en-populer-kalkan-balayi-otelleri
en-populer-kalkan-balayi-otelleri

En Popüler Kalkan Balayı Otelleri

Tarih boyunca güzelliği ile adından söz ettiren Kalkan, Antalya’nın en güzel koylarına sahip olması ve en huzurlu balayı yörelerinden biri olması ile ünlü. Çünkü burası Türkiye’nin en iyi iki plajı seçilen Patara ve Kaputaş plajlarının ortasında yer alıyor. En Popüler Kalkan Balayı Otelleri, Fiyatları Akdeniz’in yeşili ve mavisini bir tablo gibi sunan bu nezih tatil yöresi, dünya standartlarında hizmet kalitesine sahip otellere de ev sahipliği yapıyor. Haydi en popüler Kalkan balayı otelleri arasından senin için derlediğimiz seçeneklere birlikte göz atalım.👇

Kalkan Regency Hotel

Kalkan Regency Hotel Balayı Fiyatları

Kalkan balayı otelleri yazımızın ilk durağı Kalkan Regency Hotel oluyor. Çatı terasında deniz manzarasına karşı yemeğini yiyeceğin, geniş havuzunda dilediğin gibi yüzeceğin ve lüks odalarında aradığın tatili bulacağın bir hizmet sunuyor. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Avantajları

  • Ücretsiz hamam, sauna, fitness hizmetleri bulunuyor.
  • Bütçene göre istersen havuzlu ve jakuzili suit odalar , istersen manzaralı standart odalar arasında seçimini yapıyorsun.🌊
  • Araç ile geldiysen ücretsiz yararlanabileceğin otopark alanı mevcut.

Kalkan Regency Hotel Balayı Fiyatları

Kalkan Regency Hotel’de balayı yapmak istiyorsan 1 günlük fiyatları 575 TL’den başlıyor. Seçtiğin odanın suit veya jakuzi gibi seçenekler içermesine göre fiyatlar değişiyor. 🚗 Kalkan Regency Hotel adresi: Kalkan, Gonca Sokak, No: 2/6, Kaş / Antalya.

Prima Donna Patar

Prima Donna Patar Balayı Fiyatları

Özel havuzlu villalarda butik ve romantik bir balayı tatiline ne dersin? Patara sahili manzaralı Prima Donna Patara taş ve kütük dekorasyonlu evlerden oluşan doğanın içinde bir balayı oteli. 5 yıldızlı olması ile konforlu bir balayı tatili sunan otel, aldığı ödüller ve olumlu yorumlar ile de kalitesini kanıtlıyor.🏆

Avantajları

  • Burası manzaraya doyuruyor. Çünkü seçeceğin her odanın kendine özel bahçesi, balkonu ve terası mevcut.🌲
  • Doğa manzarasıyla büyüleyen otelde doğallıktan da vazgeçilmemiş. Yerler ve tavanda ahşap döşemeler kullanıyor. Duvarlar ise vadiden çıkan taşlarla örülmüş.
  • Dışarıdan yiyecek içecek getirmek yasak olmadığı gibi tam teçhizatlı mutfak ekipmanlarına da sahip. 🍽
  • Ücretsiz kahvaltı, ücretsiz internet ve ücretsiz otopark hizmetleri de sağlıyor.👍

Prima Donna Patara Balayı Fiyatları

Bu otelde balayı fiyatları 2.500 TL’den başlıyor. Seçeceğin ekstra özelliklere ve hizmet olanaklarına göre fiyatlar değişim gösteriyor. 🚗 Peki Prima Donna Patara adresine nasıl gidilir: Gelemiş, Yalı Sokak No; 32, 07936 Kaş/Antalya. Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

Sevgi Hotel Kalkan

Sevgi Hotel Kalkan Balayı Fiyatları

Denize sıfır konumda bulunan Sevgi Hotel Kalkan, balayı tatilin için görmen gereken oteller arasında yerini alıyor. Ev konforunda bir butik otel deneyimi yaşatmayı amaçlayan Sevgi Hotel 24 saat açık resepsiyonu, havuzu, terası ve ayrıcalıklı hizmetleri ile müşteri memnuıniyetini sağlamayı başarıyor.

