uzun-yesil-abiye-2
uzun-yesil-abiye-2

Yeşil Abiye Modelleri

Yeşil Abiye Modelleri

Düğün, nişan gibi özel gecelerde ne giyeceğinize karar veremiyorsanız size önerilerimiz olacak. Şık yeşil abiye seçenekleri, kombin önerileri ve gecenin yıldızı olmanızı sağlayacak püf noktalar burada yer alıyor. Göz alıcı tonlarıyla yeşil abiyeleri listenizin ilk sırasına ekleyerek hazırlıklara başlayabilirsiniz. Hazırsanız en şık abiye modelini beraber seçelim.

Abiye Fiyatları Ne Kadar?

Abiye fiyatları tercih ettiğiniz modele, kumaş seçiminize ve işleme detaylarına göre değişiyor. Aksesuar tasarımları, el işçiliği ile fiyatlar artabiliyor. Mağazalar kiralama ve satın alma seçenekleri ile her bütçeye uygun model sunuyor. Hazır abiye fiyatları ortalama 500 TL’den başlıyor. Özel dikim modeller de ise bu fiyatlar 3.000 TL’den yukarı çıkabiliyor. Kiralama, online satın alma seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz.Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Yeşil Abiye Önerileri

Yeşilin her tonunu sevenler buradaysa harika abiye seçenekleri olduğunu bilmenizi isteriz. Zümrüt yeşili, su yeşili, çağla yeşili, haki ve diğer tonlarda birçok abiye modeli bulunuyor. Uzun ve kısa abiye modelleri birbirinden şık seçenekler sizi bekliyor. Aksesuar, saç ve makyaj seçenekleriyle görüntünüzü tamamlayarak geceye hazır olacaksınız. Yeşil abiye modellerini detaylıca incelemek için sizi bir sonraki başlığa bekliyoruz.

Zümrüt Yeşili Abiye Modelleri

Takılarda olduğu gibi abiye elbiselerde de iddiasını koruyan zümrüt yeşili sizi de mest edecek. Derin bacak yırtmaçlı abiyelerde iddiasını bir adım öteye taşıyan bu modeli değerlendirmelisiniz. İnce ip askıları, düşük omuz detayları ile hayal ettiğiniz görüntüyü elde edebilirsiniz.

Saten kumaş seçimi ile ışıltılı bir model de oldukça gösterişli olacaktır. Tercih edeceğiniz ayakkabı gold ve gümüş tonlarında olabilir. Bant detayları ve şık bir çanta ile oldukça uyumlu bir görüntünüz olacaktır.Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Uzun Yeşil Abiye Modelleri

Yeşil abiyelerde en çok tercih edilen model elbette uzun elbiseler oluyor. Balık ve a kesim abiye seçenekleri ile birleşen yeşil rengi sizi daha da büyüleyecek. Şifon tüller ile birleşen kollar ve etek detayları sizi gecenin yıldızı yapabilir. Özellikle a kesim abiye seçimlerinde uçuş uçuş etekler herkesin beğenisini kazanacaktır.

Su yeşili abiyelerde ince tül üzerine dantel işlemeler ile kol detayı da ekleyebilirsiniz. Elbisenizle hem şık hem de zarif bir görüntü elde edeceğinize eminiz. İnci tokalarla dağınık topuzlar ve at kuyruğu seçimlerini de uzun abiyelerde saç önerilerimiz arasında yer alıyor.

Balık abiye modelleri hakkında detaylı bilgi burada.Enza Home - Terra

Kısa Yeşil Abiye Modelleri

Mezuniyet töreni, nişan ve diğer özel kutlamalarda giyebileceğiniz diğer önerimiz ise kısa yeşil abiye modelleri. Mini ve midi boyların son zamanlarda ön plana çıkmasıyla yeşil abiyelerde favoriler arasında girdi. Mini a kesim abiyeler, kabarık prenses modellerle harika bir görüntü elde edebilirsiniz. Vücut hatlarınıza güveniyorsanız vücudunuzu saran mini bir elbise ile tüm gözler üzerinizde olabilir. Zarif bir topuklu ayakkabı, şık çanta ile kombininiz tamamlanmış olacak.

Daha hareketli modeller seviyorum diyorsanız a kesim ve kabarık tüller dikkatinizi çekecektir. Boyundan bağlama detayları, kemer aksesuarları ile farklı bir elbise tercih edebilirsiniz. Mezuniyet töreniniz için bu model oldukça ideal olacaktır.

Prenses model abiye ve nişanlık hakkında detaylı bilgi burada.

Tesettür Yeşil Abiye Modelleri

Tesettür abiyede en çok tercih edilen renk yeşil oluyor. Koyu ve açık yeşil tonları ile uyumlu kombinler yapılıyor. A kesim yeşil tesettür abiyeler sezonun ön plana çıkanları arasında yerini koruyor. Fıstık yeşili, mint ve farklı renkleri tercih edebilirsiniz. Baş örtünüzü aynı tonlarda tercih ederek bir uyum yakalayabilirsiniz.

Payet ve pul seçeneklerini anne abiyelerinde sık sık göreceksiniz. Gösterişli bir elbise arayışındaysanız kesinlikle payet detayları tercih etmelisiniz. Sade ve şık olmasını isteyenler ise dantel seçeneklerini kullanabilir. Modern tesettür abiye seçeneklerinde payet ve pula çok yer verilmese de saten ve şifon detaylar sizin için oldukça ideal bir seçim. Farklı başörtü bağlama teknikleri, inci iğnelerle süsleyerek abiyenize uygun bir seçim yapabilirsiniz.

Tesettür abiye ve nişanlık modelleri hakkında detaylı bilgi burada.

Büyük Beden Yeşil Abiye Modelleri

Birbirinden şık büyük beden abiyeler arasında yaratıcı desenleri ile yeşil abiye seçenekleri de dikkat çekiyor. Daha ince ve uzun görüneceğiniz birçok abiye modeli bulunuyor. Son zamanlarda revaçta olan balık ve a kesim abiyeler sizin için doğru bir seçim olabilir. Midi boydaki a kesimler ile kalçalarınızı gizlerken, balık model ile ince belinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Derin sırt dekolteleri ile göz alıcı olabilirsiniz.

Korse seçimleri ile daha toplu ve ince bir görüntü elde ederek dilediğiniz kesimi tercih edebilirsiniz. Payetler, dantel ve şifonlarla en iddialı elbiseye sahip olabilirsiniz. Özel dikim ve hazır elbise seçenekleriniz bulunuyor.

Büyük beden abiye ve nişanlık modelleri hakkında merak ettiğiniz her şey burada.

Sezonun ön plana çıkan yeşil abiye modellerini sizin için araştırdık. Kısa ve uzun abiyeler, tesettür, büyük beden abiye seçenekleri ile birçok başlığı ele aldık. Sizde favori abiye modelinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Dilerseniz size ilham olması için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

0
%