farklı-ve-degisik-damatlık-modelleri-10
farklı-ve-degisik-damatlık-modelleri-10

Farklı ve Değişik Damatlık Modelleri

Düğün salonunda bir düğün hayal etmiyorsanız, kırlara, bahçelere alıcı gözüyle bakmaya başladıysanız farklı ve değişik damatlık modelleri tam size göre. Belki de eski bir evde ya da fabrika gibi bir yerde evleneceksiniz. Konsept bir düğün hayali kuruyorsanız eşinizin gelinliği ve sizin damatlığınız atmosfere uymalı. Bu yüzden kullanabileceğiniz ilginç damatlıklar mevcut. Sizler için bu yazımızda değişik damatlık modellerini inceledik. Peki, nedir bu farklı damatlık modelleri? Farklı ve Değişik Damatlık Modelleri Vintage konseptli bir düğün yapmak isteyen çiftlerimizi buraya alalım! Önce yurt dışında başlayan ve zamanla ülkemizde de revaçta olan konsept düğünlerde giyeceğiniz çok farklı damatlık modelleri mevcut. Ne kadar size ve eşinize hitap eder bilemeyiz. Fakat değişik bir konseptte evlenmek isteyenlerin kesinlikle kaçırmaması gereken bir fırsat.

1. Bohem Düğünler İçin Damatlık Modelleri

Farklı ve Değişik Damatlık ModelleriBohem konseptli bir düğüne yaraşır gerçek kombinler!

Düğün için seçtiğiniz mevsim yaz ise kırlar ve kumsallar gibi açık alanlarda düğününüzü gerçekleştirebilirsiniz. Böyle bir yerde yapacağınız düğünde de elbette ki çok resmi bir damatlık giymek istemeyeceksinizdir. Rahat ama şık bir pantolon tercih edebilirsiniz. Üzerine Bodrum gömleği dediğimiz tarzda bol bir beyaz gömlek ve hatta bir şapka ile mütevazı bir damat olabilirsiniz. Eğer düğününüz günün erken saatlerinde başlayacaksa şapka kullanmanız bile mümkün. Farklı ve Değişik Damatlık Modelleri Kravattan hiç haz etmem diyenlerdenseniz sizi buraya alalım. Ama bunlar bana çok salaş geldi derseniz pantolon askılı damatlık modelleri arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Askılı damatlık modelleri hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz bakabileceğiniz bir yazımız sitemizde mevcut. “Daha Nostaljik Bir Görünüş İçin: Pantolon Askılı Damatlık Modelleri” yazısı size yol gösterebilir. Daha spor kesimli bir damatlık tercih ederek bohem tarzda planladığınız düğününüzde hem şık hem rahat olabilirsiniz. spor damatlık modelleri ve fiyatları uygun ücretleri ve bol seçenek imkânı ile sizi cezbedebilir. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

2. Steampunk Tarzda Evlenmek İsteyenler İçin Değişik Damatlıklar

Farklı ve Değişik Damatlık ModelleriVictorian dönemi anımsatan bu damatlık kombini oldukça şık ve farklı görünüyor.

Farklı ve değişik damatlık modelleri denilince sınır tanımaz damatlıklar akla geliyor. Standardın dışına çıkarak eski bir binada ya da kullanılmayan bir fabrikada evlenmek isteyen çiftler için steampunk tarzı düğünler bir alternatif. Sizler ile daha önce Miray ve Ömer’in düğününü “Bir Hayalperestin Düğünü” yazımızda paylaşmıştık. Onlar gibi konsept bir düğün hayal ediyor ve nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız onların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. İnternetten bulacağınız aksesuarlar ile geliştirebileceğiniz damatlığınız sizin tarzınızı yansıtabilir.

3. Film Konseptli Düğünler İçin İlginç Damatlık Modelleri

Farklı ve Değişik Damatlık ModelleriAlice harikalar diyarında!

Son yıllarda Harry Potter, Yüzüklerin Efendisi gibi kitap/film konseptli düğünler ile ilgili paylaşımlar oldukça sık karşımıza çıkıyor. Siz de daha önceden okuyup hayran olduğunuz kitapları ya da etkisinden kurtulamadığınız filmleri yaşayabilirsiniz. Farklı ve Değişik Damatlık Modelleri Örneğin Alice In Wonderland temalı bir düğün yapmaya karar verdiniz. Çizgili, puantiyeli ya da kareli damatlık modelleri bakabilirsiniz. Hepsini tek bir dükkandan girip almak neredeyse imkansız olsa da online alışveriş sitelerinde biraz araştırma yaparak damatlığınızı istediğiniz konsepte uygun hale getirmek sizin elinizde.

Sağdıçlarınız da Sizin Gibi Giyinsin

Farklı ve Değişik Damatlık ModelleriDamatlığınızı rustik ve vintage tarzda aksesuarlar ile kombinleyebilirsiniz. 

En özel gününüzde elbette ki en yakın arkadaşlarınız da yanınızda olacak. O zaman onların da sizin konseptinize ayak uydurmasını sağlayabilirsiniz. Seçtiğiniz konsepte uygun giyinmesini isteyeceğiniz yakın arkadaşlarınız sizi kırmayacaktır. İlginç damatlıklar ilginç sağdıçlar ile güzel bir uyum içinde olacaktır. Aynı şekilde eşiniz ve eşinizin nedimeleri de konsepte uyum sağladığı zaman ortaya inanılmaz bir görsel şölen çıkacaktır. Farklı ve Değişik Damatlık Modelleri Düğününüz renkli bir festival havasına bürünsün! Farklı ve değişik damatlık modelleri ilk başta gözünüzü korkutabilir. Klasik bir damatlık alıp köşeye çekilmek isteyebilirsiniz. Ama unutmayın ki eşiniz ile beraber geçireceğiniz ölümsüz bir güne adım atacaksınız. Farklı damatlık seçiminiz ile çok eğleneceksiniz. İmrenerek izlediğiniz filmlerden bir sahne yaşamak ömrünüzün sonuna kadar unutamayacağınız bir anı olarak kalabilir.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

İlgili Makaleler

0
%