Avantajları

  • Her gün ücretsiz açık büfe kahvaltı imkanı sunuyor.🍲
  • Hava yolu ile gelmeyi planlıyorsan, gidiş ve dönüşlerde otele ulaşabileceğin ücretli servis hizmeti ile kolaylık sağlıyor.🚐
  • Tüm odalarda klima ve kablosuz internet bulunuyor.

Sevgi Hotel Kalkan Balayı Fiyatları

Sevgi Hotel’de balayı fiyatları 300 TL’den başlıyor. Rezervasyon tarihine, oda seçeneklerine göre fiyatlar farklılaşıyor. Kalkan balayı otelleri arasında bütçe dostu bir konumda bulunduğunu söylemek mümkün. 🚗 Sevgi Hotel Kalkan adresi: Kalkan, Gül Sokak, No: 20, Kaş/Antalya.

Likya Gardens

Likya Gardens Hotel Balayı Fiyatları

Denize sıfır manzarası ile hayran bırakan Likya Gardens ile devam edelim. İstersen havuzlu lüks suitlerin keyfine varacağın, istersen de temiz deniz kıyısında yüzmeye doyacağın bir fırsatı ayağına getiriyor. Restoran, hamam gibi hizmetleri ile de unutamayacağın bir balayı deneyimi hazırlıyor. Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Avantajları

  • Kahvaltıların odaya servis edilmesinin yanında balayı çiftlerine özel meyve sepeti ve şarap ikramı da yapılıyor.🍸
  • Yorgunluğunu atacağın hamam, sauna, fitness gibi hizmetleri sağlıyor.♨
  • Lüks bir balayı istiyorsan jakuzili ve kendine ait havuzlu özel suit odalar kapılarını açıyor.

Likya Gardens Balayı Fiyatları

Likya Gardens Hotel fiyatları genel olarak 1.000 TL ile 2.700 TL arasında farklılaşıyor. Otelin doluluk durumana göre, rezervasyon tarihine göre ve seçtiğin odaya göre fiyatlar belirleniyor. 🚗 Likya Gardens adresi: Kalkan, Yalıboyu Mahallesi, İskele Sokak, Kaş / Antalya.

Kalamar Hotel

Kalamar Hotel Balayı Fiyatları

Kalkan Koyu’nun muhteşem manzarası üzerinde kurulu olan Kalamar Hotel, senin balayın için de adres olmaya aday. Deniz sıfır konumu ile dikkatleri çeken otelde 2 adet açık havuz da yerini alıyor. Özellikle deniz manzaralı sonsuzluk havuzu ile beğenileri topluyor.

Avantajları

  • Uçak ile geldiysen havaalanı servisi hizmeti ile otele ulaşman oldukça kolay.✈
  • Kalkan koylarını doyasıya gezmek istersen araç kiralama hizmetinden faydalanarak balayını renklendirebiliyorsun.
  • Dalış ve şnorkelli yüzme aktiviteleri ile su altını keşfedebiliyorsun.🤿

Kalamar Hotel Kalkan Balayı Fiyatları

Birçok hizmeti bünyesinde barındıran bu otelde balayı fiyatları günlük 500 TL civarında başlıyor. Seçtiğin odanın dubleks olması, suit olması gibi etmenlere bağlı olarak fiyatlar artıyor. 🚗 Kalamar Hotel adresi: Yalıboyu Mahallesi, Akdeniz Caddesi, No: 51 Kalamar Koyu, Kaş / Antalya.

Caretta Hotel & Beach Club

Caretta Hotel Beach Club Balayı Fiyatları

Kalkan’da huzuru hissedeceğin bir küçük otel arayışındaysan Caretta Hotel tam da sana göre demektir. Sunduğu hizmetler ve konforlu odaları ile mutlu ayrılacağın bir balayı deneyimi yaşamanı hedefliyor. Dilersen teras manzaralı odaları, dilersen jakuzili odaları ile kapılarını açıyor.

