vakko-gelinlik-modelleri-vakko-wedding-12
vakko-gelinlik-modelleri-vakko-wedding-12

Vakko Gelinlik Modelleri

Vakko Wedding, Türkiye’deki gelin adaylarının dünyaca ünlü tasarımcıların gelinlik modelleri ile buluşturuyor. Vakko bünyesinde Pronovias, Zuhair Murad, Vera Wang ve Berta gibi ünlülerin tercih ettiği markalar da yer alıyor. Lüks ve özel tasarım bir gelinlik arıyorsanız yazımız tam size göre. En güzel Vakko gelinlik modelleri, mağazaları, markaları fiyatları gibi pek çok detayı yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Vakko Gelinlik Markaları

Vakko Wedding, dünyaca ünlü markaların farklı bütçelere uygun pek çok tasarımını ülkemizde satışa sunuyor. A kesimden prensese, balık modellerden Helen tasarımlara kadar oldukça geniş yelpazede tasarımları bulunuyor. “Vakko gelinlik nereden alınır?” diye merak ediyorsanız mağazalardan sipariş oluşturabilirsiniz. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Mağazadan alışveriş yapmak isterseniz, internet sitesi üzerinden form doldurarak randevu alabilirsiniz. Vakko Wedding randevu ücreti ise ortalama 400 TL civarında seyrediyor.

Vakko Berta Gelinlik

Berta Gelinlik, özellikle iddialı ve dekolteli gelinlik modelleri ile öne çıkıyor. Bu gelinliklerde derin V yakalar, transparan detaylar, hayal tül ve ten rengi kumaşlar sıklıkla kullanılıyor. Özel işleme danteller özellikle etek uçlarında ve kuyruklarda yer alıyor. Son yılların gözde gelinlik modellerinden balon kollu tasarımlar, yırtmaçlı gelinlikler ve sırt dekoltelerini Berta gelinliklerinde bulabilirsiniz.

Berta Gelinlik Vakko Bridal’ın en lüks markalarından biri olduğu için fiyatlar yüksek aralıklarda seyredebiliyor. Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Vakko Pronovias Gelinlik

Ülkemizde en çok tercih edilen Vakko Gelinlik markalarından biri olan Pronovias ile devam ediyoruz. Pronovias gelinlikler, son yıllarda sade ve şık tasarımları ile dikkat çekiyor. A kesim, prenses ve balık model gelinlikleri çok beğenilen Pronovias’ın fiyatları diğer markalara göre daha uygun aralıklarda seyrediyor. Pronovias ayrıca after party ve nikah elbiseleri de satışa sunuyor. Ayrıca Pronovias’ta duvak, eldiven ve ayakkabı gibi aksesuarlar da bulabilirsiniz.

Pronovias gelinlik modellerinin devamını burada bulabilirsiniz.

Vakko Gelinlik Elie Saab

Modern gelinlik tasarımları ile öne çıkan Elie Saab’ta üç boyutlu danteller, saten kumaşlar ve tüyleri bol bol kullanılıyor. Romantik gelinlik modelleri sunan Elie Saab’ta kabarık etekli prenses kesimler dikkat çekiyor. Vakko Gelinlik’in en sevilen markalarından olan Elie Saab’da duvaklar da seçtiğiniz gelinlik modeline uygun olarak tasarlanıyor. Enza Home - Terra

Zuhair Murad Gelinlik Vakko

Lüks ve ihtişamlı gelinlik modelleri denilince akla ilk olarak Zuhair Murad tasarımları geliyor. Yoğun taş ve inci işlemeleri, Fransız danteller ve kabarık etekler bu markada bol bol mevcut. Pek çok ünlünün düğününde tercih ettiği Zuhair Murad gelinlikleri, ağır ve asil görünümleri ile dikkat çekiyor. Vakko Gelinlik modelleri arasında en pahalı tasarımlara sahip olan marka, tercih edeni gerçek bir prenses gibi hissettiriyor.

Vera Wang Vakko Gelinlik

En ünlü gelinlik tasarımcılarından olan Vera Wang, saten kumaşların bol bol kullanıldığı minimalist modelleri ile öne çıkıyor. Şeyma Subaşı’nın da gelinliğinde tercihi olan Vera Wang’da straplez yakalar, A kesim etekler ve tül kollar bol bol kullanılıyor. Eldivenli gelinlik modelleri ile de beğeni toplayan Vera, Vakko’nun diğer markalarına göre biraz daha yüksek aralıklarda seyredebiliyor. Ayrıca gelinlikleri biraz daha sade tasarımlara sahip olduğu için nikah merasimlerinde de rahatlıkla kullanılabiliyor. 

