sait-halim-pasa-yalisi-dugun-fiyatlari-1
sait-halim-pasa-yalisi-dugun-fiyatlari-1

Ünlülerin Düğün Mekanları: En Meşhur Mekanlar

Gelinlik ve damatlık seçimleri, düğün mekanları, fotoğraf çekimleri ve davetli listeleri ile uzun süre gündemden düşmeyen ünlü düğünleri her daim ilgi görmektedir. Özellikle ilgilendiğimiz ünlülerin en özel gecelerini nasıl organize ettiklerini görmek isteriz. Ünlülerin evlilikleri ile ilgili onlarca farklı detay pek Düğün Buketi tarafından incelenmektedir. Bugünkü yazımızda ise ünlü çiftlerimizin dünya evine girmek için tercih ettikleri düğün mekanları olacak. Rustik konseptlerden göz alıcı şıklıktaki kasır düğünlere uzanan düğün mekanları, ünlü çiftlerin en özel geceleri için hizmet vermektedir. Kır düğünü, otel düğünü, tarihi mekan düğünü ve diğer pek çok farklı konsepte hizmet vermekte olan yüzlerce düğün mekanı mevcuttur. Ünlü çiftlerin hayallerindeki düğün fikrini hiçbir detay atlamadan organize eden ünlülerin düğün mekanları arasında gelin hep birlikte yolculuğa çıkalım. sait-halim-pasa-yalisi-dugun-fiyatlari-1

Sait Halim Paşa Yalısı

unlulerin-tercih-ettigi-meshur-dugun-mekanlari-9

Daha mekana yaklaşırken bile tarihin görkemli esintilerini hissedebileceğiniz Sait Halim Paşa Yalısı, pek çok ünlülerin düğün mekanları arasında yer almaktadır. Osmanlı İmparatorluğu’nun tüm ihtişamını hala üzerinde taşıyan Sait Halim Paşa Yalısı, eşsiz boğaz manzarası ile benzersiz tarihi bir arada sunmaktadır. Boğazın en özel noktasında hizmet vermekte olan Sait Halim Paşa Yalısı, geçmişten günümüze kadar pek çok ünlü çifte rüya gibi bir düğün armağan etmiştir. Düğün geceleri ile kendilerinden oldukça söz ettiren Mert Fırat ve İdil Fırat da düğün mekanı tercihlerini Sait Halim Paşa yalısından yana kullanmıştı. Çok konuşulan kınalarını ise “Erol Yıldırım Kına Organizasyonu” üstlenmişti. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti de bir ömür boyu mutluluğa Sait Halim Paşa Yalısını tercih ederek “EVET!” demişti. Görkemli tarihi dokusu ile Boğaz’ın eşsiz güzelliğini birlikte sunabilen Sait Halim Paşa Yalısı, ünlü çiftler tarafından oldukça sık tercih edilmektedir. Enza Home - BertaEnza Home - Berta

Swiss Hotel

unlulerin-tercih-ettigi-meshur-dugun-mekanlari-3

İstanbul’un en şeçkin 5 yıldızlı otellerinden biri olarak hizmet vermekte olan Swiss Hotel, yerli ve yabancı pek çok çifte hayallerin ötesinde düğün geceleri armağan etmektedir. Swiss Hotel, İstanbul Boğazı’nın eşsiz güzelliğe ve Dolmabahçe Sarayı’nı doğrudan gören bir konumda hizmet vermektedir. Alişan ve Buse Varol çifti, en özel geceleri için Swiss Hotel’i tercih etmişti. Eski İstanbul olarak adlandırılan bölgeyi panoramik bir şekilde gözler önüne seren Swiss Hotel, ünlülerin düğün mekanları arasında en gözde mekanlardan biri olarak öne çıkmaktadır.