Avantajları

  • Ücretsiz kahvaltı olanağı ile bütçenden tasarruf ettiriyor. Bolca lezzetin yer aldığı bir restoranı da bulunuyor.
  • Araç ile geldiysen aracını ücretsiz park edebileceğin otopark alanı sağlıyor.
  • Kalkan bölgesindeki ada ve koyları ziyaret edeceğin bir tekne turu fırsatı da sunuyor.🚤

Caretta Hotel & Beach Club Kalkan Balayı Fiyatları

Caretta Hotel’de fiyatlar 450 TL ile 800 TL arasında şekilleniyor. Odaların lükslük derecesi, balayı yapacağın tarih gibi unsurlara bağlı olarak bir fiyat belirleniyor. Kalkan balayı otelleri fiyatları ile karşılaştırıldığında uygun fiyatlı seçenekler arasında yer aldığını söylemek de mümkün. 🚗 Caretta Hotel adresi: Yalıboyu Mahallesi, İskele Sokak, No: 6, Kalkan, Kaş / Antalya.

Samira Resort Hotel

Samira Resort Hotel Balayı Fiyatları

Arkanda yemyeşil dağ manzarası, önünde masmavi deniz kıyısı eşliğinde bir balayı kulağa nasıl geliyor? O zaman seni Samira Resort Hotel’e alalım. Doğayla iç içe konumu ve konforlu odaları ile keyifli bir balayı için mutlaka görmen gereken oteller arasında yerini alıyor.

Avantajları

  • Büfe restoran, alakart restoran, snack bar gibi yeme içme konusunda çok çeşitli seçeneğe sahip.👩‍🍳
  • Otelin içinde de eğlence eksik edilmiyor. Bilardo, masa tenisi, hokey gibi eğleneceğin birçok olanak mevcut.🎾
  • Havayolu ile gelmen halinde havaalanı servisi ile otele ulaşımın sağlanıyor.🚐
  • Araba ile gelmen halinde ise ücretsiz otopark alanı yer alıyor.
  • Apart ve villa seçenekleri ile beraber bütçene göre tercih edebileceğin lüks ve ekonomik seçenekler sunuyor.

Samira Resort Hotel Kalkan Balayı Fiyatları

Balayını Samira Resort Hotel’de gerçekleştirmek istiyorsan günlük 400 TL’den başlayan fiyatlar sunuyor. Bu özelliğiyle bütçe dostu Kalkan balayı otelleri arasına adını yazdırmayı başarıyor.💰 🚗 "Nasıl gidilir?" demeden biz söyleyelim işte Samira Resort Hotel adresi: Kalkan Mahallesi, İstiklal Caddesi, Çınar Sokak, No: 1, Kaş / Antalya.

Patara Prince Hotel

Patara Prince Hotel Balayı Fiyatları

Akdeniz’in o muhteşem rengi ve kokusunu doyasıya yaşamak istiyorsan aradığın adres Patara Prince Hotel. Kalkan Koyu’nda denize sıfır manzarası, tercih edebileceğin çok çeşitli oda alternatifleri, lezzete doyacağın restoran ve bar hizmetleri, su sporları ve eşsiz plajı ile balayından öte bir deneyim sunuyor.

Avantajları

  • Tekne turu, dalış gibi aktivitelerle Kalkan’ın koylarını keşfedebiliyorsun.🚢
  • Tenis kortu, voleybol sahası, bilardo gibi eğlenceli olanaklar ile otelden çıkmadan eğlenceye doyabiliyorsun.🏐
  • Hava yolu ile gelmeyi planlıyorsan havaalanından ulaşım hizmeti ile kolay ulaşım sağlıyor.🚌
  • Aracın ile gelmeyi düşünüyorsan ücretsiz otopark hizmeti sunuyor.
  • Spa, terapi odası, fitness salonu gibi hizmetler de eksik edilmiyor.

