Tümünü Görmek İçin Tıkla

1001 Gece Yatı

0.0 (0 Yorum)

Başlangıç Fiyatları

Hafta içi Hafta sonu
Kokteyl kişi başı 750 1.500

Kapasiteler

Hakkında

1001 Gece Yatı Hakkında

30 yıllık tecrübesiyle, 300.000'den fazla misafiri ağırlamış olan 1001 Gece Yatı, sevdiklerinizle beraber yaşanacak unutulmaz anları garantiliyor. Boğaz'ın muhteşem manzarasında, her biri farklı kapasitelerde, özenle dekore edilebilen üç farklı tekne seçeneği ile hayalinizdeki düğün organizasyonunu gerçeğe dönüştürüyoruz. Organizasyon ekibimiz, düğün gününüzü bir adım öteye taşımak için sizinle birlikte çalışıyor ve her türlü oturma düzeninde en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor. İster yemekli ister yemeksiz, Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini davetlilerinize sunabilir ve deneyimli müzisyenlerimizin eşliğinde boğazın karşısında keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Yalnızca organizasyon ekibimizle iletişime geçin ve hayal ettiğiniz düğünü bizimle paylaşın; gerisini en ince detayına kadar biz planlayalım. 1001 Gece Yatı, büyülü anlarınız için bir tık uzağınızda.

Müzik ve Eğlence

1001 Gece Yatı, boğazın büyüleyici atmosferinde, deneyimli müzisyenlerimizin sunduğu en güzel şarkılarla unutulmaz anlar yaşamanızı sağlıyor. İster enerjik ister sakin bir müzik listesi olsun, siz ve sevdikleriniz için en uygun atmosferi yaratıyoruz.

Özel Organizasyonlar

Kına, bekarlığa veda gibi özel günlerinizi de 1001 Gece Yatı ile taçlandırabilirsiniz. Geleneksel bindallıdan, davul show'a, Hint kınasından semazene kadar çeşitli hizmet içerikleriyle bu özel anlarınızı unutulmaz kılacak detaylar sunuyoruz.

Daha fazla göster

Mekan Özellikleri

  • Aksesuar Kiralama
Daha fazla göster

İletişim bilgileri

Sıkça Sorulan Sorular

  • Verilen diğer organizasyon / hizmet / ürün türleri nelerdir?

    Bindallı / Kaftan, Davul show, Dilek feneri, Gelin hamamı, Hint kınası, Kına ekibi, Kına mumu, Kına müziği, Kına süslemesi, Kına takımı, Kına tepsisi, Kına töreni, Semazen, Zenne / oryantal

  • 1001 Gece Yatı Kına Gecesi Mekanları fiyatları ne kadardır?

    1001 Gece Yatı Kına Gecesi Mekanları fiyatları hafta içi kokteylli kişi başı 750 TL, hafta sonu kokteylli kişi başı 1500 TL

  • 1001 Gece Yatı kaç kişilik kapasiteye sahiptir?

    1001 Gece Yatı kapalı alan kapasitesi 100 - 450 kişiliktir

Yorumlar (0) 0.0

Bu senin İşletmen mi? Hemen Sahiplen.

Bilgilerinin güncel olmasını sağla. Yeni müşteriler bulmak için lütfen ücretsiz araçlarımızı kullanın
Başvur

Ücretsiz Fiyat Teklifi Al!

Ücretsiz Teklif Al
Senin için en uygun 10 firmadan ücretsiz fiyat teklifi almamızı ister misin?
10 Firmadan Teklif Al
0
%