlik tasarımıyla uygun seçeceğiniz ayakkabı modeli ile düğününüz uzun bir süre konuşulacaktır. Bohem tarzda gelinliklerde özellikle ombre detaylar ön plana çıkarken rüstik düğünler ve kır düğünleri için rüstik gelinlik tasarımlarında dantelli iki parça gelinlik modellerini tercih edebilirsiniz.

Renkli İşlemeli Gelinlikler

Son Moda İki Parçalı Gelinlik Modelleri

Bu yıl ile gelen bir diğer yenilik ise renkli taş işlemeler oldu. Bu yıl iki parça gelinlik modellerinde yoğun olarak kullanılan işlemelerde renkli taş veya doğal taş uygulaması göze çarpıyor. Özellikle kır düğünü ve havuzbaşı düğün tercih eden gelin adayları için en son trend olan renkli işlemeli iki parçalı gelinlik modelleri hakkında daha fazla bilgi almak ücretsiz düğün planlama servisimizi arayabilirsiniz.

3. İki Parça Gelinlikleri Neden Tercih Etmeli?

Son Moda İki Parçalı Gelinlik Modelleri

Birçok gelin adayı iki parça gelinlik mi yoksa düz tek parça gelinlik mi tercih edeceğine karar veremiyor. Sıradan olmamak isterken bir yandan da bu en özel gecesindeki kostümünün en güzel kıyafet olmasını istiyor. Bu yüzden iki parça gelinlik modelini neden tercih etmeliyim sorusu gelinlik alışverişine çıkacak her gelinin aklından en az bir kere geçiyor. Biz de size neden tercih edildiğine dair genel yorumları derledik. Buyurun sebeplerine:

  • İki parça gelinlik modelleri her beden tipi ile uyumlu olarak tasarlanabiliyor. Üstelik formunuzda beğenmediğiniz detayları güzel bir şekilde gizleyebilecek dikiş ve tasarım imkanı sağladığı için görünümünüzü muhteşem kılıyor. Büyük beden gelinlik modellerinde de bedeni orantılı olarak gösteren en güzel modelleri yine iki parçalı gelinlik modelleri arasında yer alıyor.
  • Gelinliklerin ömrü ne yazık ki tek bir gece ile kısıtlı kalıyor. Ancak iki parça gelinlik modellerini daha sonra tekrar dönüştürüp kullanabiliyorsunuz. Büstiyer kısmını başka bir zaman farklı bir ceket ile kombinleyerek özel gece ve davetlere giyebilir, etek kısmında boy ayarlaması yaparak gündelik kullanım için tercih edebilirsiniz.
  • İki parçalı gelinlik en çok da minimalist gelinlerin tercihi diyebiliriz. Özelikle saten ve parlak kumaşlardan A kesim veya düz kesim iki parça gelinlikler düğün için tercih edilirken, nikah sonrası yemek için de  ikinci bir gelinlik olarak  minimal tasarım gelinlik veya döpiyes gelinlik tercih edilebiliyor.
  • Şık Bir Alternatif

Son Moda İki Parçalı Gelinlik Modelleri
  • Nikah töreni için genellikle iki parça gelinlik modelleri döpiyes şeklinde tercih ediliyor. Özellikle vintage tarzdaki döpiyesler ve minimalist ve yenilikçi tasarımlarıyla pantolon ceket takımlar özellikle tercih ediliyor.
  • İki parça gelinlikler tarzını ve kişiliğinizi istediğiniz gibi yansıtmanızı sağlıyor. Çünkü farklı kumaş ve aksesuar kombinasyonlarını kullanabileceğiniz bu tasarımlarda size özgü detaylar eklemeniz mümkün.
  • Kumaş çeşidi geçişlerini yapmak daha uygun. Ayrıca degrade seviyorsanız renk geçişini de iki parçalı gelinlikler yapmak çok daha kolay oluyor. Renk geçişi yapabilir farklı güpür,tül, dantel ve kumaşları bir arada kullanabilirsiniz. Yani kişiliğinizi daha kolay yansıtabilirsiniz.
Son Moda İki Parçalı Gelinlik Modelleri
  • Özellikle göbek ve bel zayıflığını vurgulamak için kullanabileceğiniz gibi model ve kesim sayesinde göbek bölgenizde fazla gördüğünüz ya da beğenmediğiniz detaylarınızı da kolayca gizleyebilirsiniz. Kısacası her türlü talebe en uygun tasarım çözümünü sunan bir model.
  • Giyimi ve kullanımı kolay olduğu için o en özel gününüzde rahatça hareket edebilirsiniz.
  • Özellikle sırt dekoltesi seviyorsanız her türlü dekolteyi etek kısmını bozmadan kolayca uygulayabilirsiniz.

Bu yıl yeniden moda olan iki parça gelinlik modelleri bu yıl itibariyle önümüzdeki birkaç yıl daha trend olacak gibi duruyor. Nostaljik modellerle minimalist yenilikçi tasarımları birleştiren ünlü marka ve gelinlik tasarımcıları birbirinden şık bu gelinlikleri beğeniye sundular. Özellikle bu senenin çıkış yapan modası pembe ve ombre gelinlikler, siyah gelinlik modelleri ve aykırı pantolonlu gelinlik tasarımları iki parçalı gelinlik formunda karşımıza çıkıyor. Dantel ve güpür detayların yoğun kullanıldığı bu sezon, tül ve renkli işlemelerde ön planda olacak. Peki siz tercih edecek olsanız iki parça gelinlik tasarımlarından hangilerini seçerdiniz? Yorumlarınız düğün hazırlığında olan gelinlerimiz için de çok değerli. Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!

İlgili Makaleler

0
%