Patara Prince Hotel Balayı Fiyatları

Patara Prince Hotel fiyatları 450 TL ile 750 TL arasında seçtiğin odaya, rezervasyon gününe ve istediğin ekstra hizmetlere göre belirleniyor. 🚗 Patara Price Hotel adresi: Kalkan, Zeytinlik Caddesi, No: 26, Kaş / Antalya.

Kalkan Saray Suites

Kalkan Saray Suites Balayı Fiyatları

Kalkan Saray Suites, Kalkan balayı otelleri arasında butik otel denilince ilk akla gelenlerden olmayı başarıyor. Nefes kesici teras manzarasının yanı sıra modern dizaynlı odaları ve ayrıcalıklı hizmetleri sayesinde sıklıkla tercih ediliyor.

Avantajları

  • Çocukların yer almadığı yetişkin oteli kategorisinde yer alıyor.
  • Ücretsiz kahvaltı hizmeti sunuyor.
  • İstersen otelin açık havuzunda istersen ünlü Kalkan plajının denizinde yüzebiliyorsun.🌊
  • Otelin restoranında lezzetli yemekler yiyebilir, Kalkan manzarasına karşı teras barında alkollü veya alkolsüz kokteylleri deneyebilirsin.🍸
  • Yorgunluğunu atabileceğin hamam, sauna gibi odalar yer alıyor.
  • Tekne turu gibi aktiviteler de gerçekleştiriyor.🚢

Kalkan Saray Suites Balayı Fiyatları

Kalkan Saray Suites fiyatları 725 TL ile 950 TL arasında şekilleniyor. Rezervasyon tarihi ise fiyatları etkileyen en önemli unsur olarak yer alıyor. Havaalanı servisi, bar ve restoran harcamaları, masaj gibi olanakların da bu fiyatlara dahil edilmediğini belirtmek isteriz. 🚗 Kalkan Saray Suites adresi: Yalıboyu Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, No: 47, Kaş / Antalya.

Asfiya Seaview

Asfiya Seaview Balayı Fiyatları

Asfiya Seaview Kalkan balayı otelleri arasında tercih edebileceğin popüler seçeneklerden biri. Profesyonel ekibi ve geniş hizmet olanakları ile rahatını sağlarken sana sadece balayı tatilinin keyfini çıkarmak kalıyor.

Avantajları

  • Kahvaltı, otopark ve internet hizmetlerini ücretsiz sağlıyor.
  • Katılabileceğin tekne turu, kano gezintisi gibi aktiviteler yer alıyor.⛵
  • Her odada klima, mini bar, uydu televizyon ve ekstra uzun yataklar bulunuyor.

Asfiya Seaview Balayı Fiyatları

Asfiya Seaview balayı fiyatları ortalama olarak 1500 TL çevresinde konumlanıyor. Kahvaltı, otopark ve kablosuz internet hizmetleri ise bu fiyatlara dahil olacak şekilde hizmet veriyor. 🚗 Asfiya Seaview adresi: Kalkan Mahallesi, Akdeniz Caddesi, Nilüfer Sokak, Kaş / Antalya.

Papermoon Hotel

Otel Papermoon Balayı Fiyatları

Papaermoon Hotel romantik Kalkan koyu manzarası ile keyifli bir atmosfer sunuyor. Havuzlu bahçesinde pembe çiçekler ve muz ağaçları ile görenleri adeta büyülüyor. Ev konforunda balkonlu odalara sahip olan otel, sunduğu hizmet olanakları ile de çiftlerden olumlu yorumlar almayı başarıyor.

Avantajları

  • Kalkan Plajı’na yürüme mesafesinde bulunan otelde açık havuz seçeneği de yer alıyor.
  • Ücretsiz kahvaltı, ücretsiz otopark ve ücretsiz internet hizmetleri ile bütçenden tasarruf etmeni sağlıyor.💰
  • Evcil dostlarımız için de oldukça avantajlı. Çünkü evcil hayvan konaklamasına izin veriyor.🐶😸
  • Restoranın yanında alkollü/alkolsüz bar hizmeti de bulunuyor.