Raffles Otel

unlulerin-tercih-ettigi-meshur-dugun-mekanlari-11

İstanbul’un en gözde konumunda hizmet vermekte olan Raffles Otel, pek çok ünlü düğünü için tercih edilmektedir. Raffles Otel, bünyesinde dünya evine girecek olan gelin ve damat adaylarına sunduğu hizmetler ile de gönülleri fethediyor. Bengü ve Selim Selimoğlu’nun da tercih ettiği Raffles Otel, rafine ve seçkin zevkleri olan gelin ve damat adayları için kapılarını açıyor. Raffles Otel, bünyesinde evlenmek isteyen çiftlerin en özel dakikalarını planlayarak düşlerin ötesinde düğün gecelerine imza atmaktadır. Ünlülerin düğün mekanları arasında şık iç mekan tasarımı ve konumu ile dikkat çekmektedir.

Four Seasons at Bosphorus

unlulerin-tercih-ettigi-meshur-dugun-mekanlari-7

Four Seasons at Bosphorus, bünyesinde organize ettiği düğün organizasyonları ile ünlülerin düğün mekanları arasında yer almaktadır. Boğaz’ın en özel lokasyonunda hizmet vermekte olan Four Seasons at Bosphorus, eşsiz dekorasyonu ile kusursuz atmosferi güçlendirmektedir. Four Seasons at Bosphorus, gerek dünya mutfağından gerek yöresel lezzetlerden oluşan alternatif menüleri çiftlere sunmaktadır. Leziz yemek servisi, profesyonel hizmet, eşsiz Boğaz konumu ve modern dekorasyonu ile ünlü çiftlerin en özel gecelerine hazırlanan Four Seasons at Bosphorus, adından sıklıkla söz ettiren düğün organizasyonlarına sahiptir.  Bensu Soral ve Hakan Baş çiftinin göz kamaştıran düğün organizasyonları da Four Seasons at Bosphorus bünyesinde gerçekleşmişti. Four Seasons at Bosphorus, İstanbul Boğazı’nın en eşsiz konumunda, rüya gibi bir düğün organizasyonunu gelin ve damat adaylarına başarı ile sunmaktadır. Enza Home - LoretoEnza Home - Loreto

W Otel

unlulerin-tercih-ettigi-meshur-dugun-mekanlari-14

İstanbul, Akaretler üzerinde hizmet vermekte olan W Otel, ünlülerin düğün mekanları arasında oldukça popülerdir. Gülşen ve Ozan Çolakoğlu’nun düğünü ile adından sıkça bahsettiren W Otel, unutulmayacak düğünler için hizmet vermektedir. İstanbul’un merkezi bir konumunda en özel gecelere ev sahipliği yapan W Otel, profesyonel hizmeti ve yüksek kalite standartları ile de misafirleri hoşnut etmektedir. Düğün geceleri için hazırlanan lezzetli ve seçkin menüler, güler yüzlü personellerin sunumu ile eşsiz bir deneyime dönüşmektedir. W Otel; İstanbul Boğazı’na karşı, huzurlu, konforlu ve unutulmayacak bir düğün gecesi için gelin ve damat adaylarını bekliyor.

Casa Lavanda

unlulerin-tercih-ettigi-meshur-dugun-mekanlari-2

Şile’ye bağlı Ulupelit Köyü üzerinde hizmet vermekte olan Casa Lavanda, yeşilin ve mavinin içinde büyüleyici düğün organizasyonlarına imza atmaktadır. Şehrin gürültüsünden uzak, sakin, konforlu bir düğün deneyimini sizlere sunan Casa Lavanda, pek çok ünlü çiftin düğün organizasyonuna hizmet vermektedir. Düğün mekan tercihini doğa ile iç içe Casa Lavanda olarak seçen ünlü çiftlerimizden ilki, Seren Serengil ve Yaşar İpek çiftidir. Hande Ataizi ve Benjamin Harvey çifti de en özel gecelerini Casa Lavanda bünyesindeki profesyonellere emanet etmişti.