Düğün mekanınıza karar verdiniz mi?: Şehrinizdeki en şık düğün mekanları burada.

Marchesa Gelinlik Vakko Wedding

Vakko Gelinlik markaları arasında son önerimiz Marchesa olacak. Rustik düğün organizasyonları için oldukça uygun tasarımlar sunan markada üç boyutlu çiçekler, kat kat tüller ve uçuş uçuş etekler öne çıkıyor. Tasarımlarında doğadan ilham alan Marchesa, düşük omuzlu ve A kesim gelinlikleri ile pek çok kadının ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Vakko Gelinlik mağazalarında bulunan diğer markalar ise şöyle;

  • Galia Lahav
  • Georges Hobeika
  • Inbal Dror
  • Lee Petra
  • Monique Lhuillier
  • Oscar De La Renta.

Vakko Gelinlik Aksesuar

Vakko mağazalarında gelinliğinizin kombinini tamamlayacak gelin tacı, duvak ve şapka gibi ürünleri de bulabilirsiniz. Saç bantları, çiçekli taçlar ve tokalar ile muhteşem saç modelleri yaptırabilirsiniz. Ayrıca birbirinden güzel gelin ayakkabısı ve çantaları da Vakko’da bulabilmeniz mümkün.

En güzel gelin saçı modellerini buradan inceleyebilirsiniz.

Vakko Wedding Gelinlik Fiyatları

Vakko Gelinlik’te pek çok ünlü marka ve tasarımcı yer aldığı için fiyatlar değişkenlik gösterebiliyor. Ortalama fiyatların ise 10.000 - 15.000 TL bandından başladığını söyleyebiliriz. Özel tasarım, kumaş, işleme ve ayarlama gibi ek hizmetler ile birlikte fiyatlar 300.000 TL’ye kadar çıkabiliyor. 

Vakko Gelinlik Mağazaları Nerede?

Türkiye’deki tüm Vakko Wedding Gelinlik mağazaları ve adresleri ise şöyle;

  • Vakko Wedding House Zorlu - Levazım, Zorlu Center, Koru Sokağı No:2, 34340 Beşiktaş / İstanbul
  • Vakko Wedding House Suadi̇ye - Suadiye, Bağdat Cd. 438/ A, 34740 Kadıköy / İstanbul
  • Vakko Wedding Kuzu Ankara - Oran, Kuzu Effect Avm, Zülfü Tiğrel Cd. 1/A, 06450 Çankaya / Ankara
  • Vakko Wedding House İzmi̇r - Yeşilova Mahallesi, 4174 Sokak, No:84 Point, 35080 Bornova / İzmir
  • Pronovias İsti̇nye Park - İstinye Bayırı Cad., İstinye Park AVM, 34367 İstanbul
  • Vakko Wedding Adana - Esas 01 Burda AVM , Erdal Ecet Cad. No:1 Seyhan, Mahallesi, 01130 Yüreğir / Adana
  • Vakko Wedding Aqua Florya - Şenlikköy, Halkalı Caddesi Aqua Florya Avm, 34295 İstanbul
  • Vakko Wedding Antalya - Şirinyalı, Tekelioğlu Cd. No:20, 07160 Muratpaşa/Antalya
  • Vakko Wedding Emaar Square - Ünalan, Emaar Avm, Libadiye Cd. D:No:81, 34700 Üsküdar / İstanbul
  • Pronovias Suadiye - Suadiye, Bağdat Cd. No:438 / A, 34740 Kadıköy / İstanbul.

Vakko gelinlik modelleri ve tasarımcılarını incelediğimiz yazımızın sonuna geldik. Sizin favori modeliniz hangisi oldu? Yorumlarda bizimle paylaşmayı ve bizi Instagram’da takip etmeyi unutmayın.

  • User default avatar

    Nedime

    İyi günler Bugün Vakko wedding Suadiye ye geldiğimde düğün için kendime kıyafet bakarken( kayınvalideyim) gelinliklerede bir göz atmak istedim. Randevusuz göremeyeceğimi söylediler. Benimle kimse ilgilenmesin ben bakar çıkarım daha sonra randevu alıp geliriz dedim. Randevu için 150₺ ücret alındığı bilgisi verildi. Bugüne kadar ilk defa böyle bir uygulama duydum.

İlgili Makaleler

0
%