Papermoon Hotel Kalkan Balayı Fiyatları

Bu otelde gecelik balayı 400 TL ile 700 TL arasında fiyatlanıyor. Ortalama olarak ise 550 TL civarında fiyatları ile uygun fiyatlı Kalkan balayı otelleri listesine adını yazdırıyor.💰 🚗 Papermoon Hotel adresi: Kalkan, Cumhuriyet Caddesi, No: 63, Kaş / Antalya.

Enda Boutique Hotel

Enda Boutique Hotel Balayı Fiyatları

Kalkan balayı otelleri arasında şık ve aynı zamanda butik bir otel arıyorsan Enda Boutique Hotel’i mutlaka görmelisin. Keyifli manzarası, merkezi konumu ve profesyonel çalışanları ile seni bekliyor. Sessiz, sakin ama aynı zamanda isteklerine cevap bulacağın bir balayı deneyimi vadediyor.

Avantajları

  • İster yaz olsun ister kış fark etmiyor. Burası dört mevsim boyunca balayı tatili için kapılarını açıyor.
  • Otogara 500 metre, denize 750 metre yürüme mesafesindeki konumu ile rahatça ulaşım sağlanıyor.
  • Otelin kendine ait restoranında sabahları ücretsiz kahvaltı hizmeti sağlıyor. Akşamları ise lezzetli yemekler misafirlere sunuluyor.🍗
  • Alkollü / alkolsüz kokteylleri tadabileceğin bir havuz barı da mevcut.🍸
  • Aracını park edebileceğin bir otopark alanı da yer alıyor.

Enda Boutique Hotel Kalkan Balayı Fiyatları

Enda Boutique Hotel 400 TL ile 650 TL arasında ortalama fiyatlara sahip. 12 ay açık olan bu otelde konaklayacağın tarihlere göre ve oda seçimlerine göre fiyatlar farklılık gösteriyor. 🚗 Enda Boutique Hotel adresine nasıl gidilir dersen: Kalkan, Gül Sokak, No: 22, Kaş / Antalya.

Fidanka Hotel

Fidanka Hotel Balayı Fiyatları

Taş duvarlar ve ahşap dekorasyonun süslediği otantik bir otel arayışındaysan Fidanka Hotel tam da aradığın mekan. Nefis bir Kalkan koyu manzarasına sahip olan bu otel, ağaçlar ve çiçeklerle dolu bahçesi ile de göz alıcı bir atmosfer sağlıyor. Antika eşyalar, ahşap sedirlerin eşlik ettiği odalar ile ev konforunda hissetmeni amaçlıyor.

Avantajları

  • Tercih edebileceğin jakuzili küvet ve özel banyolu odaları bulunuyor.🛁
  • Kahvaltı çevre köylerden toplanan organik ürünlerle hazırlanıyor. Üstelik ücretsiz.👍
  • Akşam yemekleri için ise bolca çeşitin yer aldığı restoran hizmet veriyor.
  • Havuz başı alanda bir bar konumlanıyor. Burada alkollü ve alkolsüz içecekler ile spesiyal kokteyller yer alıyor.🍸
  • Araç park yeri de mevcut.

Fidanka Hotel Kalkan Balayı Fiyatları

Bu otelde ortalama fiyatlar 1.300 TL olarak yerini alıyor. Genel olarak ise seçimlerine göre 1.900 TL civarına kadar değişebiliyor. Kahvaltı, otopark, internet gibi hizmetlerin fiyatlara dahil olduğunu da atlamamak gerekir. 🚗 Fidanka Hotel adresi: Kalkan, Kışla Mevkii, Zeytinlik Caddesi, No: 19, Kaş / Antalya.

True Blue Boutique Hotel

True Blue Boutique Hotel Kalkan Balayı Fiyatları

Kalkan’ın masmavi deniz manzarasına sahip olan True Blue Boutique Hotel, ”Gerçek maviyi göreceksin” sloganı ile hizmet veriyor. Limon ağaçlarıyla süslü bahçesinde 1 adet açık havuz da yer alıyor. Seçebileceğin manzaralı veya manzarasız çok çeşitli oda alternatifleri ile de bütçene hitap ediyor.