Küçük Çiftlik Park

unlulerin-tercih-ettigi-meshur-dugun-mekanlari-10

İstanbul’un gözde festival ve konser alanlarından biri olan Küçük Çiftlik Park, kendisinden sıklıkla söz ettiren nikah organizasyonlarına da ev sahipliği yapmaktadır. Baştan sona her detayının defalarca konuşulduğu Öykü Karayel ve Can Bonomo çiftinin nikah töreni de Küçük Çiftlik Park bünyesinde gerçekleşmişti. Küçük Çiftlik Park merkezi konumu ve doğa ile iç içe huzurlu atmosferi ile masalsı nikah ve düğün organizasyonlarına ev sahipliği yapmaktadır. Enza Home - TerraEnza Home - Terra

Kaz Dağları

unlulerin-tercih-ettigi-meshur-dugun-mekanlari-8Edremit’in kuzeyinde yer alan Kaz Dağları da ünlülerin düğün mekanları arasında yer almaktadır.

Tertemiz havası, yemyeşil doğası ve zengin bitki çeşitliliği ile doğa sever çiftleri içine çekmektedir. Kaz Dağları, kır düğünü ve rustik konseptli olarak planlanan düğünler için oldukça elverişlidir. Türkiye üzerinde en fazla oksijenin olduğu söylenilen Kaz Dağları, doğa sever çiftler tarafından tercih edilmektedir. Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti de 2005 yılında Kaz Dağları üzerinde bir ömür mutluluğa evet demişti.

Cunda Adası

unlulerin-tercih-ettigi-meshur-dugun-mekanlari-6

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı olan Cunda Adası, büyük şehrin karmaşasından uzaklaşarak dünya evine girmek isteyen çiftler için birebirdir. Ege’nin incisi olarak da bilinen Ayvalık’a bağlı Cunda Adası, yeşili ve maviyi bir arada sunarak benzersiz düğün organizasyonu sözü vermektedir. Klişe haline gelen düğün mekanlarına kafa tutan Cunda Adası; samimi, sıcak ve konforlu havasıyla ünlülerin düğün mekanları arasında yer almaktadır. Sahil kenarı, kır alanları ve otelleri ile çeşitli konseptte gerçekleştirilecek düğünler için gerekli atmosferi yaratmaktadır. Sinem Kobal ve Kenan İmirzalioğlu çifti de bir ömür boyu mutluluğa Cunda Adası’nı tercih ederek “Evet!” demişti. Pek çok gezilecek mekana da sahip olan Cunda Adası, düğün sahiplerine ev sıcaklığı sunarken misafirlere yepyeni bir deneyim kazandıracaktır.

Ünlülerin Düğün Mekanları Arasında En Ünlüsü: Bodrum

unlulerin-tercih-ettigi-meshur-dugun-mekanlari-5

Bodrum’un farklı lokasyonlarında hizmet vermekte olan onlarca Bodrum düğün mekanı, ünlülerin düğün mekanları arasında neredeyse en gözde olanı olarak öne çıkmaktadır. Ege’nin eşsiz sularına sahip Bodrum, muhteşem atmosferi ve havası ile unutulmayacak yaz düğünlerine ev sahipliği yapmaktadır. Düğün sonrası tatil için de oldukça akla yatkın bir seçenek olan Bodrum düğün mekanları, gelin ve damat adayları tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Bodrum’da dünya evine girme fikrini bizler gibi mantıklı bulan ünlü çiftimiz Berkay ve Özlem Ada Şahin çiftiydi. Uzun bir süre konuşulan düğün organizasyonları için Bodrum’u tercih etmişlerdi. Çeyiz Parası Nedir? Nasıl Alınır? yazımızı da incelemenizi öneriyoruz! En yoğun ve heyecanlı zamanlarını büyük şehirlerin karmaşasından uzak geçirmek isteyen gelin ve damat adayları, Bodrum’un güzide düğün mekanlarını inceleyebilir. Samimi, konforlu ve huzurlu bir düğün organizasyonu düşünen gelin ve damat adayları, tercihlerini Bodrum düğün mekanlarından yana kullanabilir. Ünlü çiftlerimizin de tercih ettiği en gözde düğün mekanlarını sizler için derledik. Birbirinden görkemli ve iddialı düğün salonları arasından sizin en çok beğendiğiniz hangisi oldu? Yorumlarınızı bizler ile paylaşmaktan lütfen çekinmeyin.

İlgili Makaleler

0
%