Avantajları

  • Uçak ile gelirsen havaalanından otele ulaşım hizmeti sağlıyor.🚐
  • Araç ile gelirsen ücretsiz otopark hizmeti bulunuyor.
  • Evcil hayvana sahipsen yanında getirmene de izin veriyor.😻
  • 24 saat resepsiyon hizmeti sunan otelde değerli eşyalarını koyabileceğin özel kasa hizmeti de mevcut.
  • Tercih edebileceğin birçok farklı tarz ve büyüklükte oda seçenekleri sunuyor.

True Blue Boutique Hotel Kalkan Balayı Fiyatları

True Blue Boutique Hotel’de fiyatları belirleyen seçtiğin oda ve rezervasyon tarihi oluyor. Ortalama olarak ise 750 TL ile 950 TL civarında fiyatlardan hizmet veriyor. 🚗 True Blue Boutique Hotel adresi: Kalkan, Begonvil Sokak, No: 25, Kaş / Antalya.

Sıkça Sorulan Sorular

Kalkan'ın En Romantik Balayı Otelleri Hangileri?

Otantik tasarımları, ahşap ağırlıklı mimarisi ve taş dekorasyonları ile Prima Donna Patara ve Fidanka Hotel romantik balayıların vazgeçilmez adresi oluyorlar.

Kalkan Balayı Otellerinin Ortalama Fiyat Aralığı Nedir?

Kalkan balayı otelleri hizmet olanaklarında sunduğu çeşitliliği fiyatlarında da sağlıyor. 400 TL’den başlayan Kalkan balayı fiyatları 3.000 TL’ye kadar uzanıyor. Ortalama olarak ise günlük 500 TL ile 750 TL arasında fiyatlar ile hizmet veren otellere sahip.💰

En Uygun Fiyatlı Kalkan Balayı Otelleri Hangileri?

Kahvaltı, otopark, internet gibi hizmetleri ücretsiz olarak sağlaması otelleri uygun fiyatlı kılıyor. En popüler Kalkan balayı otelleri arasında Sevgi Hotel, Caretta Hotel, Samira Resort Hotel, Patara Prince Hotel, Papermoon Hotel, Enda Boutique Hotel ve Pirat Hotel en uygun seçenekler olarak kendini gösteriyor.👍

Havaalanına veya Otogara Servisi Bulunan Kalkan Balayı Otelleri Hangileri?

Sevgi Hotel Kalkan, Kalamar Hotel, Samira Resort, Patara Prince, Kalkan Saray Suites, True Blue Boutique Hotel, Hotel Matiana ve Pirat Hotel havaalanı ve otogara ücretli servis hizmeti ile ulaşım kolaylığı sağlıyor.🚐

Kalkan Balayı Otellerinin Hangileri Ücretsiz Kahvaltı Sunuyor?

Ücretsiz kahvaltı sunan oteller hem bütçenden hem de zamandan tasarruf etmeni sağlıyor. Prima Donna Patara, Sevgi Hotel Kalkan, Kalamar Hotel, Kalkan Saray Suites, Asfiya Seaview, Papermoon Hotel, Enda Boutique Hotel, Fidanka Hotel, Hotel Matiana ve Pirat Hotel ücretsiz kahvaltı hizmeti bulunması ile beğenileri kazanıyor.

Kalkan Balayı Otellerinin Hangileri Evcil Hayvan Konaklamasına İzin Veriyor?

Papermoon Hotel, True Blue Boutique Hotel evcil dostlarımızın da konaklamasına izin veriyor.😻

-

En popüler Kalkan balayı otelleri tavsiyelerimizin burada sonuna geldik. Farklı bütçelerden ve farklı büyüklüklerden çok çeşitli seçeneklere yer vermeye gayret gösterdik. Sen de balayı tatili için beğendiğin otelleri yorumlar da belirtebilirsin. Mutlu bir balayı dileriz.💑

İlgili Makaleler

0
%